- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
válasz teptep #125498 üzenetére
Win10 kellene egyelőre sajnos, a gépen futó szoftvernél csak Win10 alatt garantálják a hibamentes működést (június környékére ígérik a Win11 kompatibilis verziót).
Telepítőre azért kérdeztem rá, mert régebben találkoztam olyan géppel ami csak a gyártó által kiadott telepítővel volt hajlandó bootolni, a sima MS oldaláról letöltöttel nem...
-
teptep
senior tag
válasz teptep #125359 üzenetére
Közben visszaolvastam: "Arra gondoltam hogy az 1TB SSD-t meg öntöm több partícióra. Majd klónozom az 512-esen lévő C meghajtót az 1TB egyik, szükséges méretű (kb. 130 GB elég) részére."
Akkor a klónozás előtt a D partíciót összébb kell húznod úgy, hogy jobb oldalt 130 Giga szabad hely maradjon. Ezt a kedvenc partíció menedzser programodddal végezzed. Nekem például egy 4 gigás pendrive-on ott van a Hirens Boot. Arról az AOMEI Partition Assistant v10.2.2-t választanám. folyt köv... -
zsoltip
őstag
válasz teptep #125354 üzenetére
Köszi a hsz-okat.
Adott 1TB + 512 GB SSD a P53-ban. A rendszer (C meghajtó) az 512 GB.
Ezt az 512 GB SSD-t szeretném áttenni T16-ba, és azon egy rendszert telepíteni.
DE! Amíg nem él T16-on jól, belakva az új OS, addig szeretném a P53-at használni.Arra gondoltam hogy az 1TB SSD-t meg öntöm több partícióra. Majd klónozom az 512-esen lévő C meghajtót az 1TB egyik, szükséges méretű (kb. 130 GB elég) részére.
Nos ez működhet? Miként, mivel és hogyan tudom ezt megoldani?
-
zsoltip
őstag
válasz teptep #125315 üzenetére
2 Dokkoló maradt a latban:
- Lenovo ThinkPad Hybrid USB-C dokkoló
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 4 DockMi a véleményetek? Melyikkel van tapasztalatotok?
-
zsoltip
őstag
válasz teptep #125311 üzenetére
Erről a monitorrol van szó, párban: Mi 2K Gaming Monitor 27"
Mit kell keresni, hogy meg tudjam válaszolni, mind két kérdést?
1.) Egyik monitor sem tudja tölteni a laptopot? [#125298]
2.) Egyik monitoron sincs DisplayPort OUT a monitorok láncolásához?(U.i.: #125309 Ez a bejegyzés törölhető a Topikgazda által. Fals duplikátum.)
[ Szerkesztve ]
-
zsolti75
senior tag
válasz teptep #124521 üzenetére
Ja, a fedlapnál rá van ragasztva a műanyag keretre egy alu burkolat,
ugyanúgy megvannak a beforrasztott szegecsanyák, amiket nagyon szeretünk. A palmrest full műanyag, nincs rollcage, és a bill sem cserélhető. Az Arctic grey verziót eu-ban nem forgalmazzák!
#124520 Atos23 Ha megírod mi a keret, körbenézek, hátha belefér egy T vagy L. -
Atos23
senior tag
válasz teptep #124521 üzenetére
Szerintem a vázanyag tapintás szempontjából majdnem mindegy, mert úgyis ráhúznak valami műanyag gyantát. A céges gépem pl. T14 G2, előtte T490 volt, a privát gépem T480. A T14-nek olyan szinten gagyi műanyag borítása van az elődeihez képest, hogy rossz megérinteni, a palmrest csuklótámasz részére ragasztanom kellett matricát, hogy a csuklómat ne birizgálja. Ha az E14 is olyan gagyi bevonatot kapott, mint a T14, akkor köszi Lenovo, nem kérek belőle.
-
veterán
-
Petrónius
aktív tag
válasz teptep #123712 üzenetére
(Első körben a munkahelynek kellene szólni, hogy biztosítsanak netkapcsolatot és ne a másét kelljen lopni )
Lehet félreértettél.
Ezt nem lopom. A felhasználás magán jellegű. Ez egy jelszó nélküli (free) hálózat. Mielőtt elkezdtem használni, átmentem hozzájuk és megkérdeztem hogy használhatom e. A válasz igen volt. Ezt ők a bemutató terem látogatóinak tartják fenn. Vagy éppen aki arra jár.
Egyébként nagyon közel vagyok, egy üvegajtó választ el minket.
A többinek pedig utána nézek.
Köszönöm szépen a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gigabyte Aorus 15 QHD IPS 165Hz i5-12500H 12mag 16GB 1TB Nvidia RTX 3070Ti 8GB 140W W11 Garancia
- Új DELL Inspiron 14 "Kis Gamer" Tervező Vágó Laptop 14" -20% i7-13620H 10M 16/1TB RTX 3050 6GB 2,5K
- Új MSI Katana 17 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Zenbook UX3405MA 14" 3K OLED Intel Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14s Gen41 4" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar