Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
válasz
janek69
üzenetére
Wisley féle
Method 1, működik is minden szerencsére
De ha jól értelmezem update-elték a romot, lehet van benne változás... -
mdav88
aktív tag
Kint van az 1.0.7 verzió:
chinaphonearena -
mdav88
aktív tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Mármint lenovo telefonban lenovo akksi, de méretileg alig tér el (szélesebb v3-mal nem kompatibilis)
-
mdav88
aktív tag
A jelenség nálam is adott, egyelőre annyit csináltam, hogy feltettem a gsam-ot ezzel kicsit normalizálódott a töltés, 3,7v helyett 4,1v tölt...
De valószínű hogy a stock 1.0.4 helyett valami más rom után kell nézzek.(chinaphonearenan van olyan stock amiben emelik a töltő feszültségét, hogy tovább töltsön, mert kb 4,3v-ig kéne töltenie) -
mdav88
aktív tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Mi a gyárit használjuk, nekünk bejön

-
mdav88
aktív tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Kívülről alapértelmezett esetben úgyis ráírja hogy gift-20$, de itthon átvilágítják, felbontják, látják, hogy telefon.
Rögtön bekérik a vásárlási adatokat, paypal, visszaigazoló email.
Abból kiderül mi újság, nem lehet nagyon trükközni. -
mdav88
aktív tag
Dec 19én rendelve a pandawilltől, jan 7én adták fel, a napokban kaptam kézhez.
Küldeni fogják, csak a paypal védettségre kell figyelni. Ha a magyar posta ül rajta, és baszik a munkáját megfelelő hatékonysággal végezni, akkor meg kell hosszabbítani a védettséget.A lényeg, hogy a panda ilyen téren megbízható, és küldeni fogják, de azért a hitegetés hozzátartozik az üzletpolitikájukhoz

(egyébként inkább arról lehet szó, hogy az inew nem tudja megfelelő ütemben szállítani a telókat) -
mdav88
aktív tag
Kicsit rákattantam erre a rendszerhasználtos dologra flasheltem mindefélét, de a hibát nem program okozta, hanem az automatikusan hagyott fényerőszabályzás...
kikapcsoltam, most nem jelenik meg a fogyasztók között android rendszer. Kíváncsi vagyok az akkuidőt hogyan befolyásolja... -
mdav88
aktív tag
Akksira visszakanyarodva : 29%on van a készülék, 2óra kérernyő üzem(automatikus fényerővel).... 80%-át az android rendszer használta el...
Mivel próbálkozzak? Valakinek van ötlete?
-
mdav88
aktív tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Valahol mintha lenne egy es file exprolerrel való wifi alapú megosztás is... de nem tudom hogy külső vagy belső memóriára vonatkozott...
-
mdav88
aktív tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
-
mdav88
aktív tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Én meg csak annyit hogy bírjon ki két napot XD
Félretéve a tréfát, hogy jöjjön hozzá javítás, vagy nagyobb akksi. -
mdav88
aktív tag
válasz
sfbukfenc
üzenetére
Engem csak az aggaszt, hogy az android rendszer igen sokat eszik, szvsz egy gyári hiba!
Nálunk valahogy erősebb a merülés mértéke is... Ha igaz az akksi gyári mérete, és a 82es soc energiaigényére vonatkozó szerény adat, akkor két napot el kéne menjen... Nálunk ez még nem fordult elő
Viszonyításképp a lenovo a830asm 2250es akksija vígan bírja a két napot.
Zárójelben megjegyzem azt is, hogy az akksi merítők közt NINCS android rendszer nevű fogyasztó. -
mdav88
aktív tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Nekem is ez volt... Úgyhogy kihagytam, megpróbáltam flashtool readback-kel, azzal mutyizott valamit, de nem tudom jó lett-e...
Hagytam a francba mert éjjel 2kor már nem annyira mozgatott
-
mdav88
aktív tag
Nos, nekem is megérkezett a kis szépség...
Kérdésem az lenne, hogy bárki lementette az eredeti állapotot?
Én most szívok vele, sp flashtools alatt (mert mtk droid nem engedi root nélkül)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest