- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aneda
senior tag
válasz
MrSealRD #76581 üzenetére
Ezt nem nagyon tudom, annyit veszek észre hogy a tervező programban sokat kell várni ha metszet akarok megjeleníteni. Ezt gondolom videó kártya teljesítménye befolyásolja.
Az egész rendszer sem túl gyors már, de itt rá kellene szánjam magam egy win újratelepítésre, az szerintem segítene.
A gyengébb ház, bill. stb. kialakítástól én is félek, de néztem hogy a videókároly jóval erősebb benne, ill. ha rászánnék még egy kis pénzt az i7 4700MQ azért szignifikánsabban erősebb a 2520M-nél.
A 450P-t újonnan biztosan nem fogok venni, mire az használtan kapható lesz az több év, 440P-k viszont már elérhetők használtan is jó áron. -
aneda
senior tag
Üdv Urak!
T420-ról váltanék erősebbre, T440p jó választás lehet.
A mostani gépemben 2520M CPU van nVidia NVS4200M GPU-val, a 440P-t 4300M procival és nVidia GT730-al néztem.
A mostani gépem elég stabil, nem akar szétesni, igen jó a billentyűzete, szeretem a felső világítást, van hozzá dokkolóm.
Megérné az újabbra váltani? -
aneda
senior tag
Üdv Urak!
W520-ba keresek HDD gumi sínt, ill. tálcát 9,5mm magas SSD részére.
Hol tudok ilyet venni? -
aneda
senior tag
Alacsony felbontasú T420 kijelzőről van valakinek tapasztalata?
-
aneda
senior tag
Gyárilag fingerprint néküli T410-et, T510-et mennyire bonyolult fingerprintesíteni?
-
aneda
senior tag
Az 1600x900 nem túl nagy felbontás ilyen kicsi kijelzőre?
Azért vacillálok mert használt T500-at lehet venni olcsón, ha esetleg nem megfelelő a felszereltség, könnyen lehet bővíteni, de kicsit régi a hardver és nincs rá gari.
Ha veszek újabb T510, T410, T420-at azok kevésbé jól felszereltek ill. drágább a bővítésük, ellenben van rá még gari és gondolom jobbak, erősebbek is. -
aneda
senior tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, de továbbra sem vagyok túl határozott milyen Thinkpadot vegyek.
A szóba jöhető jelöltek: T500, T510, T410 ill. T420.
Felszerelt modellt szeretnék, ujjlenyomat olvasó, webcam mindenképpen kellene, a dedikált VGA-t is jól jönne pláne a T500-nál.
Dokkolhatóságra szükségem van, szempont hogy emberi árban legyen hozzá dokkoló.
3D tervezésre ill. általános feladatokra kellene, ill. zaj, megbízhatóság, kijelző szempontjából melyiket ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest