- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GBotond
tag
válasz
GBotond #69543 üzenetére
Hali,
Ismét az X200s bekapcsoláskori problémája kapcsán... A múltkor a fiam (az ő gépe) leírása alapján kérdeztem, most megnéztem magam is: a POST szakaszban van a képernyőn a „műtermék”, viszont a Windows bejelentkező képernyőjénél már semmi baja. Erre esetleg van valami tipp?
Köszi előre is!
GB -
Tikakukac
titán
válasz
GBotond #69543 üzenetére
Kijelző kiszed, minden összedug és mozgatás. És máris megvan 5 perc alatt a hiba.
Sokimm: Használt gépnél 1 bibi van: nem fogsz tudni lerendelni konfigot, hanem az lesz ami a piacon van centivel se több.
Ha alulfeszelni akarod márpedig muszáj lesz, akkor meg kb. mindegy. Nagyon ínyencek procicseréznek úgyis, kérdés mekkora gazdasági befektetés. -
-
Uzmany
őstag
válasz
GBotond #52087 üzenetére
Szia!
Hasonló hibával vettem én is a gépet. Nálam a venti felpörgött, de nem volt kép külső monitoron sem.
Már majdnem megvettem westlake fórumtárstól egy alaplapot, amikor szétszedtem, és kivettem a bios elemet. Utána összeraktam, és azóta is jól működik, van kép.
Szerintem egy próbát megér. -
Tim82
félisten
válasz
GBotond #47695 üzenetére
Szerintem sutszi sem dühöngött, csak szarkasztikusan fogalmazott, de a megjegyzésének éle sem ellened irányult, szóval ne kérj elnézést.
Egyébként valóban lehetne abból rendszert csinálni, hogy pl. az első hozzászólást rendszeresen bővítjük a PH!-s Thinkpad-tesztek linkjeivel.
-
Tim82
félisten
válasz
GBotond #47692 üzenetére
Régen két külön TP-topik volt, egyik a business class-szériáknak, másik a small business/konzumer/inkább csak névben TP-szériáknak. Nyilván ha elegen jelzik a szétválasztásra az igényt a modkerben, akkor újra szeparálva lesznek.
Szerintem minden rendszeres topiklátogató bőven olvasta már a hírt és a hozzá tartozó hozzászólásokat, mire belinkelted, de amúgy köszönjük.
-
Gondwana
addikt
válasz
GBotond #24902 üzenetére
Ha még biztosabban akarod tudni, FRU, LCD disassembly, a videó 20%-ig, ha megnézed, ha nálad is kijön két drót a kijelzőből az inverterbe, akkor CCFL. (Ha nincs, akkor a panel hátulján az elektronikából jön le egy flatkábel a 48 LED-nek)
-
Gondwana
addikt
válasz
GBotond #24894 üzenetére
Ha 1440x900-as, akkor komplett kijelzőt kell hozzá venni - a zsanéroktól fölfelé mindent.
Ha LED-es a kijelződ, de 1280x800-as, akkor elvileg már csak szalagkábel, inverter és egy CCFL AFFS+ panel kell hozzá. Ha pedig CCFL-es a kijelződ, akkor a szalagkábel meg az inverter marad, csak a kjelzőpanlet cseréled.
Létezik LED háttérvilágítású AFFS panel is, jó szórakozást hozzá annak, aki bevállalja, hogy a 40pines kábeljét átkábelezi a más lábkiosztású TN LED panelek flatkábeléhez. (Ráadásul van egy-két vezeték/jel, ami az egyiken van, a másikon meg nincs, ha pedig közvetlenül beletolod a TN panel kábelét beküldi a 12V LED tápot az elektronika jelvezetékeire, és ha ügyes vagy, nem fog füstölni, csak tönkremegy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest