Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozks
csendes tag
válasz
iamdoki
üzenetére
Közben sikerült megoldanom. Úgyhogy akinek rakoncátlankodik 1.0.8 alatt a MAC címe, az itt talál rá megoldást: http://www.gizbeat.com/2446/fix-nvram-err-0x10-and-random-mac-address/
Nálam az írásban említett WIFI fájl első sorának 4-9 oszlopa csupa nulla volt. Oda írtam be egy MAC címet azok közül amiket korábban random generált. Azok mind 00:08:22 kezdetűek voltak ami elvileg az MTK wifi chip gyártójához tartoznak, szóval jónak ítéltem. Miután felülírtam az eredeti fájlt onnantól a beírt MAC címmel működik fixen.
-
yozks
csendes tag
válasz
iamdoki
üzenetére
Köszönöm a linket. Átolvastam de ezt a progit már próbáltam korábban tableten ahol nem működött, és sajnos ez a megoldás is olyan hogy a wifi újrainditásáig él a beállított mac cím. Azért kipróbálom hátha segít. Más 1.0.8-at futtató tulajnál nem jelentkezik ez a random wifi mac cím cserebere?
-
yozks
csendes tag
válasz
iamdoki
üzenetére
Értem én és tudom hogy nem lenne szabad változnia, de tényleg így van.
A mac cím azért nem annyira szentírás, ősidők óta létezik mac spoofing és hallottam hasonló problémáról galaxy nexusok esetében is. Viszont megoldást sajnos még nem találtam. A cím eleje mindig 00:08:22h és a maradék 3 bájt random változik minden alkalommal mikor bekapcsolom a wifit. -
Mecy_Lacee
senior tag
-
didros
senior tag
-
soundman1
senior tag
válasz
iamdoki
üzenetére
Köszi a tippet, már fel is tettem, próbálgatom.
Audio felvételben tudna valaki segíteni.
Érdekelne hogy lehet Android alatt a mic bemenetről felvenni. Régebben a 400MHz-es WinMo-s MDAIII-al a keverőről simán realtime-ban (mono) rögzítettem az előadót 128kbps-ban. Eddig bármelyik progit tettem fel vagy a fő vagy a zajszűrő mikit ajánlotta felvételi forrásnak. -
ctibor
senior tag
válasz
iamdoki
üzenetére
"1.0.4-ről megy simán az OTA frissítés 1.0.8-ra?"
Nekem root-olt volt a telefon és touch recovery volt rajta, először abból próbáltam az update.zip-et feltenni, de nem ment. Illetve látszólag feltette, de utána csak az iNew logóig jutott el a boot, tovább soha (többször is megismételtem).
Az SP Flash Tool-al viszont pár perc alatt gond nélkül sikerült a frissítés.
Ez persze azt is jelenti, hogy:
- programokat, beállításokat elvesztettem, "lakhattam be" újra a telefont,
- root-ot és CWM-et is elvesztettem, ráadásul az új ROM nem hajlandó a Framaroot-nak engedelmeskedni, most kereshetek más módszert, de egyelőre hagyom root nélkül... -
raulicio
senior tag
válasz
iamdoki
üzenetére
ha egyszer hazaérek megnézem, hogy nekem milyen driver van fent 8.1-en és leírom neked. Az a baj, hogy csak arra emlékszem, hogy én is szarakodtam vele és több driver varációt is kipróbáltam, mire végül sikerült normálisan felrakni a jó drivert, de végül sikerült, szóval lehetséges!

-
miklosandras
csendes tag
válasz
iamdoki
üzenetére
Nekem is Win 8.1 64bit -em van, a driver felrakása volt a legnehezebb, mert 8.1 -re nincs aláírt driver, de azért van rá mód, hogy így is feltegyük:
Go to Start - Then Command Prompt
Enter command "shutdown /r /o /f /t 00"
Click the "OK" button
System will restart to a "Choose an option" screen
Then select "Troubleshoot" from "Choose an option" screen
Then select "Advanced options" from "Troubleshoot" screen
Then select "Windows Startup Settings" from "Advanced options" screen
Click "Restart" button
System will restart to "Advanced Boot Options" screen
Select "Disable Driver Signature Enforcement"
Restart & install drivers.. -
raulicio
senior tag
válasz
iamdoki
üzenetére
én win 8-at használok, bár most csak v3xxx veziójú sp flashtools-al tudtam frissíteni.
Amúgy az 1.0.8 packben van updates.zip is szóval elméletileg fel lehet tenni recoveryből is, bár én az sp flasht jobban szeretem.
Viszont a framaroot-tal nem tudtam rootolni. Mindhárom alternatíva failed...
-
-
soundman1
senior tag
válasz
iamdoki
üzenetére
Nézd meg a korábbi hozzászólásom, hátha segít, nekem se ment a frissítés fel simán 1.0.1-ről 1.0.4-re.
Kérdezte valaki miért érdemes frissíteni.
Az 1.0.1 alatt (első sorozatos v3!) 100%-ra feltöltöttem aksit mielőtt frissítettem, utána 1.0.4. alatt 85%-ot mutatott, és elkezdett tovább tölteni 100%-ra. Nálam igazolódni látszott ez alapján, hogy az 1.0.1-es romnál csak 85%-ra tölt a teló. -
hungobungo
senior tag
válasz
iamdoki
üzenetére
Ha másképp nem megy, és root-olt a telód és van kedved kipróbálni (nem ronthat el semmit): cwm_alapu_recovery_keszitese_mt6575_mt6515_mt6577...
-
RVR400
veterán
-
sandorwat
csendes tag
válasz
iamdoki
üzenetére
Én ezt használom. Nekem tökéletesen működik, stabil, válogathatsz a telepítőben, hogy mit raksz fel. Sok mindent nem tudok írni róla, csak használom.
Mondjuk a kitkat féle launchert felejtsd el, ujraindításnál eltűnnek az ikonok

Másikkal launcherrel nem volt ilyen problémám. -
Brimstone
csendes tag
-
tutis
addikt
-
raulicio
senior tag
Alapvetően igazad lenne a töltéssel kapcsolatban, de a v3-nak pont az az egyik hibája a töltéssel kapcsolatban, hogy amikor az akku eléri a max töltöttséget, attól a ponttól kezdve hiába ír 100%-ot az akku folyamatosan merül annak ellenére, hogy a telefon töltőn van. Ezért is lehet olyat tapasztalni, hogy hosszú töltési ciklus után az első néhány % villámgyorsan leszalad.
A batterystats.bin fájl pedig bármikor törölhető , sőt új rom telepítése után még javasolják is. Ilyenkor az általad említett full feltöltés - full lemerítés ciklust érdemes végigcsinálni.
-
cs.j
csendes tag
kíváncsian várjuk!
én feb. negyedikén rendeltem meg a Pandawilltöl. Tegnapelött írtak mailt, hogy késni fog a szállítás, mert nincs készleten
..Tudni azt, hogy az iNew feb. 20 után szállít nekik csak... + minöségellenörzés, nem várható, hogy márciusnál hamarább elindítanák a küldeményt....
Felajánlotta a Pandawill, hogy módosítsam a rendelést, ha nem szeretném megvárni..
Így találtam rá a Cubot One-ra....
Szerintetek, mennyire van a Cubot One pariban az iNew V3-mal?
(kb. egy árban vannak amúgy..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- EAFC 26
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A mac cím azért nem annyira szentírás, ősidők óta létezik mac spoofing és hallottam hasonló problémáról galaxy nexusok esetében is. Viszont megoldást sajnos még nem találtam. A cím eleje mindig 00:08:22h és a maradék 3 bájt random változik minden alkalommal mikor bekapcsolom a wifit.

Jó megoldás!!! Ötletes!!!