- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mc'
csendes tag
válasz
Nimda #126393 üzenetére
Először is köszi a tippeket.
Az első újratelepítésnél is szerintem ugyanaz a win 11 verzió volt mint a másodiknál, de az nem usb-s telepítés volt, hanem csak a meglévő mellé települt fel, intézőből indítva.
A második telepítésnél a microsoft honlapon keresztül csináltam telepítő pendrive-ot, majd formáztam a meghajtót telepítés előtt.Még eszembe jutott egy kérdés, 65W-os lenovo usb-c adaptert kaptam a laptophoz. Vajon egy hasonló teljesítményű mobil töltővel is tölthetem a lapost?
-
teptep
senior tag
válasz
Nimda #126331 üzenetére
[Gyári specifikációk] szerint vagy 2.5 SATA (SSD vagy HDD) mehet bele, vagy M.2 2280 PCIe 3.0x4 NVMe SSD. Ha jelenleg is ilyen M.2 [házad] van, akkor csak cserélni kell az SSD-t. De ha 2.5" SATA egységed van, akkor a házat is cserélni kell.
Amit kinéztél SSD az PCIe 4.0, olvasási sebessége 6 000 MB/s. A foglalat viszont PCIe 3.0x4, ezért az olvasás kb. 3500 lesz csak. Tehát ha olcsóbb, akkor vehetsz kisebb sebességű SSD-t is.
És a WWAN helyre még be lehet tenni pluszban egy 2242 méretű 128 gigás NVMe SSD-t is, de az már a 3500-nak is csak a felével fog menni, mert 4 helyett csak 2 sávos az adatátvitel a [Gyári specifikációk] szerint.
Amit eddig írtam, az mind szép és jó. De az utolsó mondatot nem értem:
"* Installed M.2 SSD is PCIe 3.0 x 4 but run at PCIe 3.0 x 2 due to M.2 SSD adapter limitation" Ez mint ha azt akárná sugallani, hogy a 2280 és a 2242 SSD is csak PCIe 3.0x2 sebességgel fog működni, azaz kb 1700-1800 MB/s. Nem tudom mások ezt hogyan értelmezik? -
Francia91
veterán
válasz
Nimda #126290 üzenetére
Én már használtam ilyet, ismerem a módját, stb.
Próbáltam csak 1 kártyával, eleve úgy kezdtem.
Acces LED bekapcsoláskor villan fel, aztán csak a Power LED világít tovább.
Természetesen a T500-ason is moddolt BIOS volt, anélkül el sem indul nem Whitelist-es eszközzel a gép. -
Kbali
nagyúr
válasz
Nimda #126263 üzenetére
copilotot megkérdeztem neked, ezt válaszolta:
A hibakód -10 általában azt jelzi, hogy a meghajtó elavult, sérült vagy inkompatibilis. Íme néhány lépés, amit megpróbálhatsz a probléma megoldására:Meghajtó frissítése:
Nyisd meg az Eszközkezelőt (Device Manager).
Keresd meg a Biometrikus eszközök (Biometric Devices) szekciót.
Kattints jobb gombbal a Synaptics eszközre, majd válaszd az Eltávolítás (Uninstall) opciót.
Látogass el a Lenovo weboldalára, és töltsd le a legfrissebb meghajtócsomagot, vagy használd a Lenovo System Update vagy Lenovo Vantage alkalmazást1.
Windows Hello beállítása:Nyisd meg a Vezérlőpultot (Control Panel).
Válaszd a Programok és szolgáltatások (Programs and Features) opciót.
Távolítsd el a Lenovo Fingerprint Manager Pro alkalmazást.
Állítsd be az ujjlenyomatokat a Windows Hello segítségével1.
BIOS beállítások ellenőrzése:Indítsd újra a laptopot, és nyomd meg többször az F2 vagy Del gombot a BIOS beállítások eléréséhez.
Menj a Biztonság (Security) fülre, és engedélyezd az Intel SGX opciót.
Mentéshez nyomd meg az F10 gombot, majd indítsd újra a gépet2.
Ha ezek a lépések nem oldják meg a problémát, érdemes lehet további segítséget kérni a Lenovo támogatási oldalá
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest