Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
Szomorúan tudatom veletek, hogy 3 évi szoros barátság után, V3 barátom váratlanul itt hagyott engem...
Bár hosszan betegeskedett (usb lotyogott, hangerő fel nem működött, kijelző kezdett elválni, horpadasok voltak a fém csikon, vékony műanyag széle töredezett volt, de kitartottam mellette. Amíg ki nem ugrott a kezemből a betonra: kijelző betört és a touch is megszűnt.
jo kaland volt veletek
(Egy Samu J3 free céges teló lett az új, és meglepően jól pörög, V3-nal sok mindenben jobb.) -
junkpod
nagyúr
bal felső sarokban elindult a képernyő elválása, próbáltam hajszárítóval melengetni de nem tapadt vissza. Van valami bevált ragasztó amit becseppenthetek a résbe?
-
-
junkpod
nagyúr
Mostanában azt kezdte csinálni, hogy wifi minden jó, mobil neten meg állandóan problémák vannak a Google fiók szinkronizalassal, miközben net folyamatosan ok.
Ez mitől lehet és hogy javítható? -
-
junkpod
nagyúr
sziasztok! Hol lehet Budapesten kapni V3 akksit, vadi újat, azonnalra?
-
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
Nekem meg azért marad. Amire használom arra kiváló.
Soundman1: kösz, már csak idő kellene, de a 24 óra keves

-
junkpod
nagyúr
Vettünk egy doogee x5pro telot, garis an 29khuf. Én meg olyan gyors telot nem nyomkodtam, szinte hamarabb dolgozik minthogy megerinted. Kezdünk elavult oskovulet lenni. És a 5.1 is tetszett.
Csak fel kell raknom azt a cm romot.
Mi a jó módszer, hogy a teljes mostani állapotot később egy mozdulattal vissza tudjam rakni? (appoknak, adatokkal) -
junkpod
nagyúr
Needromon felraktak egy új 5.1.1 beta2 cm12 romot, állítólag működik. Próbálta valaki már?
-
junkpod
nagyúr
-
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
Pedig teljesen jó a vétel, mostanában többször vágtam át Waze-val Bp közepén és teljesen jól navigalt.
-
junkpod
nagyúr
Felraktam egy proximity fix nevű appot és megjavult tőle a PS. Nem kell kalibrálás, és mut-ban 0,5-11cm között szép lineárisan mér.
-
junkpod
nagyúr
Hogy lehet kalibrálni a proxy szenzort ha MUT kalibracioval mindenre azt írja Failed?
-
junkpod
nagyúr
-
junkpod
nagyúr
aztán elkezdett kikapcsolgatni, lefagyogatni és teli lett vele a t.............
Vettem helyette egy Honort. Most a fiók mélyén pihen de tulajdonképp üzemképes. Lehet ha valaki ért hozzá (hardveresen) akkor egyszerűen rendbetehető.Annyian írogatok ilyeneket, nem foghatom fel mit gondoltok: leejtitek, azóta fagy és kikapcsol és azt mondod, hogy uzemkepes ? Ne haragudj de ez mások hülyének nezese...
-
junkpod
nagyúr
Sikerült megszabadulnom a fekete kép felvillanasoktol és az állandó bekapcsolgatasoktol.
Csak töröltem egy appot és minden tökéletes.
http://m.prohardver.hu/tema/android_alkalmazasok_szoftver_kibeszelo_topik_ninc/hsz_80976-80976.html -
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
Kíváncsi volnék mi újat tud az új verzió.
(meg arra is, hogy bitre azonos telo esetén milyen modemet kell cserelned , ez csak szakmailag...) -
junkpod
nagyúr
Továbbra is szent meggyőződésem, hogy valamilyen idoszinkron hiba is befolyásolja a GPS-t.
Kapcsolatok ki az automatikus idő és időzóna beállításokat, telepítse tek fel a clocksync és a time zone fixer appokat es nagyon jó lesz a GPS.
Alapvetően szerintem gyenge a vevő és gyakran lévő, ilyenkor újra csatlakozna ráadásul agps támogatással, de a hibás rendszer idő ezt pontatlanság és nehézkesse teszi.
Nekem így most frankó, ugyanúgy elhagyatott a jelet egy felüljáró alatt de villámgyorsan visszaal vagy ha a nem várt irányba kanyarodik, akkor is villámgyorsan követi a nyíl a poziciomat.
És nem mellesleg a dst kezelés is jó lett. -
junkpod
nagyúr
Mostanában panaszkodnak a mikrofonomra , hogy halk. Nem tudom eldonteni , hogy ez térerő probléma vagy telefon, mert leginkább egy helyen fordul elő.
Bár piszkáltam a mic beállításokat is mut-ban. Ha valaki beirva, hogy mik a gyári mic level értékek azért azt vissza állítanám.
És az is érdekes lehet, hogy a mikrofont ki lehetne pucolni, tuti szoszos. Csak nem tudom hogy férek hozzá... -
junkpod
nagyúr
A GPS vezérlésére használt mnl fajl/akármi az merre lehet?
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
13-as wilsey féle. Viszont kiszámíthatatlan, van amikor egész úton pontos, de van amikor folyton eldobalja jelet. Nem stabil.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Persze, jó az is, de gyalogos teszt látványosabb. A felhő meg nem befolyásol szerintem látványosan.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Hát ez nem túl acélos

Illetve többet mond egy utvonalrogzites gyalogos módban. -
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
Melyik rom?
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére

Ez is kuka... Már kérdeztem de nem volt válasz, van akinek nem zajos? Mert ha van, akkor osszenezhetnenk az audio beállításokat mut-ban, nálam pl a mic level összevissza értékeket tartalmaz. -
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Video felvetelnek van-e alapzaja ?
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Laci Laci a közösségünk lelki pásztora.

-
junkpod
nagyúr
Két rövid kerdes:
-mi is a natív felbontasa a hátlap kamerának?
-van bárki akinek nem zúg a videó felvétel? -
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
Miről frissítetted ?
-
junkpod
nagyúr
Hurrá! Ismét működik a Google térkép!
-
junkpod
nagyúr
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Ez 4.4.4 amit te linkeltel az 4.4.2
-
junkpod
nagyúr
Wilsey is back! 4.4.4 Sony xenia port a needrom.com tölthető!
Jó lenne végre egy sallangmentes 4.4.4 is. -
junkpod
nagyúr
srácok, a video felvételes szélzúgás effektre nincs valami megoldás, most kezdem megunni.
-
junkpod
nagyúr
Asszem az aksim eletciklusanak újabb szakaszába lepett: gyorsan tölt, gyorsan merül és 20% alatt villám merulessel kikapcsol.
Ha valakinek van alig hasznalt/új akksija emberi áron az dobjon egy privatot. BP előnyben. -
junkpod
nagyúr
válasz
poganytamas
üzenetére
Ennek semmi köze a telenor bugos. Meg nem is panaszkodott erre.
-
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Lehet még fokozni
Eddig fel sem tűnt, hogy olyan menü is van az időbeállításnál, hogy az időzónát is a hálózatról frissítse. Na ezt is KILL!
És nem fogjátok elhinni, de még hiperszuperebb minden
GPS még pontosabb/gyorsabb
(Vagy csak a téridő kontinuum lassult le körülöttem?) -
junkpod
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
Ez nem vallás, nem akarlak megtéríteni. Én napi szinten többször használok navi programot és elég csak elindítani az appot és már működik is minden. A GPS engedélyezése menü nem a GPS csipet kapcsolgatja ki-be, hanem megengedi az appoknak a GPS használatát.
Te persze úgy használod ahogy neked kényelmes. -
junkpod
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
És még egy friss tapasztalat: az autós BT kihangositom hangminosege olyan lett mintha teljesen kicserélték volna, tiszta jól érthető hang, pedig előtte kB minden második hívás recsegett - ropogott.
Valami olyan vudu bit lehet az én hw-sw párosban ami erre a halozati oraszinkronra aktiválódik. -
junkpod
nagyúr
Félre értetek, nem azt mondom, hogy jobb vagy rosszabb a halozati/GPS időzítés.
Én azt gondolom, hogy a rendszer program rosszul működik hálózati beallitaskor azaz bugos.
Minden esetre most olyan a telo, hogy gorgrteskor tapad az ujjamhoz a kép. -
junkpod
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Linux kezdőknek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mazda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

már félnapos... Ha tudsz adni, újat szívesen vennék.