- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasxx
tag
Azt szeretném kérdeni, hogy a gyári tok az ragasztós és egyszerhasználatos, vagy többször is használható?
A napokba fog nekem is megérkezni.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy van e valakinek Eu-s szállítási tapasztalata? Mixeshopbol rendeltem Eu-s szállítással, már az országban van...vajon tényleg nem lesz vám-áfa ? -
ggiiddaa
csendes tag
-
-
Badboys
őstag
Valamilyen alkalmazás beragadhatott. Tedd föl a Playon található Gsam alkalmazást az meg mutatja mi fogyaszt. Remélhetőleg szerencséd lesz. Esetleg még szóba jöhet egy gyári vissza állítás. Ez azzal jár,hogy kapsz egy alap készüléket és újra kell belaknod a készüléket. Vagy egyenként leszeded az alkalmazásokat amit föltettél ez a hosszadalmasabb megoldás. A Gsam ot ajánlom elsőre.
MÁS:
Esetleg valakit érdekel egy csere keressen privátban. ONE -
Ha akku nélkül próbáltad, akkor az jelenthetett problémát.
Jellemzően a 6577-es még az, amit akku nélkül lehet menteni.
A6589/72/82 behelyezett akkuval menthető komplett.
A data nem minden esetben adja ki a megfelelő számértéket, a FAT pedig nem is érdemes arra, hogy readback-kel mentsd (hiszen az egyszerű SD, amit bármivel lehet gépre másolni) -
SP flashtool-lal menthető a komplett nem piszkált ROM.
Annál teljesebb mentés nem nagyon van.Aztán CWM, stb...
-
Nem érték függő, és tök mindegy, hogy megállítják-e a vámon, lásd még 1001/2013/EU rendelet 566-odik oldal, 8517 12 00 KN kóddal jelölt termék:
Mobiltelefon-hálózatokhoz vagy más vezeték nélküli hálózatokhoz való távbeszélők | mentes (a szerződéses vámtétel alól)
-
nandozo
tag
Szia,
A needrom-on van.
Tényleg valaki nem tolná fel az 1.0.4.-et (ami rootolt stb..)Egyik sem rootolt amit én a needrom-on találtam. A chinaphonearena-hoz még nincs regisztrációm.
1.0.3. (needromról)
https://mega.co.nz/#!xoc3WYBK!4V4fhcvNhii2dUwaLhk4mq9FmIc8BwuAq_CZ5RqkRVc1.0.1B (szintén)
https://mega.co.nz/#!M18xFDTI!VEBQdk3mmQRkCygZgVivQTubSuk6JvRkHDEqx2tDgLwViszont még nem flasheltem a telefonom sose.
-
raulicio
senior tag
én mtk droid tools-al mentettem le.
Más:
Valaki, aki 2 simet használ megnézhetné nekem, hogy ha a sim managementben azt állítja be, hogy a telefon mindig megkérdezze, hogy melyik kártyáról kívánom küldeni az sms-t akkor mi a helyzet. Régebbi kétkártyás telefonomnál ilyenkor két kicsi "send" gomb volt a két simhez, de a V3-on nincs csak egy. Magyarul nem dönthetem el, hogy melyik simről küldöm az sms-t.
-
Submarine
senior tag
Hi!
Mintha vodánál olvastam volna valami ilyesmiről, a "frekvencia-rezonancia" eltérés miatt..
De ha agyonütnek sem tudnám visszakeresni, és lehet másról volt szó.Mondjuk én ehhez annyit értek, hogy tőlem 1,25g is lehet. Ha tudok vele telefonálni amikor akarok, lekhmm.
Videofonáláshoz biztos az kell, de azt meg úgy sem fogok..Most olyat játszik, hogy itt van előttem az asztalon, és felkapcsol a képernyő időnként.
Biztos valamelyik app kavar be, de elég fura..
Tesztelgettem párat, lehet nem tett jót a droidnak, mint a winóznak sem..A topic nyitók sztem majd tudnak segíteni a rootolásban, mentésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest