- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
adorjant #109552 üzenetére
Én kaptam Intelt LG-vel és AOU-val is, kettőből az AOU-t preferálnám, az LG-nek jobb a válaszideje és kevésbé látni a ghostingot, de a színei és kontrasztja gyenge szerintem.
Inno-t még nem dobott a gép sajnos...
Amúgy minden AMD eddig AOU-val jött nekem, 3 Intel LG-vel, 1 AOU-val, szóval elég random...
Az tuti, hogy pl. az Intelek minden esetben PM981a-t kaptak az AMD-k kivétel nélkül WD 720-at. -
vicze
félisten
válasz
adorjant #109550 üzenetére
AX201 más csatolófelület, mint a AX200 amúgy tök ugyanaz a kártya.
Intelnél "gen9"-hez 200-ast integrálják, a gen10-hez 201-et. A Lenovo használt kártya csatlakozófelületből csak 200-as van.Az Innolux meg nagyon nem ugyanaz mint a AOU panel. Nagyon mákod van az Innolux-szal, mert messze az a legjobb az összes közül, főleg hogy nincs olyan durva ghostingja.
Az AOU nagyobb kontrasztját simán feladnám, hogy ne húzzon csíkot... -
Tim82
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz
adorjant #72743 üzenetére
Sima. De marha mindegy, mert az L-el is megy. Haswellbe is raktam sima ramot 1 hónap után sem volt még baja.
Chaser: Volt már előtte is néhányban, legalábbis mikor bontogattuk a gépeket akkor Ivy alatt is belefutottunk párszor. De annyira mindegy, hogy tényleg. Sima szerintem rakin nem is nagyon van, megy mindenbe L és csók.
-
-
solaris7
tag
válasz
adorjant #60839 üzenetére
Biztos nem vetted észre
most látom van egy pici hibája -
-
Tim82
félisten
válasz
adorjant #57712 üzenetére
Gondwanának van teszteredménye, igaz, hasonló, de normál méretű SDHC-t/SDXC-t fogadó mini PCI-e olvasóval.
Egyelőre nekem is csak normál méretű kártyát fogadó van, eddig engem nem igazán érdekelt a sebessége, így nincsen mérési eredményem, eleve zene, ebook és egyéb dokumentum tárolására használtam (illetve most, hogy eladtam a saját T60-amat, megy át az anyámnak vett IPS-es T60-ba). Én egy Samsung 32 GB-os class 10-es kártyát vettem bele, de az nem UHS-es még, azt hiszem.
hito: én nem nevezném nagy buherálásnak azt, hogy egy szabad mini PCI-e slot-ba tegyek valamit.
-
-
Chaser
legenda
válasz
adorjant #23966 üzenetére
Biztos jó gép, de párszor itt már mondtam nekem a 12" pont az a méret ami nem fekszik. Mindennapos használatra kicsi a kijelző, hordozni biztos jobb, de akkor már egy 7-10"-os tablet. Na meg nincs touchpad, én használom a trackpoint mellett/vele. Nagyon jó ez a T60 nekem
Jut eszembe ma is vettem majdnem egyet, de annak a palmresten már thinkpad T-series felirat volt, az enyémen még IBM thinkpad van
Mondjuk nem ez miatt nem vettem meg. Igazából a gépem már közel tökéletes, erősebb vga-s lap igazán nem izgat, 1600-os kijelző jó lenne de épp megvagyok nélküle is. Tudtam volna venni olcsón T400-at is de valahogy nem hozott lázba.
-
Gondwana
addikt
-
-
Gondwana
addikt
válasz
adorjant #16350 üzenetére
Win7 alatt amúgy is képtelenség leállíttatni az USB HDD-ket akármilyen remove-varázslással (ez csak XP alatt működött), szerintem nem akarták Lenovoék, hogy az ezzel kapcsolatos supportot is a nyakukba varrják, azért hanyagolják.
Mindenhol azt tanácsolják, hogy ha USB HDD-t akarok kitépni a gépből, akkor először Eject/Remove, majd sleep (Fn+F4), majd ekkor kitépem. Nomármost mivel sleepből ébredéskor xarakodik a googletalk (minél hosszabb sleepből ébred a gép, annál macerásabb), ezért tanácsos előtte kilőni, majd újraindítani -- mindezt egy mezei USB HDD eltávolítása miatt.
Éljen a Windózhétsoká! -
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
adorjant #16299 üzenetére
Emlékeim szerint a Lenovo SSD sokkal rosszabb olvasásban.
-
Tim82
félisten
válasz
adorjant #16275 üzenetére
Közben lenne egy kérdésem is a nagyérdeműhöz,akik SSD-t használnak:
Nektek szokott néha "nem olvasható xy file" hibaüzenetet dobni a windows? Először csak az Acrobatra írta,de mostmár winlogon.exe és 1-2 dll-nél rinyál... Azt hiszem ez nem jó jelX41 tablet + Lenovo SSD + Win 7 Home Premium kombinációval eddig még nem botlottam bele ebbe a hibaüzenetbe.
-
audi100td
nagyúr
válasz
adorjant #16275 üzenetére
Hm, ez nem hangzik jol, a regi lapoddal is dobalt ilyen hibakat? Akar lap hiba is lehet.
Egy Abit NF7 csinalt nekem hasonlokat, chipset hütö csere utan veletlen lecsuszott a csavarhuzo es belekarcolt a platinaba, Xp-t se tudtam mar rahuzni a sok adatatviteli hiba miatt.
Vinyoval nem tudod megnezni esetleg?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
adorjant #14311 üzenetére
Az én 14,1-es T60-amnál a jobb zsanér picit mozog vízszintesen, ha ki van nyitva, talán olyan 1-2mm-t mindössze. Persze ez nem befolyásol semmit. A venti halk, minden kézre áll, minden frankó vele. Kicsit a kijelző betekintési szögei lehetnének jobbak, de más bajom nincs vele. 1951-CTO
yanna: I need TP for my bunghole!
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
adorjant #13824 üzenetére
Nem volt sok PM telepítés, mindössze egyetlen egy Toolbox által, acpi PM driver-t raktam egyszer újra, de ott is legyalulta az előző verziót a telepítő.
Hogy miért? Mert ha az X41-en fut rendesen (igaz Aero nélkül), sőt gyorsabban mint Xp, akkor ezen is mennie kell és most már megy is, egyedül a wifi kártyát nem szerette, de átraktam bele a 2200BG-t X41-ből, most már tökéletes, kap még 1GB RAM-ot és még fürgébb lesz. Xp mai szemmel akárhogy is nézem eléggé ocsmány, főleg Win 7 vagy Ubuntu után, a másik ami zavar, hogy míg az Opera Win 7 alatt szépen beilleszkedik a rendszerbe, addig az Xp-nél ott van még külön a keret ami feleslegesen elveszi a hasznos helyet, úgy tudom ez office-ra is igaz, még nem dobtam fel. Persze ha te szívesebben Xp-zel ok, de számomra már nincs érv amiért vissza térnék rá, egyedül kompatibilitásban jobb, esztétikában (tudom ez nem fontos, de nekem igenis számít), sebességben veri a Seven (ha van alatta 1,5-2GB RAM) és talán biztonságosabb is. Egyébként néhány hónappal ezelőtt én is ragaszkodtam még az öreg Xp-hez (akkor még 1GB RAM-om volt), de néhány hete megint előkotortam a telepítőt és pozitívan csalódtam benne.
Ezek szerint T42 óta lehet állítani a töltési paramétereket, de előfordulhat, hogy az akksim pl. T40 vagy T41-ből származik, ugyanis PM szerint 2004. szeptemberében vették először használatba, a notim meg 2004 novemberi.
-
Tim82
félisten
válasz
adorjant #13205 üzenetére
Ez az a keret, amelyik 500 GB-os vagy nagyobb HDD-vel nem akar működni?
Csak mert az enyém, amelyik gyári, megy.
(Én kérek elnézést, nem lehetett kihagyni!
)
De egyébként ha tudsz biztosan jó Ultrabay 2000 SATA HDD keretet, azonnal szóljál, mert kellene a Dock II-be. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged