Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
a klónok szarok, ez nem új.
De a ZTE ami nekem is van (így is meg úgy is), junius óta 0 hibás példány. Mind újonnan 0, mind használat közben. Ezt elég nehéz lepipálni
És nem 60k 
-
Laza...
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
RVR400-at kérdezd, de nem biztos hogy Ő is ezen a véleményen lesz. Ja, meg laci lacit

Valóban nem a legjobb telefon, de azért elég jól el lehet vele lenni. Nade 60 ezerért elég madárnak kell lenni ám

-
Laza...
addikt
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
De van
(egy heggyel) -
Laza...
addikt
válasz
Andyka1026
üzenetére
Mixeshopot felejtsd el, a legtetvesebb kínai banda
-
Laza...
addikt
Amire Te gondolsz, az az A-GPS képesség. A mobil internet (vagy wifi) ahhoz kell, hogy a teló le tudja tölteni az EPO adatokat, és ezután a műholdak immáron ismert helyzetéből gyorsabban tudjon fixálni, pozíciót fogni. Ennek megtörténte után már az A-GPS nem játszik, a navigálás online jellel működik. Ha egyáltalán nem lát holdat, tedd fel a német gps fixes romot a needromról, attól jobbat nem találsz. Ha azzal sem megy, akkor más gond van
-
Laza...
addikt
válasz
laci laci
üzenetére
Nem érted a lényeget. Ha gyári állapotban van a teló, akkor tuti nem tűnik el egy visszaállítás wipe, bármi után sem.
De ha valaki már 1x elbaxta, szarul flashelte, akkor hiába írod vissza kézzel, mert a visszaállítás is a hiányzó IMEI-vel fog megtörténni.
Azaz a teló már mókolva volt. Aki mást mond az
a. Sosem csinált még ilyet
b. szájkarate
c. mint a tanár: beszél róla, de nem ért hozzápont
-
Laza...
addikt
válasz
mrgymisi
üzenetére
Attól hogy Te ezt megeszed, nem azt jelenti hogy az igaz.
Jelentheti ugyanakkor hogy szériahiba, és az egyszeri userek még ki is húzzák a mellüket, hogy micsoda faxa készüléke van, még az ujjával is célozni kell, mert annyira precíz a tuch
Így aztán az userek jó része nem küldi sehova, együtt él vele - a cég meg jól lehúzott x 1000 embert. Capise?De én leírom neked, ugorj ki a tizedikről, nem fog fájni. Nyugodtan próbáld ki, semmi bajod nem lesz. Sőt, már le is írtam. Ugrasz?
-
Laza...
addikt
válasz
mrgymisi
üzenetére
Miután nekem volt sok 8 magos, el tudtam dönteni, hogy nekem doszt elég a 4. Inkább a 2GB ramra szavazok.
Arról nem beszélve, hogy az összes 8 magos 3D játékokban lagol. Meg-megdöccennek, majd hajrá, megint fut. Olyan másodpercenként, a Coolpad F1 volt AOSP rommal ami nem lagolt
Így lófaxt nem ér a 8 csodamag -
Laza...
addikt
válasz
mrgymisi
üzenetére
Minden 8 magos melegszik mint a fene ha terhelve van. Én nagyon szeretem a Coolpad F1-et pl., de játék közben rásül a kezedre (hogy bírják ezek...
)Ma is azt mondom, bőven elég 4 mag, de ha már nagyon több kell, legyen benne 2 GB RAM, az többet ér mint a sok mag
Tudom ez nem vigasz, de a melegedés az valós dolog, minden 8 magnál (nálam kb 5 féle cuccz volt, mind melegedett)
-
Laza...
addikt
Egyrészt ez a véleményem, másrészt ha bajod lesz a készülékkel hová küldöd vissza javítani? Harmadrészt licites termék, nem tudni mennyi lesz a leütési ár
Az irreálisan alacsony ár általában koppintást takar / kerülendő. Ne legyél már sóher magaddal szemben, Kínában olcsóság van, de ott sem ingyen van semmi sem

-
Laza...
addikt
Itt nézelődj, az összefoglalót nyisd le, minden infó benne van. Onnan is rendelhetsz, ahonnan szimpatikusabb. Szinte mindet megfognak a vámon (+27% ÁFA-t tegyél rá az árra), célszerűbb DHL-el rendelni, akkor extrém esetben 2 nap alatt, átlag 1 hét alatt a kezedben a készülék
-
Laza...
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Fix SP Flash tool errors and problems
Many users seem to be having issues with SP Flash Tools. Often we'll see errors such as 'brom error 4032, 4008, 3144, 1013'. These fixes aren't guaranteed to help with that, but they're just some common problems that are easy to attempt when using SP Flash Tools to see if it fixes the issue.
In this order (easiest to toughest):- Make sure you're using the latest versions of MTK Droid Tools and SP Flash Tools
- Run SP Flash Tools in admin mode
- Try with 'download' and 'firmware upgrade' mode. For firmware upgrade mode, all items need to be checked. In that case, make sure all parts of the firmware are there, or remove the references to them in the scatter if you don't want to flash them or if they don't exist.
- Try a new USB cable
- Try 'Flash Tool' instead of 'SP Flash Tool'
- Uninstall the current drivers and install again with PDANet.
- Try a different PC
- Sometimes a different preloader MAY help, however this should only be attempted if all other solutions fail and could brick your phone if you use the wrong one. -
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Sajna ez igaz, annyi "supportot" életemben nem kellett adnom összesen mint csak az eladott V3-ak után

-
Laza...
addikt
Nekem egy full halott v3-at így sikerült életre kelteni (tehát se töltés, se pittyenés, semmire reagálás)
driverek fent, SP Flash toolba betöltve a scatter, indít. Ekkor kábel bedug, miközben a power+fel hangerő nyomva volt.
Közvetlenül ezután akksi be, és voalá, végig ment, zöld kör, OK. Ez már 2x sikerült így, full halott telóval
-
Laza...
addikt
Körbejártátok a témát? Visszaolvasva nem találtam Tőled javaslatokat. Nálam volt már ilyen teló, és érdekes módon meg lehetett menteni. Pedig a gazdája már a kalapácsával akarta meggyógyítani.Egy full kezdő, sohasem csinált még ilyet, érdemes mindent lépésről-lépésre kérdezni.
Egyébként meg nem hozzád szóltam, visszaolvasva nem jeleskedtél a megoldásban
-
Laza...
addikt
válasz
Attis Radeon
üzenetére
Mé nem veszel egy MP3 lejáccót? HI-FI-ről beszélni alapból blődség mp3 esetén, teló+mp3 még nagyobb. Örülj hogy kigyün a hang b@zze

Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Még Telenort csekkold vele ha tudod 
(szerencsére képek is vannak a doksiban (nem mintha itt bárkinek is szüksége lenne rá))

(egy heggyel)

Így lófaxt nem ér a 8 csodamag