- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
-
Krix
őstag
Nálam a Win 8 beépített drivere megy szépen W520-on és az USB-s vinyó 70-80MB/s sebességet tud is rajta.
Nekem akkor szokott ilyet csinálni, ha az USB 3-as kábel nem érintkezik rendesen minden lába) és csak USB 2-esnek ismeri fel a gép a vinyót. Lehet nálad is ez a helyzet.
-
-
-
Chaser
legenda
Akinek megfelel az a méret annak jó. Akinek nem, annak nem. Nekem is volt. De még AFFS panellal is kicsi maradt volna - ki gondolná?
- és sajnos az is csak 1280x800. Egyébként remek gép az nem vitás. T400/T500 is ugyanolyan halk meg jól összerakott gépek.
T60-nak van hangja, de nem bántó. Mivel a hw-e jóval régebbi ez nem meglepő. Viszont masszivitásban nagyon ott van, az IPS kijelző miatt maradtam ennél. De az sem mellékes, hogy ezen jól vannak elhelyezve a csatik, T400/T500-nál audi elöl van, ami elég FAIL.
Én már kipróbáltam mindent amit érdemesnek tartottam TP-ből, talán még egy T510 kell a listára. Vagy egy x220 v tablet IPS-sel, de tudom az is kicsi lenne. -
Chaser
legenda
Vettél volna T60-at 1400x1050 IPS-sel, lehet még most is azt használnád
ofkórz' IBM ThinkPad logosat
Múltkor vett tőlem egy tak akkut, kiderült T60-ja van 1024-es. Addig dumáltunk, míg megnézte az akkori gépemet. Már ő használja azt a példánytszerk: Most háttérnek egy őszi kép van benn, fák, sok színes falevél, víz, égbolt..olyan mintha kinéznék az ablakon és azt nézném
-
r3dsnake
nagyúr
köszi szépen a választ!
amúgy a power managerben mi a legoptimálisabb beállítás? az "optimize for battery lifespan" esetében nem tölti fel teljesen az akksit, valamint egy ideig merülni hagyja, hogy ne töltsön rá folyton, ha asztaliként használom? az üzemidő másodlagos, hosszú akksi élettartamot szeretnék. akkor ez az optimális, vagy inkább van valami jól bevált custom beállítás?
köszi!
-
NathanCullen
senior tag
Köszi szépen a segítséget! Tény, hogy ebben az árban nem nagyon látni hasonlót, esetleg Asus 1215B, de az 12", Asus és csilli-villi. Ez az E325 meg ha Brazos, ha nem, akkor is egy 13,3"-es subnotebook, amit ritkán adnak ilyen áron.
A kijelző keret körüli szürke festék nem kopik egy idő után?
-
yodamastah
őstag
Mar az X40-et is meg tudtam csinalni 0 decibelesre ssd-vel. Az x200s siman rohogve birja venti nelkul az alap feladatokat (pl bongeszes), de meg hd film lejatszas kozben sem feltetlenul kell a venti. Viszont 1-es fokozaton annyira hihetetlenul halk az x200s bagolyszarny ventije, hogy nyugodtan be lehet kapcsolni ilyenkor.
HDD-t az hajitsad ki. Nem valo az egy halk gepbe
-
-
brekiisti
tag
Üdv. Amcsiban divat a refurbished masina .
+ha Amcsiból veszed lehet nincs rá world wide warranty(Van olyan verzió is hogy csak bizonyos részeken van rá gari pl USA és Indonézi)
+Csak USA prealoadot tudsz rendelni hozzá ha kell.Tudom nem olcsó Magyarországon de pl akár a HSDPA modem sem biztos hogy menni fog mert vannak országok ahol leszerződnek telefonos cégekkel és csak az ő hálózatukban jó a kártya.
-
lapa
veterán
-
Ghostface
senior tag
Jó ötlet lenne amit írtál, ha vehetnék többet is, de úgy néz ki mindenki csak egy darabot vehet. A munkahelyemen kiárusítják a régi a laptopokat (40db T60-as, 24db T43-as és még jópár E50-es asztali gép) de annyi volt a jelentkező hogy egy ember csak egyet vihet és valószínűleg sorsolni fogják hogy kik lesznek a szerencsések és mit vehetnek.
Ha nyerek is azt az egyet szerintem megtartom magamnak.
-
^Clown
addikt
Úgy emlékeszem, már volt róla szó a topikban, akkor le is esett az állam
Durva, hogy nem lehet már olyan cuccot mondani, amit le ne koppintanának. Valamelyik este pl. Vaterán nézelődtem, tudományos számológépeket nézegettem, a jó öreg Casio-m szegmenshibás lett. Erre tök véletlenül belefutottam valami Kadio vagy milyen márkájú gépbe, full az én fx-82 gépem koppintása volt, de 1:1-ben. Kíváncsiságból megnéztem a kínai gyár honlapján, a minimum rendelés a cuccból 3000 darab. Komolyan tolják a dzsunkán a fiúk.
-
atus72
őstag
Egyébként meg a Lenovo is rohadjon meg, "prémium" márka, egyre gagyibb cuccokat csinál, szerinted nekik mibe fájna bevállalni a kijelzőcserét 1 hibás pixel esetében is?
Más, ma jött a céghez egy Fujitsu laptop is, ahhoz alapból jár dokkoló és ott sikerült arra gondolniuk és (nem szaroztak) a csomagba beletenni még egy 220-as töltő adaptert mivel ugye a dokkolót az irodában használod és ahhoz is kell töltő, de ha hazaviszed vagy utazol vele akkor is kell egy, ezért alapból 2db-t adnak hozzá...
Lenovo? Vegyél paraszt még egy hálózati adapter 10e-ért... -
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Nitro AN17-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS GeForce RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Eladó 4 hónapos Asus Vivobook S14 M5406NA-PP014W 3 év garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest