- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
Redhatot meg nem probaltam, Fedoraval mar tobbszor szemeztem. Valoszinuleg arra, vagy FreeBSD-re valtanek, ha kellene. Bar az uj Mintet is megneznem
Van valasztek.
Mi volt a gond Kubuntun? Nalam neha osszeomlik ha altatom, de en abbol csak a riport kuldest latom, egyebet nem.dying_star, Szoval akkor M4500 nem is erdekel? W500-at beszamolok
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Volt esetleg már probléma a gépek mikrofonjával? Nekem elvileg ilyen dual stereo microfon van a gépben, de valami nem kóser és már k.b@szott ideg vagyok tőle. Próbáltam régi drivert is visszatenni, de ugyanolyan sz.r. Tényleg egy ósdi conexant fost kell használni ?
A gond az, hogy akadozik, hol van hang, hol nincs. Próbáltam kábeles nettel, wifi-vel, régebbi driverrel, skype-al, viber-el... ugyanaz. Van rá ötletetek? Win 8.1 Pro.... Thinkpad Edge E531, Conexant CX20671 chip...
-
Sensei
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #66714 üzenetére
A zöld led akkor világít, ha az olvasó "ready", azaz várja az ujjlenyomatot. Amennyiben nincs előzőleg tárolt ujjlenyomat, értelemszerűen nincs értelme a beolvasásnak, mert nincs minta, amihez hasonlítani tudna.
-
Tim82
félisten
Mai napi funny hirdetés: "lakatlan szigeten is használható dial-up modemmel"
-
Bocsek
aktív tag
válasz
FoxiestFox #66794 üzenetére
már próbáltam, de este megpróbálom megint
-
-
-
Bocsek
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a T400-ammal hogy akár standby-ból akár nulláról bekapcsolva a gépet, 15-20 percig nem történik semmi, csak a ledek világítanak. POST-ig se jut el, ha elindul onnantól nincs semmi baja, nem fagy, nem lassu, stabil a rendszer. Ezt olyan 10-ből 8-szor csinálja. Alaplap gond lehet? (legfrisebb bios van fent) -
Tim82
félisten
válasz
Dhampir #66786 üzenetére
Tekintve, hogy előtte nem volt normann hatás, inkább vele kezdődött.
(Dánok voltak előtte jelen erősen a nagyrészt szász lakosságú Angliában, a normannok alatt kifejezetten a keresztény Franciaországba beilleszkedő, viking felmenőkkel rendelkező népességet értik.)
Mai napi, amúgy egy techfórumon teljesen értelmetlen kultúrtörténeti kitérőnket olvashatták.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #66784 üzenetére
A Hódító Vilmos regnálásával felerősödött normann hatásnak köszönhetően (például itt található pár példa egyéb francia forrásra) és a latinnak köszönhetően meghízott az angol nyelvkincs.
Ami még érdekes lehet, hogy körülbelül 350 olyan szó van az angol szótárakban, melyek elírásokból, félreértelmezésekből születtek. (Forrás)
-
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox #66784 üzenetére
Akkor talán nyugodtan alszom
Köszi az infót egyébként, ma is tanultam valamit
-
-
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox #66782 üzenetére
Hátdehát én nem tanútam kűföldiül!
-
-
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox #66777 üzenetére
randa elangolosodás, valahogy így volt az ujjaimban
@rgeorge: Konkrétan x220-on clickpad van, és nem bejövős, Tx20-okra valóban lett rakva még alulra is gomb.
-
btudos
nagyúr
T440-et használtam két napig, én nem bírtam megbarátkozni vele, marad a T430.
X240-nél én a billentyűk összenyomorításától kaptam frászt, semmi nem indokolta, hogy kisebb legyen a billentyűzet.
Egyébként valószínűleg megszokható, de ami T42p óta kényelmes, hogy a hüvelykujjam tud a trackpoint bal gombján támaszkodni, az szállt el a 40-es szériánál, mert ha lerakom az ujjam, és véletlenül hozzáérek az érintőfelülethez, már odébb is ugrott a kurzor. Én ezt nem bírtam két nap alatt megszokni.
-
-
Peet91
aktív tag
válasz
tamas.nick #66772 üzenetére
Tegnap nyomkodtam meg újra egy cimborám x240-ét. Át kellett értékelnem a beviteli eszközöket. Konkrétan a szigetes billentyűzete halkabb, mint mondjuk a x30-as szériának, ami mindenképp pozitív, plusz unblock a gépelési élmény is puhább, ami nekem bejött. Mivel x20-as szériától kezdve "benyomható" a touchpad, ezért megvolt a rászoktatás rész, szerintem egyébként továbbra is hülyeség, hogy az alsó touchpadhez tartozó gombok bele vannak integrálva az érintőfelületbe. Viszont az x240-en rájöttem valamire: Egyszerűen frankó, hogy jó nagy az érintőfelület. Igaz hogy benyomódik, de 1-2 hónap használat után úgy érzem, hogy haver gépén is "bejáratódott" a felület, mert a billenése most már kevésbé tűnik gagyinak, és talán halkabb is lett maga a kattanás, de kétségtelenül szokni kell. Maga a felület viszont sokkal jobb ezzel a sík üveggel, mint a 20-as 30-as szériáknál a rücskös műanyag.
-
btudos
nagyúr
válasz
tamas.nick #66772 üzenetére
A korábbiakhoz képest használhatatlan a kialakítása miatt, de legalább a trackpoint is vacak a dedikált gombok elvesztése után, mert nem tudod támasztani a gombon az ujjad.
-
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az új Tx40-es touchpad-ről?
Dell Latitude-okben lévő ALPS-től a falra mászok, de az új TP-ben továbbra is Synaptics van, csak félek benyomható felülettől. -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66770 üzenetére
Megyek oda is délután
kv már megvolt, csak az Íze kedvéért
egyébként nincs rám hatással, megihatok egy litert is
-
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66766 üzenetére
Hú b+....
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66766 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni
-
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66764 üzenetére
W500-tol M4400-ra mi ertelme lenne valtani?
(#66751) Francia91, az 1.8-as verzioval futottam ossze valahol, de Quadro mellett fel sem telepul.
(#66707) Tim82, nem Elementary OS-t hasznaltal? Ez a Cent OS sem egy elterjedt darab.
-
válasz
Chaser #66759 üzenetére
De akkor nem volt zsém rá.
Mostanában talán lesz. És akkor már egy 3G/GPS sem ártana.. 4k körül azt is meg lehet csípni.
Igazából az M4400 vonz eléggé, és fontolgatom a cserét is rá, csak visszatart, hogy ez mégis csak TP, saját pénzen nem vettem még mást, szeretem, illetve abban nem lehet lelőni a vga-t.. -
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #66761 üzenetére
A lilás
sokkal homogénebb, feketéje is jobb. Hasonló mint a T60 IPS-é. A másik verziónak szürkés-foltos dolga van a lila elyett. Bekapcskor egymás mellett a két verziót egyből látszik mekkora a különbség bootnál. Feketében sokkal gyengébb az a verzió, színekben azért nem vészes. Gondolom más fajta csövet használhatnak enne, vagy passz. Típusra ugyanazt írja minden. A legelső kiadás 2008.12. havi, abban még a lilás volt. És a "szokásos" 2x1GB ram helyett 1x2. Utána kezdték elkutyulni a dolgokat.
csubuka Igen ezt jól látod. Cső cserével éppen lehet foglalkozni, csak nem érdemes és nem is kifizetődő.
-
csubuka
addikt
válasz
scarbantia #66761 üzenetére
Köszönöm, magyarul vagy jó gyári panelt fogok ki vagy baj van...
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Chaser #66759 üzenetére
Jó oké, nektek lesz igazatok, legalább is biztos többet megnéztetek már, csak viszonylag többször jött szembe, és nem éreztem, hogy olyan ritka lenne. De ettől még lehet.
Az LG-ből a lilás árnyalatú a jobb, vagy a másik? Az előbbit kalibráltam, az szépen kiszedte az alapfátyolt, és tök korrekt lett. Persze ha van jobb, akkor...
csubuka: Cserélhető a cső, de 90%, hogy nem lesz olyan, mint gyárilag. Színhőmérsékletre, spektrumra hulladékok ezek a kínai csövek.
-
csubuka
addikt
Ha a fényereje leromlik egy ccfl-es panelnek (led-es ilyet gondolom nem csinál, ott van más gond gondolom...), akkor mostanság az javíthatatlan? Mármint a ccfl csövek nem cserélhetőek megfelelő minőségben? Erről mintha lett volna korábban szó a fórumon...
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66753 üzenetére
Láttál már jó áron de nem fontoltad meg, más igen
ég és föld...
scarbantia 50db 500-asból van kb 7-10 LG-P paneles, annak fele se a jobbik verzió, mert abból is két fajta van ugyanazzal a típus számmal. De asszem rájöttem hol a trükk. T61p/W500-ból meg konkrétan eggyel se találkoztam, persze nyilván van. Ha az ember tudja melyik kiadást kell keresni akkor könnyebben. T500-aknál már tudom
-
Ehhez hasonló tunert használ valaki?
Ismerősöm akar bepattintani egyet egy T500-ba, a WWAN helyére, annak antennáját használva hozzá.
Whitelist mentes BIOS van fent neki. -
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #66754 üzenetére
Nekem olyan 15-20 hirdetés a merítésem, az alapján írtam. Ebben viszont nincsen benn W500, csak T61p. Nem mondtam, hogy lehetetlen LG WUXGA panelt szerezni, csak tartom, hogy az a ritkább.
-
csubuka
addikt
válasz
Chaser #66744 üzenetére
(#66746) Chaser Köszönöm szépen! Igen felkutattam közben ezen infót és el is szomorodtam, mivel nagyon korrekt T400 akksim van 95%-os, SSD-vel okosba 5 órát elmegy vele a gép... mehet a net is alatta pindurit, meg a fényerő se full minimumon menne... csak battery optimized üzemben van a gép ilyenkor.
(#66747) sutszi Köszi szintén!
(#66750) soldi3r Köszönöm, így maradok szerintem a T500-nál tán.
(#66751) Francia91 Ez nagyon jó, hogy van ilyen megoldás... köszi!
-
-
válasz
Chaser #66752 üzenetére
Nálam is a T61p-ben és a W500-ban is Samsung volt/van.
Amúgy a színeivel még épp kibékülnék, mert hát öreg panel, ahhoz képest meg vállalható, de a Samsung betekintési szögei gatyák az LGP-hez képest, főleg alulról-felülről invertálódik. A T500-ban szerettem az LGP-t, de hát feladtam a plusz VRAM-ért, és igazából nem bántam meg. Azért, ha jó áron látok egy bontott, még valamennyire fényerős LGP panelt, megfontolom.. -
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #66748 üzenetére
Valszeg azért mert még nem volt hozzá szerencsém. Sem T61p-ben, sem W500-ban
-
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #66748 üzenetére
A HA-n előforduló T61p-k nagy részében konkrétan Samsung WUXGA panel van.
-
-
Sanya
nagyúr
válasz
orangutan4 #66737 üzenetére
Akkor a vga-val is lehetnek problémák, bár elvileg a ms ad drivert hozzá. A 8.0-t támogatja a wifi, 8.1-gyel fagyások lehetnek
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #66738 üzenetére
A T400 (p8600, hd+ kijelző)-am (eladva) és 10k mondjuk még rászánva. Mivel nagyon korrekt gép a T400-as, ami nálam van (sima, semmi extra - nekem FPR sem kell, webcam se nagyon) még tán annyi sem kell rá. A RAM-ot, SSD-t, magyar bill-t, Pana 9 cellás meseakksit vinném át az új gépbe (mondjuk némi pénzért simán lemondok a magyar billről, már nagyon megszoktam mi hol van, nem nagyon kell látnom szerintem...
). Ami abban van az meg megy a T400-ba
(#66739) Chaser Köszönöm, akkor max LG panelest nézek abból is, vagy maradok a sima T500-nál, az tökéletes lenne...
-
orangutan4
tag
Telepítenék Win7 et egy TP 410re, de a partíciók kiválasztásánál 3mat is látok, amiből csak 1 et tudok hogy mi..
Akarnék egy újat csinálni, de azt csak akkor tudok, ha formázom a mostani állapotot, de nem merem mert nem tudom mi van a másik 2 partíción.. Ez vmi TP-s dolog? Van dvd-n recovery lemezem, azt egy más windows telepítése után, és a partíciók módosítása után is tudom szükség esetén használni vajon?
-
-
-
csubuka
addikt
Vajon a T500-W500 kérdésben mennyire számít a gpu? Mármint mivel az az egy különbség van (plusz a kijelző, de azt a számomra "kis" esetleges felbontás növekményt nem tartom fontosnak (kivéve, ha a panel annyival jobb tán - ott is LG-Philipsre kell vadászni???))... Grafikai alkalmazásoknál számít tényleg? Solidworks csak nem annyira válogatós, bár tudom, hogy az ilyen workstation-be való kártyák ajánlottak, de simán elfut a normál kártyákon is tapasztalataim szerint... Árban mennyire szokott különbség adódni?
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #66731 üzenetére
Az lesz az AR réteg is, tejplexi alá is kellett még az, de még a plexivel sem teljesen matt. Valamiért valamiért. 20-tól már gyári matt, akkor már ezzel sem kell bajlódni hál' Isten.
Összes antennás mindenes fedlapot pedig nem láttam még, egyik-másik kizárja egymást, a sok antennás fedlapnál nem marad helyed a kamerának, max ha kimókolod és kirakod oldalra. El kell döntened mit akarsz tehát
-
Chaser
legenda
x200 vs AFFS tapasztalat. Az enyém a csilli verzió, de valami nagyon jó fényelnyelő bevonat van rajta. Full napsütésben persze nem sokat látni belőle, de most borús időben kinn vissza se tükröződött
Sötét lilás árnyalatú kikapcsolva. Nem ülnék többet gyári paneles x200 elé az biztos...20-25k-t is simán megér.
Fullextrás a gépem, cam, 3g, BT, de a nyomik wlanhoz csak két antennát raktak
Mondjuk túlélem.
Viszont kell nekem egy másik wlan bele az 5100 helyett, ami tud szórni is, nem csak venni. Gondolom mod briós kell hozzá, de mit érdemes venni? Sajnos a routerek telóhoz nem tudják áthidalni a távolságot, de az 5100 is szépen veszi a jelet, gépről már tudom adni telónak is.Ha vkinek van eladó FPR-es palmrestje rikkantson privátban. Csak újszerű érdekel, az még hiányzik belőle.
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #66728 üzenetére
Sok időd van.
Én továbbra is elvagyok X200-on (is) a 8.1-gyel, de annyira szögegyszerű gép, hogy nem is csoda, az enyémben még WWAN előkészítés sincs, így az sem okoz gondot. Mondjuk most az FPR-t nem sikerül munkára bírni (mikor beállítok neki ujjlenyomatot, megeszi, szóval működik, de bejelentkezésnél süket), ez lehet még tényező.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #66728 üzenetére
Oké
-
-
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Vissza tértem a T500-on Windows 7-hez. Win8-ban a VGA váltás elég lassú és néha hibát dob a rendszer, ami szerintem nem a legegészségesebb. Így most minden korrektül működik és nem kell gányolni.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Think Pad -nál van olyan, mint pl a samsung-nál, hogy friss win telepítés után felteszem a hálókártya drivert, majd a /samsungnál/ software update nevű progit és az meg minden szoftvert, hotfix-et letölt és telepít magától?
Egyébként az E531-nél tökre tetszik ez az apró led ami jelzi a billentyűn, hogy pl a hang, vagy a mikrofon teljesen ki van lőve. A CapsLook-ra és a NumLock-ra már igazán juthatott volna.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
kistewe #66720 üzenetére
Már ezt is kitárgyaltuk régebben, hogy simán elviselnénk ha lehetne kitben kapni kijelzőt meg alaplapot és átszerelni. Nyilván kezem a biliben, ez azért így eléggé érdekes piacot képezne. De egy kis potenciált látok benne. Csak emögött rengeteg olyan érdek ami miatt ez lehetetlen.
-
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox #66717 üzenetére
Inkább szeretjük , korai még az a temetés...
tegnap visszaraktam a HDD-t a T61-be ami dedikált vidikari típushibás, vettem egy monitort, rákötöttem és szuperül működik...először csak win alatt de utána addig nyomogattam a gombokat míg már a BIOS is a külső kijelzőn jelent meg... happyness
így most asztali gép lesz belőle és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
ha rádugok egy külső billentyűzetet akkor be lehet úgy állítani a BIOS-ban hogy valamilyen billentyűre ébredjen? vagy kénytelen leszek venni e falin kívüli csengőkapcsolót és párhuzamosan beforrasztani a bekapcsoló gombbal?uff stewe
-
Tikakukac
titán
válasz
Zoli986 #66710 üzenetére
Az,hogy a TP széirát változtatják és próbálnak megfeleni az átlagemberek igényeinek lehet a minőség romlásához vezet,de azért egy G550 stb-nél még mindig sokkal jobbak a TP edge és társai.Mind anyag minőségben mind kivitelezésben.
Vagy nem.
Tudom,hogy nem egy kategória,de van nálam egy packard bell aminek a burkolata darabokra van törve ,mert annyira gyenge,hogy ha megnyomod behajlik az egész.
Nyugi, ép palmrestes meg felső műanyagos 20-as meg 30-as X-et alig találni. Mindegyik törik, reped, hajlik, nesze PB.
Ebből zakó lesz, hogy mikor nem tudom. Majd ha csak HP meg Dell lesz a vállalatoknál talán nem vesznek fost kényszerből.
-
-
Zoli986
tag
válasz
FoxiestFox #66711 üzenetére
Végülis igazatok van. Van jó néhány modell ami consumer kategória.
A pana sem árul mindent toughbook néven... -
Sanya
nagyúr
válasz
orangutan4 #66704 üzenetére
elvileg csak a wifi nem fog menni. milyen vga?
-
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox #66711 üzenetére
Csak a profit számít...
-
Sensei
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #66687 üzenetére
Nincs tárolt ujjlenyomat, nincs mit beolvasnia.
-
válasz
Zoli986 #66710 üzenetére
Szvsz a consumer kategória, ahogy van, értelmetlen, a fogyasztói társadalom rákfenéje a laptopok között, erőforrást pazarolni szar gépek gyártására..
Engem egyébként az zavar, hogy ezeket a kategóriájukbanelfogadhatódeamúgybélsár - gépeket is TP-nek hívják.
Szerintem semmi szükség nem volt a brand aljasítására.
Gyártsanak consumert, mert valamiből élniük kell, de nevezzék máshogy.
És akkor még nem ejtettünk szót arról, hogy a valódi TP-ket is consumer irányba tolják. Nem értem a Lenovót.
Minek vette meg a brandet, ha csak leélni tudja? -
Zoli986
tag
válasz
Tikakukac #66709 üzenetére
Ebben van igazság,de valamilyen szinten szerintem próbálják követni a piacot.
Az,hogy a TP széirát változtatják és próbálnak megfeleni az átlagemberek igényeinek lehet a minőség romlásához vezet,de azért egy G550 stb-nél még mindig sokkal jobbak a TP edge és társai.Mind anyag minőségben mind kivitelezésben.
Igaz ez szerintem a legtöbb egyéb gyártó gépeivel való összehasonlitás esetén is.
Tudom,hogy nem egy kategória,de van nálam egy packard bell aminek a burkolata darabokra van törve ,mert annyira gyenge,hogy ha megnyomod behajlik az egész. Az olyan gépektől klasszisokkal jobb egy elk..rvult TP is, a másik dolog ami tetszik ebben a gépben,hogy ha ki akarom takaritani a hűtőt nem kell rommászedni az egészet. Sok Lenovom egyébként nem volt még (SL500,G550,TPedge E530 és munkahelyemen egy T61-et nyűzok),de nem találkoztam még rosszabb összeszereléssel mint bármelyik más gyártónál.Azt persze értem miről beszélsz,mert a T61 sokkal inkább monstrum érzetét kelti mint ez,de szerintem aki nem akar vele szeget beverni és nincs sok száz ezre egy oylan gépre ami inkább a klasszikus TP minőség annak egy ilyesmi is megteszi és messze a többi csili vili márkás gépek fölött van minőségben.Szerintem.Persze ahogy irtad mindenki maga döntse el. -
Tikakukac
titán
válasz
Zoli986 #66706 üzenetére
Mindenkire rábízom, döntse el maga. Az első gusztustalan húzás, hogy elkurvítjuk a TP gépeket. A második, hogy a bejáratott brand segítségével eladunk valamit amit nagyon nem kéne, mert ráfaragás lesz. Harmadik, hogy mindezt néha sikerül olyan okádék minőségben kivitelezni, hogy legszívesebben cefréshordóba állítanám egy hétre azt, aki szerint a KKV szektor igenis imádja ha 5-ből 2 gép olyan, mintha azokat csukott szemmel rakták volna össze bambuszrágcsáló pandabébik uncsi közben.
Tim82: Igazán nincs mit, már kezdek átállni a 20-as szériára, kíváncsi vagyok ott milyen dolgokat kell megtalálnom
-
Tim82
félisten
válasz
Tikakukac #66705 üzenetére
Mindegy, leginkább csak bosszant, hogy kidobtam pénzt rá (mire megkaptam és eljutottam a beszerelésig, már kifutottam a refund határidejéből). Amúgy ad képet rendesen, meg ThinkLight is megy, csak a webkamera és a wifi/BT LED-ek nem (meg gondolom, a WWAN sem, de azt nem is próbáltam most).
Találtam másikat, ami tuti gyári és EU-n belüli, remélhetőleg az jó lesz. Csak megint a szerelési macera, közben meg már rég ott tartanék, hogy átváltok ezen a notin is Linuxra (konkrétan CentOS 7-re), merthogy azzal meg akartam várni azt, amíg hardveresen is rendberakom a gépet.
Kizokogtam magam a válladon, köszönöm, hogy meghallgattál.
-
Tikakukac
titán
Osztozok a fájdalmadban, tudom milyen érzés mélytorkozni egy rakat várakozás után
Utángyártott akkor kuka, abból 1 szállító van ezek szerint akit már én is találtam. Szivacs.
Zoli986: A többivel nem tudom, az E531 kiborította a bilit. Pedig eddig is tudtam, hogy van minőségbeli szórás, láttam cudar új gépeket sajnos.
-
orangutan4
tag
Üdv, egy Thinkpad T410 i5 4gb ram-ra érdemes win 8.1 et tenni? V lehet vmi gond vele? köszi
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest