-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Arat tekintve gondolom dokkolo nelkul is mukodne. Es miert ne menne(?), egy dokkolo nem tartom valoszinunek, hogy egy ilyen mutatvanyhoz barmit is hozzatenne. Ennyit talan mar nem erne meg a dolog, de azert nem vetem el. Viszont nagyon kivancsiva tettel, hogy ez miert/mitol kerul ennyibe? Fentebb irta egy forumtars, hogy igy meghajtva egy monitort, az erezhetoen CPU-ba kerul. Ez a magas ar es az eroforrasveszteseg mar tenyleg megkerdojelezi nalam a kivitelezest. Az olcso kinai atalakitok rangatjak meg a CPU-t, vagy az osszes, beleertve a StarTech megoldasat is?
-
Zsocy155
őstag
-
HSM
félisten
Ezek az elso generacios motyok nem skalazodnak valami jol. Ugyertem, nalam egy i5-520m volt T410-ben, es ha lejjebb korlatoztam az orajelet a sebessege drasztikusan esett, mig a fogyasztasa ehhez kepest alig.
Ha jobb fogyasztasra lenne szukseg, en mindenkepp eggyel frissebb generacios gepet keresnek.
-
Chaser
legenda
hw ügyben el lennél vele. De az egy vastag és nehéz dög. Ha nagyon akarod x201-et lehet tabletosítani, csak olyan panel kell bele amin van wacom vagy multi réteg. Viszont a multis nagyon béna, 20k-s kinti tablet már alázza. Nem éri meg vele szenvedni. Egy tablet könnyű, sokat megy akkuról, kijelz terén gyönyörűek vannak. Nyilván hw-ben gyengébb, de valamit valamiért. Ha meg sokat gépelsz marad az x201 mellé.
-
Chaser
legenda
Hw ugyanaz nem? i5 vs i7 mindegy, 2 magosak, csak az órajel különbség számít ami pár száz mhz. Nem lesz jobb a tablet utazáshoz, sokkal nehezebb és vastagabb a 201t verzió. Sztem x201 mellé vegyél egy normál tabletet, elég korrektek vannak már 50k körül csájnából' win os-sel.
-
SidCorky
őstag
Végre valaki aki ilyet használ
Akkor 8.1 lesz.
Mennyire pörgős így jó pár év után? Pl egy facebookról youtube lapra váltás mennyire izzasztja meg? 8GB-ra szeretném bővíteni a ramot, de azért érdekelne hogy 4-el mennyire elég facebookozós/youtubeozós/fórumozós felhasználásra. Meg filmnézésre, de gondolom egy 1080p-s filmmel (vagy yt videóval) azért illene elbírnia. -
Tim82
félisten
Megnéztem egy régebbi, 2013-as ltwbook.pdf-et (Dropbox-ból elérhetővé tettem), az alapján T420s-ben az összes i7-es modell Optimus-os. Viszont az ltwbook nem tér ki CTO modellekre, így rendelésre összeállított konfigként elképzelhető (de nem túl valószínű), hogy volt.
premete: nem emlékszem ilyenre a topikból (talán én kutattam egy picit jobban LTE modem + X220 témában), de szerintem probléma nélkül mennie kellene. Gond legfeljebb azzal lehet, hogy az Access Connections hajlandó-e kezelni, illetve Fn + F5-tel kapcsolható-e.
-
Tikakukac
titán
30k-ért pixelhibás AFFS-t?
Húha akkor minimum 40k-ért kellett volna adnom a hibátlant eddig nem 30 alatt
Igen ez még kér invertert és szalagkábelt is.
Fekete pöttyöt ha nem fogod össze akkor visszaragad, de kis random ragasztó és kész.
Ezúton üdvözlöm a kollegát akinek majdnem hoztam egyet legutóbb és nem is jelentkezik be azóta és elérhetetlen. Ülhetnék itt nagy szemekkel, sohasem értettem meg az ilyen síkokat. Hatalmas mák, hogy épp nem volt fölös pénzem hozatni aztán beparáztam és nem is kértem.
-
-
HSM
félisten
Végülis megoldottam, de azért berendeltem egy 7mm-hez való caddy-t.
Nem szívesen bíznám a csatlakozóra az SSD súlyát.(#73959) Chaser: Hungaroszivacsot nem tennék notebookba, de ja, valami kis távtatóval megoldható.
Án is úgy jártam el, beszabtam oda kis kartonpapírt.
(#73961) Tikakukac: Ha szimetrikus a keret, és mindkét végén van az a púp az X-eken, akkor persze, hogy nem lötyög. De nekem T-s notim van.
Jut eszembe, viszont a csavaros dolog tényleg ökörség a HMM-ben, igazatok volt.
Pár szerelés után is olyanok még, mint az új.
Szval új csavarok nem kellettek.
-
hito
nagyúr
Nincs sajnos. Ez az emberünk az apróból, aki 15O-ért hirdeti a gépet. Már épp elköszöntünk, amikor bedobtam az X22O cserét és érdekelte. Kp-ra ő is tudja, hogy soha nem fog elmenni annyiért, de olcsóbban meg nem akarja adni, inkább megtartja. Mivel én 15O-ért tettem volna fel a gépem, így egyikünk se panaszkodna ha összejönne a csere.
-
Gondwana
addikt
A prociba integrált grafikus magban keresendő a különbség, ott dől el alapvetően, hogy az NV által hajtott két kijelzőn kívül mire marad még kraft (quad i7 W510-ben pl. semmire, mert ugye, ott nincs is grafikus mag, de ha i5-re lenne cserélve, máris működhetne, de akkor meg a 4 RAM slotból kettő nem élne)
-
Tikakukac
titán
Kövi ritka gépem-alkatrész nehezen beszerezhető megoldásokkal- akkor lesz mikor a hó alapból sárga lesz. A mértéktelen szopó amit évek óta tapasztalok a spéci és ritka gépek körül, az ezt mondatja. De ha bevállalod akkor nyilván tudsz vagy érzel valamit. Én ültem már kukaüzemmódban lapra meg billentyűre várva mert fél évig nem volt belevaló. Elég gané érzés.
-
hito
nagyúr
Hol laksz?
Egyébként igen, sajnos ritka. Én mint minden ilyen, fel is verik az árát rendesen ha tudatában van az eladó ennek. Engem csak az 1440x900-as panel miatt érdekel, meg azért, mert elég vékony és könnyű. De amúgy nem egy nagy etwas, én is túldimenzionálom a dolgot, mert most épp ez tetszett meg
-
-
Sajnos Tikakukac kollégának igaza van, tényleg nem jár hozzá:
"The Ultrabase Series 3 does not include a power adapter. It requires the power adapter provided with the system or one of the following:
ThinkPad 65W AC Power Adapter
ThinkPad 90W AC Power Adapter
Lenovo 90W Ultraslim AC/DC Combo Adapter
ThinkPad 90W Slim AC/DC Power Adapter"Lehet, hogy régebben adtak hozzá, de ehhez már nem jár. Megnéztem, tök ugyanaz a szám, mint ami az enyém oldalán is van: ThinkPad Ultrabase Series 3 (0A33932).
De legalább DVD író van benne.
-
kraftxld
félisten
Az lesz szerintem, majd pár év mulva boltolok egy W520-at magamnak ha fillérekért osztják őket
Jelenleg nem opció mert az Amazonról nem vehetek a cég nevére cuccot, csak a meghatározott beszállítóktól, ott meg már kipucolták mindet.
Sajna az új billentyűzet számomra a használhatatlanság kategóráját súrolja, pedig maga a gép az jónak tűnik. -
rgeorge
addikt
A W520-ban Renesas USB 3.0 vezérlő van, a 30-as sorozatban már Intel. Nálam is volt olyan, hogy csak USB2.0-nek ismerte fel a HDD a csatolót (szerencsére a led is jelzi), elvben a csatlakozás sorrendje sem mindegy, talán 1. host, 2. hdd a jó sorrend, de a HDD leírása is tartalmazza ezt.
-
Peter M
tag
Én rögtön megvettem bemutatkozás után bugos bios mellett (tiltott volt a throttling) a hűtőegység rakoncátlankodott (stock 90 fok volt) így inkább visszavette a proci a teljesítményt. Szerviz reakciója az volt, hogy a W szériát nem ilyen teljesítményre tervezték, nem munkaállomás és kifújta sűrített levegővel. Megírtam a Lenovonak ahonnan T.Péter a Lenovo Magyarország Channel Managere szerint ez így teljesen elfogadott, használjam így, miközben a Lenovo központi szervize mondta h ők azonnal cserélnék a hűtőt de mivel nem felettese a szegedi szerviznek így nem adhatja utasításba. Ezért vettem helyszíni garit ...
Dühítő volt a Lenovo Mo hozzáállása a dolgokhoz, és ez szerintem nem a pénzhiány hanem emberi szint...
Lenovo Business Backpacknél szintén ígértek fűt-fát, soha többet Lenovo kiegészítő, jó nekem a Logitech és társai...
-
audi100td
nagyúr
Köszi, de szerintem az már könnyebb, legalábbis T510-et egy átlagos 15-ös géphez képest könnyűnek éreztem, pedig 9 cell akksi volt benne.
Meg kimondottan, ezek a típusok érdekelnének.
Csedit: Köszi, semmi gond.
Amúgy annyira nem lényeges, csak ha esetleg valakinek van rá ideje és kivitelezhető.
-
_ak_
addikt
-
buherka
addikt
Itt egy cikk a Turbo Memory -ról.
Anno én is filóztam ilyen beszerzésén. De valahogy nem győzött meg a dolog.Ha gyorsítani akarsz a gépen, akkor azt SSD-vel tedd. Na ezzel szárnyalni fog a kicsike. Ebben biztos lehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós kamerák
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged