Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Amikor megvettem a telefonomat akkor nem tudtam vele telefonalni ha be volt kapcsplva a 3g. Ugy ertem ha nem csak 2g-re volt szabyozva. Aztan csonaltam vele egy visszaallitast es 3g mellett telefonaltam vele. Ezert furcsaltam erted ? Mert nalam jott ment. Ceges elofizetesem van. Nem tudok szolgaltatot valtani egy telefon miatt. Ezert n ertem hogy hogyan lehet az hogy 4honapig hasznaltam ugy hogy 3g mellett telefonaltam. Nem tudom Keeperv melyik romot tette fel. Azt tette fel amelyikkel megy az uj kijelzo. Fogalmam sincs melyi az..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 GB - burgundy (318) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Gar
- Samsung Galaxy A56 - 256 GB - szürke (319) használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Gar
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- iPhone 16 Pro 512GB gyári független 2026.05.22. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 - 128 GB - ezüst (317) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- xBox One x 1Tb lemezes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest