Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
hát utána olvasva ez nem is 1.1.1 hanem 1.0.9v1.1.1. azaz az 1.0.9-est (ami szintén fake) toávbb tömték appokkal, de lényegi javítás nincs benne, szerintem várjunk official rom-ra, addig meg majd teszteljük ezt a baseband váltást.
szóval én most ezt mégse rakom fel.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
3 új romunk van: [link]
kipróbálom a 1.1.1-et!

-
slezakimi
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Főleg, hogy erre építed a telót, valóban nem sok.
A vibrálás lehet nemcsak kijelző baj sajna. -
slezakimi
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Ebayen majd 20 000.
-
junkpod
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
hát egyre inkább a visszaküldésen gondolkodok... még majd feldobok egy 8-as ROM-ot.
A vibrálás mellett észrevettem egy újabb dolgot is, időnként mikor bekapcsolom minden olyan fakó színű, szaturálatlan, kivilágosodott színű. De nem a fényerő van felnyomódva, mert azt tudom fel le állítani és akkor fényerő emelkedik. Elindítom a display tester appot és ahogy váltom az egyszínes képeket, akkor a fekete kép nagyon világos szürke és ráadásul alatta látszik a szellemképe a főképernyő grafikáknak.
5-10 ki-be kapcsolás után visszajön a fekete... -
byrolord
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
oké, akkor nem bas*tatom most már a telómat. Kipihenem ezt a kemény két napot, most gyerekfektetés, vörösbor, asszonysimogatás, alvás.
Kösz a tanácsokat, jóéjt.
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
A tapadókorongos megoldás nem oldotta meg? Akár éjszakára is úgy hagyhatod, hogy felakaszto a tapadókorongnál fogva. Jah, ha tudsz 3e Ft-ért hozzá OGS-t, akkor szólj, mert előre rendelek belőle vagy 10-et.

-
byrolord
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
az van, de a vodás kártya egy csíkkal kisebb térerőt mutat, és ha jól emlékszem, az 1.0.9-ben megoldották, vagy az 1.0.5-ben, már elfelejtettem. Látod, ez a hatalmaz tudás még nem ülepedett le!
-
byrolord
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Gondolod, én nem tudtam?
Csak tesztelni akartalak, mert ez a beugró a tanfolyamomra

-
byrolord
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Ha gondolod, én indítok egy tanfolyamot, arról, amit tudok. Tök rövid lesz

Azt nem tudod, hogy fent az akksikijelzőt hogy lehet átállítani százalékra? Már egyszer megvolt, de ugye a faktori reset törölte az én memóriámat is. Bár így közel a 90 felé nem csodálkozom magamon... -
vontod
tag
válasz
integrated
üzenetére
Lila folt? Ráfeküdtél vagy hogy nyomtad meg?
-
iamdoki
tag
válasz
integrated
üzenetére
Próbáld meg a Lucid, vagy az Inspire launchert.
Nekem bejött mind a kettő, de az Inspire kicsit szebb, kicsit több.
Egyik sem eszi az akksit, és nagyon jól testreszabhatóak. -
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Alapvető rendszerszolgáltatás letiltása után nem árt újraindítani a telót.
Más kérdés, hogy a helyére nem tudsz feltenni más widgetet utána sem. 
-
nash13
aktív tag
válasz
integrated
üzenetére
Az a legnagyobb akksizabáló. Még a G3 sem bírja max 1 nap.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Én Next Launchert használok.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Használj másik launchert.
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Nem küldenéd át egy olvasásra a mail címemre? Bár jó lenne, ha az őstagok lektorálnák ...
-
mathews37
tag
válasz
integrated
üzenetére
Helló . a 3g -ről 2 g re átállitás annyit tesz hogy kapcsoljam ki az adatforgalmat és kapcsoljam ki a 3g-t ? A képernyő fényerő levételén kívül milyen aksi időt megnyújtó lehetőségek vannak még ?
-
dzsozy01
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Helló!
Aliexpressen van rengeteg forgalmazó, akitől lehet rendelni szilikon tokot.
[Aliexpress link]Én mondjuk a telefonhoz kaptam egyet free, de vettem egy másikat is az antelife oldalán
( ott jelenleg SOLD OUT ).
Lehet, hogy beragasztom abba a botrányos flip tokba. :-) -
mathews37
tag
válasz
integrated
üzenetére
a hátlapot éa a széleit a jack dugót és a töltő nyillást (bele megy egy kis gumi dugó ezekbe úgy van kialakítva a tok ) a mixeshop-ról rendeltem a telefonnal együtt kb 2 dollár volt
-
Laza...
addikt
válasz
integrated
üzenetére
Olvasd el a linkelt hozzászólást, minek idézzem be ide az egészet? Neked is egyszerűbb lett volna megnézni mint megkérdezni mi van oda írva

-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Várjuk a művet!

-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Elsőnek küldd el nekem.
Ha valami még eszembe jut, vagy lektorálni kell, akkor belejavítok. -
mhmpista
aktív tag
válasz
integrated
üzenetére
Valami apródnak, modinak esetleg?

-
raulicio
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
másik root explorert használok, de nem azzal van a gond, korábban működött. A root is ok. Amúgy közben rájöttem, hogy az SD kártya a gond. onnan nem enged áthelyezni, vagy az azon lévő fájlokat nem tudom módosítani. , de közben megoldódott a probléma mert másolgatni tudom a fájlokat.
Lehet, hogy korábban is ez volt, csak akkor nem áthelyezni akartam a fájlokat. Fene tudja.
-
Unsign
tag
válasz
integrated
üzenetére
"world" miatt..
Jó munkát, köszönjük a látogatók nevében. -
Unsign
tag
válasz
integrated
üzenetére
Telefonról írsz Te is?

-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Közalkalmazott vagyok, így nem fenyeget a veszély, hogy felvessen...
Amúgy is 17 dollár az akksi, a W8-ét rendeltem meg inkább 7.90-ért, és tutira jó.
A matricára meg bármit rá tudok hazudni. Szerintem szerzek is egy fasza nyomdagépet, és akksikat fogok átcímkézni. 
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Bekérdeznék a Q9000-es topicba, de úgy látom, hogy kihalt. Vagyis élet sem volt.

-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Jól van, azért, ha bármi van, vagy hülyeséget írtam, vagy hiányos, akkor írj!
Másik téma, a közös rendelés. Mivel úgy néz ki, hogy jövő hét közepére lezajlik a második kör is, így ha van igény harmadik körre, akkor segítek (vagy valami más igét tegyetek oda
) a beszerzésben.Tehát, aki írt privit a második körnél, de kimaradt vagy lemaradt, vagy még vakarózott, de most már érdekli az dobjon meg megint privivel. Vagy ha nagyon unatkozok, akkor visszanézem az összeset, hogy ki az, aki még kimaradt, de érdeklődött.

-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Ment 1 privi, részemtől átadom a megszerzett tudást az összefoglalóhoz, én úgysem segítek.

-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Küldtem üzenetet.
-
woteska
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Nem lusta vagyok, csak ne haragudjál már meg, hogy az elmúlt 3 napban felkeresett félmillió weboldalt és fórumot nem akarom újra átturni, hogy hol láttam IMEI sz*arakodást.
3 nap alatt olyan szakangolom lett, hogy ezután simán lerakom a nyelvvizsgát..-
Nem is biztos, hogy az IMEI-vel van baj. Honann tudom biztosra, hogy az a baja?
Csak mert én már nem akarok szarakodni vele, főleg ha nem is biztos. Gondolom megértesz.. -
woteska
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
"A mobilhálózat nem érhető el." Semmi hang, ezt írja ki.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Én elküldtem a tapasztalataim.

Privátba ment, nem baj?
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Azért azt beláthatjuk, hogy itt 5-ből 3 probléma abból adódik, hogy az ember azt sem tudja mit csinál. Ezt nem tudod kiküszöbölni semmilyen összefoglalóval, ezért nem jutok vele én sem előrébb. Szájbarágósan leírni meg csak az tudja, aki napközben is otthon ül, nem pedig melózik.

-
woteska
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Milyen oprendszerről voltál?
És a linket azokhoz a driverekhez meg tudnád adni nekem?
Már nagyon el vagyok keseredve..

-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
"Japó - Nindzsaaaa"

-
raulicio
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Mégis mit vennél meg ha előre tudnád, hogy hibásat kapsz?

Amúgy az én kijelzőmnek semmi baja...
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Ha van egy tapadókorongod, akkor próbáld már meg rácuppantani, és finoman húzni kifelé az üveget. Ha nincs tapadókorongod, akkor szerezz, és utána csináld a cuppantást.

-
tutis
addikt
válasz
integrated
üzenetére
Erről a hibás kijelzőről tegyél már fel képet mert én akárhogy nézem az enyémet, semmilyen lila foltot nem látok..
-
woteska
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Ezzel az egésszel már csak annyi a baj, hogy nem indul el felfelé a csík. Win8 alól vagyok egyébként.
-
woteska
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Tudnál nekem linket adni, ami biztosan okés?
Sajnos nincs rutinom, azért kell szájbarágni, mert ez az első amit csinálok. De mindent a nagykönyv szerint csináltam, mégis szar.
Szóval kérlek

-
wvzsolt
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Innen töltötted le: http://www.shuame.com/
És így csináltad? http://www.youtube.com/watch?v=LbPeBcZQ1wA -
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
Beállításokba meg látja h az 1 simbe Tmobil hu bene van.. de em talál hálózatot..
-
Laza...
addikt
válasz
integrated
üzenetére
Az 1.0.8-at nem viszi (még) a legfrissebb Framaroot sem (100%).
IMEI problémára pedig szerintem vissza kell flashelni 1.0.x-re, de nem a 8ra
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Read Back? Azzal kiolvasol, nem pedig flashelsz...
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Továbbra is ez A MobileUncle tools megkapja a root jogosultságot?
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Nem tudok többet segíteni, nálam rendben ment elsőre.
Itt találtam még korábban egy leírást: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-Third-Realese-of-iNew-V1-0-7-Preinstalled-CWM-ROOTED-20-03-2014-UPDATE
A LOST IMEI SOLOUTION: résznél van ami neked kell, annyiban bővebb, hogy az IMEI2 adatai is ki vannak írva.
Talán RVR400 tud valami okosságot mondani. -
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
Nem kéen vmi wifi kapcsolat h elküldje az adatokat? vagy vmi? Bármit csinálok Failed to send, factory reset is volt
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Hol akadtál el? Az "IMEI Ellenőrzése tárcsázóban" résztől kezdted? A megelőzés részre majd térj vissza, ha már van IMEI-d. Milyen adat küldésről beszélsz? Csak lépésről lépésre végig kell menni, valamit nem jól csinálsz.
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Ne ess kétségbe, ha a mérnöki menüben eljutsz az utolsó képig, és ha a ""-k között nincs a teló hátulján levő IMEI szám(ok), hanem úgy van mint a képen, akkor már írhatod is a macskakörmök közé a számokat sorban úgy ahogy az adatlapon van, újraindítod a telót és voálá, örülsz!
Utána a Beállítások/Állapot/Imei információ-ban leelenőrizheted, hogy minden frankó lett. -
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Ha jó az 1.0.8, akkor ne rakj vissza másik romot. Ha azt írja a lehúzott értesítési sávnál, hogy érvénytelen szolgáltató vagy valami ilyesmi, akkor törölted valamelyik vagy mindkét IMEI-t.
Úgy látszik te is úgy jártál, mint én, bár én formatot nyomtam a Flash Tool-ban. Majd csak kiderül, hogy neked mitől mentek el az IMEI-k.
Én ezzel a módszerrel raktam vissza és tökéletes:
http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/imei_javitasa_mediatek_65xx.htmlEgy életre le van fotózva az akksi alatti rész, feliratok.
-
junkpod
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Csak azt nem értem hogy miért a veszélyesebbflashtool frissitéseket válssztjátok a szokásos cwm módszer helyett...
-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
Most már meg megint ugyan úgy nem akarj afelrakni az 1.0.7et mint tegnap az 1.0.8 at xD
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
PIN-t sem kér? Nem az IMEI ugrott?
-
barany75
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Én most raktam fel a 1.08-at. Eddig ok.
Nekem csak úgy ment fel, hogy akksi nélküli telepítés. Úgy nem ahogyan korábban leírták. -
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Deep Sleep - 598-1040-1300 MHz. Nekem ezek között váltakozik. Legtöbbet 1040-en megy, meg gonodlom nem az összes maggal.
-
tutis
addikt
válasz
integrated
üzenetére
lőj egy-egy képet 12 mpx-el meg 18mpx-el, szerintem még csúnyább is lesz a 18mpx-es..
-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
1.0.7es rommal javult a kamera. Mar nem 12 Mpx-t tud a telefonom hanem 13-18

-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Ugyan abba az USB slotba csatlakoztattad a telefont ahova az előző telepítésnél? Én jártam úgy hogy másik slotban nem működött.
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Tuti fent van a telefon driver-e a pc-n?
http://singledrivers.blogspot.hu/2014/01/download-inew-v3-usb-driver-for-windows.html
Asszem ez kell, hozzá. (vagy ilyesmi)
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Az a baj, hogy életlenek.
Próbáld ki, hogy exponálsz majd elhúzod egy picit a telefon majd gyorsan megint exponálsz, majd megint elhúzod, és megint exponálsz.. nem lesznek élesek a képek, mert nem tud olyan gyorsan fókuszálni. Pl. ha egy vízbe ugró emberkét akarnál lefotózni akkor egy elmosódott pacát látsz majd a fotón, mert mire befókuszálna addigra a vízben van az emberke
Ugyan úgy mint a RVR400 linkelt fotójánál a kocsi elmosódott. -
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Az a lényeg szerintem, hogy több gyártósoron készült telefonokról beszélgetünk ahol más alkatrészeket és más programozást is kaptak a telefonok. Ezért lehet az, hogy valakinek az 1.0.4, valakinek az 1.0.7 és valakinek az 1.0.8 a legmegfelelőbb.
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Utána már csak a módosítatlan 1.0.7 fog felmenni simán, mert azoknak egyezik a partíciókiosztása. De egy teljes 1.0.4 vagy 1.0.5 FW UPG-s flashelése után felmegy a mixelt 1.0.7.Viszont érdekes módon elsőre nekem is tükrözte az érintőt az eredeti 1.0.7. Felraktam az 1.0.8-at (FW UPG móddal), aztán vissza az eredeti 1.0.7-et, és jól működik az érintő. Szóval ez is egy megoldás, hogy jól működő 1.0.7 legyen a telón.

(#2105) karikusz: Jó, hát mellette kattingatva egy EOS 400D-vel nyilván nekem is feltűnik a lassúsága, de amúgy szerintem teljesen tűrhető.
Szóval itt a kép majdnem nyersen, de ugye ide csak 8 MP-t lehet ide feltölteni. Jah, mellesleg 2x digitális zoom mellett készült:
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Nem baj, mert olyan dolgokat írsz le amiből más rájöhet, hogy neki miért nem megy (már ha veszi a fáradtságot és vissza olvas). Szerintem a chinaphone-on össze-vissza mókolt cuccok vannak. Az akksi töltöttség meg mindegy, csak ne legyél 5-10% alatt. Az alatt amíg csatlakozol a pc-hez és telepít, jó ha 1%-ot merül a telefon. Az a lényeg, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat.
-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Ez jó hír, várjuk majd a tapasztalatokat.
Bocs, de 2091 hsz-ben arra hivatkoztál, hogy Firmware Update-al csináltad. Na, mindegy ... -
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Jó lenne RVR400 mondana neked valamit, mi lehet a gond.
(A Download onlyt csak azért erőltettem, mert ő javasolta, miután hasonlóan jártam mint te. Felraktam a 1.0.1-re Firmware Update-el az 1.0.4-et, majd az 1.0.7 sehogy se akart rámenni. Ekkor csak Download Only-val vissza 1.0.3-ra, majd 1.0.4, majd másodikra felment az 1.0.7. Ezután még kiderült, hogy elveszett mindkét Imei számom, azokat újra be kellett írnom a szervizmenüben. Most minden ok egyenlőre.)Ahogy írtam az akksik legyenek feltöltve.
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Igen. A cxq_v3_inew_v1.0.8 flash verzió és ezzel: SP_Flash_Tool_v5.1343.01
Telefon kikapcs, akksi kivesz, sptool megnyit, scatter betallóz, fimware update-re átállít (!), download gomb megnyom, akksi vissza, telefon usb-n felcsatlakoztatni (nem bekapcsolni), és megy magától minden. Nem kell nyomni semmit.
Ha kész akkor a program feldob egy ablakot, hogy kész és a telefon is elindul.

-
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Ez tényleg fura, de jó hír, hogy a 2. kiadásra is rámennek az 1. kiadásra kiadott új romok.
Nálad egyszerre kellett lenyomni a hangerő fel-és bekapcsolás gombot? Nem ment anélkül, ahogy írtam?! Nekem az 1.0.3, 1.0.4 és 1.0.7 is úgy ment fel, hogy nem nyomtam semmit ,mindent csinált magától. -
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Tökéletesen tölt.
Az összes hiba ami előfordult eddig a V3-nál, nálam az 1.0.8-cal megoldódott. 
Ha egyezik az enyémmel a telefonod akkor neked is jó lesz rá:

-
gaboru
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Én is tervezek tartaléknak 1-et. Tinydeal-on jó áron van.
-
gaboru
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Elvileg jó hozzá a THL W8 akksija.
-
fizo73
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
köszi, megkeresem!
-
fizo73
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Köszönöm az információt, gyűjtőm a lelki erőt hozzá

-
raulicio
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
haha, na az a téma pont annyit ér, mint a következő tanács:
töltsd fel maxra, kapcsold ki és tedd be a fiókba. Garantáltan sokáig bírja majd az akksi egy töltéssel.
Bocs ha valaki most hallja először a "vedd le a fényerőt minimumra" és a "kapcsold ki a 3G-t" szintű tanácsokat...
-
erikkire
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Köszöntem

-
Laza...
addikt
válasz
integrated
üzenetére
.
-
junkpod
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Telefonhívás appon belul beállitasok. Ne a rendszerbeállításokban keresd.
-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
GPS 1perc alatt talált jelet. És fél méteres pontosságú. Mobilnet működik. Bàr a lila kijelzőmön nem javított.. Mondjuk nem is fog ha hardweres hiba..
Akkisró 1-2-3 nap múlva lesz mérvadó infóm -
nash13
aktív tag
válasz
integrated
üzenetére
Köszi a leírást. Kb 5-6 telón cseréltem már romot nem vagyok full kezdő, de csak az egyik megmentéséhez kellett FT. Mindenesetre megoldottam.
Egyedül mentést és visszaállítást nem csináltam még benne. -
erikkire
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
Integrated, Te RVR400 nevű fórumtárs által kijavított 1.0.7-et rakod fel? Ha neked kész és működik, megoldható, hogy mivel nem rootoltam meg nem raktam még uj romot, hogy skypeon segítesz esetleg?

-
junkpod
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Így biztosak lehetünk benne, hogy nem fólia hiba.
Régebben nem te írtad, hogy csak fehér tesztképnél látszik? -
soundman1
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
A teló merülésnek több oka is van, ahogy korábban írtuk -gyorskeresés, és olvass vissza egy kicsit-, és párszor a teljes töltést tényleg csináld meg.
Ha ki van kapcsolva a gsm és minden rádió és standby-ban is nagyon merül (nálam így jó: <0,5 %/óra, azaz egy este <4 %/7-8 óra), akkor valami app fut a háttérben, erről volt már szó, olvass vissza egy kicsit.
A kijelző rettentően eszi azt a kis akksit, ez a fő fogyasztó, olvasáskor nálam auto fényerővel nappali fényviszonyban cca. 5 %/10 perc!
Romolást azzal kezdtem, hogy először biztonsági mentést csináltam a telóról MtkDroidTools-al (2.5.3), és a programjaimról és annak beállításairól (MyBackup, root kell hozzá Framaroot-tal), majd a PC-re kell az USB Drivers telepíteni a telóhoz -ezt írtam korábban-, és a romfrissítéshez PC-re telepíteni kell az SP_Flash_Tool-t (v5.1343.01), végül a letöltött rom (1.0.4 stabil, de próbálkozhatsz újabbakkal is) frissítéséhez ezt néztem meg: http://www.youtube.com/watch?v=k6HOkIhgZ5g, továbbá RVR 400 segített sokat, pl. hogy Download Only javasolt nem pedig a videóban látott Firmware Update, és nem kell semmilyen gombot benyomni a telón a rom feltelepüléséhez.Csinálja meg valaki az első oldalhoz az összefoglalót.

-
cs.j
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
mindenestre nekem folia nelkul nincs semmilyen lila volt

-
tutis
addikt
válasz
integrated
üzenetére
Vedd le a fóliát..
-
iamdoki
tag
válasz
integrated
üzenetére
Szia!
Nekem is ilyeneket produkál a teló, de akkor is sokáig lehet nyúzni, az utolsó 25-30%-ot alig bírom elhasználni az akksiból. Szerintem csak az akkuszintet mutatja rosszul, és ennyi, a töltési értékek a gsam szerint jók, megfelelnek az elvárható szintektől. Legalábbis amit olvastam az ilyen aksikról, azoknak a kritériumoknak abszolút. Nem kell vele foglalkozni

-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Azért legalább 1-2 töltési ciklust nem ártana megvárni.
-
Laza...
addikt
válasz
integrated
üzenetére
Fentebb írtam, nálam van sok inew v3, 1.0.8-as szofttal, és azzal is mind ilyen (legalábbis az a 3 amit próbáltam). Szóval ez már szinte feature, nem bírják helyretenni benne ezt a bugot
-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
30perc alatt 30%.... Nevetséges.
-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Ez nálam is jelen van, tuti nem nyomás miatt, alig látszik, figyelni kell rá, mert kb egy magyarbors méretű.
-
karikusz
tag
válasz
integrated
üzenetére
Én a pót akksival is próbáltam (most jött meg) Ugyan úgy a 86%-nál megáll. Lehúzom a töltőről majd újra vissza és felmegy 100%-ig, bár mint ahogy írta más is, nagyon gyorsan lemegy 80%-ra, de úgy is kibír 1 napot a telefon. Ha 15% alatt van akkor nem akar felmenni a töltés 30 valahány% felé. Ilyenkor ha újraindítod akkor 50 valahány% felett van egyből. Szóval zagyvaságokat ír. 1.0.3 van fent romból. Ha jól emlékszem akkor az 1.0.4-gyel normálisan töltött de kikapcsolgatott magától telefonálás...stb közben. Az új ramokat még nem próbáltam.
A GPS-nél én eddig csak 5-10 percet vártam, igaz panel 8. emeletén az erkélyen. Holnap leszek sokat szabadban, majd akkor újra próbálom.
@fizo73: Valahol olvastam, hogy a régebbi kártyákkal volt ilyen hiba jelenség. Kicserélték és megjavult. (csak egy tipp)
-
wvzsolt
csendes tag
válasz
integrated
üzenetére
EPO
http://logicit.hu/MTK-GPS-finomhangolas
-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
Még mindig ott van.. az isten verje meg, eddig észre se vettem mert színes hátteret használok.. de most full fehérre állítottam és ott egy lila folt.
Másnak nincs ilyen jelenség?
Tegnap még nem volt ott, vagy csak nem vettem észre.. -
didros
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Akkor is csak 86%-ig tölt ha kikapcsolt állapotban töltöd? Én így töltöm és felmegy 100%-ra. Viszont az első 15% zuhanórepülésben megy le, az is igaz. De így is kibír 4 és fél órát bekapcsolt képernyővel (automata módban) ez nekem több mint elég egy napra.
-
integrated
tag
válasz
integrated
üzenetére
Ha nem javul nekem sem, akkor megpróbálom az 1.0.8at
-
kimista
aktív tag
válasz
integrated
üzenetére
miert szar? sokkal szebb kepeket lehet csinalni, ha 5 v 8 mpesre allitod.
nekem is tudna 18 mp-elt.. minek? egyreszt full zajos lenne, masreszt minek ekkora felbontas a 1280-as monitorra? (persze ha te mindenképet kinyomtatsz plakat meretben akkor sorry) de egyébként semmire se jo a sok MP.
nekem is 5 mpre van allitva.. sokkal szebb kepet csinal mintha fel lenne tolva 18-ra..
-
RVR400
veterán
válasz
integrated
üzenetére
Tényleg szar lehet....
Az előnézet mérete opción kellene állítani, aztán szarozni, meg persze képet csinálni a szar 12 MP-lel....
Mobilnettel ne várj 10 méteres pontosságot, mert nem lehet. A GPS-t elsőre érdemes szabadban próbálni, és adni neki 5-8 percet. -
mhmpista
aktív tag
válasz
integrated
üzenetére
Biztos nem valami hamisitvanyt vettel?

12Mpix kamera?
13-18 rol hallottam mar itt. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
integrated
üzenetére
Mivel rootoltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Más kérdés, hogy a helyére nem tudsz feltenni más widgetet utána sem.

Ha valami még eszembe jut, vagy lektorálni kell, akkor belejavítok.

Amúgy is 17 dollár az akksi, a W8-ét rendeltem meg inkább 7.90-ért, és tutira jó. 

Másnak nincs ilyen jelenség?