- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
-
^Clown
addikt
válasz
Ghandi #10743 üzenetére
PCMCIA slotba bele lehet tenni egy USB2-es kártyát, és a probléma megoldva
1802-es hibához visszatérve, valószínűleg az X41, amiből kivettem, ott "kiütötték" a hibaüzenetet, ezért nem ment az X40-ben. Szóval nem IBM firmware-es volt az Intel 2200-as kártya. De a probléma megoldva Tim82-nek hála, egy Atheros chipes (Atheros AR5001X+) wifi kártyát vettem tőle, hibátlanul megy az X40-ben.
-
viskund
csendes tag
válasz
Ghandi #10740 üzenetére
2.0-ról 1.1-re döglik az USB. A 855PM chipset-es alaplapoknál előfordulhat. A chipset forrasztásai kilazulnak. Megoldás, alaplap csere. Ha még lehet kapni hozzá.
Tim82 és Khaal kicsit bővebben is írtak itt a fórumban. Legalábbis a kereső őket dobta ki ezzel a témával kapcsolatban. -
metal01
őstag
Hello!
Valószínű. A #5419-es hozzászólásomban linkeltem képeket a partíciók tartalmáról.
Viszont ez esetben ugye a recovery partícióm is ugrik. Úgy tudom garanciaidőn belül lehet igényelni a Lenovo-tól DVD-n is recoveryt. Ez igaz? Ha igen, honnan pontosan?
A recovery partíció törlésével a gar. ugye nem veszik el?
M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Könyvajánló
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest