Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
Szia. A telefonom remtortenete pontosan igy kezdodott nekem is. Javaslom hogy ne vidd szervizbe mert nem tudnak majd vele mit csinalni. A hajszaritos dolog tebyleg mukodik de ha maradando megoldast szeretnel akkor javaslom hogy vegyel ebyarol direkt hasonlo illesztesek ragasztasara alkalmas ragaszto csikot. Ha megerkezett akkor egy kis muszaki tudast elokapva probald meg visszaragasztani. Ha nem mered akkor vegyel egy uj kijelzot es talan menni fog elsore.
-
mrgymisi
tag
válasz
Laza... #5264 üzenetére
Nen verem a mellem. Fogalmam sincs hogy mukodik egy erinto. Nem is okoskodtam. Azert irtam ide hogy elmondjam amit lattam.
Felfogtam mirol beszelsz. Nem fog a lelkeden szaradni az ongyilkossagom. Attol jobban szeretek en elni.
Janek: Sanszos amit mondasz mert ha a legutobbi alkalmazasokat kiakarom lovoldozni, azok sem dinamikusan csusznak ki, hanen igencsak akad.
Raulicio: Egy orok eletre megtanultam hogy f.szsagot beszeltem.
Altalaban a telefon indulasakor jellemzo hogy nem erzekel. Reggel kapcsoltam be. Azon kivul nem eszleltem
-
mrgymisi
tag
NEWS.
A zopora visszatérve még pár szó erejéig, a melegedésre a telefonban installáltak a mérsékelt energiafelhasználás érdekében egy ilyen cpu szabályzót, amivel megszüntethető a melegedés, a kijelzőnél viszont a host touchra adtak ki javtást új rommal, ami nekem fent is volt már alapból. Amit en tapasztaltam vele az más volt. Utána olvastam egy kicsit és ez a 480ppi-s kijelzo annyira erzekeny, hogy siman melle utsz. Nagyon konnyen melle lehet nyulni a kis gomboknak. Ezert nem erzekelte amikor nagyon felporogtek az ujjaim. ket gomb koze koppintottam.
-
mrgymisi
tag
Akkor ha már ez feljött szóba, WiFI vagy 3g eszik több töltést?
-
mrgymisi
tag
Amugy most eppen vacsorazik. Lassan vegezne mar. 94%. 100on levegyem vagy formazzam meg? Li.ion elvileg feleslegesbformazni.
-
mrgymisi
tag
Ne haragudjatok tudom hogy off topik de ezt a topikot kovetem nap mint nap telefon teren es it' tudom hogy hozzaerto emberek tarsalognak. Szoval megerkezett a kis zopo zp980+ om. Frissitettem rajta frimewaret mert elofordult hogy nem erzekelte a digitizer az erintest. Nos elofordul az is hogy ha gepelek rajta akkor egy picit lassan dolgozza fel amit irok. Begepeli azt gond es akaas nelkul. De nem abban az idoben villan fel a betu a billentyuzeten amikor ra koppintok hanem egy toredekkel kesobb. Foleg ha felporognek az ujjaim. Valamint nagyon durvan melegszik. Nem tudom hogy a cpu, vagy pedig a sim korul valami. Arra fele tapasztalom. Fura ez egy 340$os uzlet utan. Van valami otletetek?
Most toltom eloszor. Hatha az akksi generalja a melegedest. Hatha par toltes utan megszun. Ketlem amugy..
-
mrgymisi
tag
válasz
Laza... #5091 üzenetére
Imádtam ezt a telefont. Le sem tettem. Lehet rosszul fejeztem ki iránta a szeretetem és félre értelmezte. Kár érte. Maga a dizájn lehengerlő, soha nem láttam még egy ilyen telefont ami ennyire megfogott volna ELSŐ pillantásra. Aki ilyet szeretne venni azt mindenképp csak biztatni tudom. Mi, nem jöttünk ki egymással.
-
mrgymisi
tag
válasz
laci laci #5088 üzenetére
Sajna? Nem akar engem a telefon és érzem hogy szenved mellettem. Én konkrétan imádtam. Aki fikázta körülöttem annak is megpróbáltam magyarázni hogy ez jó telefon. Pedig lógott a kijelző mert elengedte a ragasztás és a többi. 70 ezremben van. Ha kitudok jönni belőle akkor boldog leszek, és bízom benne hogy másnál jól viselkedik majd. Ha nem viszik el kedvező áron akkor marad. Picit rossz érzés hogy December 21.-én megrendeltem és kifizettem a telefont, (kínai ünnep, +készlethiány miatt) megkaptam Március 20.-án. Május 15.- én kiesett a kijelzőm, amit 5 napra rá hajszárítóval vissza hegesztettem, és ahogy meggyógyítottam a telefont, nem hiszed el de 5 perc nem telt el leejtettem és ripityára tört. Nem akar engem. Kijelentette.
-
mrgymisi
tag
válasz
Laza... #5087 üzenetére
Őszintén mondom semmi cinizmus nem volt benne. Hihetetlenül jó kedvem van. Nagyon jól indult a napom. Valóban volt egy kis irónia a hsz ben de teljesen szubjektív. Hiszen nem vagyok szomorú. Jön amikor tud. Én nem értek hozzá, így végképp nem szeretném hogy visszakerüljön hozzám a telefon. Elkaptad a rejtett szálat. Nem vagyok szomorú. Nem cinizmus volt.
-
mrgymisi
tag
Valakinek van valami tapasztalata esetleg velemenye a Zopo ZP 980+ rol? Ugy lattam meg nincs ilyen topik.
-
mrgymisi
tag
Bocsanat a spamert. Nem volt szandekos. Mobilrol irtam.
-
mrgymisi
tag
válasz
junkpod #4903 üzenetére
Igen draga baratom. Ezzel adtal nekem igazat. Nem F2.0 van benne de ezt a telefonod is megmondja. Azt mondtam higy nem olyan kepet csinal mint a reklamban. Es ezzel ahozzaszolasoddal engem igazolsz. Egy, f2.2. Ketto, feny nelkul nem csinalsz vele kepet, tehatarido beallitas es allvan nelkul nem fogsz vele olyan ejszakai kepet csinalni mint a reklamban. Ket napja semazodtam a kamerat. DE OLYAT MINT A KEPEN nem csinalsz vele. Errol beszelek....Tul van egy kicsit reagalva a dolog.
-
mrgymisi
tag
válasz
junkpod #4903 üzenetére
Igen draga baratom. Ezzel adtal nekem igazat. Nem F2.0 van benne de ezt a telefonod is megmondja. Azt mondtam higy nem olyan kepet csinal mint a reklamban. Es ezzel ahozzaszolasoddal engem igazolsz. Egy, f2.2. Ketto, feny nelkul nem csinalsz vele kepet, tehatarido beallitas es allvan nelkul nem fogsz vele olyan ejszakai kepet csinalni mint a reklamban. Ket napja semazodtam a kamerat. DE OLYAT MINT A KEPEN nem csinalsz vele. Errol beszelek....
-
mrgymisi
tag
válasz
janek69 #4899 üzenetére
Egyetlen egy szoval nem fikaztam a kamerat. Dicsertem es akkor ezek szerint szorszalhasogatast csinaltok. A telefonban NEM F2.0van hanme F2.2 . Elmondtam higy gyonyoru kepet csinal. Azt irtam hogy nem olyanmint amilyennek reklamozzak. Te is ezt irtad. Akkor nem is kell votatkozni. De forgassunk ki minden szot.
RVR400: Nem kompakt kamerahozasonlitom! Azt irtam hogy meg amelle allitva is jo kepet csinal.
Egy ember aki vasarlas elott all a reklam alapjan iteli meg a telefont. Es ha szerinted ez olyan kepet csinal minta reklamon akkor nem tudok veled mit kezdeni. Nem a telefon kamerajatfikaztam. Remelem mosteljut az informacio.
-
mrgymisi
tag
Istenem ki beszélt csodáról??
Nézd már meg ezt a hivatalos reklámplakáton feltüntetett képet. Szerinted ez készít ilyet? Senki nem vár csodát egy telefon kamerájától olyan mélységélességes képet csinálok az inew-ommal mint a fujifilm finepix s5700-ammal. Nem arról beszéltem. DE ilyen képet nem tudsz vele csinálni!!!!! Eleve nincs ilyen beállítás. Egy ilyen képhez amit minimum állítanod kell tudni az a záridő. És nem 4 féle opcióból kiválasztva egyet, hanem századérték pontosan. Ilyen képet nem csinálsz vele. Erről beszéltem. [link]
Sajnálom hogy otthon van az mmc amin az inew-al készített képek vannak. Küldenék egy párat. Csodálatos tűéles ragyogó telt színvilág. De ez éjszaka nem csinál ilyen képet. És ott a bizonyíték rá, amit a gizbeatról linkeltél. Többek között mert nem F2.0.......
-
mrgymisi
tag
En rajottem hogy RVR400 nem csipazik engem... Elhiszed a sony kamerat es az F2.0-s apareturet? Mert nem az van benne. Probalj meg olyan ejszakai kepet csinalni vele mint amivel hirdetik. Kivancsian varom az eredenyt. Csodalatos kepet csonal. Irtamhogyjo a kameraja, de nem olyat mint amilyennek leirjak.
-
mrgymisi
tag
Könnyű, vékony nagy telefon, könnyen kipottyan az ügyetlen kézből.( Confirmed by me.
)A kijelző csere körülményes, tok mindenképpen előnyös, az életét ne bízza a GPS-re. Gyors, nem melegszik, (bár nálam volt olyan is..) szép képet csinál, bár közel sem olyat mint amilyennek reklámozzák.
A zsenik elvileg dolgoznak a telenor bugon is.
-
mrgymisi
tag
válasz
Attis Radeon #4859 üzenetére
Én Kecskeméten próbáltam a GPS-t éles helyzetben és + 40 kilóméter lett az autómban városon belül. Azt sem tudtam hol vagyok. A kereszteződés előtt pont mielőtt besoroltam volna közölte velem kedves lágy női hangon hogy "Nincs GPS jel". Ó kedveském de hogy pontosan ilyen jókor? Azóta nem próbáltam éles helyzetben mert egy rémálom volt.
-
mrgymisi
tag
Nekem senki sem válaszol :'(((
-
mrgymisi
tag
válasz
raulicio #4846 üzenetére
(#4843) junkpod válasza RVR400 (#4832) üzenetére 2014-06-26 12:26:43
Mire készültök?
Ez a tok kérdés nálam
Amikor elkezdtem elemezni a két tok közötti különbséget az első gondolatom nekem is az volt hogy azért vettem ezt a telefont mert ez tetszik. Az összes telefonon utáltam hogy megváltoztatja a kinézetét.
Amúgy teljesen részletkérdés.
-
mrgymisi
tag
válasz
balaaa88 #4841 üzenetére
Igazbol ezt igy nem helyes kijelenteni hogy nagyobb vedelmet elvez a telo. A szilikon tok rugalmassaga megvedi egy lazabb esestol mert elnyeli az energiat. De a kijelzot nem vedi. Igy mivel a flip vedi a kijelzot is mig a szilikon nem. Egyik sem jobb a masiknak. Teny hog szonyegre is inkabb szilikonban ejtenem le, azert fliptol sem kell felteni. Eddig az osszes okostelefonomon szilikon volt. Talan annyi a kulonbseg hogy a szilikon tartosabb. Ennel a telefonnal kulonosen jo minosegu amugy a szilikon tok is. Nem ugy mint egy jiayu g4s nel:s
-
mrgymisi
tag
válasz
raulicio #4817 üzenetére
Amikor megvettem a telefonomat akkor nem tudtam vele telefonalni ha be volt kapcsplva a 3g. Ugy ertem ha nem csak 2g-re volt szabyozva. Aztan csonaltam vele egy visszaallitast es 3g mellett telefonaltam vele. Ezert furcsaltam erted ? Mert nalam jott ment. Ceges elofizetesem van. Nem tudok szolgaltatot valtani egy telefon miatt. Ezert n ertem hogy hogyan lehet az hogy 4honapig hasznaltam ugy hogy 3g mellett telefonaltam. Nem tudom Keeperv melyik romot tette fel. Azt tette fel amelyikkel megy az uj kijelzo. Fogalmam sincs melyi az..
-
mrgymisi
tag
válasz
raulicio #4815 üzenetére
Keeperv85 feltette a legfrissebb romot a telpmra. Szoval ha jol ertelmeztem neked is az van. Meg mindig el a telenor problema?Amikor megvettem a gyarirommal nekem is csonalta aztan csinaltam egy gyaro beallitaspk visszaallitasat es megoldodott. Remelem em jon vissza azzal hogy most ez a rom felkerult. Marpedig ha ez van a tieden is akkor lesz telenor bug.
-
mrgymisi
tag
válasz
Mricebear #4769 üzenetére
Vedd le a telefonod hátlapját és illeszd vissza a memóriakártyát. Valamiért a foglalatot nem úgy tervezték hogy bent maradjon a kis adatrögzítő ezért ha 2 mm-t kicsúszik észre sem veszed, de a telefon igen. Állítsd majd vissza az alapértelmezett írási lemezt hogy ne a telefont memóriáját írja tele. Valamint ha megnézed majd és ha igazam van akkor a fényképező is a telefonra tárolja a képeket. Nálam erre heti egyszer legalább sor kerül. Sajnos valamiért az a része gyengusz.
-
mrgymisi
tag
válasz
laci laci #4760 üzenetére
Nekem fogalmam sincs igazából mit csinált vele, így nem is tudom ki segített még benne. De láttam hogy junkpod, laci laci, és laza is bőszen hozzászólt a témához aminek nagyon örültem végig. Úgyhogy akkor neked is köszönöm. 7 hónapja van meg a telefon de csak 2-t használtam. Így már megérettem rá hogy visszakapjam és együtt aludjunk egy hétig mint a boldog tulaj. Szóval köszönöm.
-
mrgymisi
tag
Ezer köszönet Keeperv85 nek hogy felélesztette a néma kijelzőt, hogy ennyire megbízható volt, hogy nem adta fel és hogy rendbe rakta a telefonomat. Ugyanis az én kis törött kijelzős telefonomon dolgozott. Rendkívül hálás vagyok neki. Egy szervizből úgy dobták vissza hogy nem lehet megcsinálni. Neki sikerült. Egy zsenivel van dolgunk.
-
mrgymisi
tag
Hogyan tudom factory módba kapcsolni a telefonomat? :S
-
mrgymisi
tag
válasz
junkpod #4520 üzenetére
Egyetlen egy telefon volt a videón. Az egyik csak egy üveg lap volt ami kijött a keretből. Az volt a törött (régi) kijelző ami még mindig működő képes volt. A csoda az volt számomra hogy a vadi új kijelző viszont nem működik. A telefon tényleg szét volt szedve. Az alaplapot láttad ahogy rácsatlakoztattam az LCD-t. De este kiderül hogy tudok-e telefont varázsolni.
-
mrgymisi
tag
Akkor ezek szerint az én kijelző problémámra nem tudja a megoldást senki ugye? :S
-
mrgymisi
tag
Valaki ezt magyarázza meg nekem légyszíves. Ez az én történetem.
https://www.youtube.com/watch?v=GcXAM2-x00A&feature=youtu.be -
mrgymisi
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy új kijelzőt pandawillről 55usd ért a megzuhant inew telómba, láttam egy videót youtube-n hogy hogyan kellene szétszedni meg összerakni a telefont. Viszont ez valami kibaszott para. Szerintetk megpróbáljam átszerelni az új kijelzőre a cuccokat, vagy vigyem be egy telefonszervízbe. Mert a véleményem szerint ott ugyanúgy elbaszhatják, ha nem érteken hozzá. ( Bár biztos hogy ők jobban mint én.)
-
mrgymisi
tag
OGS kijelző van a telefonon így a digitizer és az lcd is egy panelt jelent. Nem rendeltem még meg, mert találtam egy eladót itthon, amiről szerdán derül ki hogy elviszi az előző érdeklődő vagy megmarad nekem, de ha elviszi akkor szerdán rendelem az új panelt. Amihez amúgy jár a két fém sáv a power és a volume gombok, valamint a felső vízszintes ív. Úgyhogy szerintem jó ha veszel egy ilyet mert az esés során nálam pl jócskán torzult a kasztni.
-
mrgymisi
tag
Így néz ki az enyém. Amúgy ezen az oldalon amit küldtem, a legolcsóbb a kijelző. Mindenhol szétnéztem már és ilyen 100 dollár környéke mindenhol. Ez a 60 dolcsi a legolcsóbb. Néztem hogy az EUban lehet-e kapni hogy ne kelljen rá várni egy hónapot.. De sajnos nem. Úgy hogy kell várni egy hónapot sajnos és 12ezer az új kijelző. Addig meg üzembe helyezve a régi samsung ..
-
mrgymisi
tag
Szia!!
Nekem tegnap még kiakart esni a kijelzőm mert elengedte a ragasztó, aztán hajszárítóval visszaragasztottam és tökéletesen megjavult. Erre 15 percre elejtettem a telefont és ripityára tört a kijelzőm.
DDD
Sorsszerűség..D pofám leszakad. a kis samut meg még direkt is földhöz vágtam és még most is telefon.. de hát.. az nincs is ilyen szép mint ez ( volt )
Nézd csak ezt: http://androidcarts.com/lcd-display-screen-touch-screen-assembly-replacement-for-inew-v3-p-1041.html
-
mrgymisi
tag
válasz
Vjankovics82 #4141 üzenetére
Miért nem vitted még be egy független szervizbe?
-
mrgymisi
tag
válasz
Vjankovics82 #4138 üzenetére
Szia !
Hát én sajnos nem fogok nekiesni hajszárítóval mert nem hiányzik neki a melegedés meg igazából fogalmam sincs hogy hova hajszárítózzak. Amúgy én visszaakartam küldeni kínába csak félek hogy rámvernek egy 100 dolcsis csekket.
-
mrgymisi
tag
válasz
raulicio #4135 üzenetére
Milyen szervizre gondolsz? Esetleg a mobilshop szervize? Amúgy ez eléggé szomorú.. Észrevettem ha egy pindurkát fentebb húzom a kijelzőt, akkor látom a ragasztó szálat ahogy lóg a levegőben. Viszont ha nem én vagyok az első akkor szerintem garira megcsinálnák.. :S nem akarok tovább tétovázni mert ha a lapkábel sérül akkor heló :S
-
mrgymisi
tag
Sziasztok!!
Március 20. án került a kezembe az új inew v3. egy héttel ezelőtt leejtettem és egy picit meglepődtem azon amit láttam. szőnyegre esett, ám a jobb alsó sarkával ért először földhöz. az esésnek lett egy picike nyoma a karosszérián de gondoltam jól van belefér. teltek a napok és egyre inkább azt vettem észre hogy valami nem jó.
Napról napra romlott a helyzet, és tegnap már így nézett ki a kicsike :
http://kepfeltoltes.hu/view/140529/WP_20140529_17_07_26_Pro_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140529/WP_20140529_17_07_54_Pro_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140529/WP_20140529_17_08_10_Pro_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpgPandawill.com ról rendeltem, ahol azt mondták hogy küldjem vissza önköltségen(3000ft) és eldöntik hogy garanciálisan javítják-e. De 100% ig biztos vagyok benne hogy nem, hiszen észre fogják venni az esés nyomát. Viszont nem tudják megmondani hogy ha nincs gari, akkor mennyibe kerülne a javítása. Viszont nem fogom visszaküldeni 3000 forintért és nélkülözni a telefonom 2 3 hónapig, mire kiderülne hogy annyira drága a javítás hogy inkább veszek egy új telefont.
Mi a véleményetek erről?
-
mrgymisi
tag
válasz
andrasxx #1503 üzenetére
Őőőőőőő, amikor beletettem a telenoros új, már micro simet, akkor még nem volt semmi változás. A gyári beállítás visszaállítása után tűnt fel hogy maxon megy a net és tudok telefonálni is. Szerintem az utóbbi volt a nyerő, de mindenesetre nem mertem még, és nem is fogok hozzáérni sem a simkártyához, nehogy valami megint elbaszódjon
A dögös ruszki csajos videoklippek viszont hiányoznak
szarkamzus
-
mrgymisi
tag
Én ötödik napja hajtom a kis fehéret és az enyém is a TELENOROS tipikus hívás problémával kezdődött. De szerintem az hogy kikapcsoljuk a 3g-t az nem megoldás mert aki okostelefont vesz, az a net miatt veszi meg azt, és 2g-n nem lehet netezni. Úgyhogy ez nem megoldás. Valaki ajánlotta hogy csináljak egy "Gyári Beállítások Visszaállítását", amit meg is tettem és láss csodát a probléma eltűnt. Hozzáteszem hogy az első dolgom az volt hogy mentem a telenorhoz a MICRO SIM kártyáért, amit egyet, ingyenesen adnak, azaz kicserélik a normál kártyádat ( ments le mindent a normál simről mert elfog veszni). Szóval én egy kártyacsere és hardres után megoldottam a problémát és panasz nélkül fut minden, a kijelző a töltő egyaránt, sőt lemeríteni sem bírom. Reggel 10től este 10 ig be van kapcsolva a 3g H+, és estére ilyen 30-50% körül mozog az akksi töltöttsége. Komolyan mondom problémát okoz lemeríteni. Így este csak kikapcsolom és reggel felteszem tölteni majd 100% on leveszem. Szóval nálam minden tökéletesen működik, kivéve a flip caseből felvenni a hívást, valamint a home gomb, de ha diszkréten elkezdem nyomkodni 15ször akkor egyszer úgyis végre hajtja a home-ot. Szóval egy szó mint száz, én elégedett vagyok és szomorúan olvasom a sok negatív értékelést :S
-
mrgymisi
tag
Alig 12 órája van a kezemben a kicsike és azt kell mondjam lenyűgöző. A hívás-net-óra probléma megoldódott a rendszer visszaállítással, hiszen valamiért nem ismerte és nem fogadta el a telenoros kártyát. (manuális időbeállítás most sem műküdik) de nincs is rá szükség hiszen szinkronizálta a kártyáról az időt. A home button továbbra is játszadozik magával, de igazából ez annyira nem mérvadó. Ez egy szuper telefon.
köszönöm a segítséget a hardresettel :*
-
mrgymisi
tag
Valamiért egy alkalmazás sem érzékeli az internetelérést. Az előbb bekapcsoltam a wifit és azzal sem engedte sem a playstoret sem a vibert sem a facebook messengert. Szintén nem kapcsolódnak az appok a netre a mobilhálozaton sem.
-
mrgymisi
tag
válasz
hungobungo #1288 üzenetére
Átállítottam Angolra, rámentem a Date & time -ra és kilépett a beállításokból.
-
mrgymisi
tag
Sziasztok!
Megérkezett ma reggel 9 órakor a kis inew v3. Gyönyörű nincs rá kifogás csodálatos látvány. Gyors, semmi melegedés. Sorolnám a problémákat [telenoros (sem mikro sem normál méretű) sim kártyám van. Nem tudok hívni senkit ha a 3g adatkapcsolatot engedélyezem. 2g mellett tudok telefonálni csak a 2g használhatatlan. Szóval ha netezni akarok akkor nem tudnak elérni. A home gomb nem működik csak csak 10ből 3 szor. Kerülfordul a kijelző kikapcsol, vagy esetleg kikapcsolt állapotban lévő kijelző villan fel mintha megnyomtam volna a power gombot. Az órát nem tudom rajta állítani mert ha rányomok a Dátum & Időre, akkor kilép a beállításokból. Ha a vibert szeretném aktiválni rajta, beütöm a telefonszámomat és tovább megyek. Erre ő azt mondja hogy sikertelen kapcsolódás ugyanis a vibernek internet kell. Be van kapcsolva az internet mégpedig a 3g, ami jelen esetben azt jelenti hogy nem tudnak elérni. A facebook messenger az istennek sem akar kapcsolódni a netre és nem akarja elküldeni sem az üzeneteimet. Eléggé aggasztó. Ha nem tudok semmi megoldást LEGALÁBB a telefonálásra és a 3g internetre akor visszaküldöm és itt kijelentem hogy telenorosok ne vegyék ha lehet, mert kockázatos. (pedig bementem és a normál méretű sim kártyát kicseréltem micro simre hátha az a baja, de nem. ) Szóval szomorú dolog de úgyérzem hogy ez használhatatlan. Nem tudom hogy ti mennyire tudjátok elképzelni vagy találkoztatok-e már ilyesmivel, de egy rom vagy valami tekergetése csavargatása segíthet ezeken? :S
Modellszám: V3
Android verziója 4.2.2
Kernel: 3.4.5
build-szám: inew_v3e_v1.0.1 -
mrgymisi
tag
Hello mindenki!!
Február 4. én rendeltem egy iNew V3-at a pandawill.com ról. Először azt mondták hogy feb 20. án feladják mert akkor érkezik készlet, de végül Március 6. lett belőle. Türelmesen kivártam ám tartottam attól hogy nehogy összerakjanak nekem a sufniban valami szemetet csak azért hogy letudják a rendelésem. Végig olvastam kb. az összes lehetséges forumot a V3-akról és azt látom hogy van három fajta, a V3-E, V3-C, és a sima V3.
Valószínűleg rosszul, de én úgy értelmeztem hogy a február 20. utáni/körüli rendelők nagy része már V3-C készüléket kapott. Én nagyon laikusnak számítok és nem tudom mi az a ROM vagy FRIMEWARE vagy KERNEL. És azt sem hogy mit jelent pontosan a V3-C. De ez az ami az újabb, "olcsóbb és összedobált" verzió? Vagy ne aggódjak mert ha így is lenne akkor ezen egy rootolással lehet változtatni? Holnap (Hétfőn) várom a telefon érkezését, és nem szeretnék szart kapni a pénzemért.És hát jó lenne ha valaki eltudná nekem magyarázni hogymi a különbség vagy akár megnyugtatna ha a bűvös C verziót kapom. ( már ha arról beszéltetek hogy az az új és a """""gyengébb""""".)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest