- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minstrel
senior tag
Mi miatt lehet az, hogy egy T60-as felébred ha mozgatom lezárt fedéllel? Alaplapot cseréltem, azóta csinálja, lehet a cserelap hibája, de nem találok megoldást rá, új win, új driverek, minden más jól működik.
-
Minstrel
senior tag
Egy ATI-s 1400x1050 felbontású gépbe jó lenne egy ATI-s, de 1024x768-cas gép alaplapja? Vagyis tudná a nagyobb felbontást?
-
Minstrel
senior tag
Mi okozhat olyan hibát, hogy belassul az internet amikor csatlakoztatom a töltőt? Az amúgy 30megás net azonnal átvált 1megásra amint a töltőre kerül a gép, többi gép jó. Egy elég régi T60-as csinálja és nem jövök rá mitől lehet. Az energiasémáknál néztem a wifi beállításait, de akkuról és hálózatról is maximális teljesítményre volt állítva.
-
Minstrel
senior tag
-
Minstrel
senior tag
Tudom nem játékgépek a Thinkpad, de szeretnék egy gyorsabb subnotebook-ot és néha játszanék is rajta régebbi játékokkal. Szóval pl. egy X220, Core I7 M2620M+Intel HD3000 mire lenne elég? Nincsenek nagy igényeim, nem GTA V-öt akarok, csak CoD2, CoD4 multi. Futnának ezek a multihoz megfelelő fps-el?
-
Minstrel
senior tag
T60-ba milyen cmos akksit vegyek? Eredeti kellene vagy jó ha veszek egyet és ráforrasztom a csatlakozót? Vagy esetleg ebay-en van olcsón Dell-be való, az is jó lenne?
-
Minstrel
senior tag
T60-nak leszedtem a keretét, a bezel-t és azóta amikor a kijelző kinyílik 90 fokra akkor hallatszik egy pattanás. Valami a szalagkábelnél történik, ahogy becsúszik a keret alá, mert legközelebb csak akkor lehet hallani ha újra teljesen le van csukva és kinyitva.
Azóta már kétszer is szétszedtem, hogy mindent jól raktam-e vissza és nem veszek észre semmi hibát, fülek mindenhol bent vannak, aminek be kell pattanni az bepattant. És még pluszban azóta nehezebb kinyitni, előtte ment egy kézzel, most le kell fogni az alját, pedig zsanérokat nem maceráltam.
Mit baltázhattam el? A szalagkábel le van ragasztva és azt kaptam fel?
-
Minstrel
senior tag
T60-as ATI Mobility Radeon X1400-nak milyen a normál hőmérséklete? Mert nálam már induláskor 60 körül van és windows-ban is felmegy 80-ig. Leszedtem a hűtőt, nem paszta van rajta hanem egy szürke hővezető párnaszerűség, de nem tűnt száraznak ezért rajta hagytam.
-
Minstrel
senior tag
(#53853) Francia91
(#53852) Gondwana
(#53845) soldi3r
Köszönet a segítségért, amúgy kezdtem kicsit kiborulni, a hatodik Win reinstall után. A HP drivert is megtaláltam, most már látom, hogy Godwana írt egy hozzászólást ezzel kapcsolatban, de rá se kerestem itt a 750-es WD-re, mert nem gondoltam, hogy emiatt van.
-
Minstrel
senior tag
Az Intel Matrix Storage Manager Driver miért vágja haza nálam az egész Windows Update-et? Eddig egyik gépnél se csinálta, most vettem egy 750GB-os WD Black-et és ahogy felmegy a driver az Update ezt írja: “a windows update jelenleg nem tud frissítéseket keresni mert a szolgáltatás nem fut”. Letörlöm és minden jó.
Két napig googliztam mire megtudtam, hogy emiatt van, de ott azt írják, hogy frissítették és jó lett Packard Bell és Dell gépeken, viszont Lenovo-nál csak egy driver van, az Intel oldalán pedig még egy annál is régebbi.
-
Minstrel
senior tag
Sziasztok!
T60-assal lenne egy olyan problémám, hogy néha nem akar készenlétből felébredni ha töltőn van. Kinyitom vagy megnyomom az FN-t vagy a bekapcsoló gombot és egyszerűen csak kialszik az összes led és csak akkor hajlandó újra bekapcsolni ha kiveszem az akksit és visszateszem.
Van egy másik T60-asom is, kipróbáltam mindenféle variációt, akksi csere, töltő csere és most nem csinálja egyik se, de azért érdekelne, hogy mit gondoltok mitől lehet ez. Esetleg alaplap hiba?
-
Minstrel
senior tag
válasz
Szabolcs78 #48227 üzenetére
Itt van az összes szoftver és driver R40e-hez [Drivers and software - ThinkPad R40e]
-
Minstrel
senior tag
-
Minstrel
senior tag
Van egy olyan problémám, hogy T60-on nincs hang, de látszólag van, tehát ugrálnak a vizuális bigyók Winamp-ban stb. és egészen addig nem szólalnak meg a hangszórók amíg be nem dugok egy fejhallgatót amin szól a hang és ha kihúzom már szól a hangszórókon is
Valami haldoklik vagy ez mi miatt lehet?
-
Minstrel
senior tag
válasz
cellpeti #39033 üzenetére
Kétszer rendeltem, egyszer uk-ból egy utángyártottat, az pont sose volt jó, amint beraktam a gépbe narancs akksi led villogott, semmi se segített rajta, szerencsére visszafizették a pénzt.
Ezután Kínából rendeltem egy 'genuine thinkpad battery'-t majdnem kétszer annyiért, mint az előzőt, de ez azóta is jó. -
Minstrel
senior tag
válasz
MrSealRD #36579 üzenetére
Tényleg el volt dugulva, kifújtam rendesen és most 1800Mhz-en megy 60-70 fok között. Eddig max. 5-6 percig ment 1800-on, utána vette le 1200-ra aztán 800-ra. Amúgy a pasztázás is meglesz ha ráérek, meg már tavaly vettem bele egy új ventilátort, mert rossz hangja volt pár hétig, de aztán elmúlt és elmaradt a csere.
Köszi a segítséget
-
Minstrel
senior tag
Megint lekapcsolt az x61, a cpu most 75C körül volt, persze lehet a gpu melegszik fel nagyon, mert azt nem látom állandóan a tálcán, de újrainduláskor 70 volt az is a tpfancontrol szerint amit csak bios módban használok, mielőtt azt írjátok,h tpfan miatt van hűtés gond
-
Minstrel
senior tag
Az előfordulhat, hogy a nagy meleg miatt kikapcsolja magát a gép valami védelem miatt? Mert egy hónapon belül már kétszer is csinálta és mindkétszer elég meleg volt. Ma épp youtube video lejátszás közben, múltkor pedig google earth használat közben. X61-es gépről van szó és simán lekapcsolja, mintha megnyomnám a gombot.
-
Minstrel
senior tag
2GB ram, de most pl. 600 még szabad. VGA is telepítve van, viszont azóta néztem cpu használatot és a firefox bármilyen oldallal 50%-ot produkál, most operával nem akadoznak a smiley-k se, de persze pont ff-el csinálja, amit már megszoktam
-
Minstrel
senior tag
Üdv!
Az normális, hogy ha 'maximum performance'-ra állítom a power plan-t akkor is csökkenti és emeli a mhz-et? Úgy csinál, mintha optimized beállításon lenne. Amikor ráállítom akkor suhan 1800-on, viszont pár perc és már 792-ön van. Melegedés vagy valami egyéb probléma miatt ilyenkor beavatkozik?
Meg úgy amúgy az egész rendszer lomha, tök új win7 van rajta meg mikrószoft szekuritty essszenciálsz és ennyi, de néha annyira lassú, hogy a kurzor is beakad. Gondolnám, hogy eljárt felette az idő, de ott van a T60-asom amiben ugyan kicsit jobb cpu van, viszont csak 1GB ram és nem látok ilyen beakadásokat, megy a youtube folyékonyan plusz csomó firefox lap és power source optimized-en van az is. Ezen meg még most az animált smiley-k is akadozva mozognak itt lent.
-
Minstrel
senior tag
ATI x1400-hoz milyen driver kell? Az ATI oldalán nem jelenik meg semmi, automatikus felismerés meg kiírja, hogy ilyen OS nem létezik. Rákerestem a témára, de semmi konkrét dolgot nem tudtam kihámozni külföldi fórumokból sem.
-
Minstrel
senior tag
Az újabb gépek, hol érzékelik, hogy lecsukódik a kijelző? A régebbi T40 és barátain még volt egy pöcök ami megnyomott egy gombot mikor lecsukódott.
-
Minstrel
senior tag
Ha egy gép azonosítójára nem ad ki semmit a Lenovo oldala az mitől lehet? Lopott, átírták, vagy csak törölték az adatbázisból?
-
Minstrel
senior tag
válasz
Chaser #22017 üzenetére
Ha kiveszed a billentyűzetet akkor az egész alja egy fém lap, mint egy tepsi, kicsit a szélei felfelé vannak hajlítva és vannak rajta lyukak amiken lefolyhat a víz a gép alján lévő lyukakhoz, vannak is kis cseppek rajzolva oda ahol kifolyik a víz. Mondjuk kipróbálni még én se mertem
-
Minstrel
senior tag
válasz
mobileman #21820 üzenetére
Én Angliából rendeltem egy utángyártott akksit és úgy kezdte a pályafutását, hogy azonnal sárgán villogott, elküldtem a pm képet az eladónak, hogy ez van, pár levélváltás után visszaadta pénzt és az akksit se kellett visszaküldenem, pedig azt hittem majd küldeni fog egy cserét.
Na én itt fejeztem be az utángyártott akksikkal és rendeltem hungkongból az eredetit, ami eddig még jó -
Minstrel
senior tag
válasz
yodamastah #21774 üzenetére
Hongkongból általában ingyenes postával jönnek a cuccok, nem oszt nem szoroz, hogy kettőt vagy egyet küldenek.
-
Minstrel
senior tag
válasz
audi100td #21638 üzenetére
80 fok az már soknak számít? Nekem x61 már néha youtube videó lejátszás közben is 80 fölé megy (tpfancontrol szerint, BIOS mode) ha a cpu speed highest-en van, amikor a "nyugis" beállítást használom akkor csak 55-60C között van, de ilyenkor cpu lowest beállításon van és a deeper sleep is be van kapcsolva.
-
Minstrel
senior tag
Ha X61-esben csak a ventilátort akarom cserélni az menne gond nélkül? Csak ez a négy csavar tartja? Nincs valami eltávolíthatatlan ragasztó vagy ilyesmi ami miatt csak roncsolással lehetne szétszedni? Mert ebay-en találtam csak ventilátort és az pont olyan, mint ami most benne van a gépben. A komplett hűtéseken lévő ventilátoroknak viszont más a szériaszámuk.
-
Minstrel
senior tag
Milyen márkájú memóriát szeret a Thinkpad? X61-be vennék 2x2GB-ot.
-
Minstrel
senior tag
Mostanában az x61-esem ventilátora elég fura hangokat ad ki mikor elkezd felpörögni, néha félelmeteseket is, de utána bejáródik és elég csendes lesz, viszont félek, hogy egy nap csak megáll és semmilyen hangokat sem fog kiadni.
Néztem, hogy elég nagy meló kicserélni ezért majd hozzáértővel cseréltetném, viszont ebay-en elég jó árban vannak új hűtőrendszerek (legalábbis az itthoni árakhoz képest) csak azt nem tudom, hogy többféle létezik vagy csak egy ami minden x60/61-eshez jó. Szóval ki lehet deríteni nagyobb szétbontás nélkül, hogy melyik kell pontosan vagy mindegyikhez jó a FRU 42X3805?
-
Minstrel
senior tag
T61 kijelző működik a T60-ban? 14.1" 1024x768 (XGA) mindegyik
-
Minstrel
senior tag
Heló, én vagyok a hibás T60 kijelzős újra
és van egy kis új fejlemény. Az mitől lehet, hogy csak akkor kapcsol ki a fénycső amikor töltővel használom a gépet? Biztos fénycső probléma lehet ez? Mert akksival semmi gondja eddig.
-
Minstrel
senior tag
Sziasztok,
T60-hoz milyen kijelzőt vagy fénycsövet kellene venni? 14.1"-os 1024x768-as. Ebay-en nézegettem. de van többféle kijelző is és fénycső is, fénycsőnél elég annyi, hogy 14.1"-os LCD-hez jó legyen vagy van valami tulajdonság még amire figyelni kell?
Kijelzőből is van több. Szervizekben pl. 25.000-ért cserélnék, viszont ebayen láttam 13.000-ért is kijelzőt és ha 25-ért ilyet tesznek bele vagy valami olcsóbbat akkor én is kicserélném. Vagy jobban megéri egy használt eredeti kijelző kb. 20.000 körül?
-
Minstrel
senior tag
Sziasztok!
Van ez a problémám egy T60-assal: [Problem with red tinted display ] Írja itt, hogy nem tisztázott mi okozza ezt, de esetleg vannak itt tapasztalatok, hogy a fénycső vagy tényleg meghalni készül az egész kijelző? Célszerűbb először kicserélni a fénycsövet vagy van valami módszer amivel kiderülhet mi a rossz? -
Minstrel
senior tag
Régebbi Thinkpad szoftvereket le lehet tölteni valahonnan? Mert PM frissítette magát a kijelzője széthúzza a tálcát én meg még mindig a régi megjelenéssel használom a win7-et.
-
Minstrel
senior tag
Lehet csak én fogtam ki rosszat, de pár hete rendeltem uk-ból utángyártottat és mikor betettem már azonnal narancssárgán villogott és nem is kezdte el tölteni a gép egy pillanatra se. Szerencsém, hogy normális volt a bolt és visszaküldte a pénzt, miután mutattam nekik power managerből képeket, mondjuk azt nem értem miért nem egy másik akksit küldött inkább.
Viszont most találtam én is hongkongit ami eredetinek látszik a leírás alapján, igaz nem is sokkal olcsóbb, mint itthon. [link]
-
Minstrel
senior tag
Mi van olyankor ha új akksival is csak narancssárgán villog az akksi led? Pár hete elszállt az eredeti akksim, most vettem bele egy utángyártottat és 69%-on áll, de nem tölti, mert szerinte ki kell cserélni. Amúgy felismeri, SANYO, 2011.02.24 a gyártás ideje és a FRU is kompatibilis.
szerk. ja és a condition: poor
-
Minstrel
senior tag
Sziasztok! Valakinek esetleg nincs egy használt x61 akksija ami még legalább tölthető?
Mert szinte mindig töltővel használom, csak készenlétben tartáshoz kellene meg áramszünet esetére, de az enyém tegnaptól már nem tölthető.
-
Minstrel
senior tag
Amit Te linkeltél az nemzetközileg ez az olcsóbb pedig csak Magyarországon érvényes? [link] Vagy miért olcsóbb ennyivel?
Amúgy 3 év volt a gépemre, most jár le februárban.
This product has a special bid three year limited warranty. This product is entitled to parts, labor and on-site repair service (9x5 next business day) in approved locations. Thinkpad batteries have a one year warranty.
-
Minstrel
senior tag
Sziasztok!
Garancia kiterjesztést érdemes megvenni? Ilyenkor már csak a szervízdíj tartozik bele, az anyag nem?
-
-
Minstrel
senior tag
Hali, van valami ötletetek, hogy miért nem ismerheti fel a beépített olvasó az SD kártyát? Csak akkor jelzi a meghajtók között ha újraindítom a gépet és utána újra nem ismeri fel, viszont az 'USB eszköz csatlakoztatási hang' mindig hallatszik. Win7 van fent.
-
Minstrel
senior tag
miért van az, hogy akárhányszor bekapcsolom a BT-t ez állandóan telepíti az eszközillesztő szoftvert? win7-em van
-
-
Minstrel
senior tag
Üdv.. Van valami tippetek, hogy T60-as miért csinálhatja azt, hogy használat közben a képernyő kikapcsol és utána csak akkor kapcsol be újra ha lecsukom a tetejét és újra kinyitom? Tehát ébredés után ugyanúgy megy tovább, és csak akkor csinálja ha akksiról használom. VGA drivert újratelepítettem, de ugyanúgy csinálja.
-
Minstrel
senior tag
T60-as miért csinálhat olyat, hogy teljesen váratlanul használat közben lekapcsol a kijelzője és nem is kapcsolódik vissza semmilyen gombnyomásra? Csak akkor kapcsolódik vissza ha lecsukom és lemegy készenlétbe, utána kinyitom és újra jó.
-
Minstrel
senior tag
válasz
rauschie #10283 üzenetére
Mindenképpen a T60/61-est ajánlom én is, húgomnak is ilyen van, 3 éve vidáman megy, egy szál gondja nem volt még szerencsére, remélem egy darabig még nem is lesz. Nem csillog rajta semmi, kijelző is tökéletes, asztalon is és bárhol kényelmesen lehet használni, most pl. az ölében van, meg általában ott
Igaz használt lesz, de ki lehet fogni nagyon megkímélteket is, esetleg egy billentyűzet csere ha nagyon kopottak, akksit is olcsón kaptam hozzá itt a hardveraprón.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Gondwana #10205 üzenetére
Na de jó, hogy nem néztem be előbb, épp az előbb töröltem le az egészet, azért köszi. Kimentettem ami kellett egy előretelepített xp-vel.
Amúgy gondoltam az nlite-al driver integrálásra, viszont két újraírható cd-vel is próbáltam és mindegyikre azt írja boot után, hogy hiányzó ntdlr, pedig minden ugyanolyan a lemezeken, most megcsinálom ide módban és utána felteszem sata driver-t, már nincs kedvem szórakozni.
-
Minstrel
senior tag
Segítsetek kicsit, mert kiborulok.
T60-asra akarok XP SP3-at felrakni és AHCI módban nem akarja látni a sata hdd-t, beadom neki a drivert is pedig, F6, aztán floppyról kiválasztom az IBM-től letöltött drivert, itt ICH7MDH kell. Írja, hogy be is tölti, de utána mikor telepítéshez kell entert nyomni utána elkezd nyervogni, hogy nem talál meghajtót. Tudom kompatibilis módban is telepíthetném és utána windózban adnám neki sata-t, de most így akarom, meg valamiért felcserélte a meghajtó betűjeleket, szerinte a D-n van a Windows, miközben C-n volt és lehet a kompatibilis mód miatt cseréli vagy nem tudom
-
Minstrel
senior tag
Mi a jobb?
- Ha tpfancontrol-t úgy használom, hogy nem engedi a cpu-t 70C fölé, viszont 4000-el pörög a ventilátor?
Vagy ha engedem 75-80 közé is, viszont a ventilátor halk és 3000 körül marad az rpm?
Amúgy ritkán megy 60 fölé is, a tpfan smart2 módjával. Csak sose tudom eldönteni, hogy mi a jobb, mert ugyan ventilátor csere olcsóbb ha kifekszik, de ha cpu nem vészes 60C felett tartósan akkor nem zúgatom feleslegesen.
Most közben jöttem rá, hogy tpfan nem jól jelzi a fordulatot, az előbb zúgott rendesen és 4000-et írt, most halk, és 4200-at ír.
-
-
Minstrel
senior tag
-
Minstrel
senior tag
Hali, sajna nem teljesen sikerült a dolog. A profilok már megvannak csak éppen nem történik semmi ha rájuk kattintok, be se szürkülnek és a kis zöld pöttyök se jönnek elő, amik jelzik, hogy performance, fan sound level, stb.
Rendszervisszaállítás van, de nem akar működni, mindig azzal jön, hogy nem sikerült a visszaállítás, próbáljak másik időpontot. -
Minstrel
senior tag
Mitől lehet az, hogy a power manager-ből eltűnnek az előre beállított sémák? Húgom T60-as gépe csinálja ezt, friss xp sp3 van rajta, friss driverek stb. Egyedül a video playback maradt meg, de, ahogy nézem az enyémen, az alap sémákat még törölni se lehetne. Hiába telepítettem újra a pm drivert meg a programot is, akkor se jöttek vissza.
Plusz mióta eltűntek azóta néha nem megy le készenlétbe se és olyankor hiába megyek újraindításra vagy kikapcsolásra az is leáll a 'windóz leáll...' szövegnél és a power gombbal kell kikapcsolni
-
Minstrel
senior tag
Hali, tudtok valami boltot vagy eladót ajánlani ahol/aki olcsón méri az új TP akksikat?
-
Minstrel
senior tag
ha T60-ashoz új egérgombokat (touchpad alattiak) akarok akkor az egész palmrest-et cserélni kell? mert szétszedtem, de egy fém lemez van a gombok alatt és nem csavar tartja, hanem a műanyag le van olvasztva
-
Minstrel
senior tag
válasz
Napfénysüti #9320 üzenetére
pár hete is amikor valami környékbeli országból való politikust lefotóztak, hogy szexlapokat néz a parlamentben, na neki is TP-je volt
-
Minstrel
senior tag
Van olyanra lehetőség, hogy amikor a gépet dokkolóra teszem akkor tudja, hogy mi volt előzőleg beállítva és ne kelljen újra rátenni monitorra, és felbontást meg Hz-et állítani? Még akkor is elszállnak ezek a beállítások ha csak lecsukom altatásba.
-
Minstrel
senior tag
Most vettem ugyanilyen 320-as WD-t, x61-esben van minden oké vele, egyedül azt vettem észre, hogy kicsit jobban érezni a gépen, hogy megy, 160-as WD-vel nem éreztem szerintem.
Az amúgy normális, hogy miközben most épp másolok rá egy külső hdd-ről eléggé belassúl a rendszer? Weblapok is akadozva jönnek be. 5400rpm mindegyik hdd és nem saját tápos a külső.
-
Minstrel
senior tag
Ha battery eater-el 7percig megy az akksim az már kuka? Nem lehet valami olyan probléma ami nem "hardveres"? Friss, eredeti xp sp3-al próbáltam most, egyedül a vga drivert tettem fel és 93%-nál lekapcsolt miután battery eater-t elindítottam. Kb. 2 hete Win7-el is, akkor 45percig bírta.
-
Minstrel
senior tag
Mit kell még telepíteni a bluetooth-nak amikor ez van az eszközkezelőben? kép
Működik a bt, lehet ki-be kapcsolni, de mégis kéne neki valami. Eddig a ThinkPad Bluetooth with Enhanced Data Rate II-t telepítettem hozzá, (7zbv15ww.exe) -
Minstrel
senior tag
ha a tpfancontrol 'smart' módban használom akkor nem olvadhat szét valami?
mert most pl. 60C a cpu és a smart módban 0rpm, viszont át teszem bios-ra akkor azonnal felteszi 3200-ra.és visszahűl 55C-ra
-
Minstrel
senior tag
Thinkpad-eknél a CTO jelzés az 'Cancelled-to-order'-t jelenti? Mit takar ez pontosan itt? Értéktelenebb gépek vagy valamiben különböznek a nem CTO-s "társaiktól"?
-
Minstrel
senior tag
Akksi teszteléshez tudtok ajánlani valami programot vagy esetleg valami módszert?
Mert szerintem van kis gond, ritkán vagyok akksin, de most kicsit hosszabb ideig használtam (net wifi, gépelés, low cpu, 8-as brightness) és nem néztem meg épp, de 70% még tuti volt amikor lehibernálta magát, pedig a hibernálás 5%-hoz van beállítva. Nem új akksi, cycle count 80 az everest pedig 29%-ot ír elhasználódásnak. Win7 32bit van és X61-es gép.
Esetleg power managerben a perform reset segítene valamit?
-
Minstrel
senior tag
Üdv, a régi fajta töltő használható lenne átalakítóval az újabb gépekhez is?
A 16V-os vékonyabb csatlakozósról lenne szó, tudom az újak 20V-osak, de hátha mégis jó. -
Minstrel
senior tag
Bocs, az off-ért, de végül is Thinkpad notival próbálom
Szóval egy van egy ilyen átalakítóm, mint ami a [képen] van, de nem akar működni a videókimenet, két notival is próbáltam, viszont van a monitoromon sima vga bemenet is és ha arra csatlakoztatom a notit akkor működik. Ezzel az átalakítóval nem is fog nekem ez működni? Meg még azt nézem most, hogy a DVI kábelemből hiányzik pár tű, ez miatt lehet?
-
Minstrel
senior tag
Ha bluetooth led nem világít, de közben működik a bt akkor a lednek kampó vagy csak rendes driver kellene neki? Lenovo-nál én csak vista-hoz valót találok, win7-hez nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nyomtató topik
- Ford topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest