- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
-
Krix
őstag
Nálam a Win 8 beépített drivere megy szépen W520-on és az USB-s vinyó 70-80MB/s sebességet tud is rajta.
Nekem akkor szokott ilyet csinálni, ha az USB 3-as kábel nem érintkezik rendesen minden lába) és csak USB 2-esnek ismeri fel a gép a vinyót. Lehet nálad is ez a helyzet.
-
-
-
Chaser
legenda
Akinek megfelel az a méret annak jó. Akinek nem, annak nem. Nekem is volt. De még AFFS panellal is kicsi maradt volna - ki gondolná?
- és sajnos az is csak 1280x800. Egyébként remek gép az nem vitás. T400/T500 is ugyanolyan halk meg jól összerakott gépek.
T60-nak van hangja, de nem bántó. Mivel a hw-e jóval régebbi ez nem meglepő. Viszont masszivitásban nagyon ott van, az IPS kijelző miatt maradtam ennél. De az sem mellékes, hogy ezen jól vannak elhelyezve a csatik, T400/T500-nál audi elöl van, ami elég FAIL.
Én már kipróbáltam mindent amit érdemesnek tartottam TP-ből, talán még egy T510 kell a listára. Vagy egy x220 v tablet IPS-sel, de tudom az is kicsi lenne. -
Chaser
legenda
Vettél volna T60-at 1400x1050 IPS-sel, lehet még most is azt használnád
ofkórz' IBM ThinkPad logosat
Múltkor vett tőlem egy tak akkut, kiderült T60-ja van 1024-es. Addig dumáltunk, míg megnézte az akkori gépemet. Már ő használja azt a példánytszerk: Most háttérnek egy őszi kép van benn, fák, sok színes falevél, víz, égbolt..olyan mintha kinéznék az ablakon és azt nézném
-
r3dsnake
nagyúr
köszi szépen a választ!
amúgy a power managerben mi a legoptimálisabb beállítás? az "optimize for battery lifespan" esetében nem tölti fel teljesen az akksit, valamint egy ideig merülni hagyja, hogy ne töltsön rá folyton, ha asztaliként használom? az üzemidő másodlagos, hosszú akksi élettartamot szeretnék. akkor ez az optimális, vagy inkább van valami jól bevált custom beállítás?
köszi!
-
NathanCullen
senior tag
Köszi szépen a segítséget! Tény, hogy ebben az árban nem nagyon látni hasonlót, esetleg Asus 1215B, de az 12", Asus és csilli-villi. Ez az E325 meg ha Brazos, ha nem, akkor is egy 13,3"-es subnotebook, amit ritkán adnak ilyen áron.
A kijelző keret körüli szürke festék nem kopik egy idő után?
-
yodamastah
őstag
Mar az X40-et is meg tudtam csinalni 0 decibelesre ssd-vel. Az x200s siman rohogve birja venti nelkul az alap feladatokat (pl bongeszes), de meg hd film lejatszas kozben sem feltetlenul kell a venti. Viszont 1-es fokozaton annyira hihetetlenul halk az x200s bagolyszarny ventije, hogy nyugodtan be lehet kapcsolni ilyenkor.
HDD-t az hajitsad ki. Nem valo az egy halk gepbe
-
-
brekiisti
tag
Üdv. Amcsiban divat a refurbished masina .
+ha Amcsiból veszed lehet nincs rá world wide warranty(Van olyan verzió is hogy csak bizonyos részeken van rá gari pl USA és Indonézi)
+Csak USA prealoadot tudsz rendelni hozzá ha kell.Tudom nem olcsó Magyarországon de pl akár a HSDPA modem sem biztos hogy menni fog mert vannak országok ahol leszerződnek telefonos cégekkel és csak az ő hálózatukban jó a kártya.
-
lapa
veterán
-
Ghostface
senior tag
Jó ötlet lenne amit írtál, ha vehetnék többet is, de úgy néz ki mindenki csak egy darabot vehet. A munkahelyemen kiárusítják a régi a laptopokat (40db T60-as, 24db T43-as és még jópár E50-es asztali gép) de annyi volt a jelentkező hogy egy ember csak egyet vihet és valószínűleg sorsolni fogják hogy kik lesznek a szerencsések és mit vehetnek.
Ha nyerek is azt az egyet szerintem megtartom magamnak.
-
^Clown
addikt
Úgy emlékeszem, már volt róla szó a topikban, akkor le is esett az állam
Durva, hogy nem lehet már olyan cuccot mondani, amit le ne koppintanának. Valamelyik este pl. Vaterán nézelődtem, tudományos számológépeket nézegettem, a jó öreg Casio-m szegmenshibás lett. Erre tök véletlenül belefutottam valami Kadio vagy milyen márkájú gépbe, full az én fx-82 gépem koppintása volt, de 1:1-ben. Kíváncsiságból megnéztem a kínai gyár honlapján, a minimum rendelés a cuccból 3000 darab. Komolyan tolják a dzsunkán a fiúk.
-
atus72
őstag
Egyébként meg a Lenovo is rohadjon meg, "prémium" márka, egyre gagyibb cuccokat csinál, szerinted nekik mibe fájna bevállalni a kijelzőcserét 1 hibás pixel esetében is?
Más, ma jött a céghez egy Fujitsu laptop is, ahhoz alapból jár dokkoló és ott sikerült arra gondolniuk és (nem szaroztak) a csomagba beletenni még egy 220-as töltő adaptert mivel ugye a dokkolót az irodában használod és ahhoz is kell töltő, de ha hazaviszed vagy utazol vele akkor is kell egy, ezért alapból 2db-t adnak hozzá...
Lenovo? Vegyél paraszt még egy hálózati adapter 10e-ért... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest