- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
karikusz #8752 üzenetére
Ma mentem főleg nyílt területen. Alapvetően pontos volt és rendben navigált a SzülinApp, de jó párszor újratervezett, mert "eltévedt". Mindez mobilnet nélküli állapot, nettel biztos jobb eredmény született volna. A linkelt módszer a gyorsabb műholdfogásban segített nekem.
-
-
-
eJeti
csendes tag
válasz
karikusz #4067 üzenetére
Camera Zoom FX tudja ..
Az a vicces gomb :-) szerintem használható silicon tok mellett is (legfeljebb le kell vágni a "fület".)
-
junkpod
veterán
válasz
karikusz #4035 üzenetére
Igazad van, nem offline GPS-ről beszéltem.
laci laci: általában minden ROMhoz vele van csomagolva egy flashtool is, ami tuti jó hozzá, bár nekem még eddig mindig jó volt az amit egy hónapja letöltöttem. Az 1.1.1-hez is van csomagolva flashtool.
Ha 1.0.8-ad van fent és V4-es a telefonod, akkor a flashtool-al a download módot válassz, mert nincs az 1.1.1 csomagban userdata és cache file. Szóval felflasheled a romot és első indításra rögtön egy Recovery móddal nyitsz (power és fel egyszerre) ott pedig nyomsz egy data és cache törlést, majd reboot.
Ezzel lesz egy szűz tiszta 1.1.1-es telód -
junkpod
veterán
válasz
karikusz #4031 üzenetére
nem szeretsz mókolgatni és nem kell a GPS-t hangolgatni, erre a "GPS-fix" romot ajánlod ami pont, hogy mókolgatott rom...
A 3 betűs nem mérvadó, mert tudomásom szerint saját gps motorja van és ráadásul full warez.
Amit leírtam az nekem működik az ingyenes programokkal (ráadásul waze kb 1000x jobb mint az igo
) és az android appok többsége is az alap gps szolgáltatást akarja használni, így ez szerintem fontos. Azzal egyetértek, hogy a gps teszterek (engineer ygps kivétel) sokat bekavarhatnak. Szóval nekem ez így jó és csak néhány alap dolgot kell beállítani, csak megosztottam, nem kötelező.
-
-
dSERiES
senior tag
válasz
karikusz #3259 üzenetére
Nekem volt rajta ez a ROM, szerintem nem jó. Lassabb tőle, illetve egy olyan bug jött nekem elő, hogy netezés vagy akármi közben felugrott a zárképernyő... sokszor.
Halálba idegesített, így az 'új' 1.01 van fent és eddig azt kell hogy mondjam, hogy teljesen jó. Néha ezt a zárképernyős dolgot ez is csinálja, de messze nem annyiszor mint a KitKat UI-s. Egy Dalvik-Cache ürítés segített rajta, azóta még ritkábban jön elő... -
RVR400
veterán
válasz
karikusz #3259 üzenetére
Te szoktál fotózni vagy csak kattingatsz, aztán majd lesz belőle valami?
Alapvető fotótechnikai fogalmak ismeretében nem próbálsz telefonnal mozgó autót fényképezni, mert nincs az a folyamatos autófókusz, ami egy rallyautó sebességéhez tudna korrigálni. Vagyis biztosan van, de az többszázezer forintba fog fájni. Szerinted hány ember járna tükrös géppel, százezres meg milliós optikákkal sportfotózni, ha egy 50e Ft alatti telefonnal megoldható a dolog?
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
karikusz #2624 üzenetére
Tehát másnak nem ajánlod őket, meg itt is leírod, hogy kamuznak, de Te onnan rendelsz, utána meg háborogsz? Aztán meg ilyen hangot engedsz meg Magadnak... Kifejteném a véleményemet, de nem lenne értelme, mert már a sajátoddal is összeütközésbe kerültél.
-
zolipapa66
tag
válasz
karikusz #2498 üzenetére
Nálam még rosszabb a helyzet, mert sokszor lefagyott és csak akku kivét oldotta meg a fagyást, de utánna nem indult újra csak 2-3 óra múlva magától bekapcsolt, majd egyik fagyás után már nem volt hajlandó bakapcsolni.
Most úton van RVR400-hoz, hátha tud kezdeni vele valamit, mert ez már tényleg tégla lett.....A szilikon tokról annyit, hogy nagyon jó kis cucc, nagyon jól illeszkedik a telóra, és védi a csatlakozó részeket is. Lehetne a szintelen kicsit átlátszóbb, de azért nem rossz, a fogása tök kellemes és nem csúszik ki a kézből.
-
soundman1
senior tag
válasz
karikusz #2184 üzenetére
Ha valami nem oké a 1.0.8 GPS fix rommal írj róla.
Ez a gps fix csak az 1.0.8 hibáját javította olyan minőségre az offline gps-t, mint amilyen az előző romokban volt a gps a-gps nélkül, vagy azt jelenti, hogy ez a rom verzióban jobb lett a gps a korábbi romokhoz képest? -
junkpod
veterán
-
integrated
tag
válasz
karikusz #2103 üzenetére
Ma eddig "csak" 8 ember írt nekem hogy csináljam meg nekik a telefont, meg segítsek ebben abban, segítek ha tudok, de látjátok nekem se sikerül elsőre minden, és nem is vagyok online egész nap, mert dolgozok.. holnap is 4kor kelnem kellene, de itt vagyok és értetek szenvedek
-
fizo73
csendes tag
válasz
karikusz #2063 üzenetére
Oké, köszönöm, csak először felhúztam magam rajta. Sajnos van körülöttem 3 gép és se ide se oda nem ismerik fel a V3-at. Felül megjelenik a kis ikon, de nem kékül be. Az előbb csináltam egy gyári állapot vissza állítást, de az sem segített. most kezdhetek mindent elölről.
Kezdem azt hinni, hogy szép és jó ez a telefon de kár volt érte. Azért, ha lenne egyéb ötlet...
-
fizo73
csendes tag
válasz
karikusz #2040 üzenetére
Köszi a hozzászólásodat. Ennyit én is tudok, hogy láthatóvá kell tenni a telefont mások számára is, még ha nem is vagyok "telefon őrült". Mellé tettem két készüléket (Nokia, Sony), de marhára nem találják egymást! Volt már egy pár telefonom, de ez idáig nem kellett fórumon segítséget kérnem ahhoz, hogy használni lehessen azt. Tehát nem vagyok egy kényszeres író! Egyébként meg miért is jön létre egy ilyen fórum? Szóval, ha valakinek lenne ötlete, szívesen venném!
-
raulicio
senior tag
-
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #1975 üzenetére
Tényleg nem kötekedni szeretnék. A töltés gond valós volt a korai firmwarekben, de ezt pont talán az 1.0.4-től javították. Én a prerelease firmware-t egyből 1.0.4-re frissítettem és soha nem is tapasztaltam töltés gondot. Tehát ezt a töltés gondot egyszer már megoldották, szóval továbbra sem értem, nektek hogy jelentkezhet...
-
tutis
őstag
-
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #1699 üzenetére
Az egész úgy kezdődött, hogy elkezdtél ész nélkül flashelni mindenfélre romot, majd utána naponta háromszor leírtad, hogy mennyire szar ez a telefon. Én meg bátorkodtam megjegyezni, hogy nem szar a telefon és a hiba a te készülékedben van mert többen teljes megelégedéssel használjuk a telefont.
Azóta te személyes küldetésednek tekinted, hogy bebizonyítsd, hogy mennyire rossz ez a telefon és mi mind szemetek vagyunk, mert nekünk működik.Egyébként a chinaphonearena-n is aktív vagyok szóval remélem ott is összefutunk! Mindig jót szórakozok az írásaidon.
-
Emirabdul
tag
válasz
karikusz #1699 üzenetére
Én hozzá is szoknék de ez most a kedvesemé és én voltam aki erőltette
hogy ilyet vegyen :-) Ezért vagyok ráfeszülve pöppet :-)
Eddig kb 8 kinai mobilom volt most is egy zopo-m van tehát vágom h
nemminden úgyvan ahogy írják. De eddig mindig megoldottam és mindig sw volt a ludas.
Az enyém holap jön... Kiváncsian várom.
Üdv -
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #1192 üzenetére
komolyan, még csak nem is szórakoztat a veled való csevegés...
Minden esetre összeszedem minden jó szándékomat és félreteszem minden rossz érzésem veled kapcsolatban (hidd el, nem kevés van) és még egyszer leírom, amit már megtettem többször is, de láthatóan vagy nem fogod fel vagy nem olvasod el.Tehát a GPS mindenféle netes segítség nélkül gyakorlatilag tökéletesen navigál copilot-al és Sygic-el autóban és gyalogosan is (nyilván vannak pontosabb gps céleszközök). Amúgy sem értem, hogy a netnek mi szerepe van a gps pontosságát vagy az esetleges szoftveres, hardveres hibákat illetően, de ez simán lehet az én tudatlanságom.
Tehát ha neked ettől eltérően működik akkor az két dologtól lehet szó:
a.) te elcseszted
b.) eleve hibásan érkezett a telefonod (mivel korábban újraindulásos problémád is volt ez simán meglehet)
c.) nincs a helyén a hátlap/nem érintkezik rendesen a gps antenna a hátlaponTehát felesleges a telefont szarozni és esetleges típushibáról fecsegve hangulatot kelteni.
Küldd vissza vagy add el és kíméld meg azokat a százakat, akik megelégedéssel használják a telefonjukat.Van jobb telefon a v3-nál? VAN!
40 ezer forintért árulják őket? NEM!A kínai mezőnyben teljesen felső kategóriás minden szempontból és azért is ritka mert ezen a telefonon a legtöbb kínai telefontól eltérően semmit sem kell ügyeskedni, mert egyszerűen minden működik rajta elsőre (nyilván a bekamuzott air gesture nem).
-
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #1177 üzenetére
De rohadt erőszakos vagy és rohadtul szemét dolognak tartom, hogy azért mert te szoftveresen elbarmoltad vagy esetleg hw hibás készülékkel rendelkezel, minden alkalmat megragadsz, hogy lehúzd a telefont.
Nem először, de valószínűleg utoljára írom le:
A GPS FULL OFFLINE (se simkártya, se wifi, se semmi) MÓDBAN KB 20-30 sec alatt talál holdakat és TÖKÉLETESEN NAVIGÁL!
NEM KELL RAJTA SEMMIT ÁLLÍTANI, HANEM KIVESZED A DOBOZBÓL ÉS MŰKÖDIK!!!
Nyilvánvalóan szerte a világon a több százezer v3 tulaj között sok magadhoz hasonló embert találsz majd, akik úgy gondolják, hogy mindenki más a hülye, de ilyenkor érdemes lenne egy kis önvizsgálatot tartani, lehiggadni, majd az elbarmolt telefonodat kicseréltetni.
Igen vannak kínai telefonok, amiken szórakozni kell a gps-el a normális működéshez, de a V3 nem ilyen...
Aki ilyen telefon venne, azoknak bátran ajánlom. Az air gesture feature-ön kívül minden tökéletesen működik rajta, semmivel nem kell ügyeskedni. Azt is mondhatnám, hogy egészen európai...
-
-
RVR400
veterán
válasz
karikusz #1122 üzenetére
Inkább add el,és vegyél egy S2-t...
Szerintem senki nem hiszi el, hogy sosem lett letöltve EPO adat, és sosem pozícionált még úgy senki. Kikapcsoltam most a netet, wifit, kikapcsoltam a telót, kivettem az akksit majd beraktam és visszakapcsoltam.
GPS test 9 másodperc alatt fixál, és 9 műholdra csatlakozik szobán belül. Szerintem is ritka szar cucc.... -
slezakimi
senior tag
válasz
karikusz #1117 üzenetére
Látom olvasol.Nincs már ilyen telom.
A tapasztalatom pedig.
3 darab járt nálam.A gps müködik minden mókolás nélkül.
A kijelző gyönyörű.A képek? Majd ha hazaértem dobok fel,ha az szar lelked rajta.
Nem azt irtam amire nekem kell arra jó.
Ez egy jó telefon.S2 sehol sincs.
Nem mellesleg szép is.Na mondjuk ez az egy szubjektív vélemény.
A többi tény.Ha kifelejtettem valamit kérdezz bátran.
Üdv -
slezakimi
senior tag
válasz
karikusz #1115 üzenetére
Ember.Ha annyira végigolvastad a fórumot,meg még párat ahol elő szoktam fordulni,nem beszélnél ilyet.
Most ebben a percben valóban nincs.Hidd el volt.Nem azért adtam el mert szar volt, hanem kíváncsi vagyok másik kínai telóra.
Ám azt irtad végigolvastad.Akkor szerintem ugy a hozzászólások minimum 90 százaléka pozitív a telcsivel kapcsolatban.
A szarszungnak se lenne jobb átlaga sőt.
Ám nem vitázom veled, majd mindenki eldönti vesz- e ilyen telcsit.
Részemről ajánlom.
Üdv -
zolipapa66
tag
válasz
karikusz #1105 üzenetére
Igaz nekem még nincs a kezemben (úton van), de pl RVR400-nak is hibás a készüléke, de nem fikázza ezért le a telefont.
Biztos vannak hibái ennek is, de......
Szokták mondani, ha fontos a garancia, a jó szerviz, akkor bizony 150 alatt ne keress telefont.
Akinek nem hibás az isteníti... -
junkpod
veterán
válasz
karikusz #1105 üzenetére
Meg ne bántódj de az általad leírtak ellenkezőjét olvastam itt eddig, még ugyan nincs a kezemben a megrendelt teló, de amit eddig kiolvastam innen és a 2simes topikból a V3-at illetően:
- megy minden out of the box
- van rajta play és gapps is (ha nincs az se baj mert fel lehet rakni)
- fényképezőt kifejezetten dícsérték 2simesben
- gps-t is eddig dícsérték (volt egy flém gps ügyben a 2simes topikban, továbbra is meggyőződésem, hogy a GPS nem vagy rosszul működése 99% user error, ezt a leírtakra és az eddigi 4 saját és tucatnyi ismerős kínai telefonja alapján mondom
- képek alapján gyönyörű a teló
- sebesség adatok alapján az elvárhatót hozza (nem ismerem az S2-t, ahhoz nem tudom hasonlítani)
- romokat nem nagyon kell cserélni.Nem értem miről beszélsz vagy csak tudatlan vagyok még ebben a telóban
kmarci: ha a hongmival a redrice-ra gondolsz, akkor ég és föld a kettő telő, a redrice egy tégla ehhez képest és speckóban is elmarad, a legrondább teló amit mostanában láttam.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
karikusz #1006 üzenetére
Köszönöm az adatokat!
@(#1007) Submarine: ha felállítod egy asztalra az akkut, akkor annak bizony nem hosszúsága, hanem mélysége lesz... (emlékeim szeirnt, ha a fenti módszerrel vizsgálod a tárgyat, akkor bizony a "Z" tengely mélységet jelöl. De a lényeg az, hogy vannak méretek, ez volt a lényeg)
-
silver10
aktív tag
válasz
karikusz #997 üzenetére
Szolgálhatok jó hírrel. Én is így jártam mint te. 3 levélváltás után egy héttel az igérthez képest postázták a telót. Szintén rendeltem +akksit és aDHL-lel csak 1-et küldtek. Viszont a telefon átvételéhez egy hétre, tegnapelőtt mindenféle tracking nélkül SG-vel megjött a pótaksi! Úgy látszik ebben korrektek. Persze Mixeshopról van szó.
-
Submarine
senior tag
válasz
karikusz #979 üzenetére
hmm..
Na nekem sem jött össze, mondjuk én a boot logot akartam megváltoztatni. Az animációt sikeresen kikapcsoltam, azzal nem is volt gond.
Csak azt a fehér hátterű képet akartam feketére varázsolni, de mivel az undoroidnak 3 bootlogo-ja van, így feladtam (a legelsőt nem mókoltam, így az mindenhogy fehér maradt..)
Ezt akartam:
Erre:
De csináltam egy ilyet is: -
Submarine
senior tag
válasz
karikusz #957 üzenetére
Hali!
Én konkrétan így jártam, hogy rosszul volt összerakva első héten,és nem volt jó a "csípíeszem.."
Bekarikáztam az 1. képen, de rákerestem és kiderült, hogy kétfajta csatlakozó van:(#959) XenHai:
- 12,79 GB -vel garázdálkodhatsz + amennyit beleteszel, de lehet én nem értem a kérdést
- Ezeket nem próbáltam, de a GTA Sün Andris, ViceCity röci nélkül szépen elgurulnak rajta. -
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #876 üzenetére
Használtam az 1.03. stock, 1.04. stock és 1.04 mod romokat is és a gps mindegyikben működött és véletlenszerű újraindulás sem volt, szóval az általad leírt hibák inkább egyedi hibák lehettek, mint azt privátban is megírtam neked.
Amúgy ha stock romot kellene ajánlani, akkor én az 1.03-at ajánlanám, de akinek fent van az 1.04 és működik rendesen, annak semmi oka a váltásra. Ha meg elsőre fura dolgot csinál a frissen flashelt rom érdemes factory resetet csinálni vagy ha az sem segít újra flashelni a romot. Ezek teljesen stabil gyári romok, a date & time crashen kívül nincs jelentős hiba bennük.
A mobilnet persze szolgáltatónként eltérhet, de nekem t-mobil sim be, és egyből volt net, semmit sem kellett állítani, szóval ez inkább szolgáltató függő gondolom.
-
soundman1
senior tag
válasz
karikusz #863 üzenetére
Reméljük, hogy lesz rá KitKat.
A Concord fórumán kérdeztem az ő 5005 NFC-jükre:
Kérdezném a korábbi concordos telefon tapasztalatai alapján, az amúgy elég friss androidra várható lesz frissítés(ek) (esetleg KitKat)?
Válasz:
KitKat: a tesztelőik már január óta nyúzzák a 4.4-et.
Gondolom azért hogy ki is adjákEngem is érdekelne, hogy melyik romot tegyem rá. Úgy látom az 1.0.4 az utolsó Official.
Egy linket kitenne valaki nekem, ahol a v3 rootolásáról vagy az új főzőtt romok és azok leírásai vannak. A needrom-ot találtam meg eddig, de hátha van jobb, más.
Jó lenne, ha valaki az első (második) hozzászólást szerkesztené, hogy ne tegyen fel más (se) hasonló "buta" kérést. -
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
-
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #789 üzenetére
Én is pont ezt gondolom, hogy +150-200mAh annyira nem számít. Nem tök mindegy, hogy este 10%-on vagy 20%-on teszed fel a töltőre? A másnapot sehogy sem bírja ki töltés nélkül... (jó persze egy-két nagyon spéci esetben lehet, hogy számít, de azért az átlagnak baromira nem.
Egy min. 3000mAh-os akksi már olyan többletet adna, ami számít. -
raulicio
senior tag
válasz
karikusz #556 üzenetére
Igen, nagyon türelmes vagy!
Egész biztos, hogy aze-bayről többet rendeltél, de az e-bay az e-bay, a kínai webshop az meg kínai webshop. A tehenet sem hasonlítod a százlábúhoz, pedig mindkettő élőlény...
Amúgy meg még azt is mondhatnám, hogy igazad van, de ezt nem kell hússzor leírnod, pláne nem ide! Ráadásul a kínai rendelésekkel kapcsolatos tapasztalataid megosztására van külön fórum!!! Külföldi rendelések és postázás a neve, és naponta 10-en bosszankodnak úgy mint te, még új barátságok is szövődhetnének a sorstársaiddal! A közös anyázás összehozza az embereket!
A mekis példád nem tudom, hogy jön ide, de biztos fiatal vagyok még, meg aztán mekibe sem járok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged