Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasxx
tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Nem tudom mi a gondotok a gyári rommal?
Nekem már 3 hete megvan és nincs vele problémám, 1.04 rom van rajta gyárilag. GPS autóban 10 másodperc alatt poziciót talál. Szobában, ablaktól kb 4 m-re is gond nélkül poziciót talál kb 20-25 másodperc alatt.
Nincs óra problémám. Az akku töltés olyan, amilyen.. ezt aláírom. Nálam 88%-tól felugrik 100-ra és ez a rész valóban gyorsan le is esik. Nap végére töltés nélkül 20-40% közé esik le. De használom is...
Ugyan ezzel a használattal a Jíayu G3s 40-50% közé merült nap végére (2750 akku). Én úgy gondolom, hogy korrekt a Inew V3. Képekkel, videókkal meg vagyok elégedve.... -
ctibor
senior tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
"A MiniDeal-en eleve adnak hozzá egy "Flip" tokot. Nem tudom, pontosan ilyesmi-e."
Mindenütt ezt adják, hozzá, én is ugyanilyet kaptam (Mixeshop-tól). De sajnos elég gagyi, nagyon olcsó műanyagos kinézetű (mint ahogyan az is
). Én nem használom.Általában, ezekkel a vékony készülékekkel az a helyzet, hogy bármilyen tokot teszel rá, éppen az igazán elegáns, vékony megjelenését vágod vele tönkre...
-
DittyCat
tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Most már ha eddig kibírtam, esküszöm, akkor is kibírom, ha csak pénteken jön
!
(Egyébként szoktam mást is rendelni Kínából, de DHL-lel még soha.)Én is Telenoros vagyok, kicsit most beparáztam, hogy nekem is gond lesz vele, de hátha nem! Közben rendeltem hozzá szilikontokot is, majd arról is írok, hogy milyen.
-
kmarci25
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amíg nem áll benne a pénze az embernek, addig nem is zavaró.

Meg egyébként is, nem tetszik a fehér... First world problem. 

Ahogy más telefon fényképeinél láttam, az egyik foglalathoz oda szokták írni, hogy "WCDMA". Csak az inew v3-ról nem találtam ilyen képet...