- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
taltos #33776 üzenetére
Lehet
Prober: Nekem volt pár hónapja, abszolút jó volt a "zsanérja". Egy cikkben sem láttam hogy gyengének minősítették volna. Ami a megbízhatóságot illeti hát lehet tovább bírják mintha ma megveszel egy gépet. Én legalábbis jobban bízok a T60-amban mint a mai csoda gépekben.
-
-
lapa
veterán
válasz
taltos #33538 üzenetére
ha ebayen veszel paypallal akkor mindenképp fedez téged az ebay ha a leírástól ténylegesen eltérő dolgot vagy épp semmit sem kapsz. visszakapod a pénzt, aztán ők leharcolják az eladóval.
én magánszemélytől vettem így egy x-et, minden ok volt.
németországba nekem 13 eur az utalás, nemtom kinek mennyi.
paypal amúgy is jól jöhet, mert ha nincs rajta pénz egyből leveszi a kapcsolt bankkártyáról. legalább nem menti el mindenféle jöttment cég a kártyaadataidat. más kérdés ekkora összegnél, hogy a paypal huf - eur váltás jobb-e, mint a saját bankod eur eladási árfolyama.
paypal mellett szól, hogy nem szüttyögnek egy hetet mint nemzetközi átutalásnál, mintha gyalog vinné ki valaki a pénzt.
a kereskedelmi eladók nemzetközi adószám (UID) elküldése esetén (ez nem tudom minden magyar cégnek van-e. de asszem igen) tudnak nettós számlát is kiállítani. egyből csak 84%-ot fizetsz.
persze, német eladót érdemes angolul kérdezni, nagyon sokan tudnak.
nagyjából ezeket kell végigzongorázni. persze minden relatív, én is nemrég rendeltem meg a luxnote.de-ről egy x-et dokkal (119 EUR vagy mennyi volt a dokk), erre pár napra rá beugrik az apróra harmadáron...
-
felvono
tag
válasz
taltos #33529 üzenetére
Nem az a kerdes hogy mennyire biztonsagos az ebay, hanem hogy akitol veszed mennyire megbizhato. Feedback, eladasok szama, erteke stb
utana jon a kerdes hogy postazza-e a tengerentulrol, es te kifizetned-e a vamot, biztositast es egyeb koltsegeket. Sztem a nemet ebay jobb ilyen szempontbol, na meg hamarabb megkapod a termeket. Tobben is vasaroltak/nak a forumozok kozul onnan jo tapasztallatokkal. Szemely szerint en mindent ebay-en szerzek be amit csak lehet ( neha amazon). A laptoptol a kivetiton at a fagyikeszitoig
Mellesleg honapokig arultam itt egy x200 tabletet, inkabb nem irom le mennyiert ment el vegul
Ilyen az amikor a kereslet es a kinalat nem talalkozik -
audi100td
nagyúr
-
dbius
veterán
Köszi!
Annak mi lehet az oka, hogy le tudom kérdezni a jótállás idejét, valamint az eredeti tartozékokat, de a lenovo support oldala a product number/id alapján nem találja az adott konfigurációt? (nincs benne a listában)
T400-as: 2767WNS a product id a gép alján lévő címke szerint.
-
brd
nagyúr
Miért lenne ellentmondás? Az előtöltés kikapcsolható (többek között ezért is írtam, hogy azt hagyjuk). Sokakkal ellentétben én nem a marketing, és szóbeszédek alapján állítok ezt-azt, hanem inkább a saját tapasztalataim alapján.
Én látom, hogy írtál olyat is, csak azt nem tudom, hogy Te is érted-e, hogy mások miért értetlenkednek ezen?
Direkt kihangsúlyozom, hogy nem az előtöltésről van szó, erre te írsz egy hozzászólást, amelyben megkérdezed, hogy előtöltéssel, vagy anélkül gyorsabb-e az OS. Ha elegendő memória áll rendelkezésre, akkor nyilván az előbbi. De hogy jön ez ide? Nem azért foglal sok memóriát a Windows (azért is, de azt ugye viszonylag gyorsan fel tudja szabadítani), mert minden előtölt, hanem rengeteg felesleges sallang is elindul, továbbá olyan programozási nyelvet használnak, és a megvalósítás logikája is sokszor olyan, amely láthatóan pazarlóan bánik az erőforrásokkal. Egyébként sem értem, miért válaszoltok olyan kérdésre, amelyet fel sem tettem. Én tudom, hogy a Windows ilyen (mégegyszer: előtöltés nélkül is), mértem, utánanéztem, tapasztaltam, ezért felesleges magyarázni próbálni, hogy "az nem úgy van".
-
evone
őstag
T61re probalgattam, de csak szenvedtem, probalgattam, utanna feladtam. Nem sikerult felrakni, de ha menne akkor allitolag minden megvan oldva, az intel wifin kivul mindenhez van rendes driver, es annyit megy aksirol a gep mint Windowson. Nem is erdekel igazan, jo ez a Win7 nagyon. Mukodik ez is.
-
buherka
addikt
Igen...a sérülésekre gondoltam.
Sajnos már jártam pórul szervizzel, jól összekarmolászták a noti tetejét. Lehet hogy sikítófrászt kapnának egyesek, ha látnák hogy bánnak az egyetlen kicsikéjükkel a szervizes arcok.
Főleg ez a bevonat a T500 tetején csípi a sérüléseket.
Én már a megvétel másnapján lefóliáztam. -
modeller
aktív tag
A PM szerintem csak a switchable graphics, a charge threshold és a battery reset miatt kellhet, ebben a fontossági sorrendben. A sw. graphics szégyen, hogy nem oldható meg máshogy, egyébként fel lehetne rakni PM-t, beállitani a charge threshold-ot és le is lehetne szedni, teljesen feleslegesen telepit service-eket, és indit el automatikusan programokat loginkor. A battery stretch nekem 3-4 percet ad pluszban, ha a maximum battery life az aktiv profil , persze lehet más gépeken sokat segit
-
bwoay
nagyúr
hallottam, hogy valamit variáltak a telefonos aktiválással, de volt kollegám szerint sokkal rosszabb lett. most, hogy beavattál, úgy tűnik, hogy pont az ellenkezőjéről van szó
a PM manager Matt Kohut szerint azért kell, mert az Lenovo specifikus, a Windowsé meg "generic". Utóbbi persze igaz az AC-re is, csak ott nincs jelentősége a dolognak, így azt ő is totál feleslegesnek titulálta. Számomra ez kellően objektív vélemény, a PM-et úgyis csak elvétve használom, de fent van, és a battery stretch tényleg jól jöhet bármikor (nem mintha terepre járnék vele...).
az interface driver szerintem már hónapok óta átkerült a hotkey driverrel egy pakkba, szerintem azért, mert azt még a kevésbé hozzáértők is felteszik, külön meg nem biztos, hogy túrnának a másik után.
AP nekem nincs fent az SSD miatt, egyedül a PM-et használom, úgyhogy ha még azt is elhagynám, akkor... hát ebbe bele sem merek gondolni
-
törölt tag
ha nem kell az openoffice, akkor simán leszedheted, az összes járulékos csomagjával együtt.
azt sajna nem tudom, hogy a radeon driver hogy áll, bár az utóbbi időben azt mondogatták, hogy egész hazsnálható kezd lenne ubuntu alatt (valami új kiadású catalyst, meg az 1.7.5-os xorg állítólag elég jól megy együtt). de amúgy kipróbálhatod a live lemezről is, hogy megy-e. -
törölt tag
igazából tényleg nem érezni, hogy melegszik. most idle módban (igaz közepesen pörgő ventivel) olyan 39-41 fok közt ingadozik a proci, szerintem ez azért nem rossz. mondjuk annak is örülnék, ha lenne mondjuk 45, de halkabb lenne
most nekiestem megint a tp-fancontrol nevű proginak, hátha elsőre valamit én rontottam el, de úgy néz ki, mint ami nem csinál semmit... van egy olyan rész, hogy írjam be az "/etc/modprobe.d/options"-ba, hogy options thinkpad_acpi fan_control=1. namost a modprobe.d-ben nincs olyan, hogy options, ellenben van egy tpfan.conf, ami pontosan a kívánt sort tartalmazza. ennek ellenére úgy néz ki, hogy nem csinál semmit a progi. a jelenlegi hőmérsékleten ki kéne kapcsolja a ventit, közben pedig jól hallhatóan megy. -
TOZ
addikt
A d630 trackpointja ugy ahogy van sz@r. Lassu, akar hogy allitod, nem all kezre, nincs scroll gomb (a ketto gomb egyszerre lenyomva elvileg scroll funkciot ad, de en 10bol jo ha 2x le tudom nyomni pont egyszerre). De, hogy ne ekezzem halalba, nagyon jol osszerakott massziv szeria, amugy...
-
bwoay
nagyúr
nem ennek jobb a trackpointja, hanem a D630-nak szar
szerencsére az új Dellekben már használható, de ami engem illet, a D szériában sosem sikerült úgy beállítanom, hogy kezes legyen. Az sem jött túl jól, hogy nem volt középső gomb, amivel scrollozni lehet. (Mondjuk amióta Lenovora váltottam, egyszerűen undorodom a touchpad használatától, pedig ugye számtalan gépen nincs más opció.) A Dell amúgy a D620/630-ba olyan trackpointot rakott, amivel elvileg lehet klikkelni (ott nem is tudom, minek hívják, pointing stick?), és ez tök jó ötlet volna, ha valakinek sikerülne használható módon megvalósítani, nekik itt nem jött össze.
Sheratan:
én mobilabb gépet kerestem, értve ezalatt a kisebb súlyt és méretet, ezért első körben x301 volt a cél, mint azt mindig elmesélem. Aztán néztem, hogy méretben olyan nagyon sokat nem is nyerek, teljesítményben kb bukok, kompatibilitásban szintén, viszont a T400s minden téren előrelépés lenne. Amit talán hátrányként felrónék, az a kevésbé masszív kivitel, ez engem mondjuk nem zavar, aztán akksi terén elég rugalmatlan, mert csak 6 cellás van hozzá. Ami pedig a Dell után nagyon hiányzik, az a LED-es töltöttségkijelző az akksin. -
törölt tag
a core-i5 prociknál már ugye egybe van integrálva a gpu és a cpu. vagyis ha nem akarok diszkrét grafikát, akkor kénytelen vagyok az intel megoldásánál maradni, ezt pedig úgy látszik vagy a kernel, vagy a xorg nem kezeli rendesen, mert az eddig próbált jónéhány verzió alatt fagyott nagyon...
-
bwoay
nagyúr
szerintem az inkább csak legenda, mint legendásan jó
egyébként én nagyon rákészültem, hogy azt fogok venni, merthogy kiváló átmenet T és X között, egy igazi kompromisszum-mentes ultramobil gép. Csak aztán szép lassan leesett, hogy: nem dokkolható, az optikai meghajtója méretkülönbség miatt nem kompatibilis a többivel, a proci nagyon gyenge, cserébe viszont nem nyújt kiemelkedő üzemidőt... Mivel a T400s pont ezeket a hibákat küszöböli ki (az üzemidő kb egyezik, de a teljesítmény korántsem), árban meg ugyanott volt, utóbbi sokkal jobb vételnek bizonyult. Még mindig tetszik az x301, de már nem bánom, hogy annak idején nem jött össze. Sőt. Az x301 egy nagyon szűk réteg igényeit fedte le, a többség szerintem jobban jár vagy egy X vagy egy T szériás géppel. Valahogy a Lenovonál is ezt gondolhatják, ha nemigen erőltetik az utódját.
-
Tim82
félisten
Szerintem akinek van, az ragaszkodik is hozzá. Hardveraprón az utóbbi egy évben egyszer láttam X300-at, az is kb. 3 napig volt fent, 200 ezer Ft-os árral el is vitték. Ebay-en olyan 250 ezer Ft-nek megfelelő USD-ért szokott lenni, de max. 2-3 példány. Az én nagy álmom is az X300 volna, de ennyi pénzem egyszerre, ráadásul notebook-ra sose lesz.
-
törölt tag
köszi! ezt a ventillátoros cuccot láttam már mostanában, csak reméltem, hogy nem kell ilyen drasztikus módszerhez folyamodni azért, hanem észhez tér az acpi.
mondjuk most éppen a frissítéstől meghalódott a fedora teljesen (hát hiába, béta...), szóval lehet, hogy a végleges kiadásig inkább ubuntu lesz rajta mégis.. -
Gondwana
addikt
Kérjük vissza a régi ThinkPad billentyűzet designt!
Inkább kérdésként fogalmaznám meg: hogyan lehet egy i5 vagy i7 procit működésre bírni egy UXGA kijelzős T42/T43-ban (esetleg egy X32/X40-ben, amiben a kijelző át lett moddolva 12" SXGA+ IPS panelre)?
Kiveszem a kezem a biliből, elég mára a bányászatból, megyek haza, megnézni, mit csinál a fiam. -
evone
őstag
Engem is zavar a piros csik hianya, meg hogy eltuntettek a T43 fele touchpadet erre a szogletes izere. No nem mintha hasznalnam, de a T43 touchpadje olyan volt mintha mosolyogna a gep. Szerintem ezt kar volt megvaltoztatni
Illetve szerintem az aksi kilogas csak ugy jo ha teljes szellesegben log ki. Vagy ugyhogyha elkezdodik az egyik oldalon es kb a kozepenel fejezodik be. ( itt lehet latni ) Mostmég csak nem is kozepen log ki az aksi, nekem ez igy annyira nem tetszik.
-
lapa
veterán
ha a dockra gondolsz, akkor befelé lenne szép. tehát nem kívülről dugnád be a dock hátsó falába, hanem belül üreges lenne és bentről dugnád be ugyanabba a falba. képzeld el, hogy minden kábelt átfordítasz 180 fokkal.
a hangszóró oldalt van jó helyen, hiszen feltételezzük, hogy az ember a válla szélességében "birtokolja" a teret. ha oldalt zavar valakit, akkor az olyan hely, ahol nem lehet épeszűen notizni.
-
lapa
veterán
na jó, egy kis félelem és reszketés még belefér így vasárnap estére... először javaslom a szöveget, vagy legalábbis párhuzamosan a képekkel.
az első kupac arról szól, hogy van 12v a falban, de el kell vinni a klienshez. a kliens egy (több) vékonykliens, és minden szobában van neki egy kábele. minimum kábelt akartam, így lett cat 5 meg 2 x 1,5 mm2 kombó. kicsit usb újragondolva. ugyebár "utolsó kábel" az áramnak mindig kell, akkor meg minek morzézzak wifivel.
a táp a notinál kellett maradjon, egyébként minden szobába külön táp kellett volna (2w standby DC fogyasztással / db). a táp viszont nem maradhatott külön, mert rühellem a külön nehezékeket ha egy mobil eszközről van szó. ez bárhová egy kézzel elvihető, lerakható. olyan, hogy akksi alakú táp, amit csak bepattint az ember az nem van, mert nincs feltalálva.
(a cat 5 kábel a főronda, mert úgy gondoltam a nappaliban legyen lehetőség vendégeknek "vezetékes wifit" adni. sajna mind a 4 port teli a routerben, így külön kábel nem lehetett. ezért lett jóval hosszabb a hálókábel. valszeg ezt újracsinálom, és inkább kihúzok egy nem használt kábelt a routerből, és oda nyomok egy patch kábelt, ha kell valakinek.)
nem is ez a lényeg, hanem a dc táp. részben a saját vezetékén ül, hogy szellőzzön. nálam nincs jelentősége, mert DC betápnál a kerek böszmeség melegszik csak. az is levegőben van, persze. az ősböszme és rövidzárveszélyes szivargyújtós csatit "type 9"-re cseréltem, ez a sima PC dugasz. gyönyörűen látszik mekkora állatság a slim dupla csatija, mennyire kilóg hátul. ezzel szöges ellentétben a T21 esetén a PC-s dugasz beférne az akksi dobozába, mert az hajtható 12v-ról. se kiálló pöcsök, se atomerőmű dekni nem lesz rajta, csak két szolíd kábel. ibm.
a másik kupac a nálam már hagyománnyá vált "fotelre szerelt számítógép", a honlapon lehet olvasgatni előzményeket. ez egy kifordítható asztalka, amire újabban notebookokat powertapezek. természetesen nem végleges az asztalka, csak nemigen van kedvem órákig saválló acélt flexelgetni a végső kialakításhoz. aminek része lesz a "kábelcsatorna" eltüntenése, meg valami épeszű csendes hűtés a szerencsétlen notinak.
ragyogóan látszik a hányáshoz erősen hasonlító kábelkupac a dock hátuljában, ami miatt 7-8 centivel távolabb kell raknom a kócerájt a kanapétól. hozzáteszem, hogy az új DC adapter helyett kellett a régit beraknom, hogy ne lógjon még 4 centit ki. külön fénypont az SPDIF kábel, ahogy említettem. az utolsó képek csak kiegészítésképp kerültek fel.
-
lapa
veterán
ahogy írták is: próbáld meg szűk helyen használni. mondjuk kocsi hátsó ülésén vagy repülőn esetleg. vagy csak úgy magad előtt.
én személy szerint eleve az összes parasztot elküldeném kapálni, aki merőleges dugaszokat tervez. lásd a régi TP power brick (táp) DC oldala: hozzásimul a dobozhoz. király. kár, hogy nem sikerült megismételni. najó, a slimnél, de ott meg nincs jelentősége mert maga a kábel mint az öklöm. meg a másik végén ott a dupla kiálló dugasz. meg ugyse tudod feltekerni abban az irányban, ahol "slim" kéne maradjon, hisz bölcsen lekerekítették. kitűnő fotóim vannak erről, ha érdekel valakit.
vagy ránézek a dockomra, ami ugye "advanced". namost ebből vagy 300 különböző kábel meredezik kifelé, amik még kezelhetők is lennének, ha nem lenne mindegyik végén egy böszme csatlakozó. magyarán minden kábel +5 - +10 centire kiáll hátra. mindezt egy gyakorlatilag üres műanyag dobozból. esetleg tudtam volna ötleteket adni, hogy hova lehetne elhelyezni a csatlakozókat az üres doboz területén belül.
lássuk mik vannak még itt a dockom. ááá igen, sikerült majdnem minden csatlakozót hátra böszmíteni. kivéve a rendkívül komplex huzalozású SPDIF-et, ami jobb oldalra böszmül és kitűnő kapaszkodó gyerekeknek. az ebbe bedugott kábel esztétikusan "lágyítja" a kockaságot, egy valóságos vizuálélmény. emellett persze a mikró és füles csatik környékén nagy üresség tátong, szóval oda nem fért el a két mazzag. arról inkább nem beszélek, hogy milyen jó ötleteim lennének a szerencsétlen zörgő ventijű noti hűtésére a tessék-lássék légrések helyett. erről is tudok csinálni fotót, tán van is.
esetleg végigmehetek a T21-T43-T61 csatlakozóin is, amik kvázi ötletszerűen vándorolnak mindenfelé a dobozon körbe. a T21-en egyben van a táp és a háló, mint a két dolog, ami jellemzően be van dugva. de ugyanígy lehet nézni merre vándorol a füles kimenet, ahol pofátlanul még a mikróval is felcserélik itt-ott...
félreértés ne essék, nem a TP gagyiságáról van szó. a világ gagyiságáról van szó, ahol ezek a megoldások még mindig a csúcsot tudják képviselni. és ez jobban fáj.
-
törölt tag
jajj, tökéletesen igaz. engem is elkapott egyszer, amikor megláttam egy kirakatban egy (használt) fekete macbook-ot. szép nagyon, de aztán rájöttem, hogy annyi pénzért miket tudok még venni, meg hogy a billentyűzete, meg a... és elmúlt az érzés. de élveztem mind az 5 percét
-
-
Mészike
aktív tag
Megvolt a telefonos. Ott azt mondta a hölgy, hogy látja, hogy le van tiltva, elirányított arra az oldalukra, ahol letölthetem az eredetiségellenőrző programot, és azon menjek végig.
Namost, hogyha a rendszerben már eleve le van valamiért tiltva, akkor nyilván megbukik az eredetiség ellenőrzésen is. Onnantól meg lesz egy használhatatlan rendszerem. Előtte lementem
Azért szar, hogy az ember megvesz mindent legálisan, és akkor itt szív vele.... -
gecsoz
aktív tag
-
gecsoz
aktív tag
A gond az, hogy az advanced menüben kiválasztom a "delete backups" fület, akkor megjelenik egy új ablak, a listával, hogy milyen mentések vannak.
Na és itt nincs semmi..
emiatt a delete gombot sem engedi kiválasztani.
ilyen pedig, hogy "delete from the newest backup to oldest" ilyen meg nincsen :| -
gecsoz
aktív tag
Na igen, de akkor most mit tegyek?
Nyeljem le, hogy eltűnt 50GB a HDD ről?
Valahogy nem szeretném a frissen újratelepített rendszert emiatt megint újra telepíteni..
Vagy csináltassam végig a mentést megint, és reménykedjek, hogy másodszor jól cisnálja?
De mi van ha végig sem megy, mert nem lesz elég hely a HDD -n a mentéshez?
És megáll úgy, hogy marad 1-2 giga hely.. és akkor arra varhatok gombot.. -
HXY
addikt
12 col 1280x800 = 125 dpi
12 col 1440x900 = 140 dpi
13 col 1280x800 = 113 dpi
13 col 1440x900 = 128 dpi
14 col 1280x800 = 107 dpi
14 col 1440x900 = 120 dpi
15 col 1280x800 = 98 dpi
15 col 1440x900 = 110 dpi
15 col 1680x1050 = 129 dpi
15 col 1920x1200 = 147 dpiÉn a 120-130 közötti dpi -t tartom ideálisnak.
-
mdk01
addikt
Jah igaz csak én a3470-re emlékeztem még múltkorról.
Bár azért én azt egyenlőnek mondanám de érdekes ,hogy nem találtak egy gyorsabb cuccot az új szériába.Minster:
Hát azért az ilyen dolgokkal szoktak lenni problémák.Nekem is volt sok évig ilyen virágboltos ikszpém és amit azzal szenvedtem.Hát soha többet. -
mdk01
addikt
Milyen ATI van a te T500-adba?
Amiket én eddig néztem annál jóval erősebb volt a nVIDIA NVS3100m.Más:
Sztem rekordott döntöttem.
Vasárnap 18:00 87%-os akku töltöttség.
Elaltatva kedd 19:00-ig 5%-ra csökkent.Hol tudok ezen javítani eseteleg mi zabáálhatja az enerdzsít?
T500, 6c, win7 x64
Köszönöm
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- 3DMark (2013) eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged