- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Razermazer #77785 üzenetére
Ezzel egyet értek.
T500-on nálam is sokat javított a helyzeten a 8 GB memória, SSD és a T9900.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Francia91 #73840 üzenetére
PM-ben nem matatok, max a kijelzőt kapcsolom le jobb egérrel.
Chaser Most pattintottam vissza az akksit. Hmmm...mintha érzetre pattogósabb is lenne a boot és a programok indítása. Mióta megvan a gép, csak BIOS frissítéshez volt benne az akku. 1-2 alkalom bele fér, de nem hetente.
-
Barcsik
aktív tag
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Francia91 #73831 üzenetére
IGP-vel megy a gép, procit nem piszkáltam. MX4-es pasztát kapott és ennyi. Nem feszegetek semmit.
PM gondolom nem kavar be. Feltelepítettem és nem állítgattam semmit benne. Vezérlőpultban kiegyensúlyozottra van állítva az energiagazdálkodás. Egyedül éjjelre átkapcsolom energiatakarékosra, akkor szépen le is veszi a proci órajelét és a feszültséget is a rendszer.
RAM-ok is csont egyformák direkt, hogy ne legyen gubanc.
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
T500-zal vannak némi anomáliák és eddig nem jöttem rá, hogy mi lehet a hiba oka.T9900 CPU, 8 GB RAM, plusz egy HDD USB-n rajta, gépben 120 GB SSD. Power kernel hibával időnként elszáll a Windows 7 64 bit és kékhalálozik. Többnyire akkor, ha valamelyest terhelt a gép. SSD, proci, memória elméletileg rendben vannak, másik gépben hiba nélkül üzemelnek, így a gyanú a 90W-os tápra terelődött, ami normál használat mellett szobahőmérsékleten érzetre olyan 40-50 fokosra melegedik. Lehetséges, hogy a táp nem bírja a terhelést és ezért kékhalálozik a gép?kraftxld TLC-s hulladékokat nem vegyetek, ha van rá mód! Olcsó húsnak híg a leve.
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Karácsony alkalmából kapott egy kis tuningot a Lenovo T500-as (Intel T9900, 8 GB RAM, 120 GB SSD)
Pár játékot kipróbálnék. Ezzel a felszereltséggel mik futnának zökkenőmentesen? Régebbi játékokra gondoltam. Pl.: Pasziánsz? -
Barcsik
aktív tag
válasz
Praetorianus #70347 üzenetére
Itt is rontod a levegőt Praetorianus?
Írtam BBM-en, hogy vegyél használtat.
Fullos T500 kijönne 90-ből. SSD-vel, 8 GB memóriával és erős processzorral. Örök élet+1 nap.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
FoxiestFox #69333 üzenetére
-
Barcsik
aktív tag
válasz
FoxiestFox #67610 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Francia91nek is!
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo T500-ban a Conexant Smart Audio szoftver folyamatosan elfelejti az equalizer beállításokat gép indítás után (Windows 7, 32 bit). A csúszkák a beállított pozícióban vannak, ahogy azt hagytam, de a hangszínen hallani, hogy ez nem épp az a beállítás ahogyan a csúszkák állnak. Más is járt így? Esetleg van másik audio driver, aminek a vezérlője nem ilyen amnéziás?
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Vissza tértem a T500-on Windows 7-hez. Win8-ban a VGA váltás elég lassú és néha hibát dob a rendszer, ami szerintem nem a legegészségesebb. Így most minden korrektül működik és nem kell gányolni.
-
Barcsik
aktív tag
Lenovo oldaláról tettem fel a Switchable Graphics Drivert, majd az AMD oldalán rákerestem a HD3650-re és onnan a 13.valahanyassal frissítettem. Így megy a váltás. A lenovosat Win7 kompatibilitási módban telepítettem, a frissítést nem kellett kompatibilitási mód telepítésnél. Bocsi, de most nem vagyok a gép közelében, hogy megnézzem pontosan.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
aclandiae #66554 üzenetére
Üdv!
Nekem is Windows 8.1 van a T500-on és az eszközkezelőben szintén nem ismert fel valamilyen alapvető rendszereszközt. Minden más sikerült telepíteni fórumosok segítségévek, amit ezúton is köszönöm nekik még egyszer.
Úgy tapasztalom, hogy a Windows 7 lassabban működik a gépen. Ez csak érzéki csalódás lenne?
-
Barcsik
aktív tag
T500 Intel WIFI sebességét hogyan tudnám növelni. Két gép között otthoni csoportban mozgatok fájlokat és a sebesség maximuma 1.5 mb. Router rendben van és a másik gép is, mert aT500 elődjénél 10 mb körül volt a sebesség mindig. Ez a WIFI kártya ennyit bír vagy be lehet ezt konfigurálni? Próbálkoztam vele, de nem hozott eredményt. Routerben a WMM be van kapcsolva, mint eddig.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Chaser #66052 üzenetére
Alulfeszelés mennyivel csökkenti a CPU teljesítményét?
xcds A pöcökegér alatt a legmelegebb és attól kicsit balra.
RazorGTR1 Köszi! Akkor ma rápróbálok. Gondolom van egy adott érték, amit már kisakkoztak a T500 tulajok, amin még teljesen stabil marad terhelésnél is a rendszer.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
FoxiestFox #66048 üzenetére
Lenovo T500
-
Barcsik
aktív tag
Normálisnak tekinthető, hogy alapjáraton, vagyis zene YouTube-on megy böngészés közben és a gép alja érzetre olyan 50-60 fokos. CPU szintén, de az jó is szerintem. Nekem szokatlan, hogy ilyen meleg a gép alul. Íróasztal sima felületén van használva, Intel VGA van csak bekapcsolva. Múltkor játék után megsütötte a kezem, mikor alá nyúltam. Még annyit, hogy a szobában 26.8 fok van.
-
Barcsik
aktív tag
Egy Asus netbookot 6.5 év használat után adtam el. Az utolsó nálam töltött napján is ugyanúgy mentek rajta a dolgok, amiket használtam, mint 6 évvel ezelőtt. Az is lehet, hogy rosszul érzékeltem. Windows 8.1-et, 7-est, Vistát, XP-t és Linuxot is használtam rajta. Egyszer poénból felnyomtam rá a Win98-at.
-
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Aethelstone #65943 üzenetére
T500-ban ha lehet hinni a programnak. Zene hallgatás és böngészés közben.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
fermacht1994 #65838 üzenetére
Partíció eltolás rendben? Más ötletem hirtelen nincs. Hőmérséklet normális szerintem.
-
Barcsik
aktív tag
válasz
fermacht1994 #65835 üzenetére
TRIM be van kapcsolva? SATA3 csatin van az SSD?
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Francia91 #65752 üzenetére
Üdv!
Win8-ra hogy tegyem fel ezt? Friss telepítés után próbáltam azonnal, mielőtt a Windows leszedi magának az Intel és AMD drivereket.. Nem működik. Próbáltam fordítva is,szintén semmi. Írtam, hogy sikerült, de utána újratelepítettem a gépet, mert tele volt már szeméttel a sok próbálkozástól. 19-szer volt eddig reinstall. Kezdek kiakadni.
Ez user error, ennyire balga lennék? Kérhetnék szépen egy picit szájbarágósabban valakitől, hogy mit mikor sorban, engedjem-e netre a gépet, mert akkor ugye szedi le a drivereket automatikusan. Köszönöm a segítséget!
-
Barcsik
aktív tag
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam Chaser fórumtárstól egy kiváló T500-at, amit nagy megelégedettséggel használok. Az a kérdésem, hogy mit kell/érdemes telepíteni a Lenovo oldaláról Windows 8.1-re, hogy a VGA-k közti szoftveres váltás működjön, mert eddig bámit próbáltam, nem jártam sikerrel. Kerestem itt fórumon és Google-ben is,de nem találtam megoldást. A Power Manager 8.1 alatt nem vált át Intel és ATI között, ezért vissza kellett térnem Windows 7-re ideiglenesen. BIOS-t is frissítettem, hátha, de nem oldotta meg. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Barcsik
aktív tag
válasz
soldi3r #65319 üzenetére
soldi3r Hobbi szinten, alkalmanként hajtom csak ki a gépből a maximumot és a keretem max 50k. Szemezgetek T500-assal is, ami az eddigiek közül valóban jó lenne a keretemig. Dell, stb-t nem nézegettem még. Csak el kell döntenem, hogy mekkora méretű gép lesz jó, mert néha azért hordozva is lenne.
Tikakukac Folyékony nitrogént az AW-nek!
-
Barcsik
aktív tag
válasz
Tikakukac #65315 üzenetére
CPU: Pl. amit még elfogad az x200 és a hűtése is bírja. Konvertálás, HD filmek, Videovágás
RAM: Online játékok: Farmville. A mostani 4 GB-nak bőven megeszi a 90%-át. Grafikázásnál is jól jön, persze a kettő nem egyszerre fut.+ nyitva 15 böngésző fül (2 böngésző), levelező,stb.
Csodát nem kérek.
A lényeg, hogy mit lehetne bele tenni és mennyiért. -
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Gép vásárlás előtt vagyok. Google és fórumban való kereséssel sem találtam érdemben választ kérdésemre, hogy milyen CPU-kat lehet tenni egy Lenovo ThinkPad X61S-be. Találtam egyet, ami megtetszett:
Lenovo ThinkPad X61S + Dokkolóval + Gyári Vadonat ÚJ Akkumulátorral Gyönyörű állapotban Magyar billentyűzettel
-12.1" LCD
-Core 2 Duo L7500
-2GB RAM
-160GB HDD
-VADONAT ÚJ Gyári AKKU!!!
-Magyar billentyűzet
-WIFI
-Bill.megvilágítás
-Dokkolóval Benne DVD-Író!
39.900-at kérnek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged