- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bendo
tag
-
Bendo
tag
Sajnos 3 helyen is próbáltam, mindenhol win10 van. A telefon normális módon a windowsnak láthatatlan, de ha akksi benne van, és egyszerre nyomom a bekapcs + hangerő le + fel kombinációt, az eszközkezelőben megjelenik, mint com port. Ez a jó hír. A rossz, hogy hiába van fönt a preload driver, plusz a másik ami kell, sosem az azokhoz rendelt com porthoz csatlakozik, hanem a windows egy teljesen általánosként azonosítja, és addg amíg ez így van, esélye sincs a flash toolsnak
A piros csík az elején végig,egy, majd minden esetben eldobja dram fail hibával. Számtalan rommal, és flash tools-al próbáltam, mint írtam 3 gépen is.
A furcsa, hogy az első laptopon, az első flashelés látszólag sikeresen lezajlott, azóta viszont ennyi
Ha lesz időm, az egyik win10en beállítok egy win7 es virtuális gépet, és megnézem úgy.
-
Bendo
tag
Na, megvolt, látszólag minden rendben volt, a flashelés után zöld pipa, teló azonban nem kapcsol be azóta. Se kép, se hang.
Újbóli próbálkozásra DRAM hibát ír, ha jól értem valami méretek nem egyeznek a feltöltöttel. Próbáltam formázni, de ott is hibaüzenet fogad már.
MUT-tal természetesen csináltam IMEI mentést, és full rendszer mentést, ezt a rendszermentést aztán szintén megpróbáltam visszaflashelni, de itt is a DRAm hiba fogad (első dowload DA(?) 100%, de qa csík piros, és utána jön a hibaüzenet)
Lenne olyan vállalkozó szellemű fórumtárs, aki nekem a 1.0.14-es kitkat romot rávarázsolná?!
Itthon meguntam a szopódást vele, szerintem a win10 kavar be
Köszi!
-
meva86
csendes tag
Köszi!
Az az igazság, hogy első körbe nem gondoltam rá ennyit költeni, de ha már hosszú távra tervezek, akkor kicsit többet fektetek bele
Keresgélés közben találtam rá a V3-ra (magyar oldalak), és ott tetszett meg.
Amit te írtál is nagyon jó, szval lehet ő lesz a nyerő. Aksi jóval többet ígér
Bár ha jól értettem a leírást akkor vagy egy sim és egy sd kártya kerülhet bele, vagy két sim.
A 16Gb azért csak elég arra, hogy ha néhány képet lőni akarok vele. Úgy is felrakom gépre. Szval ezt nem annyira veszem nehézségnek -
Bandoszka
csendes tag
Igen, egészen kivilágosodik, világos szürke lesz. Gépre rádugtam, de semmi, bár a pc érzékeli, de csak
bd-rom ként látszik, és nem tudom megnyitni.
Hogy gondoltad felnyitni?
Ha hangot adok rá, vagy veszem le, az biztos működik, mert a végén rezeg.
Próbáltam pc suite féle progival, semmi. -
nkaroly73
csendes tag
Szia! Egy üzenettel lejjebb leírtam részletesen a hibajelenséget. Annak birtokában hogyan tudom feltenni az általad javasolt TWRP-t amivel talán sd-ről tudnám a ROM-ot telepíteni. Az SPFlashtooll meg szerintem addíg felejtős, amíg nincsen fejlesztői módom, és ameddig nincsen USB driverem a gépen, és amíg nem ismeri fel a telefonomat. De ha Te tudsz egy trükköt ennek ellenére akkor nagyon hálásan megköszönném neked, mert már lassan kezdem feladni ezt a helyzetet. Köszi előre is.
-
laci laci
addikt
Nem akarok ide szemetelni ennyit, csak mindent megbeszéltünk, írtam neki, hogy csak akkor fizetem ki ha tudom és meggyőződtem arról, hogy biztos jó a kijelző /érintő. Ezt csak úgy lehet ha rakok bele jó alaplapot. Mondtam neki nézze meg az értékelésemet és ha úgy gondolja postázza.,erre azt mondta- holnap fel adom...Nem érdekem átverni az embereket. Ma már hívott az úriember(Nyíregyháza) aki megvette a terméket,kiderül az eredmény...
-
soundman1
senior tag
Én nem értek annyira hozzá, mint te vagy a másik kolléga. Most csináltam először recovery-ből mentést és visszaállítást, és mivel 2.8.4-as twrp van 1.0.13 alatt az kellett - volna az átköltözéshez, illetve a meghiúsulása miatt - a gyors visszarakáshoz. Jónak tűnik minden, eddig csak két "fizetős" appot kellett újrarakni.
-
poganytamas
senior tag
Amit az mtk droid tools csinál az egy ősrégi, 5.5-ös cwm. Én csináltam hozzá saját 6.0.3.6-os cwm-et, de a TWRP-t azért preferálom, mert tud bánni azzal, hogy az inew-ban nincs külön belső tárhely, hanem a /data/media-ba van bekötve. Carlive recovery generatort 1x próbáltam, nem sikerült neki recovery-t létrehozni.
-
soundman1
senior tag
A Droid Tools ma az NVRam visszatöltésnél és Imei visszaállítási lehetőséget adott, rátoltam de látszólag hibát írt ki. Ezután másik usb porttal újratoltam a 13-as romot. Hibátlanul lefutott - com3 helyett com5 porttal - és van IMEI, de régebbi 2.7.7 recovery lett a 2.8 helyett. Még küzdök, hogy a backupot itt be tudjam tallózni - még nem csináltam ilyet -, mert ez a recovery nem látja a Restore menü alatt a teló saját memóriáját. Megpróbálom az SD-ről a restoret, hanem lesz 2.8-as recovery rajta.
Azért köszönöm a segítőkészséged. -
duronx
senior tag
Aliexpress-ről van a kijelző, egy olyan eladótól akitől már rendeltem kijelzőt, de ez a második ezt produkálja.
#7951 Az általad linkelt romot csak feldobom flashtools-al és kész is a helyes particionálás?
egy kis leírást tudsz írni hogyan csináljam? (rég raktam fel romot) -
envidia
csendes tag
20400 pontosan
Csodálkoztam is.. mielőtt rendeltem azért utána fórumoztam alaposan.. mindenhol ennyi volt, de annyira megnyerő volt a külső+kamera+spec kombó, hogy beleszerelmesedtem
A pontszám ellenére nem találtam az előző build-nál sem fogást rajta. Béna vagyok és gyáva a rootoláshoz.. így olyan telefon való hozzám aminél alapon nem kell, hogy csóváljam a fejem.. Na ez most ilyennek tűnik egyenlőreA kék aksi is szépen teszi a dolgát, nagyon tetszett, hogy minimál alkalmazásokkal adták ki a telefont.. teljesen opcionális, hogy mivel szeretném lassítani a továbbiakban.. szóval egyenlőre örülés van
-
Secretknight
aktív tag
Igaz,nem V3, hanem tegnap megjött az Elefone Be One,és egyáltalán nem indult be a gps.
És éppen ez a gps reset és újra letöltött epo és agps segített és végre elindult.Már azt hittem nem jó a gps modem vagy az antenna.Órákat mókoltam vele és semmi...És akkor felfedeztem ezt a menüpontot.Gondoltam egy próbát megér,hiszen ha úgysem jó,tovább rontani nem tudom.
És most működik és semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik mtk-s telefonom.Úgyhogy érdemes használni ezt a menüpontot ha a gps nem megy. -
alexadner034
csendes tag
Ez a kamera dolog elég szubjektiv dolog..s3 nak jó képe van. Az enyémen mosottak voltak a részletek,kb mintha valami olajfestmény lenne,magas volt a zajszűrés, de ahogy irtam fentebb valamilyen érthetelen ok miatt sötétben (pl koncert) egészen kiváló videót csinált :S
js és az első kamera jobb volt mint a hátsó.
De az én Inewm valoszinüleg valami kalóz példány lehetett vagy nem tudom mert itt irták hogy senkinek sem votl benne 5m kamera.
Nem vár az ember egy telefontól DSLR minőségü képeket, de ha eccerüen csunyák voltak a képek akkor nincs mit tenni -
kazan23
aktív tag
Írnak, írnak kici emberkék mindenfélét. Valószínűleg MT6592M lesz az, 1.4/600-on. Minden jutyúbrivjúban alulról nyaldossa a 20K-t, a 26-28K helyett. Ez nekem nem annyira érdekes - (max a hc gamereknek rossz hír), de talán a fogyasztásra jótékonyabb hatással lesz a "frissebb" SoC. Ennél furcsább, hogy NFC-t mutat az antutu a részletekben, amit papíron bele sem tettek. Valamint nem megy a g-sensor, ami meg elvben kellene bele.
-
janek69
senior tag
Ahogy elnézem a fórumot mióta megvettem azt kell mondjam,hogy tényleg elég nagy különbségek vannak V3 és V3 közt hardverilag és összeszerelésileg is. Én szerencsésnek tartom magam,mert elejétől kezdve minden szuperul megy rajta. Látom mások mennyit szenvednek pl. a gps-el,hát nekem a tökéletes kategóriát súrolja,sosem volt vele baj. LG kijelzőshöz van szerencsém és a viritó napfényben sincs gondom,szépen látszik. Szóval ki lehetett jót fogni és remélem nekem sikerült.Persze ha lutri,akkor az ember inkább egy biztosabb irányt választ.
-
eJeti
csendes tag
Szia! :-)
Köszönöm, megtaláltam.
Az üzemidőhöz és a pontatlan kijelzéshez hozzászoktam.
Mostanság azonban teljesen megőrült (nem tudom, talán a "Start" nevű - amúgy általam nagyon kedvelt - alkalmazás miatt). 60%-ról 100% ra tölt 5 perc alatt, majd 95%-ról 100% 3 óra alatt, úgy hogy töltés közben(!) leesik 45%-ra majd elindul szép lassan felfelé.Gondoltam az újabb verzióval megoldódik, de ha pontosabb ám kevesebb; nem tűnik versenyképesnek.
Amúgy ez az aksi teszt, hogy működhet?
Reálisak a teszt eredmények? (több helyen írtad nem ezt vártad)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest