- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Zoli986 #98325 üzenetére
Szia!
Én azt mondanám, hogy az R40-nek gyűjtői értéke nem nagyon van, a T23-nak talán már kezd lenni, az 570-et érdemes esetleg valahol 5 és 10 ezer Ft között meghirdetni. Én T23-at 2-3 éve azt hiszem, 5-6 ezer Ft-ért vettem, akkor nekem annyit megért, de nem hiszem, hogy el tudnám most ennyiért adni. Az R40-et die hard IBM fanok meg azért nem fogják megvenni, mert az egy Acer bértervezte és -gyártotta modell. Ha amúgy a Pentium M Banias-os modell a Pentium 4-M helyett, talán valami használati értéke lehet.
Valószínűleg ebben a passzoló beárazós topikban jobban képben vannak.
-
Tikakukac
titán
válasz
Zoli986 #86058 üzenetére
De, beépül és zabál. Proci kupakján asztalin a feliratot esélyesen soha többet nem látod már. Meg ilyen apróságok.
Nem véletlen a legfontosabb a foskazán Intel tokjai alá a berakása. Ott lehet, februárban garim lejár és én is delidelek, oda simán rakom. Blokk-kupak közé sima MX2. 2-3 fokokért nem fogok ilyenekkel szórakozni. Pedig csak a hűtés annyiban van nálam, mint szerintem fél tucat ember gépe, de nem éri meg egyszerűen.
-
válasz
Zoli986 #86011 üzenetére
Az MX-2 gyári leírása ennyit ír: [link]
High Durability
In contrast to metal and silicon thermal compound, the performance of MX-2 does not compromise over time. Once applied, you do not need to apply it a second time as it will last over 8 years.Ezek alapján megőrzi a hővezető képességét.
-
Tikakukac
titán
válasz
Zoli986 #86011 üzenetére
Nyugodtan lehet darabos, nem az a célja, hogy folyós legyen, hanem, hogy miután kiment belőle az oldószer jól vezessen. Priviben egyik kollega havonta akarja a gépét pasztázni. Meg kell nyugodni, ez nem öngerjesztő
NewmanHD: Erősen nem ajánlom a liquidet arra amire te akarod. Olvass utána mivel jár az ilyesmi. Akinek annyiba fáj a procija, mint neked a komplett notid és kell a delid, na oda van értelme.
-
Zoli986
tag
válasz
Zoli986 #86007 üzenetére
Még annyit hozzátennék,hogy aida64 stress test alatt 2 perc alatt 75-80 fok közé ugrik a hőmérséklet és 3ezerre a ventilátor fordulatszám.10 perc múlva sem melegszik tovább,ugyan azt az értéket tartja,de nekem soknak tűnik.
Szóval a kérdésem továbbra is az,hogy mennyire normálisak ezek az értékek? -
Tim82
félisten
válasz
Zoli986 #85993 üzenetére
Power-on password. Nincsen köze a HDD-hez, ezért is volt édesmindegy, hogy másik gépben telepítve lett arra a vinyóra oprendszer.
Keress szakembert rá, Hardveraprón is van egy-két ezzel foglalkozó ember. Házilag nem nagyon fogod megoldani.
Mbenyo97: billentyűzet valószínűleg rossz, de szinte biztos, hogy ennyivel megúsztad.
-
metal01
őstag
válasz
Zoli986 #80223 üzenetére
Ha jól tudom abban is 4500MHD van, mint a T400-ban. Ennek kellene vinni a 720p és az 1080p videókat is. Milyen böngésző alatt próbáltad? Flash-t próbáltad frissíteni? Illetve megpróbálhatod HTML5-el a lejátszást. youtube.com/html5 -> itt lehet váltani.
Az erősebb proci sosem árt, de itt az IGP-nek kellene a videókat gyűrnie.
-
Tim82
félisten
válasz
Zoli986 #77042 üzenetére
Úgy járj el, hogy csinálsz neki egy hirdetést a Hardveraprón.
Nézd, az Alapelvekben benne van, hogy szakmai topikban tilos hirdetni. Én nem vagyok moderátor és jelenteni sem fogok ilyen esetben feléjük, de elvileg a topikgazdai jogkörömmel törölhetném a hirdetést tartalmazó hozzászólást.
Ehelyett inkább szólok, hogy semmilyen formában nem szeretik szakmai topikban a hirdetést. Topikgazdaként a feladatom is figyelmeztetni erre. Értem én, hogy jószándékkal írtad, nincs is ezzel gond, csak szólok, hogy erre harapnak a moderátorok, én meg inkább ezt megelőzendően teszem offba.
Egyébkênt a szabály csak saját hirdetésre vonatkozik, ha leírnád, hogy XY boltban láttál valamit, ami érdekes lehet és nincs érdekeltséged az adott boltban, az nem számít hirdetésnek.
-
Gondwana
addikt
válasz
Zoli986 #76796 üzenetére
Ez tényleg szükséges hozzá?
A 6 éves fiam szokta így nemelhidni, amit mondunk neki.
Kezdd a 187. oldaltól. Ha találsz arra utaló jelet, hogy a single-link LVDS szalagkábel és a kisebb gyújtófeszültségű inverterrel menni fog, akkor lehet próbálgatni a régivel is, egyébként meg alkatrészlista cikkszámok ugyanitt. -
Tikakukac
titán
válasz
Zoli986 #66710 üzenetére
Az,hogy a TP széirát változtatják és próbálnak megfeleni az átlagemberek igényeinek lehet a minőség romlásához vezet,de azért egy G550 stb-nél még mindig sokkal jobbak a TP edge és társai.Mind anyag minőségben mind kivitelezésben.
Vagy nem.
Tudom,hogy nem egy kategória,de van nálam egy packard bell aminek a burkolata darabokra van törve ,mert annyira gyenge,hogy ha megnyomod behajlik az egész.
Nyugi, ép palmrestes meg felső műanyagos 20-as meg 30-as X-et alig találni. Mindegyik törik, reped, hajlik, nesze PB.
Ebből zakó lesz, hogy mikor nem tudom. Majd ha csak HP meg Dell lesz a vállalatoknál talán nem vesznek fost kényszerből.
-
-
válasz
Zoli986 #66710 üzenetére
Szvsz a consumer kategória, ahogy van, értelmetlen, a fogyasztói társadalom rákfenéje a laptopok között, erőforrást pazarolni szar gépek gyártására..
Engem egyébként az zavar, hogy ezeket a kategóriájukbanelfogadhatódeamúgybélsár - gépeket is TP-nek hívják.
Szerintem semmi szükség nem volt a brand aljasítására.
Gyártsanak consumert, mert valamiből élniük kell, de nevezzék máshogy.
És akkor még nem ejtettünk szót arról, hogy a valódi TP-ket is consumer irányba tolják. Nem értem a Lenovót.
Minek vette meg a brandet, ha csak leélni tudja? -
Tikakukac
titán
válasz
Zoli986 #66706 üzenetére
Mindenkire rábízom, döntse el maga. Az első gusztustalan húzás, hogy elkurvítjuk a TP gépeket. A második, hogy a bejáratott brand segítségével eladunk valamit amit nagyon nem kéne, mert ráfaragás lesz. Harmadik, hogy mindezt néha sikerül olyan okádék minőségben kivitelezni, hogy legszívesebben cefréshordóba állítanám egy hétre azt, aki szerint a KKV szektor igenis imádja ha 5-ből 2 gép olyan, mintha azokat csukott szemmel rakták volna össze bambuszrágcsáló pandabébik uncsi közben.
Tim82: Igazán nincs mit, már kezdek átállni a 20-as szériára, kíváncsi vagyok ott milyen dolgokat kell megtalálnom
-
mcroberto
tag
válasz
Zoli986 #66688 üzenetére
Ha levan/volt jelszavazva az adott HDD egy Lenovo gépben, akkor nem nagyon fog menni másik gépben. (Megfelelő Lenovoban is csak akkor ha ismered a jelszót)
Visszaolvastam hogy mi a problémád, nem teljesen jó a válaszom, de hátha valakinek/valamikor jó lesz ez az információ.
-
-
_q
addikt
válasz
Zoli986 #61879 üzenetére
Nekem a régi laptopom pacardbell-nél volt az, hogy behalt az a cucc ami tölti az aksit a laptopban. Látta az aksit, de nem töltötte. Lehet itt is hasonló a gond, bár az hogy másik aksival meg valamit még is tölt az érdekes. Esetleg azt próbáld meg, hogy kikapcsolod a gépet és áram alatt hagyod. Ilyenkor nem fogyaszt a gép és ha minden jó akkor fel kell töltenie az aksit és akkor kiderül, hogy a töltőd kicsi-e. Ha ez után se tölti fel az aksit akkor az ami az aksi töltéséért felelős az lesz a hiba forrása, mivel azt írtad másik gyári aksival se javul a helyzet, így nem hinném, hogy az aksival van a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest