- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
-
nandozo
tag
válasz
DittyCat #8189 üzenetére
Szia,
Tegyél fel linuxra virtuális gépet és utána egy win telepítés, majd kingo root... Vagy ha már win alatt vagy akkor rátolhatsz egy KitKat -os rom-ot amin ez a hiba már megoldódott.
Egyébként linuxon is van flashtool.
[link]De ha csak alap, felhasználói szinten vagy (pl nem jutottál el eddig a linkig...) akkor nem ajánlom, könnyű téglásítani a készüléket és akkora visszaállítás többe kerül, mint egy sima rootolás.
-
kmarci25
veterán
válasz
DittyCat #8184 üzenetére
Jól írta junkpod, ahhoz nem kell net (se http, se https), hogy a dátum/idő frissüljön, az gsm kapcsolaton jön. Egyet még megpróbálhatsz, telepítsd ezt az appot: Clocksync. Ez neten keresztül szinkronizál. Egyébként meg, ha kiveszed az akksit, akkor veszti el a készülék a dátum/idő beállítást.
-
soundman1
senior tag
válasz
DittyCat #8177 üzenetére
Ha működik a gps, akkor még az Automatikus dátum és idő beállításon belül a Gps által megadott idő használata segíthet. Próbáld szabad ég alatt e beállítás átállítása megoldást hoz-e. Egyébként meg fel kellene tenned az 1.0.13 romot és megoldódna a probléma és még ráadásul a KitKat lenne rajta.
-
raulicio
senior tag
válasz
DittyCat #6854 üzenetére
Ne haragudj, de nekem most se időm, se lehetőségem nincs összeszedni a linkeket,de amúgy a frissítés menete egyáltalán nem bonyolult és minden nemű előképzettség nélkül könnyedén végrehajtható.
1. le kell tölteni a megfelelő USB drivert
2. Feltelepíteni az SP flashtools-t
3. le kell tölteni a gyári KK romot
4. SP flashtools-al "firmware upgrade" funkcióval felrakni.
KÉSZ!Igény szerint érdemes lementeni a telefonról mindent amire később még szükség lehet, mert ezzel a flasheléssel gyakorlatilag egy gyári állapotú tiszta telefont kapsz majd.
Ha szerencséd van, valaki minden pontot kifejt neked szépen.
-
raulicio
senior tag
válasz
DittyCat #879 üzenetére
egyáltalán nem buta kérdés, mert bár azt nem tudom, hogy sony tag-el működik-e, de az egész biztos, hogy nem működik mindegyik NFC tag-el. Nem vagyok a téma szakértője, szóval ez csak amolyan nesze semmi fogd meg jól.
Állítólag pont ugyan azokkal a tagekkel jó, mint az SGS 4.
-
Submarine
senior tag
válasz
DittyCat #870 üzenetére
Nálam az időkép volt fenn. Az ment. Talán alapból ez is netről szerzi be az aktuális infót.Esetleg nézd meg ezt:
Rendszerbeállítások/Biztonság/App permissions
Ez sztem legyen bekapcsolva, és akkor látod mi-mit akar éppen.
Amiben biztos vagy, annak adhatsz akár állandó engedélyt.GPS-nél (azt használó appoknál) elbohóckodtam vele, mire rájöttem.
Nálam is volt már ami nem akart működni, és csak tippelek, hogy az engedélyek miatt.
Lehet pl. ha rögtön nincs engedélyezeve, utána már nem próbálkozik.
És csak akkor megy rendesen, ha allow-ra van állítva +progi újraindítás - de ebben nem vagyok biztos (nekem úgy tűnt néha előfordul ilyesmi), appja válogatja.
Próbálgasd a variációkat.
Na remélem érthető.. -
Submarine
senior tag
válasz
DittyCat #865 üzenetére
Én meg már régen nem értem, minek kell bajlódni vele, a tele bili mega giga kommunikációs eszközök korában, mikor sima mezei rádiófrekvenciás időjárásjelző-ébresztő asztali vackokhoz sem kell hozzányúlni..
Akkor a tied is ketyeg szépen!Többieknek:
- nekem ájgyó van fenn, ami rendesen működik, mióta helyére pattintottam a hátlapot, ha "jó napja" van 8-9 cuccal dolgozik.
- szerintem itt még senkinek nincs fekete, de az amúgy is ufószín..!
- semmilyen romon nem kell agyalni, nekem még gyári 1.01 van, azon sincs semmi hiba.. -
Submarine
senior tag
válasz
DittyCat #721 üzenetére
Szerintem is bátran írjál majd róla, pusztán felhasználói szemszögből (az még igazibb is lesz).
Nincs rajta helye pántnak, de sztem iszonyú nagy ahhoz hogy a nyakadban hordd.
Én bőrtokos vagyok amúgy.
De mondjuk nekem csak mp3 lejátszó lógott még a nyakamban, és nem szeretem túlzottan az olyasmit. -
cs.j
csendes tag
válasz
DittyCat #439 üzenetére
őőőőőő a Tinydeal sem rendelkezik készlettel még mindig, így tőlük még egy jó darabig várhatnád, mire feladnák a csomagodat
Nem csináltál rossz boltot szerintem - elvégre a két hét még mindig vállalható (különösen, hogy legalább már úton van az áru!)
ui: Pandawill ugyanez a szitu, az utolsó előrejelzésük szerint e hétre várható a készletszint megnyugtató rendezése.. (mondjuk erre kíváncsi leszek..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged