Hirdetés
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- A vártnál is olcsóbban csapható vállra egy strapatábla
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio
üzenetére
Nem haragszom. Nem olyan fából faragtak
. Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t:
2012. szeptembere vagy októbere óta vagyok "vevője" a MiniDeal-nek. Azóta jött össze az a rendelésszám, amit már említettem. Minden esetben volt is raktáron az "In stock" állapotú termék. Minden esetben legkésőbb másnap, de volt olyan, hogy az időeltolódás miatt még aznap postázták a csomagot. Minden esetben rendben megérkezett és az volt benne, amit rendeltem. Számomra ez elég reprezentatív.
Meglepő módon pedig létezik náluk olyan felirat is, hogy "Out of stock".
Nem csak az az üzlet a kínai shopoknak, hogy előre fizetsz, hanem az is, ha a vevők ne keltsék a rossz hírét.Azt én nem zárom ki, hogy volt, akinek nem jött be egy rendelés. De ezen az alapon pl. a Pandawill-től, Focalprise-tól már senki sem rendelne (a Fastcardtech-et nem is említem), mert ott aztán vannak kacifántos esetek. Szóval ennyi. Engem nem tudtok eltántorítani, mert a fentiek miatt továbbra is "kedvencem" marad a bolt.

slezakimi: Miután a Xiaomi Hongmi nem kellett senkinek, hogy ne álljon két telefonban a pénz, elkezdtem árulni a THL T100s-t. Láss csodát, a nyolcmagos, fullHD-s készülékre hamar lett vevő. Aztán másnap elkelt a Hongmi is. Így kezdtem a V3 felé pillantgatni. Kíváncsi vagyok rá, de lehet, hogy lesz még T100s-em.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Projektor topic
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- Steam topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB gyári független 2027.10.27. gyártói jótállás
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t: