- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
yodee_ #125908 üzenetére
barna:
itt a jobb alsó részen a vantage ikon, az intelesen nincs ez meg. ott bezárom azt huss, elkussol a fazba. Amd-n pedig bezárom, és fut a háttérben
Nálam pl ilyen opció nincs is....
amúgy úgy tölti, de na. 90% ahogy beállítottam. mondjuk nem értem ki használja így, hogy naponta meríti és tölti közel 0%ra, hogy dögöljön megfele az akku, csak a szemetet gyarapítja. idiocracy. Pl: ha jól veszem ki yodee, így használja : "Töltési küszöbértéket nem használok mert amikor lemerül, feltöltöm, és kihúzom." @125900ban. Vagy az akkut húzza ki, az is lehet, de még mindig ott van a BELSŐ akku.
Azt is állandóan fárasztja az állandó feszkó. Ha jól tudom a túltöltés ugyanolyan káros, mint a 20% alá merítés....Ja igen, nálam mindig be van dugva a gép. Asztali gépként működik.
Na, mindegy. csőstül minden most. bazeg, geci kovid nem elkapott? 1 hete bazeg úgy köhögök a tüdőm majd kiköpöm, ma meg már elkezdtem nem érezni illatokat, se ízeket. kurvajó.... :/ közben begyűjtöttem 106e közlekedési bírságot meg 8 pontot úgy, hogy 98 óta vezetek, egyszer se hágtam semmilyen szabályt.
Most már a halál jön? WTF? -
carr
őstag
válasz
yodee_ #125901 üzenetére
félévente nem szeretnék új akkukat venni.
barna:
Nem tettem fel, eddig nem tudtam... pótoltam.
Most feltettem a commercialt, X-re ugyanúgy bezárja az appot.
A485nél X-re lemegy a tálcára, fut a háttérben.
nem értem, miért csinál ilyet egy gyártó a saját szoftverével 2 külön platformon? -
tothjozsi96
addikt
válasz
yodee_ #125845 üzenetére
Én a helyedbe inkább nézegetném a Hardveraprót. Én T490-el vagyok hasonlóan. Annyit tud az akkum mint a tiéd. Egyenlőre teljesen jól használható, nincs vele gond. De az általad említett okok miatt én is gondolkodom cserén. Aprón van is hozzá új akku, 20e forint, de én még ezzel is úgy vagyok, nem biztos hogy megéri. Szerintem azt az összeget amit írtál, azt semmiképp sem éri meg. Szerintem jobb kivárni és hátha lesz majd aprón vagy valahol.
-
barnam_
nagyúr
válasz
yodee_ #125845 üzenetére
Kidobni a szó szoros értelmében semmiképp sem, esetleg eladni használtan.
De ugye ez az új akku bruttó 80k, ezek a gépek pedig 60-100k között vannak Hardveraprón. Szóval sehogy sem jön ki a matek.Ahhoz, hogy megérje, relatíve magas áron kellene eladnod a használt akkut, de ki fog annyit adni érte?
-
-
-
Reggie0
félisten
válasz
yodee_ #122210 üzenetére
Bootolj be egy live linuxot es ha onnan nem tunik el, akkor vmi windows/driver problema. Ha onnan is eltunik, akkor nezd meg mit ir ki a dmesg parancsra, hatha lesz vmi pcie-vel kapcsolatos hibauzenet. En meg azt is el tudom kepzelni, hogy a limitalt tapellatas okozhat gondot, mert nem tudja biztositani a kartya igenyet az a slot. Ilyen szempontbol jobbak a 2230-as kartyak, azoknal eleve nem biztositja a szabvany a nagyobb fogyasztasi kategoriakat.
-
donjohnson
addikt
válasz
yodee_ #122210 üzenetére
én itt úgy értem, hogy ha van 2,5" sata meghajtód, akkor elveszi tőle a sávot és nem marad "storage" típusú sáv a wwan portnak.
reddit:
"Evidently the PCIe lane it uses for SATA is shared with the SATAe slot, so when both lanes are used in the SATAe slot, the WWAN slot cannot be used for storage." -
-
válasz
yodee_ #120671 üzenetére
Akkor már volt benne cserélve ez-az, mert az alján látható adatok alapján teljesen alap konfig.
Tim gyorsabb volt.
De akkor a lap is cserélve volt. -
-
válasz
yodee_ #118669 üzenetére
Elég nehéz kiirtani, én úgy szoktam, hogy gpedittel letiltok belőle amit enged, reboot, eltüntetem a registry bejegyzéseit (mindre vannak leírások google bármely találat jó lesz), aztán take ownership (ehhez kelleni fog egy tool hogy legyen ilyen kontext menüd) a mappáin (mindenfelé van, mindkét program filesban, userben), törölni amit enged, reboot csökkentett módban, még egyszer mindent törölni a mappáiban amit enged, majd még egyszer átmenni a registryn hogy megtisztult-e.
Reboot rendes módban és visszakaptad a cpu időd nagy részét, és nyertél egy zsák akkuidőt.
Nyilván kibelezett securityvel ne azon a gépen menj kétes oldalakra -
válasz
yodee_ #118665 üzenetére
Hát, akkor másik az igényeink, elfogadom ezt is.
De nekem mindig kettéáll a fülem, mikor meghallom, hogy valakinél egy Chrome fszba húzta a harmadik gen i5-öt (vagy mi van az X230-ban), mikor nagyon nem szabadna neki.Régebbi cpu-kat a Windows Antimalware service tudja megakasztani, ami minden programindításnál ráül az erőforrásokra és nem tudsz vele mit csinálni, azon kívül, hogy az írmagját is eltünteted egy kis registry, group policy mókolással, és biztonság kedvéért a fájljainak törlésével
-
válasz
yodee_ #118659 üzenetére
Ezt kifejtenéd kérlek?
Én pont azon vagyok "meglepődve" évek óta, hogy egy C2D Thinkapdre Win10-et vagy 11-et (a kis trükkel ugye) telepítve gyakorlatilag plug&play az egész, és hibátlanul működik.
Soha, ismétlem soha nem volt ezelőtt olyan Microsoft OS, ami a támogatottsága idején ennyire régi vason napi használatra alkalmas és frissíthető is legyen.
Több C2D notit is napizok, első gen i7-es is van, gyakorlatilag netezés, Office, hasonlók, amire az emberek a laptopjaikat használni szokták, nem lehet különösebb különbséget érezni a rendszer működésében, ha mondjuk a W701-em után egy T470-et használok. Annyi, hogy az újabb energiahatékonyabb.
De ha a W500 van nálam, annál sem érzem, hogy az MS mindent megtenne, hogy ne használhassam, stabil, gyors, hívös. mindene működik, alszik-kel ahogy egy modern noti.
Lehet consumernél nem így van, de nem látom, az miért lenne más.
Legyen legalább 8GB memó, SSD, legalább két mag, és a 10-es boldog. -
Tomi_78
aktív tag
válasz
yodee_ #116624 üzenetére
"Quickboot és Secure Boot be van kapcsolva. Legalábbis nálam ez volt (x230, thinkcentre M81,M800)"
Azokat hol lehet elérni? A gép BIOS-ában? Abba hogyan lehet belépni, mert én csak a boot-menübe tudtam az F12-vel. De abban csak a betöltési sorrendet lehet megváltoztatni, illetve van valami diagnosztikai lehetőség is, de abban nem volt az általad említett két opció.
-
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
yodee_ #116163 üzenetére
Hú, köszi a tippet, mázlimra be volt kapcsolva a WoL. És mint kiderült, csak a bekapcsoló gomb nem működik, minden más igen.
Többieknek is köszi.
Anyósomék használják, lehet kinyomták belőle a szuszt, semmi mozgása nincs is a bekapcsoló gombnak. Csak emiatt nem vetetnék velük új billentyűzetet, főleg, hogy biosban találtam beállítást, hogy AC csatlakozásra induljon, kár, hogy USB-re nincs opció. Gondolom ahhoz bios hack kéne, hogy a bekapcsoló gombot át lehessen bindelni valami másra. -
-
-
Tim82
félisten
válasz
yodee_ #115420 üzenetére
Arra írtam, hogy képminőségileg ne várj csodát attól a kijelzőtől, nem IPS, rossz betekintési szögekkel és bizonyos szögtől már invertálódó színekkel.
Sosem vettem a fáradságot arra, hogy elmélyedjek az EDID felprogramozásban, de ha valóban megvan az EDID chip, akkor nem lehetetlen a dolog. Az említett keresőszavakkal találsz asszem erről is infót a topikban, főleg Gondwana írt a témában + vannak linkek külföldi fórumokra is.
-
Tim82
félisten
válasz
yodee_ #115418 üzenetére
Amit vettél, de csak fekete képet ad, valószínűleg nincsen rajta EDID chip vagy ha van, nincsen felprogramozva (az FRU alapján T43 gyári kijelzője), ezért nem kezeli az R60-ad. T60, R60 generációjától az EDID chip "mondja meg" többek között a felbontást a gépnek, a korábbi generációk, mint a T4x, R5x széria esetén az LVDS kábel látta el ezt a feladatot. Ennek megfelelően korábbi generációkból származó kijelző, hiába lenne amúgy jó, EDID chip hiányában vagy üres EDID chippel nem fog rendeltetésszerűen működni. Úgy 7-8 éve amúgy erről volt itt egészen komoly diskurzus itt a topikban, a T60 és EDID keresőszavakkal szerintem ki is fogja dobni a kereső.
A két lehetőség közül az elsőnek szerintem működnie kellene, de vedd figyelembe, hogy egy nem nagy szám AUO gyártmányú TN panelről van szó. A második lehetőségről itt közölt képeden nincsen semmilyen értelmezhető információ a panel típusára vonatkozóan.
-
válasz
yodee_ #115382 üzenetére
Át kell alakítani az invertert, mivel az intézi nem csak a ledeket, a fényerőllítást is. Ha kihagyod, nem fog menni a gyári billentyűkombinációs fényerőállítás.
Most 1p alatt nem találtam meg a cikket róla, de ha jól emlékszem, egy pár perces forrasztás ha tudod, mit csinálsz.
A nehéz rész a panel alá normálisan beépíteni a ledsort.Én sosem tudtam magam rászánni, mert ledesíteni a fos tn panelt értelme nincs, jófajta ips-t pedig elrontani félek.
-
-
-
-
-
vicze
félisten
válasz
yodee_ #115071 üzenetére
Annál pedig többen is visszaigazolták, hogy megy.
"Can confirm I got my x280 to work with a 2nd NVMe on the WWAN slot. I'm using a Toshiba RC100 2242 form-factor.""I have X280 and purchased the Toshiba RC100 240GB. After installing in WWAN slot, I didn't see it. Then I realized that I needed to enable WWAN Wireless port in BIOS. Once enabled, this drive showed up."
Tuti be van kapcsolva a BIOS-ban?
Illetve az SSD működik a normál M.2-ban?
-
donjohnson
addikt
válasz
yodee_ #114980 üzenetére
na azzal hogy megy? a tpfancontrol smart mode opciójával jól működik?
-
-
-
válasz
yodee_ #114778 üzenetére
WD SN520, 2230 és 2242-es méretben, 128 és 256-os.
Amikor kerestem, akkor került fel ,azonnal rácsaptam, mert pendrive-nak is jó lehet valamelyik.
Más téma, alaplapi HDMI csatlakozót lehet otthon cserélni? vagy agyonforrasztott már az X260-ason... Persze, hogy pár láb ki van törve, ezt most vettem észre.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
yodee_ #114433 üzenetére
> hogy x280-ba a wwan helyére tudok e ssd-t tenni.
elméletileg igen.
https://www.reddit.com/r/thinkpad/comments/bqes43/m2_2242_ssd_in_wwan_slot_x280/de ha jól tudom, akkor nem csak a fizikai méret (2242/2230) számít,
hanem a csatlakozó is.
Ha ugyon olyan kell mint a t480s -be,
akkor Spéci kell bele: M.2/B-M-Key (PCIe 3.0 x2)
vagyis B+M + PCIe ! ( Nem SATA )
pl. Western Digital PC SN520
azt hiszem ez:
https://belso-ssd-meghajto.arukereso.hu/western-digital/sn520-256gb-m-2-pcie-sdaptuw-256g-p686003952/azért - várd meg míg mások is megerősítik.
-
-
ATI
senior tag
válasz
yodee_ #110246 üzenetére
Szia,
Nekem van egy X280-am és nagyon szeretem.
i5-8350u, 16gb, 512GB, FHD Touch.
Időnként van a hardveraprón akku hozzá, szóval szerintem megoldható a csere.A gond talán az ára, elég drágák mostanában. Ha van kedved keress rá az Ebay-en a "sold item"-ekre és nézd át egészen mondjuk 2020 januárig az árakat, mennyiért mentek el a gépek.
Viszont több mozgástered van egy 14"-es géppel, mint mondjuk egy T480-nal. Tudsz bele venni low power fhd kijelzőt pl. Sokkal szebb a képe, jobb a fényereje és emellett 40%-kkal kevesebbet fogyaszt, mint a gyári 250nit-es panel.
12,5"-os kijelzőkben nincs ilyen nagy választék.
Az x280 nagy előnye a kis mérete. Lényegében egy mini carbon. Kb 1cm-rel keskenyebb, mint egy X1 carbon.
A billentyűzete nem teljes értékű a 14"-os gépekkel összevetve. Az "End" és az "Insert" egy gombon van, "Fn"-t kell nyomni az "Insert"-hez. Illetve az "Enter" melletti ékezetes karakter gombjai kisebbek, mint a többi. Ha sokat gépelsz, ez esetleg zavarhat.
Munkára szerintem kicsi a 12,5", engem legalábbis zavar, fárasztja a szemem. Otthoni, netezős gépnek tök jó, vagy külső monitorral munkára is jó.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
yodee_ #110246 üzenetére
> és szemezgetek egy X280-al. ... i7 procival, 16G
amit én annó leszűrtem a tesztekből
- kevésbé jó a hűtése ... ( pl. a T480s -hez képest )
"... The cooling system is not strong enough to maintain the CPU at that speed, as the clock speed starts to drop when temperatures reach above 90 °C. "
és ha már az i5-ös is melegszik, akkor az i7-8xxx-es procit (14nm) nem igazán tudja annyira kihajtani,
ha ezzel együtt tudsz élni, akkor nincs gond
persze lassan már ~ 3 éves design ...megj.
kíváncsi leszek az idei CES-re.
Az Apple M1 Air - eléggé belecsapott az állóvízbe;
Remélem, hogy jövőre - már az Intel/AMD -is hasonló ár-teljesítményt tud nyújtani ..
-
Penguin95
senior tag
válasz
yodee_ #103253 üzenetére
Szabadnak szabad, csak nem árt megnézni hogy kitől és mit. Mikor kísérleteztem ezzel, akkor volt, hogy bontott gyári alkatrészt kaptam, de találkoztam már olyan borzasztó elemmel is, amiért kicsomagolás után máris kértem vissza a pénzem. Remélem ez nem hirdetés, de ha rászánnád magad, akkor ajánlom 395six7-et eBay-en. Főleg kisebb cuccokat szokott árulni (csavarszett, csavarhoz való takaró matrica, gumitalp, kábelek, kártyák, díszítő matricák...), de jó minőségűek, bár az árazása néha húzós tud lenni.
-
Tikakukac
titán
-
Tim82
félisten
válasz
yodee_ #103253 üzenetére
Hangsúlyozom, hogy egyáltalán nincsenek reprezentatívnak tekinthető tapasztalataim, de én alapvetően palmrestet, zsanérokat, kijelzőkeretet merek vásárolni az eBay-en kínai eladóktól. Jellemzően erre specializálódott, sok pozitívos eladótól szoktam (személy szerint a "Tanona laptop parts" néven futó bolttól a nagyobb burkolati elemeket).
Komplett fedlapot lehet, hogy inkább bontottat keresnék pl., valamint kaptam már nagyon kétpálcás memória/HDD fedeleket is (nem az említett eladótól rendelve).
Ez kb. 4-5 Thinkpad felújítása (kb. 15-18 rendelés) alapján leszűrt tapasztalat, lehet, hogy több is a szám, most ennyit tudok felidézni. Ahogy vicze1 kolléga megfogalmazta, a roncsvadász kultúra tagja vagyok.
-
Penguin95
senior tag
válasz
yodee_ #102483 üzenetére
Szia!
Vagy memória, vagy alaplap problémád van. Előbbit tudod úgy tesztelni, ha van kéznél egy másik, a gép által támogatott DDR3-SODIMM modul, utóbbi meg egyértelmű, mivel semmi nem fog segíteni rajta. Esetleg még az akkumulátort, és a gombelemet kiveheted egy 20-30 percre, de nem sok az esélye, hogy ez segíteni fog.
-
Frawly
veterán
-
vicze
félisten
válasz
yodee_ #102330 üzenetére
Most néztem, hogy a képed alapján a wearlevel-je közel 60%, ami igazából nem jobb lényegesen a céges átlagnál, 4-5 éves gépek esetében. Az én 5évesem 80%-os és túlnyomó részt desktopnak van használva dokkolón. (Mondjuk van benne 2év hordozás.)
Őszintén szólva a +10-15%-ért nem éri meg ennyit vesződni. Olcsóbb ennyi idő után egyszerűen egy új aksit venni és köze duplázni az üzemidőt.
(#102334) azbest: Ez a kírás azért elég furcsa, főleg a designed vs. full miatt. Láttam már 107%-ot, de ilyen öreg modell esetében kb. lehetetlen. Sajnos Linux-on olyan programot még nem találtam, ami pontosan kiírja és korrekt a kiolvasott adat. Nálad 57 körül kéne legyen a designed.
(#102339) HSM: Alapból 98%-nál megáll a töltés.
-
azbest
félisten
válasz
yodee_ #102338 üzenetére
Nem tudom pontosan milyen dokkolót és hogyan használsz. A normál asztali dokkoló portjainak legalább egy része megszűnik működni tápellátás nélkül. Például a monitor kimenetek.
Pont a thinkpad az egyik, ahol értelmes akku kezelés van és még szoftveresen is szabályozható.
Nem tölti az akkut, ha nem kell. Már vagy 20 éve nem kadmiumos akkukat használunk, de még mindig élnek ezek az ősi elméletek.Korábban volt alkalmam látni két azonos acer gép kapcsán, hogy az egyik srác ragaszkodott ahhoz, hogy csak töltésre legyen töltőre dugva a gépe, mert ő jobban tudja, mi kell a gépnek és az akkunak. Így naponta vagy 3 ciklust beletett a gépbe, egész nap használva, mindig teljesen feltve és lemerítve. Ha feltöltött, akkor kihúzta.
A másik srác meg simán csak használta, ahogy épp kényelmesebb volt.
Az utóbbinak egy év után még közel gyári értéket hozott, az okos srácnak meg fele annyi időt, mivel sokkal több ciklust tett bele.
Ilyen használati mód mellett különösen szerencsés vagy, hogy még nem degradálódott 0-ára a sanyó akku.
(#102341) vicze1
nem látom a képen, hogy melyik fajta akku van abban az x230-ban. Ha 40Wh-s akkor remekül tartja magát, mert 38 még elérhető. Ha 63Wh, akkor "not good but not terrible", ha 94Wh volt eredetileg, akkor már kezd úrrá lenni az elmúlás(#102341) vicze1
win alatt régen néztem, linux alatt meg nem támogatott minden paraméter kijelzése, majd át bootolok megnézni -
HSM
félisten
válasz
yodee_ #102335 üzenetére
Pedig elvileg a töltés az akku szempontjából egyik legkárosabb része kb. az utolsó 20%. TP gépeken amúgy be tudsz állítani töltési küszöböt, aminél tovább nem tölti, beállítod mondjuk 99%-ra, és akkor nem kell dokkolón se ki-be rakosgatni az akkut, mert nem fogja csepptölteni sem.
-
vicze
félisten
válasz
yodee_ #102335 üzenetére
Értem, nyilván ez egy munkakörnyezetben nem kivitelezhető.
Gyakorlatilag minimálisan terheled az aksit és csökkented a nem teljes ciklusokat."dokkolón is ki szoktam húzni a töltőt"
De akkor nem működik a dokkoló, így sok értelme nincs.Telefon esetén olyan gyors a váltása, hogy ahhoz nagyon gyenge minőségű kell, hogy észrevedd a csökkenést. Tabletnél pl. 3év után kezdődött az érezhető csökkenés, addig semmit, és gyorstöltés + sose kímélve lehető legrosszabbul használva.
-
vicze
félisten
válasz
yodee_ #102330 üzenetére
Abszolút nem cseszegetés kép, de ezt milyen használat mellet?
Napi szinten hordozós és akár többször töltött laptopok esetén, simán 50% alá esik a 4-5. évre. (dupla aksisoknál legalább az egyik) Őszintén szólva a ciklus számot sose szoktam nézni, mert nem mérvadó.
Eddigi legjobb a Sony Vaiok voltak ott 3év után 98% és meg se moccant az aksi elhasználtsága. -
Silεncε
őstag
válasz
yodee_ #101694 üzenetére
Ugyan az X230 nekem nem csinált ilyet, de az asztali gépem igen (annyi különbséggel, hogy nekem csonttá fagyott az UEFI-nél). Először azt hittem, hogy alaplaphiba, de mint kiderült, a gyorsindítás. Nekem azóta is ki van kapcsolva, azóta megszűnt. Szóval mást nagyon nem tudsz tenni, mint kikapcsolva hagyod
-
MrSealRD
veterán
válasz
yodee_ #95037 üzenetére
Én üresjárati vagy közel üresjárati hőfokra gondoltam... Amikor szétszedem a gépet, akkor eleve nem rakom össze fullra, mert már volt rá példa, hogy vissza kellett bontani. Ha pedig tesztelem a takarítás és pasztázás sikerességét, az így történik mert az indulás utáni alap hőfokból már lehet következtetni. A windowst meg csak azért írjuk itt mert volt, hogy úgy írt ide valaki, hogy azt hitte üresjáratban van a gépe és úgy mutat 55-60 fokot. Aztán kiderült, hogy nem...
A max terhelés meg attól függ. Van olyan tesztprogram ami csak 70-75ig küldi fel a T420-am, a másik meg 90-ig. Na akkor lehet vitatkozni, hogy most mihez viszonyítsunk...
Egy a lényeg, ha nincs terhelés alatt a gép, akkor 50 alatt valahol kell lennie úgy, hogy semmi sem fut, csak elindult a windows.
-
azbest
félisten
válasz
yodee_ #95026 üzenetére
a biosban lehet állítani a hűtést is, ott ha nagyon el van kavarva, akkor megeshet, hogy túlmelegszik. Anno t61-esem csinált hasonlót, míg vissza nem állítottam.
Ha esetleg a biosban alapértelmezettre állítanád a beállításokat, akkor arra érdemes figyelni, hogy a boot folyamat leírása alapján uefi módban van telepítve a win, szóval ha nem az az alapértelmezett, akkor igazítani kell rajta.
Ha nem beállítás probléma, akkor lehet elkoszolódott, vagy rosszabb esetben sérült hűtés is. Úgy emléskzem, az x-es gépet atomjaira kell szedni sajnos a hűtő takarításához.
(#95025) fattyu
hát érdekes.. és nem nvidiás a t420-as gondolom. Az XM proci változatoknál írnak 135w adapter igényt, az eleve 55w-os proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- Amazon
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged