Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamdoki
tag
Az 1.0.8-as GPS fixes rom van fent, az MNShop-os verzió. Azon kívül rootoltam, és AndroidTweaker 2-vel adtam hozzá egy-két dolgot. Auto Tweaket lefuttattam rajta, illetve rávarázsoltam a Bravia Engine v3-at. Viper4Androiddal fel van javítva a hang, és ennyi. A telefon így teljesen jól működik, hiba nélkül.
A GPS-t használtam gyalogosan Szeged belvárosában, illetve Pécsen, nem volt vele gond szerencsére. Az is hozzátartozik, hogy Sygic, Waze, meg ilyen balgaságok nem fognak meg engem annyira, hogy ezekkel szívjak. Fent van a full EU-s hárombetűs, és teszi a dolgát. Epo-hoz, meg hasonlókhoz nem nyúltam hozzá.
Autóban, borús időben is vette az akadályt a kütyürü, Bonyhád-Kaposvár útirányon most hétvégén oda-vissza. Előtte Bonyhád-Szeged, illetve Bonyhád-Keszthely.Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy ezekben megegyeznek-e a GPS modulok, mert öcsém barátnője nem rég vett egy ilyet, neki is végigzongoráztam mindezt, és a GPS neki is ugrál néha, de csak akkor, ha nem tiszta az ég...nem tudom mit pakolnak bele ezek a kis kínaiak.
Nagyon nem piszkáltam bele, főleg azzal az újdonság kínai csodával nem, nem akarom téglázni a telefont, főleg, hogy jól működik eddig minden.
Ami még fontos lehet, hogy nekem még 1.0.4-el jött kínából, a csajé már 1.0.5-el. Én az 1.0.4-re download onlyval raktam fel a sima 1.0.8-at, majd arra szintén download only-val raktam fel a mostanit.
Remélem válaszoltam mindenre

-
-
iamdoki
tag
válasz
tepimartin
üzenetére
Win 8 64 biten nekem sem ment a dolog, felraktam a win 7-et, azzal ment minden baj nélkül.
-
iamdoki
tag
Nem kötekedni akarok, de nekem pont az 1.0.8-as GPS fixes rommal működik eddig a legjobban a telefon

Pénteken Bonyhád-Kaposvár-Keszthely, 3 betűs progival olyan szépen navigált, hogy faterom 30ezres navija elmehet a búsba, vasárnap a hazafele úton szintén ilyen jól működött. Keszthelyen belül is használtuk eleget, csak azt sajnáltam, hogy a Festetics Kastélynak nincs külön GPS programja, a telefon vette volna az akadályt
-
iamdoki
tag
Én egy percig sem bántam meg. Bár nekem hibátlan a készülék a rossz akksivisszajelzést leszámítva. Az 1.0.8 Gps fix rommal amúgy ez is jobb lett nekem. Működik minden rendesen, a gps tökéletesen vette pénteken a Bonyhád-Kaposvár-Keszthely túrát. Én újra megvenném ezt a készüléket, ha most akarnék telefont rendelni.
-
iamdoki
tag
válasz
integrated
üzenetére
Próbáld meg a Lucid, vagy az Inspire launchert.
Nekem bejött mind a kettő, de az Inspire kicsit szebb, kicsit több.
Egyik sem eszi az akksit, és nagyon jól testreszabhatóak. -
iamdoki
tag
Akkor én nagyon szerencsétlen vagyok, nekem 3-ból 3 telcsim megjárta a vámkezelőket. Nekem is kamu összeg szerepelt rajta, mégis bekértek minden infót. Honnan, mit, kitől, mennyiért? Így nehéz velük hülyéskedni

Eddigi tapasztalataim szerint a csomagok ötöde csusszan csak át, és akkor is nagyon kell neki örülni.
Az a biztos, ha az ember nem csak lelkileg készül fel az Áfa megfizetésére, hanem anyagilag is. Ha még mázlim van, akkor van egy rakás sörpénzem
-
iamdoki
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Nagyon jó ez a kis közösség, segítőkészek az emberek és megy az információáramlás szépen

Már csak egy fejlesztésben jártas figurát kéne kifognunk, és mehetne is az iNew 1.0.10_prohardver_edition_all_bugs_fixed rom fejlesztése
-
iamdoki
tag
-
iamdoki
tag
A chinaphonearena-s drivert valaki tudja linkelni nekem? Hiába lépek be az oldalra, nem látom a linkeket. Az oldal újra kéri, hogy regeljek, vagy lépjek be... Csináltam még egy reget, a helyzet változatlan...
-
iamdoki
tag
1.0.4-en a GPS teljesen jó nekem. Bár van mobilnetem, de navi közben nem használom.
Bonyhád-Szeged oda-vissza tökéletes volt tegnap is. Pontosan navigált a készülék.
Erősen gondolkoztam, hogy haverom gépén flashelek egy 1.0.7-et vagy 1.0.8-at, de egyre inkább úgy gondolom, hogy maradok a hibás töltésjelzésnél, ezzel egyszerűbb nekem együtt élni, mint egy rossz navival
Mondjuk kicsit kiábrándító az, hogy a kicsi kínaiak ha valamit javítanak, akkor okoznak 3 másik hibát.Majd ha ez stabil lesz, akkor ezt feldobom, mert korábbi készülékeimen is remek volt a miui

-
iamdoki
tag
válasz
integrated
üzenetére
Szia!
Nekem is ilyeneket produkál a teló, de akkor is sokáig lehet nyúzni, az utolsó 25-30%-ot alig bírom elhasználni az akksiból. Szerintem csak az akkuszintet mutatja rosszul, és ennyi, a töltési értékek a gsam szerint jók, megfelelnek az elvárható szintektől. Legalábbis amit olvastam az ilyen aksikról, azoknak a kritériumoknak abszolút. Nem kell vele foglalkozni

-
iamdoki
tag
Ha valakinek vájtabb füle van, és szeretne javítani a telefon hangzásán, az keressen rá a viper4android nevű gyöngyszemre. Csodákat művel a hanggal a telefonon!
-
iamdoki
tag
1.0.4-ről megy simán az OTA frissítés 1.0.8-ra? Ha igen, akkor gyári recovery-ből, vagy cwm-ből? Win8-as driverek még mindig nem jók sajnos, az advanced boot options sehogy sem jön elő nekem, így az spflash nem játszik...
-
iamdoki
tag
válasz
miklosandras
üzenetére
Ó, te nagyon király vagy!
Nekem eszembe sem jutott a win8 ezen hülyesége
Köszönöm szépen! -
iamdoki
tag
Halihó!
Sajnálom, de nem tudom, hogy mikor tudom megírni azt az összefoglalót...az első munkahelyem, egy konferencia, kicsi idő a párommal, aztán a második munkahelyem közt mostanság nem sok időm marad...plusz rám szakadt egy rakás maszek meló is, bár ugye ennek örülök
Sajnos az a fránya pénzmag az úr, ha már az egészség adott 
Egy olyan kérdésem viszont lenne, hogy sikerült már valakinek Win 8 alól SP Flashtools-al romot frissítenie? Nekem sajnos nem megy, és hiába kerestem itt rá, nem találtam még erre választ. Az 1.0.8-at szeretném feltolni a kicsikére. Megy esetleg valahogy CWM-ből?
Tudom, hogy a fele off volt, ne haragudjatok, hirtelen így tudtam leírni

Előre is köszi a segítséget és a megértést!
-
iamdoki
tag
Vállalkozó kedvűeknek leírom, hogy mivel oldottam meg az aktív tok plexis hibáját.
Vettem egy használt mobilosnál egy akármilyen telefonra való képernyővédő fóliát. A plexit szikével leoperáltam, szépen óvatosan. Majd kivágtam a vásárolt fóliából egy nekem tetsző darabot úgy, hogy a tokon keletkezett lyuknál nagyobb legyen a kapott darab. Majd egy kis pillanatragasztót vittem fel a lyuk körül a tok belső felén, a fóliát ráragasztottam. Hajszárítózás és a kötési idő után teljesen jól funkcionál az új ablakocska
-
iamdoki
tag
válasz
integrated
üzenetére
Persze, hogy jönnek elő hibák, de melyik telefonnál nem? Samsung Galaxy SIII 10/2 kamerahibás, ZTE Grand X IN nekem 3/3 hibás volt, Sony Xperia P kétszer volt szervízbe, mert sárgult a kijelző. Nincs az a márka, ahol nem fordulnak elő hibák. Nyilván egy kínai telefontól nem kell csodákat várni...vagyis de, nekem tökéletes ez a készülék

-
iamdoki
tag
Halihó!
Van egy érdekes tapasztalatom. Felraktam az Atom launchert és az android rendszer energiafelhasználása lement 3 nap alatt 70% környékére. Így készenlétben azért jobban húzza a kicsike.
Más launcherekkel van hasonló tapasztalat? Nem tudom, hogy ez csak valami furcsa véletlen lehet-e...
Amúgy gyári 1.0.4 van még rajta rootolva, cwm felrakva. -
iamdoki
tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Köszi!
Idő közben valami orosz oldalon találtam, és jól szuperál. Most már csak a win 8.1 alatti mtk driverrel szívok. -
iamdoki
tag
Halihó!
Próbálom leszedni a CWM-et, de a chinaphonearena-n hiába jelentkezek be, nem akarja kidobni a linkeket nekem, folyamat azt írja, hogy logineljek...
Nincs valakinek feltöltve valahova? -
iamdoki
tag
Halihó!
Valaki esetleg próbálta már a Smartdigi féle iNew v3 KOT49Hv7 romot a telefonon?
Nagyon szép ígéretek vannak vele kapcsolatban különböző oldalakon. Ha esetleg próbálta már valaki, akkor írhatna pár szót róla. Ha nem volt még senki olyan bátor, akkor én este flashelem, és kipróbálom. Igazából ez ilyen "előre adakozz, és töltsd" verzió, de egy dollárt talán megér. Ha meg bejön, akkor valahova feltolom sutyiban, és elérhető lesz
-
iamdoki
tag
Nos, aki kételkedik ebben a telefonban, ahhoz szólnék most

Haveromnak egy Samsung SIII LTE-je van, tegnap este hasonlítgattuk kicsit a két telcsit.
Az árak:
iNew kb 52000 ft volt nekem
SIII 117000 ft volt nekiGPS:
Szinte pont ugyan olyan pontos, Bonyhád-Bátaszék oda vissza, a jelet egyik sem dobta el.Teljesítmény:
Az SIII videóchipje erősebb, amúgy említésre méltó különbség nincs.Kamera:
8 megapixelre állítva szinte semmi különbség. Videó szebb volt az iNew esetében, a hang jobb voltSzóval nemhogy az SII bújhat el mellette, az SIII szintjét szerintem hozza.
Ami kicsit gyenge pontja, az akksi, az nálam másfél-két napot bír. Nekem ez bőven elég

Ha a garanciáztatás idegesít valakit, vegyen Concorde 5005-öst. Ugyan ez a telefon, csak más néven, és egy tizessel drágábban.
-
iamdoki
tag
Rootoltam a telefont, épp mentem le a gyári romot. Feltölteni sajnos csak csütörtökön tudom, akkor leszek csak szélessáv közelben

-
iamdoki
tag
Nincs valakinek egy nem használt, gyári flip tokja, amitől megválna? Megvenném, mert eddig minden telefonomat flipben használtam

-
iamdoki
tag
Azt tudom, hogy ezek a számok nem valósak, de az eddigi romokban 13 volt azt hiszem a maximum, gondoltam ez is egy különbség lehet

A mai éjszakámat rászánom a dologra, valahogy csinálok egy mentést, a linkelt módszer tetszik, végigzongorázom. Aztán töltöm is fel, remélem tényleg stabilabb ez, mint sokaké, akik panaszkodtak rá
-
iamdoki
tag
Ha valaki esetleg tud valami okosságot arra, hogyan tudnék a jelenlegi rendszerről csinálni egy teljes mentést, hogy esetleg mások is felrakhassák a telefonra, az kérem írjon ide, vagy küldjön egy privát üzenetet. Ha lehetséges ezt rootolás nélkül megcsinálni, akkor azt preferálnám, mert annyira nem akarok egyelőre belenyúlni semmibe, mivel pöpecül működik minden
De végül is értetek bármit, ha rootolnom kell, akkor sem fogok a falnak szaladni 
- Nincs eszméletlen gyors merülés (Sony Xperia S-em gyorsabban merült ugyan ilyen kapacitású akksival)
- Nincs Date & Time crash, simán működik ott is minden, bár ezt csak azért néztem meg, mert érdekelt.
- GPS, WiFi, adatkapcsolat, bluetooth működik rendesen, semmi hiba velük.
- Ami viszont nekem szemet szúrt, hogy a gyári kamera app-ban 13 megapixel helyett 18-at ír ki. Nem csak az antutu ír ilyen nagy értéket. -
iamdoki
tag
Halihó!
Ma végre az enyém is megjött. iNew V3-E 1.0.4-es rommal. 55%-on állt az aksi, amikor bekapcsoltam, majd 20 perc intenzív tesztelgetés, és csodálat után 52%-ra merült az aksim. Most bő 2 órája töltöm, még csak 91%-on van, de szerintem a merülés sem lesz olyan veszélyes vele. Ha netán ez valami javított rom, és nem lépnek fel nálam az itt leírt hibák, akkor majd valamivel lementem, hogy mindenki felrakhassa magának a romot.
Amúgy penge a telefon, abszolút korrekt
-
iamdoki
tag
Halihó!
Aksiról pár szót írnék gyorsan.
Az android rendszerben(legjobb tudásom szerint) egy külön fájlban van az aksi konfigja. Ez időnként változik, nagyrészt töltési ciklusok alatt. 3-4 teljes töltés kell ennek, hogy frankón beálljon a ketyere. Szóval érdemes végigjátszani néha azt, hogy a telefont full lemerítjük, 1-5% közé, majd bekapcsolt állapotban hagyjuk tölteni legalább 10 órát. Aztán amikor ez letelt, töltő lehúz, telefon kikapcsol, és megint töltjük 2-3 órát. Ilyenkor elméletben az akkumulátor telítődik. Ezzel órákat lehet nyerni, és az akkumulátor élettartama is maximalizálható. A tabletem az elején nehezen állt be, pedig egy jóval ismertebb gyártó terméke
Használatról!
Ha egész nap nyomkodva van, ahogy annak szerintem lennie kell, akkor is ki lehet néha lőni az épp nem használt dolgokat. Gondolok épp arra, hogy mondjuk egy szókeresőhöz nem kell wifi
Aki meg csak telefonál, és sms-eket, maileket küld és fogad, vannak aksikímélő szoftverek a playen, amikkel kitolhatják az üzemidőt. Csak utána kell olvasni. Én az Advanced Mobile Care nevű gyöngyszemre esküszöm, de ezt embere válogatja.Navigáció!
A playen megtalálható a Sygic nevű navigációs program, nekem tökéletesen működik a jelenlegi kölcsön kapott Sonymon. Tudja azt, amiket a tört navigációs szoftverek, de olyat ugye nem használunk, mert nem szabad
Sim kártyákról, és azok hibáiról!
Ha egy Sim kártya idősebb 5 évnél, akkor érdemes cseréltetni! Elméletben a szolgáltató ezt díjmentesen meg is kell tegye, erre jogszabály kötelezi őket. Ezt onnan tudom, hogy nekem eldobálta a telefonom a hálózatot, random kikapcsolt a telefon, és hasonlók. A harmadik sikertelen szervizeltetés után egy szemfüles kolléga a Telenornál közölte velem, hogy meg kéne próbáljuk a Sim kártya cseréjét. Mivel 9 éves kártya volt, ingyen cserélték, és minden problémám megoldódott. Szóval akinek 3G, hálózateldobálós gondja van, próbálja meg a kártyacserét!Több okosságot nem tartogatok mára, de ha olvasok még valamit, amihez hozzá tudok szólni, akkor megteszem!
További szép napot minden kedves fórumlakónak!
Üdv!
Doki -
iamdoki
tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Ha előbb tudtam volna, hogy hirdeted, lecsaptam volna rá ennyiért. Ha a vámon fennakad, és rányomják a 27% ÁFÁ-t, akkor drágábban jön ki az ember...
-
iamdoki
tag
Nos, berendeltem én is egy ilyen telefont magamnak. Mivel nem rendeltem még kínai oldalról, és szerettem volna minimális kockázattal rendelni, ezért egy hardverapro-s kollégán keresztül zajlott a dolog. Nekem Svédországból küldték ki, így nem is lesz vám, mert ugye EU-s országok közt szabad áruforgalom van. Majd megkérdezem a srácot, hogy melyik oldalról rendelte, mert ez sokaknak nagy segítség lehet, akik ilyen készüléken törik a buksijukat

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest