Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Lenovo USA-tol probaltatok mar rendelni Mo-ra laptopot? Megoldhato valahogy?
-
libesz
csendes tag
válasz
donjohnson #125996 üzenetére
Koszi. Igen ez lenne a lenyeg, hogy a mostani adapterrel megy-e, de akkor kene neki.
-
vicze
félisten
válasz
libesz #125994 üzenetére
A linkelt dungle nem TB és 0 köze hozzá, csak egy sima USB-C splitter, olyan 6x-os áron. Amit látok, hogy 55W-re limitált a töltése, így ez lehet esetleg probléma, ha fullon megy a laptop.
Annyi még hogy Gen 1 és 2-n is a 2. dokkolós usb-c a nagyobb sebességű, azt használd.
-
libesz
csendes tag
Sziasztok!
Ceges macbook melle tervezek venni egy sajat, AMDs T14 -et (gen1 vagy gen2). A ceges gepre most jelenleg egyetlen ilyen adapterrel csatlakozok. Szeretnem ezt megtartani, hogy egyetlen atdugassal tudjam hasznalni a Thinkpadet is.
Mivel az AMDs T14 nem tamogat rendes Thunderboltot, igy az lenne a kerdesem, hogy valaki hasznalt-e mar ilyen vagy hasonlo adaptert sikeresen hozza. Toltes, egy tovabbi USB hub es egy monitor van radugva.
Elvileg ugye a Thinkpad USB-C portjai tudjak a DP alt-mode -ot, meg a toltest is, de azert jo lenne tudni, hogy mindez egyetlen portba dugva is mukodik.
Koszi elore is! -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
T430-hoz lehet még valahol kapni fhd ips panelt? -
zsoltip
őstag
Lenovo ThinkPad T16 Gen3
Hogy a túróba tudom kikapcsolni az OSD-t?Korábban a Gépház, Rendszer, Kijelző, Speciális kijelzőbeállítások, OSD alatt ki tudtam kapcsolni.
Ma ez már nem megy.2 dolgolban szeretném kikapcoslni/törölni az ikonok megjlenését:
- Mikrofon ki/be megjelenítése
- Bill. világítás ki/be megjelenítéseKöszönettel várom a segítségeteket.
-
teptep
őstag
válasz
VMatteo #125989 üzenetére
Gyári [adatlap] szerint:
Some: HDD / SATA 6.0Gb/s, 2.5" wide, 7mm high, Active Protection System
Some: SSD / SATA 6.0Gb/s, 2.5" wide, 7mm high (e.g. xxxGB SSD)
Some: M.2 SSD / PCIe NVMe, PCIe 3.0 x 2, 16Gb/s
Some: 128GB M.2 SSD / SATA 6.0Gb/s, in WWAN slot as 2nd Storage,
mutually exclusive with WWAN and WiGig
Tehát gyárilag van benne 1 db 2.5" SATA HDD vagy SSD, illetve az újabakban
a SATA helyett 1 db M.2 2280 NVMe PCIe 3.0x2 slot.
Amennyiben nincs rá szükséged, akkor a WWAN kártya helyére berakhatsz egy M.2 2242 méretű SATA SSD-t. A doku 128 gigát ír, de felhasználók tettek bele [nagyobbat] is.
Arra kell figyelni, hogy a slot [B kulcsos], ezért az M kulcsos NVMe SSD nem rakható bele, csak a [B+M kulcsos] SATA SSD. (Vagy B kulcsos WWAN kártya.)
(Aztán olvastam olyat is, hogy valaki M kulcsos NVMe SSD-t rakott bele fejjel lefelé, és kiütötte az alaplapot. Mások meg egy kulcs illesztővel 2230-as NVMe SSD-t szereltek bele.) -
VMatteo
őstag
válasz
donjohnson #125988 üzenetére
Hálásan köszönöm, valóban működik!
Másik SSD-t tudok tenni ebbe a csodába? -
VMatteo
őstag
Sziasztok, több videót néztem, de csak Fn és CTRL gombok felcserélését láttam youtubeon. Hogy lehet T470-en beállítani, hogy az F gombok alapvetően a hangerőt, fényerőt állítsák, és csak a másodlagos legyen a valódi F1-F12?
Illetve másik kérdés, hogy szintén ezt a T470-et utólag lehet a gyári SSD mellett másik SSD-vel tuningolni?
Köszönöm ha segítetek, én eddig ezeket a gépeket csak használtam -
donjohnson
addikt
ezen a helyen van 1 év gari az akkura, ha nem jó, visszaviheted a boltba:
Budapest 1142 Ungvár köz 5.
https://www.notebook-alkatresz.hu/laptop-akkumulator?q=t480%20akku -
carr
őstag
T480/A485 utángyártott de közel azonos feszültségű, és wh kapacitású akkuból melyiket ajánlanátok?
Köszi -
-
Ogard
tag
válasz
FoxiestFox #125982 üzenetére
Hja, nem olcsó. De mostanában nem igen láttam ips-es roncsot, vagy ha igen, iszonyú foltos volt már. A lenovo thinkpad twist s230u roncsokat lehetett olcsón vadászni egy időben, de már azok is megdrágultak, és szenvedés leszedni a panelről az érintőképernyő részt, nagyon könnyen repednek. (Vajon honnan tudom...)
-
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Szerintetek magyarra matricázott T14 G2 billentyűzetre lenne vevő? Nagyon szépen van matricázva, méretpontos, csak a világítás így nem igazán működik a billentyűknél.
-
Ogard
tag
válasz
FoxiestFox #125971 üzenetére
A vaterán a hadrianus aukciozgat néha egész jó állapotú hibás darabokat. Most épp nincs, úgy látom, de burkolatilag majdnem mint példányt sikerült onnan vennem 7k-ért. Az alsó burkolat repedt egy ponton, nagyot eshetett egyszer - de a felső részek meg a bill vadiújnak látsznak. (Céges flotta gép lehetett, meglepetésre volt benne egy expresscard smartcard olvasó - donorgépnek vettem főleg a magyar bill miatt, de lehet felélesztem, vannak kopott billjeim palmrestjeim, hurcibálni jó lesz.)
Az lcd csak TN, de IPS lcd-t innen vettem tavaly: https://www.aliexpress.com/item/4000043674993.html - az slb3 verzió nekem jónak tűnik. (Volt gyári ips-em is egy i7-es x220, annál szebb a képe.) -
totron
addikt
válasz
vargas0502 #125973 üzenetére
Néha érdemes engedni az élet sodrásának, az aktuális lehetőségeknek. Titkos befutó rulez. Erről sem szólt senki!
-
válasz
vargas0502 #125974 üzenetére
Ezt szeretem benne, a billentyűzet köré építettek egy akkora gépet, de nem nagyobbat, amekkora a bill.
-
vargas0502
tag
válasz
FoxiestFox #125971 üzenetére
Én nekem is volt X220-asom régebben de valahogy nem jött át nekem az a könnyű meg kicsi laptop feeling. Az tány, hogy gépelni nagyon jó volt rajta de hát ezekben még számomra élhető billenytűzet volt.
-
vargas0502
tag
válasz
FoxiestFox #125969 üzenetére
Sorry, én néztem be azt hittem, hogy a T470-ről beszélsz.
A W520 nálam teljesen okés retro gamingre. Nekem is volt anno és nagyon szerettem. -
Amúgy kicsit több mint 1 év alatt totál sikerült leélnem egy X220-at amit szinte új állapotban vettem.
Nem kíméltem mostanában, jött velem kocsiban, házfelújításnál, esett kocsitetőről, a gyerek átrongyolt rajta párszor, ehhez képest csak az egyik sarka van letörve, és az lcd kezd egy sávon artifactolni, @Tika van alkatrészed? -
totron
addikt
válasz
vargas0502 #125968 üzenetére
570-specifikus volt az. L-nél mondjuk nem tapasztalom, igaz, nem is az a saroknál, képernyőnél megfogó típus vagyok. Nem a legjobban sikerült eresztés, D-SUB-fronton katasztrofális, de a kiemelkedő hangja miatt megtartom örökre. Kifinomult részletezés, laptopos fronton is hihetetlen. Minden is, aminek hangja van eteti magát vele.
-
válasz
vargas0502 #125968 üzenetére
Ő, én most csak a W520-ról nyilatkoztam, hogy szerintem nincs elég retro jegye hogy retro gamingre használják majd a népek 10-15 év múlva.
Persze én ettől még így fogok tenni. -
vargas0502
tag
válasz
FoxiestFox #125967 üzenetére
Van benne valami amit írsz. Talán a retro gaming vonalon egy valami tudná életben tartani ezeket a gépeket, pl. az aksi idő de nyilván már az sem a régi. Retro gamingre vélemyénem szerint ezek elég nagy foscsik ha csak magát a gépet akarrnám használni. Billentyűzet a régebbiekhez képest hulladék, ha csak a gépen kéne retro gamingelnem moncsi nélkül akkor arra meg pici lenne nekem,stb.. Nálam a retro gaming inkább 15"-os vagy annál nagyobb laptopon kezdődik. De mindenkinek más az igénye.
Amúgy nem ezek voltak az elhulló SSD-s modelek? Vagy az csak a T570-nél jétszott?
-
-
totron
addikt
válasz
FoxiestFox #125963 üzenetére
Vintage módba sikerült léptetni ezt a modellt is, hurrá. Múlt héten fele ennyiért jött szembe. Hacsak nem álmodtam.
-
VMatteo
őstag
Sziasztok,
Elkezdtem használni egy újszerű T470-et, sajnos csak 256GB SSD van benne, viszont ugye full legális rajta a Win. Ha cserélném az SSD-t egy nagyobbra, az op. rendszerrel mi lenne a helyzet?
Köszönöm előre is a segítséget! -
-
válasz
FoxiestFox #125947 üzenetére
Nekem anno volt egy eladó, nem nagyon kapkodtak érte, de azért csak elvitték végül
-
pihentagy
csendes tag
Sziasztok!
Anno 8 éve vettem egy T470-et, használtan, azóta is használom, szerintem egész jó állapotban van, a lehetséges 32 Gb-ra feltuningoltam a RAM-ot, mert fullstack fejlesztőként nem árt, ha sok docker fut egyszerre
A kérdésem, hogy valahogyan lehet-e ebben a modellben egy alaplap+CPU cserét megejteni, vagy itt is áll, hogy minden mindennel össze van celluxozva? A benne levő 2 magos Intel(R) Core(TM) i5-6300U CPU @ 2.40GHz processzor azért már nem a legfürgébb…
Amennyiben a fejlesztés nem megoldható, ha nem túl sokat bír az akku (kb 1h) de amúgy minden működik, akkor mennyit érhet a gép? (256Mb nvme ssd, nem érintőképernyős kijelző)
kösz
Gergő -
carr
őstag
A485 kakandok ( nem elírás, tényleg tele a faszom a kibaszott lenovo túlárazott thinkpadekkel...) minnyá kibaszom ezt a szart. elmegyek bazmeg tárgyalni, mondom vagánykodok.... nem kell töltő (persze a táskában volt, hogy na, ha gáz van tudjak má $-t csinálni).... 90% on volt az akku. bekapcsoltam, akkudriver, meg a minden is felfrissítve nehogy baj legyen, hogy 50% alatt kikapcsolbazmeg, erre mivan... lépnék be ügyfélprofil regisztrációhoz, 85% és kimúlik. oké, gondoltam biztos csak, valami bizbasz. power be. aszondja bazmeg hogy kikapcsol.... érteed. 85%on volt. kibaszott vantage persze nem szól, hogy az egyik akku kezd hulladékba menni ... most hazaértem megnézem, erre bazmeg.... beszéljenek a képek.
Ugyanitt aki szeretne részt venni thinkpad gyilkolásban 5e a beugró, és tényleg szervezek egy baltával, akármivel mindennel történő felgyujtást azekre a fogyasztói társadalmi szarokra.
ezelőtt kb mindkettőt jónak mutatta.
töltési küszöbérték mindkettőnél 90%on van. -
fungi
aktív tag
válasz
vargas0502 #125953 üzenetére
Az a W701... csoda egy darab, tényleg, a kijelzője is nagyon szép. Akkut sajnos nem lehet hozzá szerezni égen-földön sem. Nem is hurcolásra való, az igaz. DS-t még nem is láttam soha,az milyen lehet..
@Tikakukac, - Ha soványítani akarod a T60 flottát, akkor meg majd rám gondolj...
-
vargas0502
tag
válasz
Tikakukac #125955 üzenetére
Mondjuk az tény, hogy a W70x széria nem egy csöppség. Ha lehetne ideális laptopot választani kinézetre / méretre a régebbi T szériából akkor nekem tuti, hogy a T61p-ből a 15,4-es lenne az ami...., egy modern hardverrel atom jó lenne még a mai napig. Jó azt aláírom, hogy a kijelző nem az eddigi legjobb benne amit anno régebbi thinkpadokba pakoltak.
-
Tikakukac
titán
válasz
vargas0502 #125953 üzenetére
Ez a bajom velük, ormótlanok.
-
vargas0502
tag
válasz
Tikakukac #125945 üzenetére
Pedig nagyon franko a W széria. Nekem volt / van is egy pár darab belőle. Sajnos még a W701ds-hez nem jutottam hozzá. Itthon kb. fehér holló, ami meg a kinti piacot illeti inkább ne is menjünk bele. W701-en veretem a "retrobb" játékokat, hát mit is mondjak...nekem pl. itt már nem kell külső monitor. Egy szörnyeteg az a gép a teljesítményét és méreteit illetően is.
-
fungi
aktív tag
A T430s egy kényszerprojekt, volt egy T420si gépem, /ugyanaz mint a T420s, csak I3 a processzor/ aminek tönkrevágtam az alaplapját, /nem részletezném hogyan/ és a felső része kijelzővel, mindennel egy Hardveraprón talált hiányos T430s alsó részére lett rárakva /zsanérok is stimmelnek/ az eladó által, így T430s lett belőle. Tökéletesen működik, de a T420si gyári akkuját nem akarta tölteni, hiába ugyanaz a méret, kellett az EC mod ahhoz hogy töltse. Amúgy meg jobb lett a gép, talán gyorsabb is, de mindenképp csendesebb, előnyére vált a csere. Szóval a vékony T420s vagy si akku jó a T430s-be, egy Linuxos mókolás után tölti is, de az eljárás jól van dokumentálva a neten.
-
zsoltip
őstag
Kérdeztétek miért épp Lenovo ThinkPad T16 GEN3 lett a P53 utódja. Most egy hete, hogy elkezdtem rendesen használni.
Hát.. Sok kis bosszantó apróság, ami utólag lett nyilvánvaló számomra. Korábban átsiklottam felette...
- Memóriakártya olvasó hiánya
- érezhetően lassabb gép. Már a bootolás, mivel ugyanazokat a progikat tettem indulóba, mint a P53-ban volt.
- Ha nagyon sok mindent "fogyasztok egyszerre", a 16GB RAM közel 12-13 GB-ig megtelik. Így a korábbi 32 GB más élmény volt.Amit nagyon szeretek viszont rajta a kompaktabb volta, mégis teljes billentyűzettel. Így a hordozhatós@g komfortosabb.
De ezen kívül P53-mal szemben sok jót nem tudok mondani. -
-
totron
addikt
válasz
FoxiestFox #125944 üzenetére
B@szó modell for TP-souls, de rosszabb hűtés, alacsonyabb felbontás, nagyobb TDP.. legyünk őszinték, elsősorban magunkhoz. Ha persze polcra kell, az megint más. Van eladó, most is.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #125944 üzenetére
W-ből 500-as van egyedül és ennyi. Azok sosem vonzottak
-
-
totron
addikt
válasz
Tikakukac #125941 üzenetére
Szinte mindig vannak ilyenkor hangok, amik emberekből jönnek, azt mondják elég egy laptop is, minden továbbit ők nem értenek. Ti hogy veritek vissza ezeket az értő véleményeket, letörő szándékú megmozdulásokat?
Mindig van olyan tulajdonság, amiről nem szólt senki! Így hát kell a tapasztalás. Senki nem vétózhassa. -
carr
őstag
válasz
fungi #125878 üzenetére
van erről több infód? Van egy T430S-em, elég jó kis gép, de új kora óta kuka benne az akku. Gondolkodtam hogy lehetne gyári vagy nagyobb akkut belemókolni, de aztán elvetettem az ötletet.
most újra elővenném. Csak értelmes akku kéne hozzá, ami többet bír mint a gyári ócó.
-
vicze
félisten
válasz
donjohnson #125935 üzenetére
Ezek mind már a CES-en be lettek mutatva 2 hónapja nincs újdonság. Asszem még G5-öt kapok újnak pár héten belül. De nagyon utálom az új formát.
Legalább a Fn Crtl cserélhetők örülhetnek.
@lezso6: A 135W miatt nem lesz gyakori laptopban, HP egyik Z-jében van csak eddig. TP-be csak Strix Ponit került.
-
-
válasz
donjohnson #125935 üzenetére
Ha lesz Strix Haloval szerelt, akkor lehet.
-
donjohnson
addikt
MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg a Lenovo
vesztek új thinkpad-et?
-
válasz
vicze #125929 üzenetére
És még a bocsánatkérés is stimmel... Sebaj.
Egyébként a docking station és egyéb fantázia névvel ellátott egységeket is néztem, hogy kiváltsam a Lenovo TB dokkolóját...de egyik sem volt meggyőző abban a kérdésben, hogy akkor a 2 gép között TB-n le tudom osztani a közvetlen rákötött perifériákat...
Már megszoktam mindig olyan hülyeségeket akarok, ami totál periférián van és még nincs rá kiforrott megoldás...csak pár év múlva... Vagyis van... a Sabrent megoldása... De azért az elég heroin áron megy.
-
fungi
aktív tag
Az igen, nekem a legenda T60-ból csak 1 db.van, R60-asból van viszont négy. Roncsprojektnek indultak, aztán 2 darab egész rendes állapotba került. Mivel minden helyet elfoglaltak, polcrendszert kaptam karácsonyra a flottának.
-
Tikakukac
titán
válasz
Balinov #125920 üzenetére
1 "k" lesz az, de köszi az érdeklődést
Majd lesz poszt vagy logout, rendbe vannak rakva a thinkpadjaim """nagyjából""" csak egy cégköltöztetés, egy lakásfelújítás aztán egy kis egészségügyi lerobbanás most pedig új munkahely és teljes profilváltás történt. De amúgy X220t rendberakás volt tegnap este is, szóval mennek a dolgok, csak a fórumra read onlyzok egy ideje
-
totron
addikt
A P széria 3 gombjáról kinek mi a benyomása? Elég lenne 2 is? Akad előnye a padba beépített megoldáshoz képest, jobb a mindennapokban?
-
vicze
félisten
válasz
MrSealRD #125924 üzenetére
Vannak mások is, de a Sabrent a legszerűbben elérhető M.o.-n. UGREEN-nek van egy kb. ugyanolyan.
Viszont amit akarsz olyan szerintem nincs, a TB daisy chain-elni nem olyan egyszerű, szóval csak olyan megoldást fogsz találni ahol a KVM egyben a dock is, így a Lenovo dock mindenképp ki fog esni.
Gondolom ár miatt akartál egy "egyszerű" switchet, de a Thunderbolt cuccok alap ára miatt, ez sajnos nem túl gazdaságos alapból. -
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #125917 üzenetére
Ohh, most láttam a W701 hirdetésed... Látom már rákaptak
-
Balinov
titán
Tikkával mivan?
, régen írt ide, remélem minden oké vele
-
válasz
mahi1 #125918 üzenetére
Nekem egykor Thinkpad gyűjtési szenvedélyem volt, úgyhogy volt rengeteg táskám is, mert igyekeztem mindegyiknek megadni a sajátját, de legalábbis azoknak amiket különösen szerettem.
Még maradt vagy egy tucat, van kék logós, fehér logós, piros-zöld-kék logós nagy, kicsi, szuper, gagyi, mindenféle. -
mahi1
csendes tag
válasz
FoxiestFox #125917 üzenetére
De jó! Megnyugtattál, hogy nem csak nekem van gyűjtési szenvedélyem
-
-
mahi1
csendes tag
Ki a ThinkPad táskákat szereti, rossz ember nem lehet
Úgy kezdődött, hogy a 14”-os T460-asomhoz szerettem volna egy szép táskát és nagyon megtetszett az előző, GEN1-es Professional táska széria.
Találtam is egy teljesen új 14”-os darabot, ám útközben meghízott és már 15,6”-osként érkezett meg hozzám (erről már írtam itt). Édesanyám beleszeretett a nagyobb táskába és elkobozta...
Elkezdem újabb 14”-os Professional táskát keresni, de közben szembejött egy 15,6”-os Professional hátizsák és egy 14”-os (olcsóbbított kivitelű) ECO, de szintén GEN1-es táska, amiket nem tudtam kihagyni.
Aztán végül, nagy nehezen Lengyelországban találtam egy 14”-os Professional táskát is, így „kis családom” teljessé vált :)Összegzés:
14”-os GEN1-es (első generációs) Professional-ból csak Slim (vékony) változat létezik, ami extrém jól néz ki, de annyira szűk, passzentos, hogy az első zsebe nehezen pakolható. Az egyszerűbb ECO változat (a képen balra a sötétebb) jobban hozzáférhető, ezért azt tartom meg.
15,6”-os Professional táskából létezik normál és slim változat is, nekünk a normál (3 zsebes, vastagabb) változat van, ami nagyon jól védi a gépet, Anyukám szerint álom pakolni, nagyon jó konstrukció.
Ugyanakkor - véleményem szerint - a legjobb választás a 15,6”-os Professional hátizsák, annyira átgondolt kialakítású.A Professional hátizsákot és az ECO táskát tartom meg magamnak. A hátizsákot viszem hosszabb utakra, az ECO-t pedig csak városon belül használom gyors kiruccanásokra.
Tárolni is egyszerűen tudom a táskákat, hiszen a hátizsák első zsebébe pont belefér 14”-os kistesó.
A 14"-os Professional Slim táskának pedig könnyes búcsút intek.A GEN1-es Professional táskák gyenge pontja a fül (fogantyú), ami olyan vékony műbőr bevonattal rendelkezik, hogy hamar kiszakad, kireped (tudatos avultatás). A használt táskáknál nehéz kifogni hibátlan fülűt. A Professional hátizsákom füle is repedezett volt, de táskás szagember 2500 Ft-os áron kicserélte minőségi műbőrre, ami mostantól körülbelül örökké fog tartani.
A táskák többi részét nem érheti panasz, minden minőségi anyagból van, a cipzárak befelé fordított, vízálló kivitelűek.
Elmondhatom, megérkeztem a ThinkPad táska Nirvánába
, tovább nem keresek.
-
Sziasztok!
Az alábbi struktúrát szeretném megvalósítani. Az egyetlen hiányzó elem a zöld box. Ami egy Thunderbolt KVM switch lenne. Elég ha van 1db Thunderbolt bemenete és 2 gép felé szintént 1-1 TB kimenete.
A jelenlegi felépítésben a dokkolóból a kábel egyenesen a laptopba megy...de értelem szerűen egyszerre csak egy gépbe...és macerás mindig dugdosni. Szeretném ha lehetne 1 gombnyomással váltani.
Tudom ez nem specifikusan Thinkpad téma...de a dock is Lenovo és a P51 az egyik laptop... hátha használ valaki hasonló setupot. De ha a megfelelő topikba kapok útbaigazítást, akkor sem sértődöm meg.
-
Nimda
addikt
Szia mindenki! Egy olyan kérdésem lenne, bár lehet nem ez a megfelelő topik, de mégis csak itt vannak a szakik, hogy ti melyik ThinkPadot vennétek, amelyiknek hosszú lehet a win11 támogatása? Használtat szeretnék, ami nem túl drága. Sajnos nagyon el lehet veszni az aprón is, leginkább a T széria érdekelne.
-
carr
őstag
válasz
yodee_ #125908 üzenetére
barna:
itt a jobb alsó részen a vantage ikon, az intelesen nincs ez meg. ott bezárom azt huss, elkussol a fazba. Amd-n pedig bezárom, és fut a háttérben
Nálam pl ilyen opció nincs is....
amúgy úgy tölti, de na. 90% ahogy beállítottam. mondjuk nem értem ki használja így, hogy naponta meríti és tölti közel 0%ra, hogy dögöljön megfele az akku, csak a szemetet gyarapítja. idiocracy. Pl: ha jól veszem ki yodee, így használja : "Töltési küszöbértéket nem használok mert amikor lemerül, feltöltöm, és kihúzom." @125900ban. Vagy az akkut húzza ki, az is lehet, de még mindig ott van a BELSŐ akku.
Azt is állandóan fárasztja az állandó feszkó. Ha jól tudom a túltöltés ugyanolyan káros, mint a 20% alá merítés....Ja igen, nálam mindig be van dugva a gép. Asztali gépként működik.
Na, mindegy. csőstül minden most. bazeg, geci kovid nem elkapott? 1 hete bazeg úgy köhögök a tüdőm majd kiköpöm, ma meg már elkezdtem nem érezni illatokat, se ízeket. kurvajó.... :/ közben begyűjtöttem 106e közlekedési bírságot meg 8 pontot úgy, hogy 98 óta vezetek, egyszer se hágtam semmilyen szabályt.
Most már a halál jön? WTF? -
De miért kell futnia a háttérben?
Nem attól függ, hogy tartja-e az akku határokat, vagy sem.
És a válaszaidból ítélve nem volt fenn a megfelelő driver, ezért töltötte 100%, annak ellenére hogy az appban beállítottad.
Ilyenkor egyébként ha a driver nincs fenn akkor jobb felül az akkunál figyelmeztet. -
carr
őstag
válasz
donjohnson #125904 üzenetére
na, az van, hogy amit barna mondott azzal javult, de míg be nem léptem a kék vantage-be, meg eszközkezelőben nem engedélyeztem a futást, és appon belül is, át kell kapcsolni, hogy indítsa rendszerrel, most így fasza.
Tényleg, erre se lehet win7et tenni, vagy ne mazozzak?
köszike -
carr
őstag
válasz
yodee_ #125901 üzenetére
félévente nem szeretnék új akkukat venni.
barna:
Nem tettem fel, eddig nem tudtam... pótoltam.
Most feltettem a commercialt, X-re ugyanúgy bezárja az appot.
A485nél X-re lemegy a tálcára, fut a háttérben.
nem értem, miért csinál ilyet egy gyártó a saját szoftverével 2 külön platformon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Mini-ITX
- Egérpad topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vicces képek
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest