- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ha megnézed a needromon az az általatok"fake"-nek titulált rom nem csak egy db rom, hanem majdnem az összes megjelent hivatalos inew v3 romot tartalmazza a link vagyis folyamatosan frissítve lett az aktuális új verziókkal. Tehát a 37 ezer megtekintés az hónapok alatt jött össze és nem konkrétan ez a legújabb rom kapta.
Amúgy könnyen meglehet, hogy kamu, bár azért kíváncsi leszek arra, amit az inew "hivatalosan" kiad, miben különbözik majd. Láthattunk már ennél cifrább dolgokat is...
MÁS:
Valaki írta, hogy a képernyő néha minden értelmes ok nélkül bekapcsol, erre nekem megoldást jelentett a gravitybox. 2 fix is van ezzel kapcsolatban én mindkettőt bekapcsoltam és azóta nem vettem észre, hogy csinálná a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest