- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Laza... #7344 üzenetére
Jó de a ZTE -t árulják szolgáltatók, nyilván azok megütnek egy szintet. Amúgy volt Blade III a családban, az is egy szenny. Barátnőm már majdnem szét törte nem egyszer, akkorákat szorított rá idegből azt hittem ketté csuklik a kezébe.. novella terjedelemben tudnám írni a hibáit..
-
kmarci25
veterán
válasz
Laza... #7241 üzenetére
Valaki aki még nem állítgatta Engineering Mode-ban az Audio értékeket legyen kedves írja meg, hogy mik a gyári értékek, mert szeretném visszaállítani.
Ez alapján megtalálható, a Headset mode és a LoudSpeaker Mode értékei érdekelnek. -
-
erikkire
csendes tag
válasz
Laza... #5903 üzenetére
De nekem nincs
amit most ráraktam fóliát tűvel felszedtem alul az érintőgomboknál és elkezdtem karcolni az érintőgomboknál erősen tűvel és semmi baja nem lett... Ha lenne fóla összekarcolódott volna... Nem? Vagy lehet lejött a gyári fóliával együtt amimor egy hete levettem?
-
janek69
senior tag
válasz
Laza... #5548 üzenetére
OK,de ott a kulcsszó,hogy árultad,neki most kellett az eladó szerint 2 napot használta és az kipróbálásnak is beillik aztán letette,mert nem ment a telenor,bár nekem 10 perc is elég,hogy elbasszam. Egyébként még igaz is lehet a 2 nap,akkor meg megérte,de nem lenne szabad ilyen hamar feladni,annál jobb telefon ez. Én 50-ért vettem feketét,mert (r)ÁFÁztam,de olyan kínai eladótól akivel haveri viszonyban vagyunk és ezt már bizonyította is. Szóval én 50-ért sem bántam meg ezt a telót. Most van nálam egy Lenovo p780 kijelzőt fogok cserélni utána összehasonlítom. Persze nem az aksit,hanem a kamerákat. :-)
-
-
junkpod
veterán
válasz
Laza... #5461 üzenetére
szerintem az eladó játszott velle régebben és van az a jelenség, hogy a törölt de visszaírt imei factory reset után újrírást igényel.
egy teljesen széthekkelt telót adtak el szegénynek.Mostmár mindegy alapon én felraknám a 1.1.1 rootolt/twrp verziót, aztán csinálni kelle mindkét simre egy imei visszaállítást, aztán mehet a telenor fix és lehet tesztelni, hogy mi hogy működik.
Ez bizony legózás lesz
tjokai: ne a kínait hibáztasd hanem aki széthekkelte neked és nem szólt róla.
-
tjokai
senior tag
válasz
Laza... #5461 üzenetére
Nem játszottam én semmivel sem, csak egy egyszerű "gyári beállítások visszaállítását" csináltam, ennyi az egész. Azóta van egy 45e ft-os mp lejátszóm és egy 13Mpx-es fényképezőm. Hurrá
Na nekem ennyi elég is volt ebből a gagyi szarból, megy is a piacra! Kínlódjon vele a bánat, az! Számítottam rá, h nem lesz problémamentes a kezdet, na de h ennyire?! Hagyjuk már!!!! Ezek a kínaiak inkább szedjenek rizst, mint h telefont gyártsanak
-
tjokai
senior tag
válasz
Laza... #5377 üzenetére
miért, nem így van? Simán aláznák a kínai telefonok a nagy gyártók készülékeit tudásra, sebességre meg mindenre de ezzel h egy laikus szinte nem tudja telefonálásra használni a kínai kütyüket, hiába minden
Engem rohadtul nem érdekelne h egy noname készülékem van ha rendesen tenné a dolgát ahogy kell, problémák nélkül.....de ez sajnos jelen pillanatban nem így van.
-
mrgymisi
tag
válasz
Laza... #5264 üzenetére
Nen verem a mellem. Fogalmam sincs hogy mukodik egy erinto. Nem is okoskodtam. Azert irtam ide hogy elmondjam amit lattam.
Felfogtam mirol beszelsz. Nem fog a lelkeden szaradni az ongyilkossagom. Attol jobban szeretek en elni.
Janek: Sanszos amit mondasz mert ha a legutobbi alkalmazasokat kiakarom lovoldozni, azok sem dinamikusan csusznak ki, hanen igencsak akad.
Raulicio: Egy orok eletre megtanultam hogy f.szsagot beszeltem.
Altalaban a telefon indulasakor jellemzo hogy nem erzekel. Reggel kapcsoltam be. Azon kivul nem eszleltem
-
mrgymisi
tag
válasz
Laza... #5091 üzenetére
Imádtam ezt a telefont. Le sem tettem. Lehet rosszul fejeztem ki iránta a szeretetem és félre értelmezte. Kár érte. Maga a dizájn lehengerlő, soha nem láttam még egy ilyen telefont ami ennyire megfogott volna ELSŐ pillantásra. Aki ilyet szeretne venni azt mindenképp csak biztatni tudom. Mi, nem jöttünk ki egymással.
-
mrgymisi
tag
válasz
Laza... #5087 üzenetére
Őszintén mondom semmi cinizmus nem volt benne. Hihetetlenül jó kedvem van. Nagyon jól indult a napom. Valóban volt egy kis irónia a hsz ben de teljesen szubjektív. Hiszen nem vagyok szomorú. Jön amikor tud. Én nem értek hozzá, így végképp nem szeretném hogy visszakerüljön hozzám a telefon. Elkaptad a rejtett szálat. Nem vagyok szomorú. Nem cinizmus volt.
-
DEGU83
tag
válasz
Laza... #4949 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/INew-V3-Ultrathin-5-0-Multi-point-MTK6582-Quad-Core-Smartphone-3G-NFC-OTG-16GB-/181450749265?pt=Cell_Phones&hash=item2a3f4eb551
Nekem ez jó árnak tűnik, mi a véleményetek? Elég jókat olvastam meg hallottam az ebayról, nem tudom mennyire rizikós ez? Üdv!
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #4753 üzenetére
E hónap 20 és 23...
De közben rájöttem, hogy 18-án a kinti track szerint, a posta.hu írt 20-át.
1.
2014-06-18 17:02, Despatched to overseas (Country code: HU)2.
2014-06-23 07:22, The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad -
RVR400
veterán
válasz
Laza... #4749 üzenetére
Ennyi időt szántam rá.
Aki le akarja tölteni, az úgyis leszedi. Aki meg nem, az ne olvasgasson. Amúgy az összes feltöltött szoftom kb ilyen bőbeszédű infoval rendelkezik.
Mindegyik úton van, de lesz így 4 db plusz akksim kb, mert a banggood újraküldte, miután kiderült, hogy a maláj posta visszadobta a pakkot, nem pedig a pénzt adták vissza.
Időközben meg rendeltem máshonnan is, de az is csak 20-án lett célországba elküldve, ez meg 23-án. Szóval egyelőre még mindig várok.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Laza... #4683 üzenetére
Ennek valóban így kéne lennie, csakhogy nem csinál semmit. Nem is jelez a Windows, hogy bármi csatlakozna, csupán a kiszolgálón látom, hogy felvillan a preloader, amivel el kéne induljon a flash, majd bekapcsolja a telefon a töltést automatikusan.
Izé.. valaki tudna linkelni egy hozzá való preloader driver telepítőt, ami bevált? Van feltéve egy, de szerintem ehhez az nem jó...
-
b.ben
csendes tag
válasz
Laza... #4605 üzenetére
bocsi, nem vágom teljesen :S
Van ott 160 ért meg 210 ért ugyebár a drágább az az eus, tehát akkor az olcsóbbikat nem küldik el euba?
De srác azt mondta, hogy az olcsóbbikat vette és vissza kapta az áfa értékét. Minek vegyem meg a drágábbat, hogy ne kelljen áfázonom, ha úgyis vissza kapom az áfát? -
Attis Radeon
tag
válasz
Laza... #4364 üzenetére
Azért beszélek telefonok zenei minőségéről,mert ez egy telefonos részleg.
Itt nem beszélhetek a BOSE vagy Beo hangfalak szépségeiről.
Mint írtam tudom mi a külömbség.
Mindegy is...
Egyébként meg pont nem érdekel,mert egész nap autót vezetek,és úgy sem fogok fülest használni soha ehhez a telefonhoz.
Csak elmondtam a véleményemet. -
RVR400
veterán
válasz
Laza... #4194 üzenetére
Concorde frissítések oldala Majdnem letöltöttem az új szoftot.
-
b.ben
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest