- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #75856 üzenetére
Gyakorlati tapasztalata van ezzel valakinek, szoval valaki hasznalta mar ilyen celra? Valami extra atalakitast javasolt hozza, vagy egyeb?
-
t43-bol mennyi eselyem van osszetakolni valami torrentezos gepet? Raaggatni vinyokat es taveleressel kezelni az asztalirol?
-
válasz
donjohnson #63140 üzenetére
- akkor megse
-
-
válasz
Robo sapiens #63131 üzenetére
Nekem atjott igy haromszor atolvasva
Arra gondol, hogy megoldhato az, nem kell rogton linuxra ugrani. -
Akkor gondolom az adatlapján szereplő T500-ra kell gondolni, de egyéb specifikációt még mindig nem tudtunk meg ezen túl
(#61950) Tim82
Gondoltam, hogy eddig eljutott mindenki
Valamelyik nap majdnem vadásztam w8 drivert a t43-hoz, de végül feladtam "félúton", csak valami kókányt találtam, amivel már az eszközkezelőben helyesen jelenik meg, csak a rendszer nem tudja inicializálni a drivert ^^ -
válasz
Blue Eagle #61903 üzenetére
Gondoltam a lenovos programok már fent vannak, így nem kell még valamit feltenni hozzá
-
válasz
Blue Eagle #61883 üzenetére
Nekem sárga, ha alacsony a töltés és tölt, zöld, ha már értelmes tartományban van és zölden villog, ha elérte a célt.
-
válasz
Blue Eagle #61800 üzenetére
Nem szigetes, ennyi eleg
-
válasz
FoxiestFox #61798 üzenetére
Még.. de a szigetes billt kipróbáltam nemrég, valami rémálom..
Kénytelen leszek valami jó kis t61-et beszerezni, aztán kibővíteni mindenféle hatalmas akkupakkal -
Nem gyári, legalábbis eddig bootoláskor feldobta, hogy bizony ez az eszköz nem finom, ő nem eszi meg. Modbiossal megette, de kiderült, hogy a betegségén még a picimaci foglalatra való hőelvezetés se segít, egyszerűen túlmelegszik, tehetek bármit.
[ma szereztem bele ezt az új wifi kártyát, gondoltam kipróbálom, de a biosmod kellett hozzá] -
válasz
Pttypang #61774 üzenetére
Végül sikerült, elég parádés módon, mert kiírta, hogy biza error van, mégpedig critical, de azért gond nélkül feltette. Driver telepítés után épp áttértem volna az usb stickről a belsőre, de mg is állt a kép, visszatért a melegedéses megállós történet.
Úgy tűnik, hogy maradok a stickes megoldásnál, pedig jó lett volna, ha ment volna megint a beépített..
Azért köszi a segítséget -
Már nem, mert időközben bezárt a bazár, nekem meg most kellett volna, elképzelésem szerint ez egy pár perces történet lett volna
Szóval marad a próbálkozás ezzel a lehetőséggel
Ha kiírtad simán a lemezre a képet, akkor a benne levő következő img fájlt pakolta rá a lemezre, nem?
Csak mert az érdekes -
válasz
vicces #61764 üzenetére
A modbiost a dos verzióval varázsoltad? Mert arról mesélhetnél, épp azzal szenvedek, már tim-től megkaptam a fájlt(
), mint kiderült a 7zip a kulcs a dolgokhoz, viszont a bios.wph fájlt hiányolja a drága
[nem igazán szeretnék vaktában átnevezgetni fájlokat, saját elképzelés alapján, inkább kérdezek, mielőtt kényszerpihenő lenne a vége szegény t43nak ] -
Kitépem lassan a hajam, az iso fájlt nem képes rendesen felrakni a pdrivera..
Üres cd persze egy szál sincs itthon.. A w8 meg azt mondta, hogy ő felteszi kis kezecskéit, nem tudja megnyitni az iso-t, szóval még a fájlokat se tudom kiberhelni belőle, aztán manuálisan ügyeskedni.. ^^
Daemon vajon kezdene vele valamit? -
Bevalt whitelist mentes biost tud valaki linkelni T43hoz?
-
Lenovo thinkcentre gepekbe beepitheto sima asztali konfig, vagy egyedi alkatreszekkel es kialakitassal dolgoznak? O.O
-
válasz
Blue Eagle #61155 üzenetére
De oleld at kozben
-
Maga a macskaszor es tarsai miatt majdnem egy kategorias az allattarto a dohanyos tulajjal eloelet szempontjabol, egyik utan se tul kellemes belenyulni a gepbe. Legutobb mondjuk egy "designer" lanyka laposaval talalkoztam, ott meg koromlakktol kezdve minden volt a gepben...
-
válasz
Blue Eagle #60913 üzenetére
Azert annyira nem draga az, csak mi vagyunk szegenyek ^^
-
Valaki probalt mar driverezni t43at w8on?
A gyari wines 8mega memoriat osztott neki, szoval nem igazan bekeltem meg a dologgal, a tim fele driver pedig nem telepul kompatibilisben se. Talaltam valami fuser atszerkesztett driver pakkot, de azt meg az eszkozkezelo szerint nem tudja inicializalni a rendszer
-
válasz
Blue Eagle #60617 üzenetére
A vilagitas szabalyzasa megy, mivel usb wifit hasznalok, igy a tobbi engem nem erint, de pl a kulso monitorra valtas megy a billkombinacioval, meg ertelemszeruen a thinklight is.
-
válasz
Blue Eagle #60607 üzenetére
A win update mindent leszedett?
Nekem nem kellett semmit külön telepíteni, az update lekapdosta magának.. -
Ha az fn gombosra gondolsz, akkor persze, megy rendesen. Más fényerő szabályzás nincs tudtommal ^^
(#60568) dying_star
Megy rendesen, amire kell, arra jó, még a w7 alatt fenálló déli híd túlmelegedéses probléma sincs w8 alatt, ami külön érdekes
Persze nem sieti el a dolgokat, de használható -
válasz
Blue Eagle #60563 üzenetére
En t43on hasznalom a 8.1et 2 giga rammal ^^
-
Én a t43-hoz kaptam gyári töltőt, nem is ciripel, de nem hurcolászom magammal, már így is elég nehéz a táskám
Az a ~3 óra, amíg kihúzza az akksi ha használom, általában elég egy napra, ha meg nagyon kell, a fent leírt drasztikus lépésekhez is folyamodhatok, ha épp nem lenne elérhető az egyik laborban levő fsp univerzális táp. Szóval van választék ^^ -
T43 déli híd hűtésmoddinggal kapcsolatban valakinek vannak gyakorlati tapasztalatai?
[A külföldi oldalakat én is megtaláltam]
A legjobb megoldás érdekelne, hogy érdemes-e átvezetni a központi hűtéshez, amin a hőcsövek is vannak, vagy elég a picimaci foglalatra átvinni? -
Tim82
A témát áthurcolva a helyére, milyen wifi kártyákat eszik meg a t43? Gondolom nem lehet bele bármilyen mezeit belevágni, illetve a bios nem fogja megenni. Vagy igen? o.O
A gyári végül kiderült, hogy él még, de ha engedélyezem, akkor ugye random idő múlva fagy a gép. Gondolkodom, hogy cseréljem a belsőt, vagy csak simán szedjem ki a gyárit, és használjak usb-s sticket?
Esetleg érdemes-e még próbálkozni a picimacival..?Most viszont a te hibád lesz, hogy ssd-t akarok bele, így már ténylegesen többet fogok rákölteni, mint amennyiért vettem lassan
-
válasz
Aethelstone #54080 üzenetére
~20 a w7, ~25 a wow, habar az uj kieg jo kerdes mekkora lesz, a linux meg... Szerintem egy 60as is eleg
-
Hmm, eddig úgy tűnik, hogy csak bill csere kellett a kis t43-nak, majd holnap kiderül, mikor beviszem, hosszú távon mi a véleménye önmagáról
Addig is köszi a segítséget
-
válasz
Gondwana #53775 üzenetére
Hmm, csak annyiszor emlegették, hogy mennyire rossz a nem szigetes/új szigetes bill, amit a háttérvilágítás címén alkottak, hogy húha, de eddig nem igazán esett le nekem ,hogy mi változott.. o.O
Már rákérdeztem más topicban is, de kíváncsi lennék a hardcore tp-sek véleményére is -
Mi a különbség a régi szigetes és az új, nem szigetes bill között?
Azon túl, hogy a szigetes király, az új meg szar..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB! BeszámítOK
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest