- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsek
aktív tag
Sziasztok, nem T széria, de Lenovo. Honnan tudnék letölteni Z50-70-hez régebbi bios-t? Konkrétan a 9bcn32ww.exe kellene, de sajna google sem a barátom, a hivatalos oldalon meg csak a legújabbat találom. Nincs esetleg valami ftp elérhetőség ahonnan letölthetőek?
Szerk: közben egy-két régebbit sikerült linkátírással letölteni (9bcn26ww.exe és 9bcn31ww.exe)
-
Bocsek
aktív tag
válasz
Tikakukac #83674 üzenetére
Meglepően gyors és korrekt választ kaptam az edigital-tól. Először egy lerázós válasz jött egy ügyfélszolgálati kollegától, majd nemsokra rá jött a vezetőjétől egy levél, hogy ő személyesen utánajár hogy miért is lehet a lenovo oldalán teljesen más dátum:
Kedves Ügyfelünk!Meg is kaptuk a visszajelzést, melynek alapján szeretném tájékoztatni az alábbiakról:
- az Ön által talált dátum a gyártási dátum, arra vonatkozólag, hogy miért így kommunkálják, nincsen pontosabb információm
A termék útja egészen az értékesítésig az alábbiak szerint történt:
- 2014.12.13 a termék gyártási ideje (valószínűleg Ön ezt találta meg)
- 2015.02.10 beérkezés az a beszállítóhoz
- 2015.05.05. Extreme Digital által történt vásárlás a beszállítótól
- 2015.06.29 értékesítés napja a végfelhasználó feléA Magyar és az EU törvényei is a végfelhasználónak történő első eladástól indítják a garanciát, így szeretném megnyugtatni, az Ön által vásárolt termék (SN: ------) első tulajdonosa Ön, illetve a garancia ideje a vásárlás napjától számítódik.
Bízom benne, hogy fentiek alapján sikerült elosztlatni a kétségeit a terméket illetően. Kellemes hétvégét kívánok!
Üdvözlettel,
XYZ
Ügyfélszolgálati vezető -
Bocsek
aktív tag
Én is leszek ON: mondtam az asszonynak hogy T szériás használtat vegyünk olcsóbban mint a fentebb vázolt z50-70-et, de neki új kellett és fehér
Én a T400-ammal megvagyok, ami hamarosan eladó lesz, amint sikerül találnom elfogadható áron egy 240+GB-os MSATA SSD-t, akkor költözök át egy T430-ra -
Bocsek
aktív tag
Uhh, na nekem is az lesz ha nem lesz valami előrelépés. Én mondjuk még nyugodt vagyok valamelyest, asszonyé a gép, ő külföldön van most, de ő is rájuk gyújtaná már az egészet
Az a baj hogy ha jó is lesz, ő se fog tudni ránézni...
Most az edigital felől közelítek, aztán jön a tmx. -
Bocsek
aktív tag
válasz
Tikakukac #83677 üzenetére
Másodszor olyan problémával járt náluk, hogy kikapcsolt az lcd random időközönként, bekapcs gombbal ha lement szundiba, majd vissza, akkor 20-ból egyszer visszajött a kép. Driverhibára gyanakodtam (win 8.1), de pendriveról futtatott linux alatt és a biosban is elment a kép, úgyhogy beküldtem. Ezt kb rekordgyorsasággal küldték vissza (kb 1 hét), pedig leírtam hogy van hogy napokig nem jelentkezik a probléma, van hogy bekapcsolás után pár percen belül. Véleményezéssel jött vissza, hogy mindenféle tesztet futtattak, meg valami tesztmerevlemezzel rendszert is futtattak rajta, és nem találtak semmi hibát, szoftveres gond lesz. Újratelepítettem win10-zel, persze jelentkezett utána a probléma ismét... Két hete telepítettem egy ubuntu-t, azt egy hétig nyüstöltem, és semmi gond, most win 7 megy rá, remélem jó lesz...
-
Bocsek
aktív tag
válasz
westlake #83672 üzenetére
Semmi karc nem volt rajta, de gondolom egy fedlapcsere nem pénz annak az oltárán hogy újra el lehessen adni újként. A sokat állt verzió lehet, de fura hogy már a kereskedő beregisztrálná az eszközt.
Köszi a linket, lehet az lesz a megoldás, bár nem lenne gond a szervizeltetéssel gondolom, mert az edigital ászf-je szerint a vásárlás dátumától él a jótállás, a tmx rendszerében amúgy 2015.12.19-es vásárlási dátum szerepel, sajna járt már náluk a gép nem is egyszer. -
Bocsek
aktív tag
Sziasztok, igaz nem T széria, de akár az is lehetne. Barátnőmnek vettem a nyáron egy Z50-70-es gépet az edigitálnál 2015.06.29-én, ma szúrtam ki, hogy a hivatalos oldalon a garancia ellenőrzés alapján a garancia 2014.12.13-án indult, és a tegnapi nappal járt le!?
[link]
Szerintetek is az lehet, hogy gyakorlatilag egy olyan gépet vettem meg, melyet (legalább) egyszer korábban már értékesítettek, csak valahogy visszavették az előző vevőtől? -
Bocsek
aktív tag
válasz
Razermazer #83516 üzenetére
Köszi. Igen én is úgy gondolom, szóval keresgélek tovább 1.5V-ost
-
Bocsek
aktív tag
Sziasztok, T430 kezeli a low voltage RAM-okat? Gyanítom nem jó ötlet berakni egy 1.5V-os mellé.
-
Bocsek
aktív tag
válasz
FoxiestFox #66794 üzenetére
már próbáltam, de este megpróbálom megint
-
Bocsek
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a T400-ammal hogy akár standby-ból akár nulláról bekapcsolva a gépet, 15-20 percig nem történik semmi, csak a ledek világítanak. POST-ig se jut el, ha elindul onnantól nincs semmi baja, nem fagy, nem lassu, stabil a rendszer. Ezt olyan 10-ből 8-szor csinálja. Alaplap gond lehet? (legfrisebb bios van fent) -
Bocsek
aktív tag
T400-ban a WXGA+ kijelző beszerelhető egyszerű cserével a WXGA helyére? Értem úgy hogy csatlakozók stimmelnek, nem kell semmit berhelni, stb...
-
Bocsek
aktív tag
Sziasztok! Olyan hibát produkál a T400-am, hogy akár bekapcsoláskor, akár szundiból felébresztve, csak felpörög, világítanak a ledek, és ennyi. Kb 10 perc, negyed óra után elindul, és hiba nélkül használható. Egyre sűrűbben, most már 10-ből 8 alkalommal ezt csinálja.
Valakinek valami ötlet? Alaplap hiba lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged