- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektromosV8
csendes tag
válasz
Lorena I.D. #4222 üzenetére
Tudom csak a szótár valamiért ezt dobta be, s már untam kijavítani
-
raulicio
senior tag
válasz
Lorena I.D. #4223 üzenetére
A hivatalos oldalon egy, azaz 1 db firmware van fent, és azzal sokaknak pl nekem sem megy a gps. Mondjuk jobban visszagondolva pont az 1.0.4 - 1.0.5 - 1.0.7 romokkal ment csak normálisan nekem a gps. Amúgy az előző 2000 hozzászólásban pont erről volt szó általában.
A tárhelyes kérdésedet nem teljesen értem, mert a 16 GB-ot soha nem tudod teljesen kihasználni, mert a 16 GB az ugye nem is 16 meg a rendszer is foglal valamennyit, minden esetre a gyári romok nagy részénél semmi gond nincs a tárhely kezeléssel.Jelenleg amúgy nincs olyan rom, amivel minden tökéletes lenne.
-
junkpod
veterán
válasz
Lorena I.D. #4223 üzenetére
Az 1.1.1 a legújabb
Ez jó hatással van a fogyasztásra is.Gps: tegnap utaztam 6500km-et és a reptéri transzfer autóban 95mp alatt volt fix, persze mobilnet nélkül, egy másik kontinensen
-
Lorena I.D.
csendes tag
válasz
Lorena I.D. #4222 üzenetére
A hivatalos oldalon ezek találhatók jelenleg:
-
L.Dick
csendes tag
válasz
Lorena I.D. #3719 üzenetére
Először ellenőrizd, hogy a telefonodon a beállítások/sim-kezelésnél le van-e tiltva az adatkapcsolat, vagy csak a 3G van letiltva, majd a telenor online ügyfélszolgálatánál ( https://online.telenor.hu ) ellenőrizd, hogy a szolgáltatásoknál letiltották-e a Mobil Online Start szolgáltatást. Ha ezek nincsenek letiltva, akkor nagyon gyorsan össze tudsz szedni egy 5000 Ft körüli mobilköltséget
-
janek69
senior tag
válasz
Lorena I.D. #3719 üzenetére
És híváslistát nem kértél? Gondolom nem tőlem hallod először,hogy ilyen "okos" rendszerekre mint az android lehet viccess progikat írni,amik ezt azt felhívnak úgy,hogy te nem is tudod.
-
raulicio
senior tag
válasz
Lorena I.D. #3705 üzenetére
Nem teljesen értem ezt sem. Ha egyszer a telefonon kikapcsolod az adatkapcsolatot, akkor nem használ mobilnetet sehogysem a telefon.Ráadásul 5000 HUF az még a rabló sima netnél is 2-300 MB tehát az időjárás widget frissítése elég sokára tudja elhasználni. Ha meg alapvetően nem netezel a telefonon csak wifit használva az megint fura mert ha wifire kapcsolódik a telefon, akkor automatikusan lekapcsolja a mobilnetet
Persze, ha pl a play store úgy van beállítva, hogy automatikusan frissítsen és ne csak wifin, akkor elképzelhető ilyen mennyiségű adatforgalom. Amúgy meg minden appnál be lehet állítani, hogy melyik használjon mobil netet, stb.
-
tutis
őstag
válasz
Lorena I.D. #3668 üzenetére
Rootolás a legkönyebb, framaroot-al kell, feltelepíted az appot és a legalsó barahirt választod, 1 kattintás és rootolva is van a teló
-
RVR400
veterán
válasz
Lorena I.D. #3668 üzenetére
A lehető legrégebbi szoftververzió van a telódon, ahol még nem egyben kezelte a memóriát a teló, így a programok telepítésére "csak" 1 GB tárhely van. Mondjuk azt sem egyszerű telerakni alkalmazással, de ezek szerint Neked sikerült, nem sok embert ismerek, akinek ez ment (konkrétan egyet sem). Első körben frissíteni kellene a szoftvert rajta, természetesen ez adatvesztéssel jár, tehát nem marad semmi a telódon.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Lorena I.D. #3666 üzenetére
Melyik szoftververzióval kaptad? Beállítások -> A telefonról -> Build-szám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest