-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
A T480 bármilyen m.2 ssd-t megesz? Konkrétan erre gondoltam: [link]
-
Nimda
addikt
válasz
vicze #126270 üzenetére
Tehát maga az SGX ajánlás önmagában is hibás, mivel nem szükséges az ujjlenyomat olvasó működéséhez, és csak véletlen, hogy nyomra vezetett.
A vicc az, h korábban is néztem az SGX beállításait, ajánlások alapján, de h mi is ez pontosan, nem néztem utána. Ez hiba volt. Ha tudtam volna, akkor nem be, hanem inkább kikapcsolom, illetve h a szoft. (hello) vezérelje, akkor hamarabb is megoldottam volna.
-
Nimda
addikt
válasz
Kbali #126264 üzenetére
Sajnos ezeket is végig zongoráztam, nem oldotta meg
A Lenovo fingerprint manager, fent sem volt. A frissítést a vantage alkalmazással csináltam mindvégig. Az Intel SGX is be van kapcsolva. Elavult és inkompatibilis -én erre tippelek. Van akinek működik ilyen laptopon? (T480)
Sajnos a Thinkpad hardvertesztje nem terjed ki a fingerprintre. A windows hello nem lát ujjlenyomat olvasót a gépben.
-
Nimda
addikt
válasz
Kbali #126261 üzenetére
Feltételezem, ha hardveres hiba lenne, akkor nem látná az eszközkezelő sem. Meg a másik, h nem csak én futottam bele 10 -es hibakódba, szóval a probléma nem egyedi.
Amúgy van fent egy ubuntu is, de ahhoz, h itt is működésbe hozzam, sajnos nagyon nem értek a linuxhoz, nekem kínai picit
legalább kiderülne, h működik, csak a win szivat.
-
Nimda
addikt
válasz
Kbali #126261 üzenetére
Nincs, ez alapvető.
Amiket eddig próbáltam ajánlások alapján:
- gyári új és régi driverek
- bios frissítése
- biometrikus szolgáltatások elindítása
- system32 .dat file törlése (database)
- helloface driver telepítése
- mivel ez egy 0km-es laptop, szétkaptam és a kábelezést is megnéztem, ki-be csatlakoztattam, semmi változás.A win10 pro friss telepítés. Mondjuk a legújabb driver 2022 -es, lehet újabb kéne, de nincs.
-
Nimda
addikt
válasz
donjohnson #126259 üzenetére
Igen, semmi eredménye
a win10 -es fel sem megy mert újabb a rendszer. 22H2.
-
Nimda
addikt
Adott egy T480 aminek az ujjlenyomat olvasója nem működik win10 alatt. 10 -es hibakóddal, nem indítható az eszköz. Próbáltam szinte mindent, ami fellelhető trükk a témában, de semmi sem bírta működésre bírni. Esetleg valakinek van működő ötlete?
Köszi!
-
Nimda
addikt
Szia mindenki! Egy olyan kérdésem lenne, bár lehet nem ez a megfelelő topik, de mégis csak itt vannak a szakik, hogy ti melyik ThinkPadot vennétek, amelyiknek hosszú lehet a win11 támogatása? Használtat szeretnék, ami nem túl drága. Sajnos nagyon el lehet veszni az aprón is, leginkább a T széria érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest