- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
Attis Radeon #8521 üzenetére
Ezek az okos telefonok!
Mindig csak összetörnek. Emlékszem amikor a régi buta telefonoknál csak az volt a gond, hogy gyengült az akksi és csak azt kellett cserélni.
-
DittyCat
tag
válasz
Attis Radeon #8359 üzenetére
Üveg kijelzővédő:
[link] -
gabor231
tag
válasz
Attis Radeon #4858 üzenetére
Köszi nektek.az lehetett probléma.azóta is néha néha kikapcsol,meg néha ujraindulgat,de a nokia akksi akció után,tehát azóta ,mindig be is tudtam kapcsolni.a nokia akksi egyébként pár mp re volt csak rajta.és a teló nem volt lemerülve akkor kb 50 %on volt mikor a látszat halált játszotta el.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Attis Radeon #4886 üzenetére
Szoftverhibás. Nem megy az AGPS, ami sokat javít(ana) amúgy a helyzeten...
-
mrgymisi
tag
válasz
Attis Radeon #4859 üzenetére
Én Kecskeméten próbáltam a GPS-t éles helyzetben és + 40 kilóméter lett az autómban városon belül. Azt sem tudtam hol vagyok. A kereszteződés előtt pont mielőtt besoroltam volna közölte velem kedves lágy női hangon hogy "Nincs GPS jel". Ó kedveském de hogy pontosan ilyen jókor? Azóta nem próbáltam éles helyzetben mert egy rémálom volt.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Attis Radeon #4855 üzenetére
"Ezek töltés ciklusokat is mérnek."
Nem, nem mérnek. Mert nincsenek töltés ciklusok ezeknél az akkuknál. Viszont a telefonban van egy pici akku az MTK modellek esetén. Ha lemerül, akkor lehet probléma. Illetve: már az is probléma, ha le tud merülni...
-
raulicio
senior tag
válasz
Attis Radeon #4361 üzenetére
tök szar lehet nektek, hogy ennyire érzékeny a fületek...
Nem mondom, hogy doboz hangú noname füles és kicsit jobb hangzású között nincs különbség, de normális fülessel meg EQ beállítással, normális mp3 fájlal egyáltalán nem szól rosszul az inew V3. Nyilván hagyjuk a lossless és hasonló dolgokat... Legalábbis az általad leírt "ég és föld" különbséget nem érzem sem a HTC, sem a Motorola, sem az acer, sem az LG korábbi telefonjaimhoz képest.
Szóval elhiszem, hogy neked nagyon rossz lehet
-
soundman1
senior tag
válasz
Attis Radeon #4365 üzenetére
A hangminőség nem egy audiophile, de egy számomra noname kínai telefontól várhatok ugyan többet, de ez jutott bele ennyi pénzért. A headset zenére kuka, a Sennheiser HD 535 fülesen hallgatva próbáltam állítani a gyári lejátszó EQ-jával a hangzást, de az se egy csoda. Az előző Desire X-m beatsaudio-val egy fokkal volt csak jobb, annál a korábbi Defy-m is jobban szólt a Sennheiser fülesen. Na Defyt már szívesen hallgattam, most a Viper4Android tettem fel, de még nem sikerült konfigolnom.
Próbáld meg a Viper4Android-ot, extra mennyiségű beállítás van benne, más nagyon dicsérte, hátha a te igényességedet is kielégíti. -
Laza...
addikt
válasz
Attis Radeon #4363 üzenetére
Mé nem veszel egy MP3 lejáccót? HI-FI-ről beszélni alapból blődség mp3 esetén, teló+mp3 még nagyobb. Örülj hogy kigyün a hang b@zze
-
RVR400
veterán
válasz
Attis Radeon #4361 üzenetére
Írd le nyugodtan.
Az LG O3D-hez képest egyáltalán nem szól szarul szerintem, a sebességét, a kamera/kijelző minőségét meg sem próbálnám összehasonlítani, arról nem is beszélve, hogy annak a szoftvere egyrészt elavult fos volt mindig, másrészt még mellé szar is volt.
-
RVR400
veterán
válasz
Attis Radeon #4358 üzenetére
1. Szerintem tudja az RDS-t, mert ki szokta írni a infokat. Rádiónál meg szerintem olyan mindegy, hogy mono vagy sztereo.
2. Nagyot hallasz?Egy jó agybadugós füleshez tökéletes a hangereje (nekem Pioneer van).
3. MP3 meg profi Sony füles... Te is érzed, hogy a kettő együtt paradoxonként hat.
4. Ha a teló itthon 80-90e Ft körül lenne, akkor megérteném, hogy ilyen problémáid vannak.Na jó, megyek aludni, mert már saját magam szerint is kötekedős kedvemben vagyok.
(#4357) mrgymisi: Ha még sosem csináltál ilyet, akkor ne ez legyen az, amin megtanulod... Szóval, ha van ismerősöd, aki látott már ilyet, akkor két Hellért csináltasd meg vele.
-
janek69
senior tag
válasz
Attis Radeon #4318 üzenetére
A telenorral van ilyen gond,van rá firmware amivel megy,de csak 1 ilyen van. :-)
-
laci laci
addikt
válasz
Attis Radeon #4306 üzenetére
De az akku formázást ne feledd el..
-
laci laci
addikt
válasz
Attis Radeon #4304 üzenetére
Kérlek,kevesebb smiley-t...(teloról rosszabb böngészni)
-
raulicio
senior tag
válasz
Attis Radeon #4296 üzenetére
A gpsnek mióta kell adatforgalom?
ha google maps-et vagy waze-t használsz akkor kellhet, de ott sem a gps-nek kell.
-
laci laci
addikt
válasz
Attis Radeon #4300 üzenetére
Én petike6 kollégától vettem.
-
laci laci
addikt
válasz
Attis Radeon #4296 üzenetére
Én ajánlom...
-
RVR400
veterán
válasz
Attis Radeon #4292 üzenetére
Na igen, így telefonálás közben nem tudod hallgatni a zenét.
-
laci laci
addikt
válasz
Attis Radeon #4287 üzenetére
Nem,mert mindkettő aktív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged