Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
bunkomen
üzenetére
Ebay-ről telefont egyébként sem nagyon rendelünk (én egyáltalán nem). Tipikus eset, amikor árulnak valamit, de készleten egyébként nincs.
A Fastcardtech pedig amúgy sem egy megbízható bolt, azzal nem hiszem, hogy sokat vesztettél. Lehet, hogy az ár akciós volt, de készleten nem volt, az szinte biztos.
Mivel fizettél a vásárláskor? Bár a PayPal dispute-ból kicsúsztál. TN számot legalább adott az eladó? -
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio
üzenetére
Bocs, hogy közbeszólok. Abban igazad van, hogy egyszerre csak egy hsz-re lehet válszolni, de azért meg lehet oldani, hogy egy hozzászóláson belül több korábbi hsz-re reagálsz. Ki-ki ízlése szerint oldja ezt meg. Én (és sokan mások) az érintett hsz. sorszámára hivatkozunk.
Nem kell ezen felkapni a vizet.
Így:
(#1682) Dromedal: Muszáj volt ezt a rengeted emotikont beszúrni?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gr8tjoey
üzenetére
Ezt hamar tüntesd el innen, mert a fórumon TILOS a hirdetés. Erre ott van a HardverApró!

Kérd egy moderátortól, hogy törölje a hozzászólásodat, mert ha ők veszik észre, az gáz. -
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Egy telefonnál a 45, az necces lesz. Mostanság olyan 227-228 a dollárárfolyam.
(#1339): és hol 220 Ft az árfolyam?

-
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Ha jól vetted ki a részletekből, akkor ne egyet rendelj! Három készüléknél kb. 26$ a felár készülékenként.
(#1336) tutis: Emiatt számolgattam, hogy háromnál éri talán meg a legjobban (ésszerű mennyiség mellett)Amúgy nem tudom, mit erőltetem ennyire a V3-at, amikor nincs is ilyen telefonom.

-
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo
üzenetére
Miért nem írtátok már le, hogy Mixeshop EUEXP.

-
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Látom sikeresen meggyőztünk, hogy ne iNew V3-at vegyél.

A #1317-ben próbáltam felhívni a figyelmet a csoportos rendelésre. Szerintem már három telefonnál megéri, többnél persze még kedvezőbb az ár.Ne haragudj, de nem értem, miért érdeklődsz itt a V3-ról, ha bemagyarázod magadnak, hogy nem éri meg és nem is ez kell neked. Erre varrjál gombot...

-
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
A #1303-ban adtam egy ötletet. Linket hadd ne tegyek ide más hirdetéséről.

A csoportos rendelésről nem is teszek már említést. -
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Ez a kijelentésed így leírva "szentségtörés".

(#1311): Egyébként nincs igazad. A V3-at sokkal olcsóbban is meg tudod (tudnád) venni. De te tudod...

-
Sanyesz.
őstag
válasz
integrated
üzenetére
Miért nem nézel körül a Hardveraprón, esetleg az Apródon. Szoktak kínálni vadonatújat is. Itthon "hivatalos" formában nem hinném, hogy valaha is árulni fogják.
-
Sanyesz.
őstag
Szerintem korábban már írtam: nekem nem jött be a fehér szín. A készülékről semmi rosszat nem tudok írni, mert nem is használtam. Bekapcsoltam, pár dolgot beállítottam és ennyi.
Végül nem a Vaterán ment el. Ott bele szoktam kalkulálni a jutalékot is. Kénytelen voltam ennyiért árulni, hogy ne legyen deficites a dolog. Én egyet vettem és DHL hozta.
A másik ok, hogy vissza akarok térni a THL T100s-hez. Csak most éppen átvert a TO2C, refund-ot kellett kérnem. Emiatt is kérdeztem rá az előbb az EUEXP1 csomagra.
-
Sanyesz.
őstag
Én történetesen ma adtam el. De nem itt. Itt valahogy még semmit nem sikerült eladnom még olcsóbban sem, mint más hirdetésoldalon. Ki érti ezt?

(#1232): Én is ebben az árkategóriában szereztem be.
(#1235): Jut eszembe, "össznépi vásárlás". A Mixeshop EUEXP1-es csomagban csak egyféle készülék lehet vagy össze lehet válogatni több típust is? Persze figyelembe véve a "brand" készülékek mizériáját.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio
üzenetére
Nem haragszom. Nem olyan fából faragtak
. Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t:
2012. szeptembere vagy októbere óta vagyok "vevője" a MiniDeal-nek. Azóta jött össze az a rendelésszám, amit már említettem. Minden esetben volt is raktáron az "In stock" állapotú termék. Minden esetben legkésőbb másnap, de volt olyan, hogy az időeltolódás miatt még aznap postázták a csomagot. Minden esetben rendben megérkezett és az volt benne, amit rendeltem. Számomra ez elég reprezentatív.
Meglepő módon pedig létezik náluk olyan felirat is, hogy "Out of stock".
Nem csak az az üzlet a kínai shopoknak, hogy előre fizetsz, hanem az is, ha a vevők ne keltsék a rossz hírét.Azt én nem zárom ki, hogy volt, akinek nem jött be egy rendelés. De ezen az alapon pl. a Pandawill-től, Focalprise-tól már senki sem rendelne (a Fastcardtech-et nem is említem), mert ott aztán vannak kacifántos esetek. Szóval ennyi. Engem nem tudtok eltántorítani, mert a fentiek miatt továbbra is "kedvencem" marad a bolt.

slezakimi: Miután a Xiaomi Hongmi nem kellett senkinek, hogy ne álljon két telefonban a pénz, elkezdtem árulni a THL T100s-t. Láss csodát, a nyolcmagos, fullHD-s készülékre hamar lett vevő. Aztán másnap elkelt a Hongmi is. Így kezdtem a V3 felé pillantgatni. Kíváncsi vagyok rá, de lehet, hogy lesz még T100s-em.

-
Sanyesz.
őstag
válasz
slezakimi
üzenetére
Ah. Hagyjuk mert az ellenzék elfogultsággal vádol. Pedig én is a saját (+ egy-két ismerős) tapasztalataimból indultam ki.

A lényeg viszont, hogy elindult a gép HK-ból a V3-mal. Ha az égiek is úgy akarják, akkor a jövő hét elején kezemben lesz a masina. Komolyan kíváncsi vagyok, mit tud majd. A G3, Hongmi, T100s után főleg.

-
Sanyesz.
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Kb. egy, másfél éve volt előre dedikálva, melyik foglalat tudja a 3G-t és melyik nem. A 2012.októberi Jiayu G3 készülékem még ilyen volt.
Azóta javult a helyzet. A Xiaomi Hongmi, a THL T100s esetében már felületről lehetett állítani.(#692) DittyCat: Most fog átesni a vámkezelési eljáráson, aztán átkerül a kiszolgáltatási részlegbe, onnan kiadják a futárnak, aki kiviszi Neked és beszedi az ÁFÁ-t. A nyilatkozatot előre is kitöltheted, de ha nem teszed meg, akkor a futárnál is lesz egy példány.
Hát el nem kapkodták, az biztos. Nyilván a bolt kamuzott a készlettel és nem adta fel előbb. -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Hmmm. Értem én, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze...

Eddigi készülékeim 2300mAh vagy afölötti akkuval rendelkeztek (2-4-8 magos), ebből kiindulva merészeltem haloványnak titulálni a V3 akkuját.
De azért köszi.Mi ez a "Telenoros mizéria"? Nekem is ilyen kártyám (is) van.

-
Sanyesz.
őstag
Urak! A csillagok jelenlegi állása szerint jó esély van arra, hogy egy ilyen készüléket vegyek.
Egy nagyon őszinte, pár mondatos leírást szeretnék kérni a készülék erősségeiről és gyengéiről.
Van ezen a készüléken jól működő (értsd SMS-t, nem fogadott hívást jelző) értesítő LED? NFC rendben működik? Az akkuja látom elég halovány, de én elsősorban telefonálásra és netre használnám.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)