- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio
üzenetére
Nem haragszom. Nem olyan fából faragtak
. Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t:
2012. szeptembere vagy októbere óta vagyok "vevője" a MiniDeal-nek. Azóta jött össze az a rendelésszám, amit már említettem. Minden esetben volt is raktáron az "In stock" állapotú termék. Minden esetben legkésőbb másnap, de volt olyan, hogy az időeltolódás miatt még aznap postázták a csomagot. Minden esetben rendben megérkezett és az volt benne, amit rendeltem. Számomra ez elég reprezentatív.
Meglepő módon pedig létezik náluk olyan felirat is, hogy "Out of stock".
Nem csak az az üzlet a kínai shopoknak, hogy előre fizetsz, hanem az is, ha a vevők ne keltsék a rossz hírét.Azt én nem zárom ki, hogy volt, akinek nem jött be egy rendelés. De ezen az alapon pl. a Pandawill-től, Focalprise-tól már senki sem rendelne (a Fastcardtech-et nem is említem), mert ott aztán vannak kacifántos esetek. Szóval ennyi. Engem nem tudtok eltántorítani, mert a fentiek miatt továbbra is "kedvencem" marad a bolt.

slezakimi: Miután a Xiaomi Hongmi nem kellett senkinek, hogy ne álljon két telefonban a pénz, elkezdtem árulni a THL T100s-t. Láss csodát, a nyolcmagos, fullHD-s készülékre hamar lett vevő. Aztán másnap elkelt a Hongmi is. Így kezdtem a V3 felé pillantgatni. Kíváncsi vagyok rá, de lehet, hogy lesz még T100s-em.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- GL.iNet OFF topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, 3 év garancia, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- HONOR Magic7 Lite Titanium Black 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ASUS ROG Falchion Ace HFX Magnetic FR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t: