Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barrique
tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Kösz a tippet!
-
junkpod
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
V Root 1 perc alatt rootolja a telefont...
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Úgy néz ki mégis összejött. Win 8.1 64 biten átállítva 7-es kompatibilitás módba rendszergazdaként indítva jó lett. kb. 10 perc volt mire végzett..
-
kazan23
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Bocs, de csak (off) azért írtam, mert nem találtam inew-ként... de már látom is iNew-ként. Mondjuk a gyártók közt sem egyik, sem másik nem szerepel. Annyira ájnyú még? -
raulicio
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
nyilván ha a mondanivalómon van szerkeszteni való, akkor szerkesztek, de itt ugye közel sem erről volt szó. Még csak nem is arról, hogy eszembe jutott még valami.
De a kedvedért most várok szépen 5 percet és csak azután válaszolok a 900/2100-as kérdésre, hogy legalább te boldog legyél

Amúgy sajnálom, hogy még mindig nem sikerült megtalálnod az "off" gombot! na puszi!
(#1684) Sanyesz. válasza raulicio (#1681) üzenetére
Természetesen meg lehet csinálni ezt is, csak így már sokkal nehezebb követni, hogy ki és mire válaszol. Ráadásul teljesen felesleges is.
Mint bátorkodtam rávilágítani, nem spam-elésről van szó hanem a fórum koherenciájának megőrzéséről. -
raulicio
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
kérésed meghallgatásra talált! vártam pár órát...
Amúgy 3 különböző hozzászólásra való 3 teljesen különböző válasz között minek is kellene 5 percet várni? Vagy az téged megnyugtatna, ha pont ötpercenként válaszolnék? A fórum motor nem alkalmas rá, hogy egy hozzászóláson belül több külön hsz-ra válaszolj mert csak azt a hsz-t látod, amin a "válaszra" nyomsz.
U.i.: te meg meg egyszer szólsz hozzá, de akkor is minek, ráadásul totál off...

-
hungobungo
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
submarine-nek ment, bocs
-
hungobungo
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Flash Player (mondjuk már írtam, nem ártana elolvasni, ha már kérdezel...), + gyári böngésző, vagy Dolphin, talán a Firefox is engedélyezi már.
Chrome alatt le van tiltva a Flash Plugin.Flash Player letöltése (NINCS FENN A PLAY ÁRUHÁZBAN, NE IS KERESD):
Utolsó hivatalos Flash Player Android 4,0, 4.1, 4.2, 4.3-hoz - Az Adobe oldaláról
[Flash Player máshonnan, 4.4 támogatással!] -
zolipapa66
tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Én Iphone-ról váltok, persze nem a szerviz miatt, de majd leírom egyszer hosszabban az okait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bocs, de csak (off) azért írtam, mert nem találtam inew-ként... de már látom is iNew-ként. Mondjuk a gyártók közt sem egyik, sem másik nem szerepel. Annyira ájnyú még?