Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorena I.D.
csendes tag
válasz
raulicio
üzenetére
Az 1.0.1-es ROM-mal sajnos nem látja a telón a 16 GB tárhelyet (erről írtam már e fórumban jóval fentebb), csak egyet lát és kezel. És a makrófotó sem működik. Tehát mindenképp, kizárólag olyan ROM-ot szeretnék felrakatni, amelyik, mint írtam, látja és kezeli a teljes memóriát (értelemszerűen a rendszer lefoglalja a maga helyét, ez nem is kérdéses
), s emellett tudok vele makrófotót készíteni és növeli az akku élettartamát. De nem tudom, melyik ROM-ot kell feltetetnem ehhez és honnan szerezhető be. Nem szeretném, hogy a szervizes hazavágja a telómat, amely ezeket leszámítva hibátlanul működik, csak épp az akku teljesítményét nem lehet kihasználni az 1.0.1.es ROM miatt, a makrófotózást sem tudom használni, és már a világon semmit sem tudok feltelepíteni a telóra, amelyeknek nem elegendő a microSD-kártya, mert a telón kell, hogy legyen, úgy fut normálisan. Nincs több helyem, egy giga az lufas és esti fény. És nem is véletlen vettem 16 GB-ot, amely így használhatatlan (16-ot vettem és csak egyet használhatok? Közröhej!). De erről is volt már jó pár szó e fórumon... 
-
Lorena I.D.
csendes tag
válasz
Lorena I.D.
üzenetére
A hivatalos oldalon ezek találhatók jelenleg:
-
Lorena I.D.
csendes tag
Sziasztok! A legújabb (elvileg legújabb) 1.0.8.-as firmware-rel vannak már tapasztalataitok? Nekem sajnos (még csak az 1.0.1.-es firmware-em van), s a teljes tárhelyem (16 G lenne) nem látja a telóm, és sajnos nem működik rajta a makrofotózás sem.
El fogom vinni szervizbe a készülékem, hogy rootolják fel nekem és tegyenek rá új firmware-t, de sajnos nem tudom, melyiket merjem rárakatni. Az 1.0.4-.-et sokan szidták, azt semmiképp nem fogom...
Az egyik firware-től (nem tudom, melyiktől) pl. az akku teljesítménye is jóval komolyabbá válik, ami bizony messze nem mindegy ám, sőt!
Én mindenképp olyan firmware-t szeretnék a szervizessel felrakatni, amelyikkel a telóm látni fogja végre a teljes, és már igencsak szükséges tárhelyet (és használni is tudja!
), emellett képes lesz a számomra fontos makrófotózásra, és megnöveli az akku sajnos igencsak csekélyke kapacitását! Az akku okostelókra jellemző kapacitásával igazából a "világon semmi gond" nem lenne, ha nem nyúlunk a telóhoz, csak az asztalon pihen készenléti üzemmódban, kikapcsolt nettel -- de ki az, aki erre vesz okostelót, nemde? 
Tud valaki nekem egy ilyen hármas kombóra alkalmas firmware-re ötletet?
Személyes tapasztalatok? Melyik firmware-re van szükségem?
-
Lorena I.D.
csendes tag
-
-
Lorena I.D.
csendes tag
Ööö... a másik! Az előbb elfelejtettem leírni, hogy nálam központilag(!) le van tiltatva a 3G. Menet közben nincs szükségem rá, otthon pedig két net is fut ("T-boly" és DIGI). Kétszer Viber-telóztam az elmúlt időszakban (kizárólag az ingyenessel, netessel wi-fin, nem Viber Out volt) és tegnap mégis leszívta a Telenoros feltöltőkártyámat csontig, több mint 5 eFt-ot nyelt be a mocsok. Nem először. Régebben hármat, akkor tiltattam le központilag a netet. A weben keresztül magam végeztem el, és egy Telenoros stúdióban is leellenőriztettem ez cc. két hete, amikor ez az iNew telóm megjött, mert a régi SIM-emet ki kellett cseréltetnem, nem működött ebben az új telefonban (4-5 éves volt). A telón kizárólag wi-fit használok, ám nem szívesen, mert azzal, hogy bekapcsolom rajta, szinte már le is merült tőle az akkum.

Summa summarum: a kérdésem tehát konkrétan az, van-e valakinek tippje arról, mi történhetett? Hogy tűnt el a feltöltőkártyámról ötezer forint, központilag(!!!) letiltott netszolgáltatás mellett?!
NEM telefonáltam le, azt sosem erről intézem! Már iNew hibára is gondoltam... 
Azonnal panaszt tettem ugyan a Telenornál, amikor jött az SMS, hogy 600 Ft. alá süllyedt az egyenlegem, de hát, gondolom, mindenki jól ismeri, hogy is "működik" ez minden szolgáltatónál: ülnek egy hónapot a dolgon, aztán "sajnálkozva" megvonják a vállukat...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lorena I.D.
csendes tag
Hogy lehet az, hogy egy ilyen szuper kis ketyerében nem lehet saját csengőhangokat kiválasztani alapértelmezettnek, és személyekhez külön-külön hangként is saját, feltöltött zenét beállítani? Vagy ez is csak akkor működik, ha már rootolva van a teló? És ha már root, némileg fentebb (e fórumban) volt olyan jó, és adott egyikőtök egy linket ( hálám érte!
), ahonnan le lehetett tölteni az appot hozzá, ott azonban több is van. Nem tudom, melyiket kellett volna letöltenem, ezért logikai alapra építve a legnagyobb számút szedtem le (Framaroot-1.9.2.apk), remélve, az a legújabb, "az kell". Feltelepítettem ugyan, de tovább még nem nyúltam hozzá. Mentésem sincs még a jelenlegi rendszerről (nem is tudom, hogy és mivel kell -- amivel még én is boldogulhatok...
), és egyelőre nem is mertem meglépni. Igazából "fogalmam sincs, mit csinálok", emiatt sem. 
Én vagyok az, akinek ősrégi a ROM-ja (build: cxq_v3_inew_v1.0.1), ezért csak egy giga tárhelyet lát sajnos a "kicsike".
És én is Telenoros vagyok. -
Lorena I.D.
csendes tag
Ittenkám, hogy miért adod mindig a számba...?!

Köszi szépen a választ. Akkor most menjünk szépen kézen fogva, vissza az óvodába: hogy kell a szoftvert frissíteni?
És létezik valahol Pesten olyan szerviz, amelyikhez bevihetem, és megold rajta mindent, amit szükséges?
Sacc-per-kábé, milyen vastagon fog vajh' a tolluk? Nem amelyikkel repülnek... (
) Kérdezzek még?

-
Lorena I.D.
csendes tag
válasz
balaaa88
üzenetére
Ez a build-száma: cxq_v3_inew-v1.0.1
Rettegek a rootloástól!
Nem is értek hozzá, és tele is van már a kis ékszerdoboz (telószámok, appok, ez meg az).
Ezt elvállalnák nekem valamilyen mobilos szervizben, srácok? És sokba kerül?
Nem merem magam megcsinálni.
A gépen "csodákat művelek", messze nem felhasználói szinten babrálok, de a telóm... nem csak nem értek igazából hozzá, de nagyon féltem is. Sokáig álmodoztam róla, mire meglett.
Szerelmes vagyok belé! Az oldalborda ismer engem jól, mégis elbizonytalanodva sasolgat felém, ferde szemeket meresztve, mint a teló származási helyén élőké, hogy biztos csak a telót babrálom, nem valakivel kommuikálok esetleg, akivel nem kéne?
Szóval ennyire dúl a "láv". 
-
Lorena I.D.
csendes tag
Sziasztok! A szíves segítségeteket szeretném kérni. Az iNew v3-as telóm a 16 G helyből (leszámítva a rendszer méretét) nem lát szinte semmit. Van 11 G szabad helyem, és örökké kétszáz-akárhányról gagyog, nem lehet telepíteni. Van SD kártyám ugyan, de nem tehetek át rá mindent, mert onnan nem fut minden... Ráadásul 11 G helyett nem szándékozom ebek harmincadjára ereszteni.
Nem tudja valaki tapasztaltabb "róka" (
), mi lehet a gond?
És hogyan tudnám orvosolni? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- Oppo Find X9 Pro 5G (Global Version) Dual SIM
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), s emellett tudok vele makrófotót készíteni és növeli az akku élettartamát. De nem tudom, melyik ROM-ot kell feltetetnem ehhez és honnan szerezhető be. Nem szeretném, hogy a szervizes hazavágja a telómat, amely ezeket leszámítva hibátlanul működik, csak épp az akku teljesítményét nem lehet kihasználni az 1.0.1.es ROM miatt, a makrófotózást sem tudom használni, és már a világon semmit sem tudok feltelepíteni a telóra, amelyeknek nem elegendő a microSD-kártya, mert a telón kell, hogy legyen, úgy fut normálisan. Nincs több helyem, egy giga az lufas és esti fény. És nem is véletlen vettem 16 GB-ot, amely így használhatatlan (16-ot vettem és csak egyet használhatok? Közröhej!). De erről is volt már jó pár szó e fórumon...
El fogom vinni szervizbe a készülékem, hogy rootolják fel nekem és tegyenek rá új firmware-t, de sajnos nem tudom, melyiket merjem rárakatni. Az 1.0.4-.-et sokan szidták, azt semmiképp nem fogom...
), emellett képes lesz a számomra fontos makrófotózásra, és megnöveli az akku sajnos igencsak csekélyke kapacitását! Az akku okostelókra jellemző kapacitásával igazából a "világon semmi gond" nem lenne, ha nem nyúlunk a telóhoz, csak az asztalon pihen készenléti üzemmódban, kikapcsolt nettel -- de ki az, aki erre vesz okostelót, nemde? 

NEM telefonáltam le, azt sosem erről intézem! Már iNew hibára is gondoltam... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), ahonnan le lehetett tölteni az appot hozzá, ott azonban több is van. Nem tudom, melyiket kellett volna letöltenem, ezért logikai alapra építve a legnagyobb számút szedtem le (Framaroot-1.9.2.apk), remélve, az a legújabb, "az kell". Feltelepítettem ugyan, de tovább még nem nyúltam hozzá. Mentésem sincs még a jelenlegi rendszerről (nem is tudom, hogy és mivel kell -- amivel még én is boldogulhatok...
), és egyelőre nem is mertem meglépni. Igazából "fogalmam sincs, mit csinálok", emiatt sem.