Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
slezakimi
üzenetére
Ki mondta, hogy hazudik? Maximum önhibáján kívül téved. Én készséggel elfogadom, hogy pozitív tapasztalatai alapján elfogult egy webshoppal kapcsolatban, de ettől még a minideal sem különb a deákné vásznánál. Na jó, korábban már elismertem, hogy talán kicsit jobb a többinél, de a "valós raktárkészletet jelenítik meg az oldalukon" egész egyszerűen nem igaz. Mint ahogyan az sem, hogy mindig igazat mondanak. Erről teljesen meg vagyok győződve, ne aggódj!
Csak ezen a szűk közösségen belül ketten vagyunk negatív tapasztalattal. Ez nem szimpátia kérdése a részemről, pusztán ténymegállapítás.
Sanyesz:
Ne haragudj, nem gondoltam, hogy ilyen érzékeny vagy! Pedig teljesen jópofa voltam...

Béke legyen veletek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest