- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otisz
őstag
Sziasztok!
Laptop vásárlásra adom a fejem, és mivel hosszú távban gondolkodom, ezért megkérdezem az itteni hozzáértőket.
Ki mit javasolna?Egy T420s-t használok pár éve. Elégedett vagyok, de ideje frissítenem.
Mindenféleképpen újat keresek. Fontos szempont a magyar billentyűzet, 3 merevlemez befogadására legyen képes, de a kettő a minimum. Jelenleg is 3-om van a kis T420s-ben (mSata, egy sima és egy az optikai meghajtó helyén).
Fasz@ kijelzője legyen, pakolható legyen memóriákkal, és persze bolti árnál olcsóbban lenne jó
Mit javasolnátok, illetve honnan/kitől? -
Otisz
őstag
Sziasztok!
Thinkpad T420s laptopom eltörött a bal oldali zsanérnál (leejtve nem volt).
A kérdésem: mennyire bonyolult javítani magamnak? Illetve: honnan tudok hozzá szerezni jó áron zsanérokat, meg kijelző körüli belső keretet, esetleg 1600x900-as komplett donor kijelző is jöhetne.Tartok attól, hogy nem éri meg javítgatni, akkor viszont marad asztali gépnek.
-
Otisz
őstag
T500 vs W500
A kérdésem: a w500-nak is ugyanaz a hűtése mint a T500-nak?
7végén lecseréltem a bevált és imádott T500-am egy T420s-re, de kövezzetek meg, én visszasírom a T500-at.
Miért? Nekem a billentyűzete is másnak tűnik, plusz a T500-nak soha nem hallottam a ventijét.
Nem mintha a T420s vészes lenne, mert ettől volt százszor hangosabb, mint pl. a dedikált VGA-s T61-em anno tűzforró volt. Hiába, a jót könnyű megszokni.Azt hiszem eladom/elcserélem, és visszatérek a már megszokotthoz.
Ami hiányozni fog, az a 3 háttértáras megoldás, meg a 16GB RAM lehetősége.Éreztem, hogy nem kellett volna váltanom.
-
Otisz
őstag
Tisztelt fórumtagok! Vásárolt már valaki közületek Neuron80 fórumtárstól?
Személyesen a 15. kerület, Klapka György utca 23. számnál vehetőek át a gépek.
Kinéztem egy T420-at, amiatt érdeklődöm -
Otisz
őstag
válasz
Orionhilles #75322 üzenetére
Gratula!
Én egy jóképességű t410-ban gondolkodtam/gondolkodom, de leginkább egy frankó W500-at keresek...pont lecsúsztam egyről
Le akarom cserélni az x200-am. Esetleg ha tud valaki jó áron, ne tartsa magában -
Otisz
őstag
válasz
CharlieDrop #59091 üzenetére
Ez elég érdekesen néz ki
-
Otisz
őstag
Adott egy x201s lapos. Ha félretesszük a dokkolót, és csak magát a gépet vesszük alapul, akkor van-e arra lehetőség, hogy a gyári HDD helyett máshonnan, másról (pl.: mini PCi-e SSD, expresscard ssd...) töltse be a rendszert (Windowsról van szó).
Sok fórumot végigolvastam ezzel kapcsolatosan, de 100%-os választ sehol nem láttam.
mSATA-ban nem gondolkodom, mert ott bolygatni kellene az alaplapot.
Most úgy néz ki, hogy a gyári helyen van egy 250-es SSD, a dokkolóban pedig egy 1TB-os HDD.
-
Otisz
őstag
válasz
FoxiestFox #58334 üzenetére
és rézlapot
-
Otisz
őstag
Én meg akartam venni.
Csak jobb képet kértem, hogy még se feleslegesen autókázzak el 15ezer Ft-ot, ha esetleg nem tetszene élőben az állapota. Nem kaptam. Reakció annyi volt, hogy tapogassam meg élőben. Köszönöm. Lukra nem futok, akármilyen jó árban van valami. Ezzel szemben alfa156 fórumtársnak nem esett nehezére képeket küldeni, pedig gyanítom hogy több gép lapul a keze alatt.
Nem vagyunk egyformák. -
Otisz
őstag
válasz
audi100td #37501 üzenetére
Köszi.
Nézegettem a neten, és a legtöbbnél nem derül ki, hogy milyen. Nagyon kevés helyen van feltüntetve, hogy IPS, ezért is gondoltam hogy lehet midkét verzió létezik belőle.
Mostanában lemaradtam az újabb fejlesztésekről, de ahogy látom a 230-as szériától megint lejjebb adták... -
Otisz
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Minden x220 és azok tablet verziója IPS paneles?
-
Otisz
őstag
válasz
Psychonaut #28058 üzenetére
Gondolom rám is célzol.
Tehát ha jól értelmezem, akkor mégsem 5e-ért, hanem 6e-ért vetted -
Otisz
őstag
válasz
juliabrilke #27879 üzenetére
Kijelzőcsere.
-
Otisz
őstag
válasz
Psychonaut #27563 üzenetére
Lásd amit írtam: én annyiért továbbra sem adnám el (nem is akartam, remélem kivehető volt a hozzászólásomból).
1 évvel ezelőtt én is többet adtam ki érte, mint 6ezer, és nem éreztem úgy, hogy lehúztak.
Kellett, így megvettem. Kintről sem jött volna ki olcsóbban, így az sem lehetett releváns.
Azt hiszem 7ezer + postáért jutottam hozzá.Persze vannak akik meg vannak szorulva, vagy épp azt sem tudják mit árulnak, de...
Nem vitatom: ha türelmes az ember, ki lehet fogni jó dolgokat olcsón, de sokszor kevés a türelem.
Másik: ahogy elnézem csupa újonc árulta olyan olcsón a modulokat, ami több mindent is feltételezhet, de ez már annyira off, hogy én itt lezárom ezt a részt, és inkább sok sikert kívánok! -
Otisz
őstag
Amennyiben tud valaki eladó x200/s laptopot, kérem keressen meg.
Elméletben nekem van 1db 1GB DDR1 modulom, de 5-ért meg sem keresem
-
Otisz
őstag
módosítok: egy olyan lehetőség van, amikor mondjuk ennyi összeget kiszabhatnak, ha a rendelt termék piaci értéke az itteni hatóságok szerint nem 20ezer Ft, hanem mondjuk 200ezer. Ebben az esetben eltérhetnek, de számlákkal ilyenkor is van még lehetőség a valós, vásárolt érték igazolására.
-
Otisz
őstag
válasz
tototos #26690 üzenetére
Itthoni bevett szokás, hogy a postaköltséget is hozzáadják a vámolni számolt termék értékéhez.
Erélyesebben szót lehet emelni, de sajnos sokan elmennek emellett szó nélkül, vagy az első akadálynál azt mondják, hogy a franc sem járkál utána.20ezres termékre kizártnak tartom, hogy 80ezres egyéb költségeket számolt volna fel az itthoni vámhatóság. ez abszurdum.
Az EU vámterületén kívülről érkező küldemények esetében magánszemélyek közötti forgalomban 45 euró értékig, kereskedelmi forgalomban (ideértve a magánszemélyek által külföldi cégtől megrendelt árukat is) 22 euró értékig vám- és áfa-mentes a küldemény. Az ezeket meghaladó összeg esetén 150 euró értékig vámmentes a küldemény, de 25 % ÁFA terheli.
Magánszemélyek közötti forgalomban:
151-700 euró közötti érték esetén 2,5% vámot és 25% áfát kell fizetni.
701-999 euró közötti érték esetén a kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot és 25% áfát kell fizetni.
Magánszemély által megrendelt áruk után (e-kereskedelem):
151-999 euró közötti érték esetén a kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot és 25% áfát kell fizetni.
1000 euró vagy az ezt meghaladó érték felett a kereskedelmi vámszabályok érvényesek. -
Otisz
őstag
Mindenkinek békés, meghitt karácsonyt kívánok!
-
Otisz
őstag
válasz
N.GÁBOR #26317 üzenetére
Én Intel x320-at használtam, előtte egy 64-es Kingstonom volt. Az Intel érezhetően gyorsabb, így ha teheted, olyat nézz.
-
Otisz
őstag
válasz
BalazsKKa67j #26296 üzenetére
Szívesen
(#26291) Tim82: nekem egy PCMCIA Qualcom Option adatkártyám van, és működik Win7 alatt. T-Mobile-os, de állítólag ezen könnyen lehet segíteni...
Mondjuk én nem használom. Tudnád hasznosítani?Más: jár valaki mostanában a Delta Services Kft környékén?
-
Otisz
őstag
Bár ez is 10 font...
-
Otisz
őstag
válasz
BalazsKKa67j #26281 üzenetére
-
Otisz
őstag
válasz
buvartacsko #25557 üzenetére
Szeptember végén rendeltem egy webshopból 750 gigás noti Samu HDD-t. Akkor 14ezer volt.
Most nézem az árakat, és ugyanott ugyanez közel 27ezer Ft -
Otisz
őstag
Trackpoint vs. touchpad. Csak 18 éven felülieknek
Én régebben évekig csak az utóbbit használtam, aztán egyszer csak ráéreztem a csikló ízéreés azóta nagyon ritkán tapizom a padot.
Volt egy HP 6910p gépem is, ugyebár annak is van pöcke. Viszont a Thinkpad használhatóbb volt számomra.
-
Otisz
őstag
válasz
mitulabattyi #25476 üzenetére
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #25397 üzenetére
Nem akarok sokat offolni, mert nem az én műfajom, de nem volt még A2-esem, és pont azért, mert nem méltó az Audi nevére. Amit tudok róla: kicsi, ahhoz képest sokat eszik, és bármi baja van, szervízbe kell vinni. A tulaj max csak a szélvédőmosót tudja maga cserélni/pótolni
Az Audi nem tud kis autót csinálni, ellenben nagyot annál inkább (bár rohadt drágák...).
Épp ezért vettem anno A6-ost (most egy A8-ast nézegetek).HOPP, kicsit elkéstem ezzel a posztommal
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #25364 üzenetére
-
Otisz
őstag
válasz
buvartacsko #25111 üzenetére
-
Otisz
őstag
Van egy kis gondom. Hátha tud valaki valami megoldást - én nem találtam.
Van nálam egy X31-es kis laptop és egy hozzá való dokkoló.
A dokkolóra rosszul lett csatlakoztatva, így most csak a laptop hátsó részét fogja a dokkoló a csatlakozón keresztül, de a kioldó gombbal nem sikerül ezt a tartós kapcsolatot megszüntetnem.
Járt már valaki így? Nincs ötletem, mit lehetne tenni... -
Otisz
őstag
válasz
LaptopSystem #24792 üzenetére
Van amikor minden jelzés nélkül csak memória hiba, van amikor a merevlemezzel vannak gondok, és van amikor az alaplap adja be a derekát.
Én eddig ilyeneket tapasztaltam (nem csak t60-nál). -
Otisz
őstag
válasz
LaptopSystem #24785 üzenetére
Durván 200$
-
Otisz
őstag
válasz
LaptopSystem #24782 üzenetére
eBay
-
Otisz
őstag
Erről egy vicc jut eszembe:
A férj meséli a feleségének :
- Képzeld, van egy új titkárnőnk, az Icuka.
Valahonnan kiszimatolta, hogy Fradi-drukker vagyok, és kaptam tőle egy dobozban zöld és fehér tollakat. Kis dolog, de jól esik az embernek.Másnap hazatérésekor ezt mondja :
- Képzeld, ez az Icuka ma fehér blúzban és zöld szoknyában volt. Kis dolog, de jól esik az embernek.Harmadnap ezzel megy haza :
- Képzeld, ez az Icuka ma zöld melltartót és fehér bugyit vett fel.
Kis dolog, de jól esik az embernek.Negyednap ezzel fogadja a felesége :
- Képzeld, ma itt járt a szomszéd. 3 centivel hosszabb a farka a tiednél.Kis dolog, de jól esik az embernek!
Én kérek elnézést
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #17757 üzenetére
Inteles van nálam, de Full HD filmet lejátszva is szinte semmi. Volt egy x100e-m, na az brutál volt ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest