- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
^Clown #89729 üzenetére
Ha esetleg érdekel valakit: Kingston UV400 (120Gb) + 2x2Gb Kingston DDR2-667MHz, Windows 7-tel gyönyörűen fut. X1300-hoz még drivert is találtam, így az Aero megy.
Egyedül az infra drivert nem találtam, de eddig sem hiányzott a gazdájának.Netezgetni szerintem még most is jó gép a T60 egy SSD-vel megtámogatva.
-
-
Chaser
legenda
válasz
^Clown #81316 üzenetére
Francia91 nevére keress rá, összeszedte egy helyen melyik pwm verziót és drivert érdemes letölteni.
szerk: meg is van
-
Tim82
félisten
válasz
^Clown #80536 üzenetére
"Enhanced Intel Speedstep Technology"
Ugyanaz a BIOS kell mind X200-hoz, mind X200s-hez. Ld. a whitelist-mentes BIOS alapjul szolgáló hivatalos BIOS readme-jét.
Szerk.: link javítva.
-
Poo
senior tag
válasz
^Clown #42860 üzenetére
Szia,
Ha halványan van kép és azt arra érted h nincs háttérvilágítás akkor lehet inverter is és fénycső is szerintem érdemes megjavítani mivel invertert kapsz 1-2 ezer forintért bele itt az aprón és az lcd sem speckó benne szal az is megvan ~6ezer környékén és kicserélni sem nehéz szerintem.
-
válasz
^Clown #39593 üzenetére
Mondom, nem probléma, mindenki abban hisz, amiben akar, csak ez az egész téma nem ide való, és ebben biztosan igazam van. Kérdezz csak meg egy moderátort, mi itt a téma.
Aki még egy hardveroldal dedikáltan Thinkpadről szóló topikjában sem tud másról beszélni, az már mániákus.
@Tikakukac:
Egy kis könnyed egyéb téma simán befér bárhova, de a háttérhatalom megy egyéb dumák, már erősen politikai témák, és abból is a szélsőséghez húznak. Mindenki tudja miről szól ez valójában, csak épp nem mondja ki, mert tudja, hogy az nem szalonképes.
-
-
audi100td
nagyúr
-
more
tag
válasz
^Clown #37152 üzenetére
Konkrétan bevallották, hogy nem tudják és hogy nincs is raktáron...aztán közölte a srác, hogy szerinte az a különbség, hogy az egyik 15 colos a másik 14..mondtam, hogy mindkettőből van mindkettő és hogy azt a szám jelöli nem a betü...nem is értettem, hogy mi történik ott
Ja meg alapból azzal kezdte, hogy nettó 200ért nincs üzleti gépük, nézzük meg a samsungokat..pedig kettő is kéne a gépből..de hát ha nekik nem kell a pénzem -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
^Clown #36652 üzenetére
Másik tippem ez lenne. Csak az elég macerás lehet, akkor már talán inkább a komplett kijelzőt lenne érdemes cserélnem.
brekiisti: köszi az ajánlatot még megfontolom.
Esetleg tudnál írni szériaszámot meg egy árat hogy mit kérnél érte? A mostani panelem 1440*900-as CCFL háttérvilágítású.Francia91: T400 2765-TDG típus. Abban reménykedem hogy nem alaplap hibás lett a gépem. Mondjuk elég gyanús hogy a VGA kimeneten se megy át a kép, olyan mintha kontaktos lenne.
-
franc0
őstag
-
ixtom
tag
válasz
^Clown #34166 üzenetére
Szerintem bármelyikkel működik a dolog.
Itt egy szép felsorolás X220-hoz: [link]
Nekem most az X61 Tablethez Ultrabase van, nagyon szeretem. Főleg az Ultrabay slot miatt.
Egy külső monitor még jó lenne, most nagyon jól jött volna a Solid Edge-ezéshez (hiába az SXGA+). Azért csak megterveztem rajta egy utánfutót a házihoz (néha csak a pöcköt tudtam használni). Nagyon jó a gép, egyedül az ismert palmrest melegedés zavaró ilyen melegben. A kijelzőn a vásárlás óta (köszi Chaser
) már oldalt is egyre több a buborék, de valahogy nem izgat a dolog. Inkább nézem ezt, mint a "harckocsi ablakokat" a TN-nel...
-
^Clown
addikt
-
válasz
^Clown #33502 üzenetére
ja, akkor semmi komoly, nem gyújtja fel a házat
2010ben használatba vett akksi, 54 ciklus van benne, átlagidőt nem tudok, hogy meddig bírja, de annyit mindenképp, amit elvártam tőle (videótömörítés közben egy óránál simán többet, tovább nem próbáltam), szóval nincs gond.
-
Tikakukac
titán
válasz
^Clown #33352 üzenetére
Hohó, hát az egyszerű, meg drága, meg amúgy is. Az ilyen barkács, azért valljuk be mindig olyan jó érzés, hogy igen, ha egy rohadt ledet is, de akkor is megbarkácsoltam, és utána lehet gyönyörködni a műben, ami kicsit suta, kicsit esetlen, de mindenképp van benne egy kis Én dolog. Az meg tök klassz, szerintem
-
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown #33195 üzenetére
Most vettem egy T400-at, szerintem teljesen rendben van, T61-gyel ellentétben nem recseg/nyekereg a palmrest, a billzet is rendesen alá van támasztva, de a legjobb, hogy gyakorlatilag néma a gép. A zsanér picit lötyög, de T-nél ez már csak ilyen, amúgy teljesen korrekt, T60 mellett a legjobb T ami eddig nálam járt.
buherka: "Mondjuk a Webkamit azt ki is hagytam a felsorolásból. Ezzel is több, mint a T60-61. Hozzáteszem én nem használnám, de van akinek jól jön."
És akkor ott van még a 3G modem is, ami szintén 8-10k körül van. Igaz az említett eladótól picit olcsóbbra számítottam, de ilyen árfolyam mellett teljesen érthető és még így sem rossz az a 90k ilyen felszereltség mellett.
-
buherka
addikt
válasz
^Clown #33169 üzenetére
Megmondom őszintén, ha patent állapotban van gépezet, akkor én nem sajnálnám rá a 90K-t.
1. Ugye ott a 16:10-es 1680-as kijelző, ami még most is sok embernek etalonnak számít.
2. Ott van a bitang jól megtervezett hűtés és a 25W-os Penryn magos proci.
3. DVD író mindegyikben...(nekem ez főleg fontos lenne, mert mi így archiválunk )
4. Display port. ( én használom otthon átalakítóval, nem is keveset )
5. 5 az egyben kártyaolvasó (ezt is sűrűn használom)
6. DDR3-as memóriák. ( kevesebbet fogyaszt és olcsóbb a bővítés is, nem mellesleg gyorsabb)
7. Váltható VGA (Intel 4500-Radeon HD3650) ...azért ez se egy hátrány.Most csak így hirtelen ennyi ugrott be a T60-61-hez képest.
Ha már így jobban belegondolok, akkor teljesen jó ár érte. Arról nem is beszélve, hogy ennyi pénzért egy fostalicska konzumert kapsz manapság... ha új gépet veszel.
-
-
Quaresma
aktív tag
válasz
^Clown #32587 üzenetére
Értem. Igazából van itthon mind a 2 típus, de mivel teljesen új még nálunk ezért gondolkodtam, hogy melyiket érdemesebb megtartani magamnak. Kiderült,hogy amire én használnám (videovágás ) arra igazán egyik sem nyerő. Most a T61-et használom, nagy megelégedéssel a nagyobb képernyő miatt
OFF: tud valaki egy olyan oldalt , mint a systemrequirementslab.com , csak nem játékokhoz ,hanem adobe és egyéb szoftverekhez? -
audi100td
nagyúr
válasz
^Clown #32249 üzenetére
Attól tartok nem, meg a szállítás lehet elviszi a különbözet nagy részét és ha az áfát is meg kell fizetni, mert esetleg kiszúrják vámon akkor már ugyanott leszel (nem tudom mennyi az értékhatár).
egyébként Chaser T500-as billzete T61-hez is jó, ha nincs még rá érdeklődő...
-
Tim82
félisten
válasz
^Clown #29981 üzenetére
A Lapa által vett típust javasolnám (link magára az eBay-es termékre).
Az enyém az övével ellentétben két USB-portról működik megbízhatóan.
-
meroly
veterán
válasz
^Clown #29608 üzenetére
Na neee ,ennyire ne szálljunk el.
Gyereknek tökéletes lesz. Igazából a 770-en is minden fut amivel tud játszani.
A t23 csak azért kéne, hogy legyen rajta net, meg netes játékok, meg valami akku és normális töltő csatlakozó, mert attól félek a mostani elfüstől egy idő után, mert én ragasztottam körbe kb 5 éveChaser: T60-ast még én is használtam a T510 előtt kettővel, azért annyira új nem kell neki.
Vannak ezek az A szériák, pl az A22, ez milyen? -
válasz
^Clown #29264 üzenetére
2 giga van most benne, Win 7/32-vel, tervezek még 2 gigát vásárolni, de az ebay-en elég jó áron vannak a 2GB-os intel turbók, csak ezért gondoltam. Foglalkozom az SSD-vel, de még Q...va drága. No meg akkor az ODD-t is ki kellene dobni, és helyette valami keret(amiről írtatok már itt a fórumon) kellene egy másik nagyobb HDD-nek. A nejemé volt a gép ás nagyon megtetszett, az asztalit már nem is használom, teljesen rá vagyok kattanva.
Pedig ez nem is olyan jó masinaTP-k közül. -
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
^Clown #29277 üzenetére
Nah, kicsit utánanéztem. Abból indultam ki, hogy melyik évi Mclaren lehet a képen. Ha jól néztem a képeket, akkor ilyen meredeken rögzített visszapillantója éppen az idei versenygépnek van, ebből fakadóan szerintem ez T520 (márha nincs ennél újabb), hisz Ők biztosan mindig a legjobbat\legfrissebbet használják. Bár annak meg vastagabb a zsanérja meg más az ultranav.
-
RnJ
tag
válasz
^Clown #29036 üzenetére
Megfontolandó a csere, mert számomra ideális a konfig.
Nagy felbontású matt kijelzó, 2,4-es C2D proci 4 GB ram, 7200-HDD, 128MB Radeon 3470, pöcökegér (szinte csak azt használom, a touchpad ki is van kapcsolva),firewire, webcan,stb, dokkoló.
Ennél többre nem nagyon van szükségem. -
RnJ
tag
válasz
^Clown #29005 üzenetére
Hello Clown,
ment az alaplapra is. Szétszedtem és trutyis volt. Letisztogattam, de semmi, szerintem későn kapcsoltam ki.
Devilke kolléga utána néz nekem, mennyiért tud szerezni, az eBay-en horror ára van (300 €), egy kínai cég elméletileg 115 €-ért postázza is DHL-lel, de azért ott még kérdezősködök. Nem biztos, hogy meg merem venni
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged