- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
"AMD Ryzen Pro 6860Z processor" annyira új hogy még speckó sincs róla... miért?
-
atus72
őstag
Sziasztrok,
Thinkbook G2 14-hez van 300 vagy 400 nites kijelző? Hol lehetne és mennyiért szerezni? Köszi -
atus72
őstag
Pár hete (hónapja) valaki rendelt T14-t az USANotebook-tól (egyedi ajánlat), 4750u-val.
Érdeklődnék hogy megkapta-e és mik az eddigi tapasztalatok?
Itthon lehet valahol venni (nem több hetes átfutással) T14-t 4750U-val?
köszi -
atus72
őstag
válasz
PandaMonium #108743 üzenetére
Szia,
Hasonló vásárlást tervezek (mondjuk 15"-osnak jobban örülnék ha lenne), megkérdezhetem
hogy pontosan milyen konfigot rendeltél és mennyi lett az ára?
Köszi! -
atus72
őstag
válasz
Giovanny #18080 üzenetére
Igen jó bele a GOBI 2000, eleve azzal is szállították, az előző konfigot pixelhiba miatt kicseréltettem de közben kifutott az a konfig így külön kellett vennem bele modemet (GOBI2000).
Azt nem értem (de kifogom próbálni), hogy én előtte stick-el használtam a cuccot és akkor pikk-pakk kapcsolódott, de most platformot váltottam (win7, x64) és nem tudom hogy ez mennyire számít bele, persze a józan ész azt diktálná hogy semennyire de ki tudja...
Meg el is költöztem, de ahogy tapasztalom itt a T-mobile székház tövében is ugyanolan lassan kapcsolódik, meg valahogy az egész mostanában belassul... -
atus72
őstag
Sziasztok,
A következő problémával nem tudok mit kezdeni, ha valakinek van ötlete segítsen:
Környezet:
Lenovo X201, Win7 x64 Professional, GOBI 2000, T-Mobile kártyaElvileg lennie kellene egy SMS tool-nak de sehogysem tudom előcsalogatni a
gépen, ezzel szeretnék sms-t írni és olvasni (főleg olvasni hogy a egyenlegértesítőt elérjem).
Néha jön sms, nyomok egy OK-t és semmi nem történik.
Amennyire utánaolvastam a profile.xml-ben egy SMSSupport tag-t kell átrini false-ról true-ra, de ez sem segített.Valakinek GOBI2000-el megy az SMS support?
A másik kérdés az viszont lehet hogy szolgálató függő, de iszonyat lassan kapcsolódik a mobilnet, nálatok a kapcsolódás kb mennyi?
És mekkora a jelerősség?Kösz,
Attila -
atus72
őstag
Megoldódott a backup usb probléma. Ha az ultrabase-ről bootolok Hiren 10.5 cdről akkor nem megy, nem látja az usb meghajtót. Most ultrabase nélkül egy hiren 10.0 sd kártyáról bootolok és így tökéletesen tudok a trueimage-el backupolni. Lehet hogy a 10.5-ös Hiren szar bár nem hiszem mert mintha ugynaz a trueimage lenne rajta, inkább arra gondolok hogy itt a cd kezelés és az ultrabase zavarta meg a működést.
-
atus72
őstag
"Más ötlet: cseppet sem elegáns megoldás, de ha máshogy nem megy: notiból ssd ki, PC-be be, helyi lemezre lement. ssd notiba vissza."
Erre gondoltam, de ezt sokszor nincs kedvem eljátszani, rohadt macera.... -
atus72
őstag
Szia,
Milyen Ghost-ot használtál?
Én HirenCD-ről próbálom a Ghost-ot de ha kiválasztotm a Ghost USB support-ot akkor feljön egy valag opció hogy milyen USB drivert akarok de eddig egyik sem mukődik...
Nem lehet a Lenovo-tól dos-os USB driver tölteni? Kerestem de nem találtam.... -
atus72
őstag
Sziasztok
Adott egy x201 amit ssd-vel használok és most szeretném lebackupolni a teljes rendszert.
Usb drive-ra próbálnám (mivel az ssd "csak" 50gb-os másik hdd meg ugye nincs a gépben) Acronis Trueimage-el menteni de az usb drive meg sem jelenik.
Úgy gondolom ez nem trueimage probléma hanem valami általános jelenség a thinkpad-nél. Bios-t átnéztem semmi utalás nincs erre, ott max a boot sorrendet lehet állítani de ez most nem érdekes.
Van valakinek ötlete hogy miért nem látja a drive-ot?
(usb hdd-t is meg pendrive-ot is próbáltam)
Mivel most installálom a gépet azért ezt a mentést viszonylag sűrűn szeretném megcsinálni mert sokmindent ki kellene próbálnom és nincs kedvem összeszemetelni a rendszert inkább incrementális backuppal szépen lépésenként menteném... ha tudnám...
Más ötelete van valakinek a mentésre?
Segítségeteket előre is köszönöm.. -
atus72
őstag
válasz
CPT.Pirk #12545 üzenetére
sziasztok,
folytatódik a lenovo szívás sorozatom....
Kezdődött egy t410-el ami idegesítően hangos volt, visszavittem...
vettem egí x201-t ami pixelhibás lett, azt is visszavittem...
mivel úgy döntöttem hogy az x201 mellett maradok ezért rendeltem egy ugyanolyat, időközben elutaztam de az elutazás előtt mindent elrendeztem, megrendeltem, visszaigazolták, előleg bekérő, utalás stb.. megvolt és jeleztem hogy akkor a kiszállítást 1 héttel később kérem mivel nem leszek itthon... ma értem haza erre fogad az email hogy sorry de rossz volt a készletnyilvántartás és nincs az a konfig amit rendeltem és kifizettem...csodás, most lehet más konfigot nézni, talán lesz olyan ami majdnem ugyanaz amit akartam de a hsdpa-t utólag kell beletenni...
slussz poén: a visszavitt pixelhibás x201-t árulják a neten, újként feltüntetve (de pixelhibásként), ~80e-el olcsóbban..))))))
kezd a t***m telelenni.. -
atus72
őstag
válasz
n0_gAboR #12128 üzenetére
Valószínűleg van összefüggés, nekem diszkrét VGA és I7 proci volt benne, sajnos jó eséllyel nem a VGA hanem az i7 volt az oka.
Azóta annyi történt hogy egy X201-t vettem ami meg pixelhibás...
Megrendeltem még egy X201-t, hátha az már nem pixelhibás és lehet végre örülni...
Írtam a szervíznek, hogy nem cserélnék-e a kijelzőt a vadi új gépben, ezidáig le sem szartak... mindegy.. időközben visszavittem a gépet..
A szopó az egészben hogy most már 2 gépnél várhatok 30 napig hogy visszakapjam a véttelárat. Nem kevés időm ment rá az ügyintézésre, tesztelgetésre (t410 TPFanControl). -
atus72
őstag
-
atus72
őstag
Egyébként meg a Lenovo is rohadjon meg, "prémium" márka, egyre gagyibb cuccokat csinál, szerinted nekik mibe fájna bevállalni a kijelzőcserét 1 hibás pixel esetében is?
Más, ma jött a céghez egy Fujitsu laptop is, ahhoz alapból jár dokkoló és ott sikerült arra gondolniuk és (nem szaroztak) a csomagba beletenni még egy 220-as töltő adaptert mivel ugye a dokkolót az irodában használod és ahhoz is kell töltő, de ha hazaviszed vagy utazol vele akkor is kell egy, ezért alapból 2db-t adnak hozzá...
Lenovo? Vegyél paraszt még egy hálózati adapter 10e-ért... -
-
atus72
őstag
Na megjött az X201....
Eddigi tapasztalatok:
- van 1 hibás pixel! emiatt biztosan csere lesz...
- kijelző a T410-nél is vérszegényebb (kontraszt), irodában nem lesz gond mivel dokkóló és külső monitorral fogom használni, otthoni használat kérdéses
- nagyon pici, nagyon könnyű!
- érdekes kialakítása van a az akkunak mert gyakorlatilag azon áll a laptop és momentán kicsit billeg, lehet hogy ez megjavul még nem szedtem ki újra az akkut...A lényegsebb tesztelést hétvégén tudom megcsinálni (fogyasztás, melegedés), riportolok mire jutottam...
Ez a pixel hiba bosszant mert megint lehet egy kört futni... -
atus72
őstag
válasz
TayRol #11648 üzenetére
Igen, de csak ha weben keresztül veszed, 8 MUNKANAPON belül elállhatsz a vásárlástól... Persze van egy két dolog amit be kell tartani (pl preinstalled os-t nem rakhatod fel, értelemszerűen tönkre nem teheted a gépet), de kötelességük visszavenni, a pénzt meg 30 napon belül kapod vissza (kamat?), ja és neked kell visszavinned, de ezt vállaltam minthogy évekig szenvedjek a géppel.
Sajnos ezt kell játszani, mivel csak otthon derül ki hogy mit is vettél tulajdonképpen, bemutató terem nincs ahol élőben megnézd hogy megfelel-e amit vásárolni szeretnél nem kevés pénzért...
Mondjuk nem sajnálom a kereskedőket, így is azt látom hogy híznak mint a disznó...
ugyanaz a laptop 2 nappal később ~25e Ft-al drágább lett valamitől úgy hogy közben
az euro-dollár gyakorlatilag nem változott hetek óta...
elvileg a visszavitt gépek a gyártóhoz kerülnének vissza mert azért az ujjlenyomatokat zsírfoltokat nem tudod teljesen eltünetni amikor visszaviszik, elvileg...a hazai gyakorlat persze más lehet..
csupa jóindulat beszél belőlem, de ez van... -
atus72
őstag
Tegnap visszavittem a T410-t, holnap érkezik az X201, kíváncsi vagyok ez megmarad-e...
-
atus72
őstag
-
atus72
őstag
Szia,
Nemrég írtam a kálváriámról hogy hangosnak találom a t410-t (i7-620m, nvidia) és ezért
döntöttem hogy cserélek és itt merült fel hogy akkor ne is t410 legyen hanem esetleg X201.- nem kell hdmi vagy displayport mert az irodában dokkolóval használom azon van kimenet, otthon meg tökéletes önmagában mivel monitor sincs otthon
- cpu, gyakorlatilag ugyanaz a választék megvan x201-ben, i5-540 lenne benne (bőven elég)
- vga, nem játszom, ergo az integrált vga elég
- usb 3 port (t410 4port), nem használok ennyit max 2-t de azt is eseti jelleggel
- cd/dvd író, alapvetően installáláskor használtam eddig is, van usb.-s külső írom, de lesz
dokkoló is abban meg van író
- súly, az x201 majdnem 1kilóval könnyebb!
- hordozhatóságEgyedül amiben kompromisszumot kell kötni az a képernyő felbontás, a t410 1440x900 az x201 (sima!) 1280x800 ez is csak otthon kérdéses mert dokkolóval külső monitor lesz hozzá ott meg akármekkora lehet.
Ár, a meglévő t410 konfig árával egyenlő az az x201 konfig ami szobajöhet és még az árban benne van a hsdpa modem és a dokkoló is!
Képernyő minőség, ez ami aggaszt mert élőben még nem láttam X201, a T410 is finoman szólva nem egy képernyőbajnok de elfogadható, annál ne legyen rosszabb...
Szóval ezek alapján jött a képbe az X201.
Egy kérdés maradt csak
X201 (i5-540, intergált vga) vagy T410 (i5-540, intergált vga) -
atus72
őstag
Több helyem látom hogy X201-t 2x2GB-al de 32bites WIN7-el árulják, ennek mi értelme?
Jó, ha Linux-t telepít rá akkor ok, de amúgy?
Veszel egy gépet amin van oprendszer de hogy kihasználd rendesen a konfigot venned kell még egy OEM WIN7-t, gratulálok... -
atus72
őstag
Sziasztok,
Van valakinek összehasonlítása (tapasztalata) x201 / T410 kijlezőjével kapcsolatban?
Arról van szó hogy visszaadnám a T410-t mert hangosnak találom a ventit és nem tudom eldöteni hogy helyette egy i5-ös T410-t (erről többen írták hogy csendes) vagy esetleg egy X201 vegyek. A T410 képernyőjét ismerem mondjuk azonkívül hogy matt sok jót nem tudok elmondani rólaMegkönnyítené a dolgom a döntésben ha tudnám hogy nincs lényeges különbség az X201 kijelzője és a T401 közt (leszámítva a felbontást). mármint úgy értem hogy nem szarabb az X201.
Egyébként valahol kiállítóteremben nem lehet megnézni működés közben Lenovo-kat (T410, X201)? -
atus72
őstag
ha már Thinkpad...
megint megy a pénz eltapsolás ezerrel...
[link] -
atus72
őstag
Tesztekben ilyet olvasok:
"During the test the X201 with the Intel Core i5-540M and 7200RPM hard drive consumed between 7.5 to 8 watts of power"
[link]
Ez elég hihetetlennek tűnik, de lehet hogy az i5 ennyivel jobb fogyasztás szempontjából? -
atus72
őstag
a képernyőmérből nem engedek mert az a felbontás rovására is megy és a 2" az sok! kisgépem már van amit kényelmesen tudok vinni magammal ha elutazom. Sajnos amikor körbenéztem akkor csak azt láttam hogy a TDP-jük azonos, álmomban sem gondoltom volna arra hogy ekkora különbség legyen az i5-540 és a i7-620 között!
mivel normális helyen a világban lehetne konfigurálni a thinkpadet amikor megveszed hogy milyen procit milyen kijelzővel milyen oprendszerrel hány cellás aksival, ehhez képest nálunk van 4-5 kész konfig!et
nekem ez kellett volna,
-i5-540 (ez elég lett volna)
-matt kijelző (wxga+)
-9cell aksi
-64bit win7 angol!
-a grafikus kártya nem lett volna lényeges lehetett volna integrált isna most ilyen konfig itthon nincs!
ezért lett a nagyob megvéve,,, -
atus72
őstag
azt hiszem megkaptam a választ:
[link]Ez azért elég durva! itt az i7/i5/i3 processzorokat hasonlítják össze...
10W különbség idle-ben!!?normális ez, lehet ennyi?!
Jol beszoptam, sokat agyaltam hogy milyen procival vegyem de nem találtam olyan konfigot hogy: i5-540, 9cell, matt kijelző, 64bit win7, ezért lett ez a konfig.. .
z
-
atus72
őstag
válasz
TayRol #11302 üzenetére
az a baj hogy nincs összehasonlítási referenciám, ami van az meg nem releváns mert van egy kis acer-m 1810TZ de az ugye nem ez a kategória...
alapjáraton (terhelés nélkül) mennyi a hőmérséklet és a venti rpm?
megtudnád nézni nekem ezeket a paramétereket a TPFanControl-al?
köszönöm -
atus72
őstag
-
atus72
őstag
az i5 mivel lett volna jobb, ugyanaz a tdp-je, és ez is terheletlen szóval az i5-520,i-540 és az i7 közt nem lehet lényeges különbség alapjáraton, sajnos t410-t csak ezekkel illetve szállítják meg i3-al.
Ahogy utánaolvastam ez a másik hülyesége a lenovo-nak hogy a t410-ben nem átkapcsolható a grafkus kártya hiába van ugye az i-s procikban integrálva...
Tudok mérni fogyasztást jó hogy mondod van egy Energy Checkerem nemrég vettem..
Mindjárt megnézem... -
atus72
őstag
sajnos ez a jelenség két okból is cumi, az egyiket pusztán vezérléstechnikai oldalról könnyű lenne orvosolni, a másikat (a venti zaj spektruma) az problémásabb mert az a belső légáramlás kialakítása és az alkalmazott venti (csapágy stb.) miatt jóval macerásabb.
-
atus72
őstag
Nem segít mert sajnos azt látom hogy akkor is azok az rpm lépcsőket használja a bios is amit a tpfancontrol-ban látok.
Azt nem tudom hogy a venti vezérlés az hardveresen hogy van megoldva, mert ha a pwm jelet a bios állítja be akkor elvileg még lehet megoldás erre mert gondolom van egy tábla ami a hőmérséklet függvényében a pwm-t állítja, ha külső modul csinálja a pwm-t amiben fixek a fordulaszám fokozatok akkor cumi van... sajnos azt kell hogy gondoljam hogy ez lehet mert akkor kijött volna már hivatalos gyógyítás erre a problémára...
Barkácsolni meg nincs kedvem bár meg lehetne oldani egy kis elektronikával a dolgot csak hát akkor a gari ugrik.. -
atus72
őstag
na de elvileg a 35W tdp az azért van mert integrált grafikus mag is van benne, de mivel a gépben van nem integrált is, ergo gondolom az intergrált le van tiltva... !?? (hogy lehet erről meggyőződni?)
De szerintem ez nem a proci problémája mert nincs is terhelve, hanem design kérdése, valahol azt olvastam hogy teljesen áttervezték a hűtést és jóval kisebb lett mint T400-nál.
Újra megnéztem a 60-61 fokot is úgy éri el hogy fan1-n megy, ha megnézitek a lenti táblát akkor azt hiszem nemcsak bennem merül fel a kérdés hogy mi a túróért nem lehet fokozatmentesen állítani a venti rpm-t, nem értem a 0 után 2000 jön majd a következő fokozat 3500!fan0: 0rpm
fan1: 1984rpm (ezt gyakorlatilag nem hallan)
fan2: 3500rpm (ezt rendesen lehet hallani)
fan3: 3670rpm
fan4: 3650rpm
fan5: 37821rpm
fan6: 3831rpm
fan7: 4527rpm
Ja mellékesem jegyzem meg hogy elvileg az én hallásom már nem az igazi és így is zavar...
Szarjon sünt az T410 tervező gárdája... -
atus72
őstag
Sziasztok,
T410-m van, és problémáim vannak a hűtőventillátor zajával!
A konfig:
- t410 (i7-620m)
- nvidia grafikus kártya
- ssd
- friss biosAlapbol ha a bios szabályozza a ventit akkor sajnos hallani lehet a ventit ráadásul a hangnak van egy magas frekvenciás összetevője is, ha csend van a szobában pl este akkor elég idegesítő ez az állandó sustorgás!
Ja ez alapból van, semmi terhelés (adaptive mode),ilyenkor ~44 fokos a cucc.
A TPFanControl-al lehet játszani, ott el lehet érni hogy csend legyen és nagyobb hőmérsékletnél kapcsoljon csak be, de így alap üzemmódban (semmit nem csinálok a géppel) kikapcsolt venti mellett ~56-58 fokos lesz a cucc, ha böngészek (minimál vagy no flash tartalom!) akkor felmegy ~63ig, ilenykor érezhetően melegebb és ez szerintem hosszú távon nem biztos hogy jót tesz a gépnek...Van valakinek tapasztalata, megoldása a fenti problémával kapcsolatban?
Nagyon agyalok azon hogy visszaviszem mert még benne vagyok a 8 napos határidőben és direkt ezért nem is a preinstalled os-t raktam ssd-re installáltam, csak nem tudom akkor mit vegyyek helyette, amúgy tetszik a gép de ez a probléma egy kicsit bosszantó egy olyan géptől ami nem éppen az olcsó kategória....
Segítségetek előre is köszönöm.
A -
atus72
őstag
Sziasztok,
T410-en nem tudok SD card-ról bootolni, ugyanez a kártya tökéletesen bootol egy másik laptopon (acer).
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma, vagy ezt nem is támogatja a gép? -
atus72
őstag
Szisztok
Eseleg valaki T410 és Vertex 2 SSD kombóval rendelkezik?
Ha igen, akkor hálás lennék ha felvehetném a kapcsolatot az illetzővel, mert az ssd teljesítmény nem igazán tetszilk és nem tudom az okát.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Attila -
atus72
őstag
Ezt írod:
"Javaslom tölts le egy erintetlen msdn-es win7 isot amivel az osszes verziot rakni. Ezzel a progival mentsd le az aktivaciot. Aztan reinstall utan rakd vissza vele, igy lesz egy teljesen clean installos Win7ed."
Ez mennyire jogtiszta? Úgyértem licenszelés szempontból?Arra gondolok hogy vennék egy t410-t de nekem nem kell a gyári win7 amit feltelepít
mert tele van elég sok kacattal, az uninstall meg nem megoldás.
Egy original WIN7 OEM lemezről installálnám újra a cuccot, a kérdés az hogy erre jogosít-e az eredetileg a laptoppal megvásárolt WIN7?Másképpen is megkérdezem, hogy lehet egy laptopon tiszta de LEGÁLIS WIN7-es oprendszer anélkül hogy újra megkellene venne egy OEM WIN7-t?
Köszi,
Üdv,
A -
atus72
őstag
Tudom ajánlani helyette a trueimage programot ami erre a célra tökéletesen megfelel, hirenboot cd-n megtalálható, én kiirtam egy sd-kártyára és onnan boot és teljes mentést csinálhatsz a particiokról (akár inkrementálisat is) . én nem szerettem bohóckodni a gyári proramokkal, azoknak mindig van valami korlátjuk...
-
atus72
őstag
Köszönöm a válaszokat. Azért ez az üzemidő elszomorító.
Eddig nem tűnt fel, de most megnéztem és az új i5 mobil processorok TDP-je 35W 32nm gyártástechnológia mellett, a "régi" Core 2 Duo meg 25W 45nm technológia mellett, 2.53Ghz-es processort néztem. -
atus72
őstag
Szisztok,
ThinkPad T410 vásárlás előtt állok, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem hátha van köztetek akinek személyes tapasztalata van.Alapvetően, i5-540 vagy i7-620-as processzorral és nvidia vga-val (nem intergrált) venném, valamint wxga+ matt kijelzővel, ezt csak azért írom hogy ugyanaról a konfigról beszéljünk. Néhány külfödi fórumot olvastam de kicsit elbizonytalanodtam mert ellentmondó véleményeket írnak. Ezek a kérdések érdekelnének:
- hűtés/ventilátor "zaj" probléma? mennyire hangos?
- NEM integrált grafika esetén 6cellás aksival az üzemidő kb. hogy alakul?
- WXGA+ matt kijelző minősége? nem extra minőséget várok el csak van egy olyan
jelenség főként a TN paneleknél hogy ha kicsit is már nem szemből nézem (főleg vertikális irányban markáns jelenség) akkor a fekete elkezd olyan szürkés/ezüstös színbe átmenni ami nagyon zavaró tud lenni.Köszönöm a segítségeteket előre is..
Üdv,
A -
atus72
őstag
válasz
Gondwana #8417 üzenetére
"Két féle thinkpadet forgalmaznak: ami szerepel itt, a listában, és ami XXXX-CTO, tehát ezek a gépek valamelyikéből lett összehozva, rendelésre.
(T410 az 52. oldal után)"Kösz az infót csak ezek sajnos nem azok a termékkódok amik a kereskedésekben vannak.
Ott ilyeneket látni:NT7J9HV
NT7J4HV
NT7J3HV
satöbbi...Honnan tudom meg hogy pontosan melyik konfig mit takar? Az üzletben ha nincs raktáron (mert miért lenne) akkor csak az alapján adnak infót ami eleve a webáruházukban látszik, így hogy a f***a keressem meg hogy melyik boltból érdemes megrendelni mert em tudom összehasonlitani az egyes boltok árát ha azt sem tudom egzaktul hogy mi a valós konfig tartalom..
Van valakinek ötlete azonkívül hogy "bemegyek" EGY boltba és megrendelem a gépet azok alapján amit ott írnak és ha nem azt kapom akkor járhatok
Köszi
Attila -
atus72
őstag
Sziasztok,
Segítsetek...
2 napja túrom a netet hogy kiválasszam azt a t410 modellt ami nekem megfelelne, de egyszerűen ahány webshopot nézek annyi leírás van hogy melyik termékkód alatt milyen konfigot adnak!!!!
Komolyan nem hiszem el hogy nem bírnak egy kurva adatlapot hibátlanujl begépelni.
De olyan elírások vannak hogy a felbontásra 1440-t írnak holott nem az és amúgy cirka ~80e forint különbség lenne az adott modell között...
Azt meg végképp nem értem hogy a Lenovo-nál miért nem tudom lekérdezni hogy a termékkódok alapján mit tartalmaz az adott konfig.
Tud valaki olyan helyet ahol a forgalmazott t410 termékkódjai rendesen részletezettek hogy pontosan milyen konfigot is takar?
köszönöm,
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1250P 16GB 256GB ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest