Hirdetés
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsef
aktív tag
Lenovo ThinkPad E14 Gen 6, Ryzen 5 7535HS és Core Ultra 5-125U verzió között vacillálok - látom másnak is volt már ilyen dilemmája, nem látom hogy az Intel procis verzió megér-e 30ezer forinttal többet. Vélemények? esetleg elfogulatlan teszt?
-
Yellow73_a
tag
válasz
Kbali #124896 üzenetére
Köszi.
Az érintőképernyő nem igazán fontos feature nekem, jelenleg a tapipadot sem használom egyáltalán, így nem biztos, hogy a touchscreent használnám, bár ki tudja.És a 12xxP prociról mi a vélekedés? Hallottam olyat, hogy ez egy hibás széria, de nagy általánosságban jókat olvastam róluk.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Yellow73_a #124894 üzenetére
Az asszimetrikus dual miatt az i7-es csak 8-8-ig menne dualban, emiatt lehet, hogy az i5 16-16-ja jobb lenne. A kijelző lehet érdekes, mert a touch-osak sokszor fényesebb/tükröződőbb felületűek.
-
totron
addikt
Használjátok a trackpoint + középső gombbal való scrollozást?
-
Yellow73_a
tag
Sziasztok,
Nézek két T14 Gen3 notebookot. Egy E480-ról (i5 8250U) váltanék.
A két gépben i5 1250P ill. i7 1260P processzor van
Az i5 gyárilag 2x16 GB RAM-mal szerelt (16 forrasztott+16 a foglalatban), valamint touch screenes
Az i7 gyárilag 24GB rammal jönne (8 forrasztott + 16 a foglalatban)
Kérdésem, hogy a 8+16 konfiguráció tud-e menni dual channelben, vagy csak azonos RAM-ok mellett megy? Az Iris Xe kihasználásához kéne a dual channel.
Ha jó a dual channel a különböző méretű memóriákkal, érdemes-e a 8+16-ról 8+32-re upgradelni?
Vagy maradjak a gyárilag 16+16 GB RAMmal szerelt i5-nél, mert az a biztos?
Árban kb ugyanott vannak azonos méretű SSD-vel, ha az i7-et upgradelném 8+32 GB RAMra
Köszi. -
kpepe111
csendes tag
válasz
FoxiestFox #124889 üzenetére
Hát sajna nem változott semmit, de azért köszi.
-
válasz
Potrien #124866 üzenetére
Nem tudom ki vállal ilyet
Itt a leírás hozzá, ha van ilyesmiben tapasztalatod: [link] (meg akkor már beszúrom az 1vyrain mod linkjét is: [link] )Ha nem vagy magabiztos az ilyenekben, én is azt tanácsolom, hogy küldd vissza, amennyiben lehetőséged van rá. Sajnos az utángyártott akkuban lévő vezérlőt nem ismeri fel gyárinak, ezért nem fogja tölteni.
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Monitorváltás előtt állok és felmerült bennem, hogy nálam menni fog-e rendesen a kiválasztott konfig.
A monitor, amit kinéztem fórumos ajánlás alapján: ASUS TUF Gaming VG34VQL3A.
Képarány: 21:9 Felbontás: 3440 x 1440.
A laptop egy Lenovo T495 (AMD Ryzen 5 3500u, Vega 8 GPU) és a dokkoló (40AS, ThinkPad USB -C Dock Gen 2). DisplayPortra kötöm.Nem játszom, munkára kell a nagyobb monitor, de nem szeretném, hogy ne bírja meghajtani a gép.
Köszi!
-
-
válasz
donjohnson #124886 üzenetére
Köszi! Az a kép hasznos, amin egymás mellett vannak. Én 1000 éve cseréltem magamnak, és már nem emlékeztem.
De az ebay mindenféle össze-vissza géphez hozza, nem is olyan kinézetű ventiket... ami meg T430-hoz való, az meg 99% Toshiba a kis alsó nyílással
-
kpepe111
csendes tag
válasz
FoxiestFox #124884 üzenetére
De, ki tudom venni, és le is lehet húzni elég jól a forgórészt a tengelyről, vagy mi az. Kézzel megpörgetve eléggé darabosan, roszogva pörög. Azt mondod egy kis olaj (motorolaj?) segít rajta?
-
Hello,
Sry, hülye kérdés. T430-hoz valaki tud értelmes venti beszerzési forrást? Delta lenne az igazi, de a 04W3270 -ra ebay-en kb. csak komplett hűtés van 10k-ért. Itthon meg jó lenne tudni, hogy valahol van-e normális áron olyan, ami tényleg a halkabb verzió, nem csak odaszórtak egy random képet.
Köszi
-
-
kpepe111
csendes tag
Sziasztok!
Kissé off, de ThinkCentre topik nem nagyon van. Szóval ventilátort keresek m720q-hoz, mert a mostani berreg.
AVC baza0817r2u van most benne, de elég gyatra a csere lehetőség. Tudtok olyan boltot/szervizt lehetőleg Mo-n / Európában, ahol van ilyen, vagy kompatibilis venti? Csak ventit keresek, a körítése nem kell.
Köszi! -
Reggie0
félisten
T480-hoz nem tudtok egy nagyobb fordulatszamu/legszallitasu ventit ajanlani? Vagy a dupla hocsoves verzioban nagyobb teljesitmenyu a venti is?
-
Reggie0
félisten
válasz
FoxiestFox #124880 üzenetére
De, A485-ben tokeletesen mukodott, teljesen elegedett voltam vele. Igazabol amugy meg lehetne csinalni jora, csak az EC-t kene kicseszni belole es valami custom vezerlo kene. De nem tudom, hogy a boothoz az EC-t hitelesiti-e.
-
-
válasz
Reggie0 #124872 üzenetére
Van, hogy lehuzom a kulso akkut es visszadugom, de nem veszi eszre. Komplett kikapcsolas kell
Nem kell, elég ha az eszközkezelőben nyomsz egy "hardverváltozások keresése"-t és megtaláljaFoxiestFox
Van egy érzésem, hogy a T480s esetén már nem véletlen csak 1 akkus lett a gép -
-
Reggie0
félisten
válasz
Shkiz0 #124871 üzenetére
Fos az egesz ne aggodj. Van, hogy lehuzom a kulso akkut es visszadugom, de nem veszi eszre. Komplett kikapcsolas kell, majd ujra latszodik a kulso is. Viszont tolteni ugy is tolti, hogy nem latszodik. Raadasul akkufuggo is, mert nem mindegy melyiket dugom ra, van amelyiket mindig felismeri es hozzaadja. (van vagy 5db kulsom hozza).
A kulso-belso toltes kozott az is lehet a kapcsolat, hogy elcseszett logikaval mukodik: mindig azt tolti es meriti eloszor amelyik jobb alapotban van. Igy, ha a belso akkud jobb allapotban van, akkor eloszor azt meriti le es utana a kulsot, igy pl. nem tudsz kulsot cserelni menet kozben. Nalad lehet az az oka, hogy a belso akku a jobb allapotu es ezert azt akarja tolteni, csak nem tudja, de addig nem all at a kulsore.
Amugy A485 nagyon jol kezelte az akkut, viszont annak a procija sokat fogyaszt meg elegge bugos vele a linux. Most, hogy nem azon elek, mar csak backup, meg azzal toltom a kulso akksikat, ha sietni kell.
-
válasz
donjohnson #124867 üzenetére
Próbáltam de az sem segített.
Viszont reggelre magától megoldódott, de nem értem, hogy hogy
Olyan ez mint valami hisztis picsa.
Tegnap este azt próbáltam még meg, hogy a gyári külső akkut tettem be, (a belső minden esetben már az új volt, azt nem is cserélgettem, vagy b@sztattam) és egy furmarkkal lemerítettem a belső akkut 5%-ra (eddig merült max) és merítettem a külsőből is 28%-ig mert előzetesen 85% volt. Utána rádugtam a töltőt és ott hagytam, hogy lesz ami lesz. Reggelre meglepődtem, hogy feltöltötte mind a kettőt. Utána leállítottam, táp kihúz, új külső akku visszarak, töltő visszadug, és most tölti az újat is.
Komolyan nem értem -
azbest
félisten
válasz
Energie X #124869 üzenetére
Több háttértárat raid módban, egyben szeretnél használni?
Intel optane (eol) gyorsító kártyát akarsz használni a hdd-hez?
20-30 ssd-t akarsz rákötni a xeon procis szerveredre?
Támogatja a xeon procis szervered az ssd hotswapet és szeretnéd menet közben cserélgetni az ssd-ket?Ha egyik érdésre sem igen a válasz, akkor nincs szükséged vmd-re. A raid/vmd módban előfordulhat, hogy nem látja az ssd firmware frissítő programja az ssd-t és nem kínálja fel a frissítést hozzá. A DirectStorage és BypassIO támogatás hiányos lehet rst/vmd/raid módban.
Ha jól értem a VMD Controller módban összevarázsolja valahogy a mögötte lévő diszketet, míg VMD Controller Managed módban az intel progijával kéne felkonfogurálni a mögötte lévő ssd-ket.
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Thinkbook 11.gen-es laptopom amit újratelepítenék win11 24h2-vel. Idáig az uefi-ben kikapcsoltam az intel vmd-t, de gondoltam ha már van akkor miért ne használjam. Letöltöttem az IRST drivert felraktam az inf fájlokat a telepítő pendrive-ra. Milyen módban érdemes telepíteni a lapost, ha hdd passwordot állítok be + bitlocker-t is?
A telepítési lehetőségek:
1. Nem kapcsolom be a vmd-t, és így telepítem a laptopot, ekkor ugye nem kell a driver
2. "Intel VMD Controller" driverrel telepítem a laptopot
3. "Intel VMD Controller Managed" driverrel telepítem a laptopotIgazából nem tudom a 2. és 3. lehetőség mit ad, gyorsabb/lassabb lesz-e tőle a gép, vagy milyen extra funkcióval lesz gazdagabb az egész?
Előre is köszönöm!
-
Potrien
senior tag
Sziasztok.
Kérlek segítsetek nekem.
Van egy régi 430s laptopon amiben sajnos tönkrement az akku.
Gondoltam jó lesz bele az utángyártott, és vettem egyet bele, de ezt nem fogadja el, nem tölti.
Tud ebben nekem valaki segíteni, hogy elfogadja, vagy gyári de még jó akkut adni hozzá? -
Srácok. Kissé tanácstalan vagyok.
Az új akkuk teljesen jól működnek.
Viszont most visszatettem a gyári külső akkut ami elvileg vantage szerint még okés, viszont ugyan azt csinálja a gép mint korábban, hogy nem tölti az akkut.
Miért lehet ez?
Van valami módja újrakalibrálni, vagy kideríteni miért nem tölt a gyári külső akkuval? -
válasz
FoxiestFox #124855 üzenetére
Rosszul fogod.
-
válasz
FoxiestFox #124854 üzenetére
Feltöltöttem 100%-ra mind a kettőt, majd elindítottam yt-on egy 4k-s videót loopban, jelenleg kicsivel több mint 2 órája megy és 89%-ot ír még hátralévőnek.
-
Más.
Issstenem az érzés gec, mikor felemelem a szélénél a céges Yogát, és ettől annyit hajlik az egész fosadék, hogy benyomódik a touchpad click része és kattint egyet, ha meg is lengetem, kattintgat tovább
Biznisz klassz! -
-
válasz
ricsip #124852 üzenetére
Mondjuk árban nem volt annyira vészes egyik sem, és legalább van rá garim (mondjuk érzésem szerint a hajamra kenhetem ha úgy alakul, maximum ha teljesen letérdelne akkor érek valamit) de fentebb Reggie0 írta, hogy neki a gyári is egy hulladék volt.
Jelenleg meg ez a 2 akku volt br 43K, ennyiből a nagy kapacitású elvileg gyári nem jön ki. -
ricsip
addikt
válasz
Shkiz0 #124851 üzenetére
Azért nem rossz az a gyártás dátuma vs 1. használat dátuma közötti masszív ellentmondás
Az első pár alkalommal fel kell tölteni teljesen, majd lemeríteni majdnem teljesen. Ezt megismétled 2-3x, és ez kb. bekalibrálja mennyi lesz a tényleges várható kapacitása. De ha már állítólagos újkorában ilyen nagyon téveszt, akkor nem sok jót jóslok neki. Akár az is lehet, h. kínaiak felvásárolják a selejtes eredeti akkukat, benne van a vezérlő (belső vezérlőprogram verziója csupa 0 helló), onnan jönnek azok az 1. használat dátuma nevű dolgok. Aztán hamisítanak köré valami gagyi cellákat, és kiresetelik a dátumot h. új gyártásúnak hazudja magát, de eredeti házban látszódik. -
Megjöttek a laptopszakis akkuk.
Egyelőre csak a belsőt tettem be, fel akarom tölteni teljesen.
Az már most tiszta, hogy ez is valami kínai kamu, hiába megy saját márka alatt.
Sokat se várok el tőle, mert mikor beraktam azt írta 80%, aztán ahogy felállt teljesen a win már csak 56%-ra írta, nem hittem a szememnek, úgy merült mint a Titanic
Csináltam képet (egyelőre csak a belsőről, nemsokára majd a külsőről is fogok).Aida nem annyira bőbeszédű:
Vantage már annál inkább.
-
totron
addikt
válasz
FoxiestFox #124847 üzenetére
Az űrös-dzsungeles képek után meg jöhet majd a Tesla-szekció is, csak már senki nem fogja érteni a szitut. Nem ártana egy ütős kollab a Lenovonak, nagyon beleolvadt a mezőnybe. Csak a pöcökegeret tartsák meg érdemi minőségben és akkor rendben leszünk.
#124846ricsip, de a 480 nem is konzumer vagy ha annak vesszük hát mi a biznisz klassz akkor?
Fellelt akksik tudnak jók lenni, ha nem cincálták nagy amplitúdókkal, de ez utólag derül ki, bele kell nyúlni a jóba, akár nagyobb mintából, ha van rá lehetőség. Legtöbbször persze simán szar, ritkán ellensége saját magának a kereskedő. Talált teljesítmény jobb a léleknek mint a kifizetett, de hamar elpárolgó. -
-
ricsip
addikt
válasz
Reggie0 #124844 üzenetére
valószínűleg minden hazai cég is ugyanattól az aliexpress-től rendeli be a silány vagy ismeretlen minőségű kínai akkukat. Aztán ha szerencséje van, 1-1 jól sikerült gyártmányt fog ki. A másnap ugyanattól rendelt ugyanolyan típusú akku meg simán lehet selejtes. Ide jutott az akkuipar konzumer laptopok szintjén. Felkészülnek a villanyos kocsikba való akkuk (hlcsak ott 2 vagy 3 nagyságrenddel drágábba fog kerülni a selejtes is).
-
R a y
senior tag
Sziasztok!
Keresgéltem a fórumban, de sajnos nem találtam a kérdésemre választ. Tehát kérdezném: az aprókon felbukkanó t14-esekről (gen 1) hogyan lehet megállapítani, hogy hány nites kijelzővel van szerelve? Elsősorban amd-s gép kijelző beazonosításához kellene segítség!Kőszöszöm a segítséget!
-
Jah várj, kevertem a BE200-al.
Annak kellene mennie.
Itt a driver -
carr
őstag
Sziasztok
Valakinek van segítő szándéka?
Betettem a485 tp-be, de driver amit az Intel és Dell oldalán találtam nem megy. Lenovo weboldalon nem láttam ax210 drivert.
Valami tipp? Köszönöm -
-
ricsip
addikt
válasz
Gondwana #124828 üzenetére
Volt felrakva bármi lenovo-s quick-key vagy egyéb billentyűzetbasztató 3rd party vacak? Velem a vantage állandóan azt akarná felrakatni, de mindig elhajtom a picsába, pont az ilyen mellékhatások miatt.
Meg ugye a vantage-ba is van integrálva mindenféle "majd ő ránéz a wifi-re milyen szekjúr", meg analizálgat mindenfélét a háttérben stb. Mi meg ugye emlékszünk a TLS-bontogató Superfish húzásukra 2015-ből, meg valamelyik hangkártya driverbe véletlenül
bekapcsolva felejtett keylogger-ükre
nem sokkal későbbről. Innentől meg hát a bizalom mint olyan nem nagyon van a saját készítésű szoftvereikkel kapcsolatban.
-
Gondwana
addikt
válasz
Narxis #124827 üzenetére
Nálam T480-on, ugyanazon a gépen régebben Win10-en rengetegszer kihagyott betűket, vagy csak késve jelent meg, amit begépeltem, linuxon meg semmi hasonló = nem hardverhiba (a szoftverbe meg nem lehet belerúgni, de a szoftvermérnökbe se, aki itt egy bangladesi freelancer lehetett).
-
Narxis
nagyúr
válasz
Tim82 #124826 üzenetére
Tudom csak engem meg már marhára idegesít, az Acer laptopomban emiatt billentyűzetet is cseréltettem, jobb lett egy kicsit a helyzet és legalább világítós lett de nem lett tökéletes. Most ezt egy idén vett Lenovo Legion-ról írom és itt is kihagy néha, wtf. Nem emlékszem, hogy asztali PC-n kihagyott volna pedig olcsó billentyűzetem volt. Na mindegy, nem akarok offolni csak piszkosul idegesít.
-
Tim82
félisten
válasz
Narxis #124825 üzenetére
Igazából semmi gond részemről, csak érzékeltem a (nyilvánvalóan véletlenül történt) betűkihagyás miatti poénfaktort. Én mondjuk érintőkijelzőn (mobil, tablet) hagyok ki rendszeresen betűket, félszavakat, így kb. ha két sornál többet kell írnom, akkor már inkább notebook.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Tim82 #124824 üzenetére
ehh, nem tudom, hogy én eszem ténylegesen a billentyűzeteket és elromlanak vagy minden laptopban ilyen sz.r, hogy kihagy betűket. A thinkpad-on asszem nagyon ritka de ha bármi máson gépelek akkor el kell olvasnom utána mert több betűt is kihagy. Vagy lehet venni kellene egy rendes billentyűzetet de annyit meg nem gépelek és nem szeretem, hogy foglalja a helyet a laptop előtt.
-
válasz
Shkiz0 #124819 üzenetére
Fejlemény.
Ha lehúzom a belső akkut, akkor a külsőt elkezdi szépen tölteni. Így le tudtam frissíteni a firmwaret, de utána a belsőt visszadugva ugyanúgy nem tölti a külsőt.
Szóval esélyes, hogy a belső akku megadta magát. Ahogy nézem gyári volt még, 2019-es.
Ma rendelek bele egy belsőt akkor.
Ennek kapcsán érdemes foglalkozni az utángyártottakkal (ha igen, akkor honnan és milyet érdemes venni) vagy csak gyárit rendeljek? -
Sziasztok!
Kéne egy kis help.
Még a nyáron (júli 14.) vettem egy T480-at.
Nem nagyon volt gond eddig vele, bár nem sokat használtam.
Amikor megvettem ezt írta az akkukra:Most pedig arra lettem figyelmes, hogy lehúztam az akkuról, aztán kikapcsolt a gép.
Fura volt, mert töltőn volt órákon át, tehát tudtam, hogy nem lenne elvileg szabad lemerülve lennie.
Töltőt visszadugva kapcsol, az USB-C mellett világít a narancssárga led, viszont win10 nem azt írja, hogy "csatlakoztatva töltődik", hanem csak annyit, hogy "csatlakoztatva"
A beépített akkura 18%-ot ír de ha kihúzom a töltőt egyből kikapcsol.
Próbáltam tölteni úgy is, hogy kivettem a külső akkut, meg úgy is hogy benne maradt, a töltést akkor sem hajlandó felvenni egyik akku se.
Keresgettem a neten találtam hasonló hibát, meg itt a topicban is használtam a keresőt de nem jutottam előrébb.
Próbáltam ezt is ez sem működött.
Firmware-t meg nem tudok frissíteni mert ahhoz feltöltött akku kellene.
Felraktam amúgy a Vantage-t, az azt mondja az akkura, hogy "Az akkumulátor meghibásodást jelez, és mielőbb ki kell cserélni"Egyrészt nem gondolom, hogy a fenti kép alapján ilyen hirtelen meg kellett volna haljon az akku, de ha mégis akkor attól a másikat nem kéne töltenie?
Mi a teendő ilyen esetben?Köszi a válaszokat előre is.
-
aDic
tag
válasz
donjohnson #124817 üzenetére
Köszi. Akkumulátort én is találtam. Talán nem voltam elég pontos. Arra lettem volna kíváncs, hogy az utángyátottak közül melyek a megbízható(bb) gyártók?
Az, hogy adnak rá egy év garanciát, az nekem kicsit kevés. -
aDic
tag
Lenovo ThinkPad X1 G3-hoz keresek akksit.
Utángyártottat keresek, mert a gyári arany áron van.
Milyen gyártót érdmes megvenni, ami működik is és nem csak fél évig lesz jó?
(ha nem idevaló a kérdés, akkor melyik topik alkalmas?) -
totron
addikt
válasz
fatpingvin #124811 üzenetére
Ezt kicsit túlgondolod. A júzer csak más zamatot akar érezni időnként, így pepitában duálbutul. A virtualizációnak is megvan a maga helye és értelme, de van, amikor kifejezetten káros rá hagyatkozni, én meg ezt képzelem el nehezen, hogy valaki ne igényelje a natívhardveri működést, legalább egy gyors check erejéig.
Melyik modellen tapasztaltátok a legjobb trackpoint-élményt? Mennyivel rosszabbak ma? Van egy 7 éves, de gyakorlatilag bejáratós gépem, még az álomszerű működést produkáló érából. Eladhatom vagy inkább ne, mert örökre elveszne az élmény? (nem feltétlenül van gyakran együttállásban új állapot és minőségi hardverelem, főleg ha már nem gyártják azt) Honnantól váltottak beszállítót?
-
válasz
Albert.Tamas #124813 üzenetére
Nagyon kevés teszt foglalkozik ezzel, notebookcheck az egyik, de ott néztem, nincsenek ezek a konkrét modellek. Más viszont van...
Ez alapján az Intel jobb lesz. Teljesítményben elvileg kb ugyanaz, egy szálon gyorsabb az Intel 5-10% körül, illetve kevesebbet is fogyaszt. Habár itt azért érdemes megnézni, hogy milyen laptopokkal teszteltek.
-
válasz
Albert.Tamas #124802 üzenetére
Konkrét TDP beállításnak kéne utánanézni, hogy mi mennyi. Valamikor visszafogják, vagy nagyon szabadjára engedik. Nekem pl P16v-ben 7940HS van, ami konkrétan a legerősebb Phoenix Point. És akkuról lekorlátozza magát 15 wattra.
Performance módban is csak +3 wattot kapok, tehát 18 wattos a proci. Hálózatról meg 60+ watt turbó van. Mondjuk utóbbinak sok értelme nincs, mert akkuról így kb 30-40% CPU teljesítményt vesztek negyedelt (!) TDP-ért cserébe.
-
válasz
Albert.Tamas #124809 üzenetére
E14 Gen6 Core Ultra 7 155H-val.
-
válasz
Albert.Tamas #124802 üzenetére
Lehűti. Nem fog annyit turbózni mint egy nagyobb gépben, de a gyári TDP-t tartja.
Nekem 155H van benne.Az U-s biztos kevesebbet fogyaszt és hűvösebb, de nekem nincs rá panaszom
-
Reggie0
félisten
válasz
donjohnson #124804 üzenetére
koszi. sajnos pont az izgi a fizetos.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
fatpingvin #124799 üzenetére
Lehet duál boot-os is.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
totron #124787 üzenetére
Köszönöm! Bocsánat nem voltam elég pontos a keresési feltételek szerint.
Tehát az Ő laptopja egy Dell Inspiron 5520-2260, ennél szeretne egy kisebb-könnyebb-gyorsabb laptopot. Én ezt az 520-asomat eladnám és persze rá is fizetnék, de a lényeg hogy valami ilyesmire lenne szükség
Bocsánat, én fogalmaztam rosszul elsőre, csak siettem.
-
Reggie0
félisten
Legujabb thinkpadbol akarmelyikhez tudtok adni kapcsolasi rajzot?
-
válasz
Albert.Tamas #124798 üzenetére
Én H-s Intel procival venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest