Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
Emirabdul #2827 üzenetére
szerintem az NVRAM törlése a kulcs, mert az a rész nem kerül frissítésre a ROM telepítésekor, hanem az induló ROM írja bele a dolgait ha üres, ha nem üres akkor nem.
Hogy raktad vissza az 101-et? download only vagy firmware? nyomjad firmware módban és akkor tuti jó lesz szerintem. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Emirabdul #2512 üzenetére
Ez van az enyémen is, ha megnézed.
#2511 Nekem ezzel sikerült.
-
RVR400
veterán
válasz
Emirabdul #2440 üzenetére
Amikor keresel hálózzatot, akkor kiírja a Telenor 2G és Telenor 3G hálózatot is? Ha manuálisan csatlakozol akkor a 3G-re, akkor is szar?
Az APN beállításokat kijavítottad?Mondjuk ez így elég súlyos... Még jó, hogy nem vagyok telenoros.
-
Laza...
addikt
-
karikusz
tag
válasz
Emirabdul #1671 üzenetére
Szokj hozzá, hogy nem teljesen úgy működik a telefon, ahogy azt leírják-megálmodták. A Home gomb hol működik, hol nem. Ha power gombbal lezárod a kijelzőt, majd újra kinyitod akkor működik. Az érintős részét kell újra kalibrálnia a készüléknek. Ugyan ez a Samsung SII-nél ha víz megy a kijelzőre. Általában a V3 esetében akkor jön ki a jelenség ha sokat használod koszosabb, zsírosabb kézzel.
Sajnos csak külföldi fórumon találsz megoldást a problémáidra, mert itt egyből fikáznak, (pl a kedves @raulicio felhasználó) egy-két felhasználó van csak itt akik értenek is a dolgokhoz, illetve segítőkészek, és nem egyből azt mondják, hogy Te vagy a hülye, vagy kuka a telefonod és küldd vissza a ferdeszeműeknek.
(na ehhez a hozzászólásomhoz is jönnek majd az off-ok, hogy szét spam-eljék a témát
)
-
raulicio
senior tag
válasz
Emirabdul #1642 üzenetére
korábban volt már róla szó, de amúgy minek is kellene vele szórakozni? a +170mAh-ért, ami jelent mondjuk +1-2 órát? A V3-m akkumulátorával nincs semmi probléma. Eleinte az jelentette a gondot, hogy a telefonon keresztül, rosszul vette fel a töltést, ezt amennyire lehetett szoftveresen javítgatták.
Ha olyat mutat valaki, hogy egy min. 3000mAh-os akksit hogy lehet belevarázsolni, akkor hajrá! Amúgy nekem nem túl erős használat mellett simán elmegy 36 órát. Hétvégén amikor tényleg ritkán nyúlok hozzá, akkor 48-at is.
-
gaboru
csendes tag
válasz
Emirabdul #1373 üzenetére
Nekem is ugyanaz a problémám (V3-E, cxq_v3_inew_v1.0.3). Sőt, ha a régebben futtatott alkalmazásokat akarom előhozni (középső gomb hosszan), akkor a világító led alatt kell nyomva tartani. Ha pont a lednél nyomom, akkor rezeg, de nem csinál semmit. Amúgy kezdem megszokni. Nem úgy, mint az akku időt... Az nálam iszonyatos rövid. Reggel töltőről lehúzástól, munkahelyre beérésig (kb. 1 óra), 85%-ra leesik. Ja, közben nem használom. Néztem engineer mode-ban az aktuális akku fogyasztást (FG_Battery_CurrentConsumption) és teljesen feltöltött állapotban 900-1000mA-t mutatott. Ahogy esett a töltöttségi szint úgy csökkent ez az érték is. Nem értem, de mindenesetre érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest