- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensei
aktív tag
válasz
petir #110037 üzenetére
Szerintem csak simán telepítsd az ATK0100 drivert, majd utána próbáld újra a bios frissítést.
Az ACPI energiagazdálkodásért felel, csak tipp, de az sem lehetetlen, hogy a winflash ezen keresztül ellenőrizné a frissítéshez szükséges alapvető követelmények teljesülését (akku/hálózati tápellátás). -
-
Sensei
aktív tag
válasz
FoxiestFox #91884 üzenetére
Elég nehéz eset vagyok, a tudatosabbnál is tudatosabb vásárló, de ez egyszerűen meg sem fordult a fejemben.
-
Sensei
aktív tag
válasz
azbest #91846 üzenetére
Igen, ezt olvastam én is.
Megvettem ezt a gépet és meg sem fordult a fejemben, hogy nincs lehetőség második drive-ra.
256GB SSD a 2,5"-os helyen gyárilag. Mégis hogyan gondolták a Lenovo-nál, mi lehetett a koncepció? Vállalati usernek nincs szüksége nagyobb tárhelyre? Ha ez így lenne, akkor 2011-ben, amikor a T420s-t újonnan megvettem nem lett volna benne alapból már akkor 320GB-os HDD (ami akkor is kicsi volt már, de hát business class ugye). A T430s-ben 128 GB SSD+1TB HDD is kevés volt már a végére. Eddig volt 3 lehetőség, 2,5"-os hely+mSata+Ultrabay, most marad a 2,5" és annyi, oldd meg belőle.2017-ben 256GB és slussz? Csak a céges dolgaim 200+ GB, melyeknek állandóan elérhetőnek kell lenniük kint a világ végén is. Hordozzon a paraszt még egy külső HDD-t is. Hát nem. Hosszú évek után azt hiszem a Thinkpad éra itt ér véget nálam, ezt nem tudom benyelni. Szánalmas, rossz vicc.
Na mindegy, befejeztem a kirohanást, az is lehetséges csak nekem vannak túlzott igényeim.
-
Sensei
aktív tag
Sziasztok!
T460 esetében jól látom, hogy az M.2 foglalat nem opció SSD számára, csak az S modell tudja ezt? Nem akarok hinni a szememnek.
Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
Sensei
aktív tag
-
Sensei
aktív tag
"ebben a topikban amúgy nagyon régóta 90%-ban 3-4 éves konfigokról és azok hegyezéséről folyik a csevegés, és az új thinkpadek fikázásáról. és ez valahol gáz..."
A 40-es széria egy rakás k@k@. Mondom ezt úgy, hogy volt T420s-em, most pedig egy T430s-t nyúzok. A T420s sokkal szerethetőbb gép volt, önmagával a billentyűzettel kinyírják az újabb szériákat. Megtehettem volna, hogy T440s-t veszek a 430s helyett, de ez már végképp nem ThinkPad, csak egy silány utánzat. Köszönöm, nem. Hogy mi lesz a következő gépem, az egy jó kérdés.
-
-
Sensei
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #66714 üzenetére
A zöld led akkor világít, ha az olvasó "ready", azaz várja az ujjlenyomatot. Amennyiben nincs előzőleg tárolt ujjlenyomat, értelemszerűen nincs értelme a beolvasásnak, mert nincs minta, amihez hasonlítani tudna.
-
Sensei
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #66687 üzenetére
Nincs tárolt ujjlenyomat, nincs mit beolvasnia.
-
Sensei
aktív tag
Szemely szerint fogalmam sincs mi lesz az X220 es a T420si utodja, pedig lassan az utobbit cserelnem. A Dell formavilaga valahogy egyaltalan nem ragad magaval, a ThinkPad pedig a 40-es szeriatol kezdodoen szamomra a hasznalhatatlan kategoria. Igazabol mar a 30-asnal is rezeg a lec, emellett nem is lenne igazan elorelepes.
-
Sensei
aktív tag
válasz
Shatterstar #64106 üzenetére
Ideapad topic
A linkelt hozzászólások alapján nem minden esetben cserélhető, mert matricázza őket a Lenovo. -
Sensei
aktív tag
válasz
werszomjas #64070 üzenetére
Én a gyári 4GB-os modul mellé anno ezt vettem (T420s): Samsung M471B5273DH0-CH9. Tökéletesen működnek együtt.
Szvsz kifejezetten lenovo FRU-st venni macerás, felesleges és drága. -
Sensei
aktív tag
válasz
FoxiestFox #63903 üzenetére
Ezt rendeltem 3 hete, 2 hét alatt meg is jött, kifogástalanul műkdik.
-
Sensei
aktív tag
válasz
Aethelstone #63534 üzenetére
-
Sensei
aktív tag
-
Sensei
aktív tag
válasz
dody07 #62604 üzenetére
Moddolt bios-ra van szükséged, ami megeszi az adott wwan modult.
-
Sensei
aktív tag
Power manager -> Jobb fent - Switch to: Advanced -> Battery fül -> Battery maintenance -> Alul perform reset
Ettől az akku nem lesz jobb, csak pontosabban fogja tudni, hogy mennyi a valós kapacitása. Elég sokáig fog tartani, érdemes éjszakára elindítani.
Mod: Egyébként a Battery fülön találod a Cycle countot.
-
Sensei
aktív tag
válasz
buvartacsko #62337 üzenetére
-
Sensei
aktív tag
Lazán kapcsolódik: [link]
-
-
Sensei
aktív tag
Tudna esetleg valaki bevált T500 cooling fan-t ajánlani ebay-ről?
-
Sensei
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #58765 üzenetére
Az akksi alatt.
-
Sensei
aktív tag
Thinkpad fanoknak feladvány, ha valaki nagyon unatkozna: [link]
7db ThinkPad, a kérdés az, hogy milyen modellek.
Saját termés, egy barátommal összedobtuk, amink van. -
Sensei
aktív tag
Az X300 renitens, két generáció között jelent meg: ThinkPad History
-
Sensei
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #57816 üzenetére
Palmrest repedés előfordulhat (mint az s modelleknél általában), valamint az enyémnél most lesz másodjára cserélve a hűtés garanciaidőn belül. Nálam jóformán 24/7-ben megy a gép, ennek ellenére nem gondolnám, hogy pusztán ez okozza a fan errorokat. Ha lejár a garancia kapni fog egy kis plusz zsírt a venti, talán ezen spóroltak.
Más típushibája nincs (nem tudok róla), valamint ezektől eltekintve tökéletes (számomra), szerethető gépezet. -
Sensei
aktív tag
Eladó lehet az asszony X300-a. Szerintetek mennyiért lenne célszerű meghirdetni?
Ez a kiépítés.A beépített SSD mellé még lenne egy Ultrabay caddy. Akksi 1,5-2 órás.
-
Sensei
aktív tag
válasz
donjohnson #57000 üzenetére
96%-os etil-alkohol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged