- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
válasz
Sensei #91879 üzenetére
Egyik ismerős a t450-nél is hasonló helyzetbe került. Abba elvileg tudhatna m2 ssd-t tenni, de szűkös a kínálat és hajlamosak túlmelegedni tán ott. Persze lehet azóta változott. Jobb hijján azon gondolkodott, hogy vesz egy nagy sd kártyát kevésbé fontos dolgok tárolására.
Az, hogy a normál T is slim lett, jár néhány kompromisszummal. A régi vastag T-ben 2-3 háttértát hely is van még (t430-ban normál hely, optika helye és msata).
-
-
havri1
félisten
válasz
Sensei #91878 üzenetére
A TPFC-t nemrég próbáltam először, eddig még nem volt a gépen.
Eltávoltva (így használtam kb egy év) volt rossz a hűtés. Pontosabban lehet nem rossz, csak nekem sok. Egy hete kezdtem el rá felfigyelni, amikor véletlenül észrevettem. A venti sosem ment még fel 3864RPm fölé, csak ma, amikor állítgattam a TPFC-t, viszont ez is csak ideiglenes (smart2), mert du már ez is hagyta 92 fok körülre a GPU-t, és 92-re a CPU-t, miközben 3864 RPM-en a venti.
Nem jövök rá, az iniben mit és hogyan kellene állítani, kaotikusan működik ez az app nálam.
Lehet nem is jó filet állítok, hiszen alapban úgy van ez állítva, hogy 72 fok felett maxon pörgesse a ventit, és mégsem teszi.(#91877) Pubszon : Nem tudnád ezt a conf filet átküldeni? Hiába állítok akármit, nem viselkedik aszerint :/
A Te adataid alapján nekem az jön le, hogy 80 foknál állítja a 7-es-t, ami 4600RPM. Akkor 90 fokon mit állít a 64?
Viszont itt azt írták az előbb, hogy 128 a max érték , már nem vágom
Vagy ezek nem a hőfok és fokozatot jelölik? -
Tin
veterán
válasz
Sensei #72388 üzenetére
régen ezeket alapból jóra megcsinálták, nekem (majdnem) ilyenem van. én 12 éve használom, de legalább 15 éves mert már használtam vettem. vagy 2 kiló. nem kopnak le a betűk róla soha. forró vízben fürdethető, de persze utána érdemes 1 hétig szárítani. vicces, hogy ahogy az egereknél, úgy régen a billentyűzeteknél is ez volt a standard, mára meg akkora luxus lett egy rendes billentyűzet, hogy az ember sírva fakad. méghogy das keyboard... egy jó cherry-t kell venni és kész, de mondjuk azok is drágák.
-
tipuka
addikt
válasz
Sensei #67163 üzenetére
Jaj istenem srácok!
On is legyek: A Lenovo drivereken és az nvidia driveren kívül mit rakjak még fel, amire szükségem van? Asztalin már meg van a sorrend miket pakolok fel, de laposnál még nem.
-
Declare
őstag
-
stojesz
tag
válasz
Sensei #63017 üzenetére
Köszi!
50 és 60 fok között mozog az SL9400 hőmérséklete az AIDA64 szerint. (Bár a CPU magokon kívül mutat még vagy 5-6 hőmérsékletet, amik nem tudom mik.) Jól gondolom, hogy ez egy kicsit magas?
Tegnap jött meg a gép. 2010 májusi és látszólag még bontatlan, mert rajta vannak a megfelelő helyeken a garanciás matricák. Egy pasztázás már biztos ráfér.
-
metal01
őstag
válasz
Sensei #62097 üzenetére
És a leselejtezett x201-ekkel mi lesz?! Lehet, hogy hamarosan felbukkan "egy-kettő" az aprón
-
-
-
hito
nagyúr
válasz
Sensei #57792 üzenetére
Igen, most már kezdek rájönni 15perc böngészés után. Viszont van hozzá multitouch panel e-bayen 36eFt-ért. Kérdés, hogy utólag bele lehet-e tenni, vagy a nem touch-os változatokról hiányzik az alaplapről egy csatlakozó (már amennyiben ennél a panelnél nem egy csatlakozóban van a kettő).
Egyébként érdekes, hogy azt az e-bayes panelt az eladó T410s-hez és T400s-hez is ajánlja. Megnéztem, T400s-ból is volt érintőképernyős (bár ez biztos csak nekem újdonság). Még a végén egy T400s-t veszek és intézek bele egy ilyen panel, ha utólag bele lehet applikálni.
-
hito
nagyúr
válasz
Sensei #57788 üzenetére
És honnan tudom meg e-bayen, hogy melyik az? Ugyanis nem tüntetnek fel mindig mindent. Van valami egyéb tulajdonsága is a TS-es változatnak? Teszem azt 2 videókártya, vagy bármi más ami megkülönbözteti egyértelműen a két változatot?
Bár a notebookchecken teszteltben is 1 videókártya van.
-
-
Kbali
nagyúr
-
Gondwana
addikt
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Sensei #54542 üzenetére
Megjött a cucc, de gondban vagyok (közben melegszik a készülék, jéghidegen érkezett meg).
A készülék Product ID-ja: 7459U1A, de ilyet nem ismer a Lenovo Support oldala...
:-(Így mit töltsek le?
up: Hülye vagyok, az X200-as Tablet-et választottam ki.
-
-
scarbantia
aktív tag
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Sensei #48623 üzenetére
No! Gép indul. Viszont problémázik, hogy dátum nem jó(nyilván az elem lekötés miatt), meg még valami, csak nem tudtam elolvasni, beküld a BIOS-ba.
Beállítom, de amikor kilépek a BIOS-ból, akkor ismét nincs kép, annyi változás van, hogy NumLock, CapsLock, és ThinkLight működik. Következő újraindításra ismét semmi.
BIOS-ban kiírja a processzor típusát.
Szerk.: Valami olyan van, hogy: CPU cheksum bad - Use default settings.
De csak egy pillanatra látom, lehet pontatlanul írtam. -
Tim82
félisten
válasz
Sensei #47289 üzenetére
Sajnos nem jó, de köszönöm, hogy utánakerestél.
Az általad linkelt fedél Z61t-hez van, az pedig 14,1". Nekem 15,4" kellene, Z61m-et gyártották ekkora méretben és titánium fedlappal. Ilyen volna jó (konkrétan erre kaptam 25k-s ajánlatot a beszállítással). A Z61p-m méretileg ugyanis az utóbbival egyezik meg, gyakorlatilag minden burkolatdarabjuk csereszabatos - csak épp a Z61p gyárilag csak kemény műanyagfedlapot kapott.
Persze, jó lenne egyszer egy szép állapotú Z61t-t is birtokolni. .B
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elemlámpa, zseblámpa
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest