- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
barrique
tag
válasz
FіkuszKukіsz #3476 üzenetére
Kösz a tippet!
-
junkpod
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #3371 üzenetére
V Root 1 perc alatt rootolja a telefont...
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #3369 üzenetére
Úgy néz ki mégis összejött. Win 8.1 64 biten átállítva 7-es kompatibilitás módba rendszergazdaként indítva jó lett. kb. 10 perc volt mire végzett..
-
kazan23
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #3323 üzenetére
Bocs, de csak (off) azért írtam, mert nem találtam inew-ként... de már látom is iNew-ként. Mondjuk a gyártók közt sem egyik, sem másik nem szerepel. Annyira ájnyú még?
-
raulicio
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #1685 üzenetére
nyilván ha a mondanivalómon van szerkeszteni való, akkor szerkesztek, de itt ugye közel sem erről volt szó. Még csak nem is arról, hogy eszembe jutott még valami.
De a kedvedért most várok szépen 5 percet és csak azután válaszolok a 900/2100-as kérdésre, hogy legalább te boldog legyél
Amúgy sajnálom, hogy még mindig nem sikerült megtalálnod az "off" gombot! na puszi!(#1684) Sanyesz. válasza raulicio (#1681) üzenetére
Természetesen meg lehet csinálni ezt is, csak így már sokkal nehezebb követni, hogy ki és mire válaszol. Ráadásul teljesen felesleges is.
Mint bátorkodtam rávilágítani, nem spam-elésről van szó hanem a fórum koherenciájának megőrzéséről. -
raulicio
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #1667 üzenetére
kérésed meghallgatásra talált! vártam pár órát...
Amúgy 3 különböző hozzászólásra való 3 teljesen különböző válasz között minek is kellene 5 percet várni? Vagy az téged megnyugtatna, ha pont ötpercenként válaszolnék? A fórum motor nem alkalmas rá, hogy egy hozzászóláson belül több külön hsz-ra válaszolj mert csak azt a hsz-t látod, amin a "válaszra" nyomsz.
U.i.: te meg meg egyszer szólsz hozzá, de akkor is minek, ráadásul totál off...
-
hungobungo
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #1286 üzenetére
submarine-nek ment, bocs
-
hungobungo
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #1284 üzenetére
Flash Player (mondjuk már írtam, nem ártana elolvasni, ha már kérdezel...), + gyári böngésző, vagy Dolphin, talán a Firefox is engedélyezi már.
Chrome alatt le van tiltva a Flash Plugin.Flash Player letöltése (NINCS FENN A PLAY ÁRUHÁZBAN, NE IS KERESD):
Utolsó hivatalos Flash Player Android 4,0, 4.1, 4.2, 4.3-hoz - Az Adobe oldaláról
[Flash Player máshonnan, 4.4 támogatással!] -
zolipapa66
tag
válasz
FіkuszKukіsz #1113 üzenetére
Én Iphone-ról váltok, persze nem a szerviz miatt, de majd leírom egyszer hosszabban az okait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged