- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
kingabo #17216 üzenetére
Hát, most elbizonytalanítottál, mivel én úgy tapasztaltam, hogy a WU nem a Lenovo driverét tette fel nekem
És nem is ment vele az OSD, csak miután kézzel felraktam a lenovo cuccát.
Érdekes, nálam most a 8.15.10.2182-es Lenovo driver van fenn, és sem a SU, sem a WU nem jelez frissítést
Gyorsan fel is rakom az újabbat, amit linkeltél
-
bwoay
nagyúr
válasz
kingabo #16543 üzenetére
ez a "legerősebb" csak egy felelőtlen tipp volt részemről, ami totál nem jött be
de a lényegen nem változtat, gondolom náluk az sl9400-as járt anno, azt tesztelték, és azzal tudták összevetni az x201-et.én azt nem értettem egyébként, hogy miért lenne ez "figyelembe vették, vagy nem vették figyelembe" kérdés. ezek puszta tények, a gyári sepcifikációkkal pedig mindenki tisztában kell, hogy legyen, hiszen ez egy teszt, ami többek között részletesen taglalja a hw konfigurációt. szvsz teljesen logikus az előddel összevetni, elvégre ez a legjobb viszonyítási alap, gyanítom, hogy többeket érdekel, hogy mi változott (és milyen irányban).
-
dbius
veterán
válasz
kingabo #16546 üzenetére
Nem is idegesítem én magam, örülök, hogy legalább Neked megy
audi100td: Airbag vagy GPS nem jó továbbra sem? vagy egyik sem?
Most látom, hogy a registry kulcsokat a 32 bites rendszerhez valót linkeltem, 64 bit alatt nem ott vannak
Sorry!
Hanem picit máshol:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\WMCore\GPSAutoSensingEnable
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\WMCore\GPSAutoSensingEnableDefault -
dbius
veterán
válasz
kingabo #16543 üzenetére
Nálam az 1.74-es nem megy. Igaz nem tiszta rendszerre raktam, de több módszerrel is próbáltam:
1. 1.72-re való kézi telepítéssel - nem működik
2. 1.72 manuális eltávolítása után kézzel telepítve - nem működik
3. SU nálam nem "érzi", hogy az 1.74 újabb, mint az 1.72 - nem talál frissítést -
4. 1.74 uninstall után SU az 1.72-t rakta fel, most megint működik, nem is piszkálom.Teljes OS reinstallt slipstreamelt SP1-el nem akarok csinálni, amíg egyébként megy a rendszer többé-kevésbé elfogadható módon, rendszeresen karbantartva.
-
bwoay
nagyúr
válasz
kingabo #16533 üzenetére
ők sem csodálkoznak (hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy az i7 egy bikább, cserébe kevésbé takarékos proci), csak leírták, hogy a legerősebb (?) x200s üzemidőben jobb volt, mint az utód. mit nem értesz? összehasonlítanak két gépet, az egyik teljesítményben mondjuk 2x jobb, üzemidőben meg 2 órával kevesebbet nyújt, mint a másik. ennyi.
-
audi100td
nagyúr
válasz
kingabo #16499 üzenetére
Köszi a tippet, kifujtam alaposan, tele volt porral (1,5 eves), most rendesen tolja ki a levegöt, a terheles alatti hömerseklet ~15 fokot csökkent, elötte small ffts alatt 2 perc utan a 100-at surolta, le is allitottam gyorsan, most a 80-at sem eri el.
Idle meg kb -8 fok.
Egyebkent nagyon jonak tünik eddig, a WWAN-nak meg külön örülök, vegre nem log ki az USB-s modem, az akksi 100%-os 6 cell Sanyo, 6 ora viszont tuti nem lesz meg wifivel, max 5, de inkabb 4-4,5. Anyaghasznalat/összeszereles minium X41 szinvonal.
-
lapa
veterán
válasz
kingabo #16426 üzenetére
amint a supertalent kijön a normál minipci-e verzióval (lásd pár tucat off poszttal feljebb) nekik is meg kell lépni. hatalmas piaca lesz a meglévő notik upgradelésnek.
meg ez nem az intel sara, nem akartak egy felesleges kontrollert. meg helyprobléma is lehetett a kezdeti időkben.
más: megérkezett az affs panel az x-hez. hát öáöáóúhúúú. barna szín van benne, az már biztos. ahogy nézem minden más is. a fotók, amiket csináltam sajnos nemigen adják vissza az élményszámba menését.
előbb még a melóhoz is majdnem kedvet kaptam, olyan szép.
-
modeller
aktív tag
válasz
kingabo #16370 üzenetére
Gondolom az esata kártyához külön driver volt, esetleg nézd meg, hogy a másik gépen ahol jól működik nem-e másik driver van fent. Ha igen, akkor lopd le onnan és tedd fel a TP-re is, hátha csak ennyi a probléma. Nekem egy delock expresscard eSATAp kártyám van, de nincs vele ilyen gondom.
-
lapa
veterán
válasz
kingabo #15813 üzenetére
egyszer régen a mediaportal tett rám jó benyomásokat, a korábbi win 2003 szerveren az ment. kicsit át kellett hekkelni pár fájlt az xpből, de ment. gondolom 7-en is megy. anno egyetlen plugin volt amit felraktam hozzá, egy olyan ami szabályok meg feketecsík-felismerés szerint tudta átskálázni az adásokat.
esetleg ha csak a kliens win, akkor gugli mondott ilyet.
-
Tim82
félisten
válasz
kingabo #15249 üzenetére
Az remek, de engem annyira nem zavar, hogy a kérdezők értelmi képességeit kezdjem el firtatni. A topik címadása volt a mai napig szerencsétlen, meg nem tölti mindenki a fél életét a fórumon, hogy rutinosan használja a keresőt, illetve pontosan tudja, melyik topikot kell használnia.
audi100td: "nem tesz fel hülye kérdéseket" =! "hülye", míg a "nem tud olvasni" ~ "hülye". Amúgy meg nem fogom még egyszer kifejteni, hogy a lustaságot egy régi tag esetében miért is tartom súlyosabbnak egy újonc által elkövetett félreértésnél.
-
dbius
veterán
válasz
kingabo #15193 üzenetére
Csak eljutunk közösen a helyes eredményhez.
Összeszedve tehát az eddigi infókat: meg kell nézni, hogy az adott gépre melyik országokban érvényes a garancia/jótállás. Ezt itt lehet megnézni.
Ebben a listában amelyik ország szerepel az adott típusú gép esetében, azon országokban lehet a garancia kiterjesztést megvásárolni, viszont a kiterjesztett garancia csak abban azokban országban lesz érvényes, ahol az eredeti garancia is. Tehát nem csak abban az országban, ahol a kiterjesztést vásárolták.
Lassan ezeket az összeszedett infókat be lehetne rakni az 1. hsz-ba is... a Linkekkel együtt, ahol lekérdezhető, ellenőrizhető, stb... Szerintetek?
-
dbius
veterán
válasz
kingabo #15188 üzenetére
Gyakorlati tapasztalatom nincs még - hálistennek -, de amikor én a Lenovo/IBM Magyarországnál telefonon érdeklődtem az én gépemre vonatkozóan, akkor azt mondták, hogy házhoz jönnek érte, megpróbálják helyszínen javítani.
Hogy helyszíni javítás esetén mikor viszik el, nem tudom, de ha ők viszik el, akkor feltételezem, hogy az ő dolguk visszajuttatni is. Ezért nem carry-in/szervízbe cipelős gari.
Szerk: Közben egy kicsit utánanéztem.
A nevesített Üzemeltetési és hibajavítási kézikönyv "A" függeléke szerint pl. az én gépemre (7459) alkatrészre és munkavégzésre is 3 éves garancia érvényes, helyszíni szervízzel, amiről ezt írja a kézikönyv:
"Helyszíni szerviz
Helyszíni szolgáltatás esetén az Ön Szervizszolgáltatója vagy megjavítja, vagy
kicseréli a meghibásodott terméket a helyszínen. A Lenovo termék szét- és
összeszereléséhez megfelelő munkateret Önnek kell biztosítania. Egyes termékek
esetében bizonyos javításokhoz szükség lehet arra, hogy az Ön Szervizszolgáltatója
a terméket elküldje egy kijelölt szervizközpontba." -
lapa
veterán
válasz
kingabo #14699 üzenetére
a d-sub még magyarázható, mindenféle üzletemberek mennek más cégekhez, és ott a projektort be kell tudniuk dugni. átalakítót elfelejtenék vinni. úgy gondolom röviden ez a d-sub története, szerintem egy darabig még marad is a gépeken. egy normális analóg kábellel gyakorlatilag úgysincs különbség, ha meg valami d-sub nélküli szuperúj monitorra akarod dugni, akkor ott a dock vagy megveszed az adaptert. a dvi jóval nagyobb helyet is foglal.
nem védem őket, félre ne érts. a legjobb szerintem a mini-dvi lenne, aztán olyanra alakítod, amilyenre akarod.
-
lapa
veterán
válasz
kingabo #14697 üzenetére
arra gondolt, hogy egyszerű átalakítóval a dp kompatibilis a hdmi-vel (ha jól sejtem így a dvi-vel is).
dehát nem mindegy? gondolom digitál hang még mindig nincs rajta, legalábbis én erre tennék.
kicsit hülyén érzem magam a 21. század lassan közepén emiatt: egyrészt két 3,5" jack elosztóval kell machinálnom (erősítő + 2 füles), ami vagy 70 éves szabvány. másrészt - és ez a cseppet bosszantóbb - már a második fajta jack elosztót veszem, és egyszerűen 70 év tapasztalatával sem sikerült olyat termelni, ami mentes nyilvánvaló kontakthibáktól. szóval mikor a csillió forintos biznisz notbukból búgás van, akkor lenyúlok és elkezdem a kábeleket meg a 2 cent elosztókat babrálni, hátha elmúlik. kicsit olyan érzésem van ilyenkor, mintha egy kínai szembeköpött volna.
-
kingabo
őstag
válasz
kingabo #14060 üzenetére
Na kiderült, hogy megvan csak rossz helyen kerestem. A gadgetek között kerestem, közben meg a lenovo progik telepítői mellett volt.
Ha valakit érdekel dobjon meg egy privivel.szerk: az x86os gadgetek is működnek, csak nem a 64bites sidebar könyvtárjába kell bemásolni, hanem az x86osba.
ha valaki késöbb keresővel keresné: Think Vantage Status gadget, Power Manager gadget, Access Connections gadget
-
kingabo
őstag
-
modeller
aktív tag
válasz
kingabo #8631 üzenetére
Nem tudom milyen géped van, de a T500, T400 switchable graphics-al, biosban kézzel engedélyezett VT-D támogatás esetén okoz anomáliákat a desktopon, bár kissé más fajtát. A szomorú, hogy ismert, dokumentált probléma, de nem javitják valamiért... De ha van VT-D támogatás a gépedben, akkor egy próbát megérhet a letiltása.
-
AceTom
aktív tag
válasz
kingabo #8625 üzenetére
Videókártya driver újratelepítés..?
Nekem akkor nézett ki furcsán a kép, amikor új driverrel kiraktam TV-re a gépet, és először TVn volt ilyesmi. Majd a régi driverrel felrakva a TV jó lett, akkor a saját kijelzőé bolondult meg, végül a legújabb drivert ismét felrakva jó lett itt is ott is. -
evone
őstag
válasz
kingabo #8337 üzenetére
azert hogy ne nyavogjunk, visszakaptuk a system updatet, cserebe nem annyira foglalkoznak vele, en mar igy pl nem is hasznalom. teljesen felesleges. nem ertem miert, pedig a fujitsunal is van ilyen program, es hat azok a gepek nem feltetlenul business kategoriaba esnek.
-
puhakex
tag
válasz
kingabo #4770 üzenetére
Már egy XP reinstall volt azóta.
De lehet a túlmelegedés lesz a baj.
Everesttel figyelgettem a procit. A ventije még 70 foknál sem kapcsol be.
Áll egy helyben.
Ha elindítom a gépet elkezdi pörgetni a ventijét de csak addig amíg kiírja az IBM logot meg beléphetek a BIOS-ba. Ahogy eltűnik a kezdőképernyő és elkezd bootolni megáll a venti és nem is kapcsol be többet.
Ezzel mit lehet tenni? -
bikkamokka
tag
válasz
kingabo #3617 üzenetére
Ezt is be akartam írni, de kimaradt:
T400, 27262KG. A support oldalon a modellt emlékszem többször is beírtam a jobb felső sarokba. Valószínű, hogy szombaton nekifutok mégegyszer, előre letöltöm a drivereket mondjuk egy pendrive-ra, és úgy már barátságosabb lesz.Most már látom, hogy ha a "Downloads and drivers" fülre klikkelek, akkor elég jól le lehet szűkíteni a kört. És minden ott is van, win7-hez is.
Türelmetlenség, figyelmetlenség... Majd a hétvégén felteszem...
Köszönöm a segítséget, a "w7et választok" volt itt nekem a kulcsszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest