Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Ezert szeretek jobban hasznalt gepeket venni. Szivjon mas a kadgorbe elejevel

-
Tikakukac
titán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
EU.
Pontosan a helytelen használat miatt utasítják el a gépeket. Volt anno ügyfél akinek gyakorlatilag fedlap-bezel-kijelző-zsanér-baseplate-kábel-topcase csere kellett volna, mert egyben feltépte a jobbos zsanér az egész mindent is.
Úgy eldobta az Asus, mint a huzat, pedig látszott, hogy a jobbos zsanér szinte betonra össze volt gyógyulva.
És ennek a sztorinak random pepitás verziója fut mindig. Csak 1-2 elem kuka vagy csak panel vagy csak ez meg az, mindig oda futunk ki, hogy az ügyfél a hülye, nem a gép sz@r.
Tisztelet a kivételnek, főnököm 1 millás Levonója is harmadik panelt kapja és pedzegettem a srácoknak, hogy lehet amúgy nem kéne még egy kijelző, mert látványosan kuka mind, lehet pénzvisszázni kéne és elfelejtjük ezt a márkát kicsit
-
válasz
zsolti75
üzenetére
Csak a beküldött képeken múlik és hogy mit ír a technikus ott pedig illik vagy párttalannak lenni vagy az ügyfél felé dőlni picit. Egy ejtésnek általában van nyoma, a gyártói technikus sem hülye max aprólékos, nekik is meg van adva mit szabad mit nem plusz vannak kvóta számok. X kivételnél többet nem adhat perc szerviz per hét.
Én nem feltétlen találom a Lenovot szigorúnak, a Dell sokkal rosszabb ilyen szempontból és ott még technikussal sem tudsz levelezni vagy vitázni. Felhívhatod az ügyfélszolgálatot ahol esetenként pár kivételtől eltekintve sötét emberek ülnek vagy az ő kezük is meg van kötve. -
-
-
-
vicze
félisten
Ha változó frissítésű akkor lehet kb. azonos, de ha nem akkor igazából nem lehet hogy ugyanannyi legyen pusztán fizikailag.
Én 60Hz is tudom olvasni görgetés közben(telefon, tablet), de nem tudom miért tenném. A lényegi előnye a magas frekinek játékokban van PC-n, nagyon máshol nem látom értelmét.PS: Megnéztem a laptop(P14s G5i) 120Hz-t tud, na pont ennyire érdekelt.

-
válasz
Kalandor
üzenetére
Rossz design, vékonyított teherviselő elemek, kicsit szorosabb zsanér az ideálisnál és kész is. Az Idea sorozat rendkívül érintett, Thinkbook G2 is.
És nem garancia, hogy nem jön elő, de talán ritkábban. Van olyan Idea amin másodjára is megtörtént, sőt talán volt egy amin 3x, persze 1-1-1 év elteltével.
Delleket is érinti, Vostro és Inspiron vonalat főleg. -
Köszi mindenkinek, de miért? Anyagfáradás?
Vagy rossz design?
Ha kicserélem a kijelzőt és a zsanért, ugyanígy előfordulhat?
Sajnos amúgy nagyon jó gép (könnyű, erős, sokáig megy akkuról, stb.). -
totron
addikt
T470. Szabad meghalnia NVMe-nek tartós 71 fok mellett? (CPU)
-
Lecsuktam a gépet, 5 perc múlva kinyitottam és ilyen lett a kijelző (külső kijelzőn nem látszik). Ez mitől lehet?

Szalagkábel?
-
zsoltip
őstag
ThinkPad T16 Gen3-ba tudok erősebb akkut venni? Ha igen, hogyan?
-
válasz
Reggie0
üzenetére
wazze mindjárt csinálok neked egy videót hogy felfogd végre, hogy nálam ilyen nincs. Görgetem a pdf-et, (egy görgőkattintás 3sor) nincs folyamatos mozgás mint az ufónál, hanem rögtön ugrik 3sort.
webbongésző, és word ugyanez.
youtube 25fps, videók 23,976fps, a többi felhasználásom meg nagyrészt statikus, ezért a motion blur-t én nem veszem észre. Nem használok tv-t/monitort ahol ez látványos/abb lenne. -
Reggie0
félisten
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezek kikapcsolása nálam vagy 30 éves berögződés, mikor még minden egyes fps-ért vért izzadtunk.
Egyébként tényleg van hogy gördülékenyebbnek tűnnek a dolgok ezekkel az animálásokkal, de az csak illúzió
-
-
vicze
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Telefon tablet 120-as, laptop 90-es. Mindegyik 60-ra van állítva, mert eszem ágában sincs az üzemidőt feladni valami olyasmiért, aminek konkrétan 0 előnye van és csak egy szubjektív érzet. Ugyanazért minden nemű animáció (amit lehet
) és egyéb értelmetlen UI lassítás ki van kapcsolva, ami nem mellesleg sokszoros sebesség érzettet ad a 120Hz-hoz képest. -
válasz
Reggie0
üzenetére
Bevallom nem értettem mire gondolsz.
Most voltam muternál és az ő telefonján ha görgetem tényleg durva a különbség 60/120hz, de ez szerintem a finom görgetés és egyéb animációk miatt van. Én még ilyennel sose találkoztam laptopon, ez szerintem újkori telefonos fícsőr. -
Reggie0
félisten
Igen ez igy van. Otthoni mozizasra a 120Hz kijelzo az idealis. (de meg ott is szar tud lenni a motion judder nagy kijelzon. Engem 1-2 filmnel az oruletbe kergetett a 85"-os TV-n)
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Filmnél nincs semmi baj, ott nincs interakció, így késleltetés nem számít, továbbá ott a motion blur miatt nem darabos a mozgás sem. Animációnál meg 12 fps szokott lenni, na az ténylegesen darabos, de az meg a stílus része, és így jó, a gyorsan mozgó dolgokra ott a smear frame.

-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én még a régi olcsóbb 60Hz Dell IPS-em is tuningoltam 72Hz-re, és rengeteget dobott rajta. Szívesen vettem volna helyette 100-120Hz képes típust, csak akkor azok még talán nem is léteztek, amikor meg bejöttek pokoli drágán. A 60Hz egyébként más szempontból is nagy csapás, próbálj rajta egy hagyományos mozit elindítani, ami tipikusan 24FPS, borzalmas.
-
azbest
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
plusz ahogy a kijelzők nőttek, úgy látványosabbak az ugrások a képkockák közt alacsonyabb fps-en. Pici kijelzővel / tévével, kicsi felbontással ez nem volt annyira zavaró.
Most meg nagy képernyőn van rengeteg információ, amit sokszor mozgás közben kéne látni

Ja és az is számít, hogy crt/mozivászon esetén a képkockát csak rövid ideig láttuk felvillanni és a két képkocka közötti szünetben feketeség. A mostani kijelzők viszont két képkocka közti időben állóképet mutatnak végig - kivéve, ha van direkt ilyen mozifilmes fekete képkocka beszúrós varázslat. Szal ezért sem ugyanolyan érzés.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mert természetellenes a darabos mozgás. Habár azért nekem se nagyon musthave, de sok helyen már tök alap dolog a 120 Hz. Ha könnyen elérhető, akkor kell.

CRT-nél azért volt fontos a sok Hz, mert villogott. Minél régebbre mész vissza, annál kisebb volt az FPS igény, mert nem voltak elérhetők annyira erős hardverek. Tehát pl nekem anno a 2000-es években a 25-30 FPS már tök jó volt, ami manapság szörnyen hangzik. Pedig a 90-es években meg a 15 FPS is fluidnak számított.

-
válasz
zsolti75
üzenetére
Szintúgy, pedig érzékelem a különbséget.
Tök fölösleges, majd ha olyan hardvert veszek ami már tudja, örülök neki, de ezért nem vennék semmit.Amúgy mókás lett ez a Hz-mánia ami elkezdődött néhány évvel ezelőtt, anno amikor az emberek crt-ről lcd-re váltottak, pont fordítva volt ez a dolog, ott előtte volt sebesség és Hz és motion clarity, utána meg nem volt, jó sokáig, akkor ezek az emberek miért nem ríttak így az fps után?

-
Hivatalosan elvileg HDMI 2.1 port, gyakorlatban igen, valami korlátozás van rajta. Egyébként is 8 biten megy, 10 bit már nem működik. HDR módban sem. VAgy legalábbis a P16v-vel ilyen, mert lehet az előző P16-tal ment a 10 bit, csak bugosan, és azért volt mosott a HDR. Valami rémlik, hogy a 8 bitre állítva jó volt vele a HDR.
-
donjohnson
addikt
válasz
azbest
üzenetére
igen, de nem arra gondoltam, hogy tb5 módban fog működni, csak arra próbáltam reflektálni hogy "HDMI-n a 4K 60 Hz a plafon".
lehet hogy ezzel jobban ki tudná használni a gépe usb4 képességét, mert itt meg is említik alul a képen és a szövegben az usb4-et mint támogatott mód: "Use your existing and the latest gear and machines whether they are Thunderbolt 5/4/3, USB4, or USB-C."
https://www.owc.com/solutions/thunderbolt-5-dual-10gbe-network-docka thinkpad dokkoló meg régebbi és ott még nem volt usb4.
szerk.: de akkor tárgytalan a multistream miatt. neki is több monitorral kéne.
-
válasz
szalai019
üzenetére
A p50 hivatalosan nem támogatja a w11-et.
Ha megfelel a w10, akkor töltsd le a gyári recoveryt,
majd secure wipe-vel tisztítsd meg a meghajtót,
bios alaphelyzetbe,
secureboot törlés restore factory key, majd setup mod,
én még szoktam a tpm-et és a fingerprint chippet is törölni.
Utána telepítés, és minden jó lesz ha a gép rendben van. -
szalai019
csendes tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszönöm. Boot mode rendben, azt már korábban átállítottam. Drivert akkor megnézem.
-
válasz
donjohnson
üzenetére
A mostani dokkoló USB4 sávszéle is elég lenne, mert a 4K 120 Hz HDR 32.27 Gbps sávszélt igényel, ami még belefér a 40 Gbps-ba. Csak hát a Thinkpad dokkoló belső implementációja nincs arra felkészítve, hogy egy kijelzőnek adjon ennyit sávszélt.
A linkelt dokkoló lehet működne USB4 módban is, hisz nem kell 40 Gbps-nál több. De amúgy elég körülményes lenne a gyakorlatilag használat, hisz kéne USB-C HDMI 2.1 adapter, továbbá ez nem tudja tápolni a laptopoman, mert utóbbi nem USB-C-s.
-
donjohnson
addikt
válasz
szalai019
üzenetére
akkor kapcsold vissza a gyorsindítást a Vezérlőpultban, de megvan az esélye hogy fekete képernyőd lesz pár hetente induláskor. chipset drivert tedd fel, ha esetleg hiányzik valami az eszközkezelőben: [link]
a másik pedig, amit megnézhetsz:
a bios-ban pedig quick boot legyen itt, ha esetleg most diagnostics a beállítás:
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
ez nem így működik. Ahhoz, hogy valami annyit tudjon, mint a marketing, a számítógépnek is kell támogatnia és a dokknak is mindent. Usb4 gépből nem lesz tb5, csak mert rádugnak egy dokkolót. És az adott usb4 implementációtól is függ, hogy éppen mire képes, mert tág határok közt lehet.
A tb4 annyiban is magasabb követelményű, hogy az 2 video stream képességet követel meg, az usb4 meg csak egyet. Azért is szopnak a mac gépekkel is multimonitor dokkokkal, mert a macos nem támogatja a multistreamet, ezért igazi tb4 mód kell a két monitorhoz, az egy streamen lévőből ezért az például csak tükrözést tud.
Talán az ütközik ki lezso esetén, hogy tb4-nél külön külön video streamen tud menni és talán azért több sávszélességet adhat neki. Az usb4 esetén meg egy streamben van a két monitor. De eléggé komplex és szivatós ez az egész ilyen-olyan módi és alternate mód meg annak almódjai dolog.
-
szalai019
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo P50 frissen telepített Win11-gyel, SSD-vel (NVMe 99%-os), 32GB RAM-mal 30 mp míg elindul a rendszer. Összehasonlításképp a 3 gennel öregebb W530 két éves Win10, 16GB RAM, 96% SSD (mondjuk arról csak a rendszer fut, a többi mSATA-n van) 15mp gombnyomástól az asztal betöltéséig. Ott a BIOS-ban a rapid start engedélyezve van. Hol lehet a hiba, hogy egy 3 gennel fiatalabb szintén workstation ilyen lassú? A gépnek hibájáról nem tudok. Nyilván ez legyen a Világ legnagyobb problémája de ugyanez van a családban egy frissen telepített L560-nal is. BIOS-ban kell állítani valamit? Köszönöm ha van ötlet.
-
donjohnson
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
prohardver hír:
Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
ez jó lenne neked?-maximum három megjelenítő, 8K felbontással és 60 Hz-es képfrissítéssel;
-két megjelenítő, 8K felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssel;
-három megjelenítő, 4K felbontással és 144 Hz-es képfrissítéssel. -
Reggie0
félisten
válasz
zsolti75
üzenetére
Pedig nagyon egyszeru: nyissal meg egy szoveges oldalt a telefonon, tedd ra az ujjad, mintha gorgetni szeretnel es a telefont mozgasd fel-le mikozben az ujjad egy helyben tartod(a szemedhez kepest). Majd figyeld meg, hogy a kulonbozo frissitesi sebessegeknel mekkora mozgatasi sebessegnel valik(homalyosodik) olvashatatlanna a szoveg.
Minel nagyobb a kepfrissites annal gyorsabb mozgasnal is olvashato marad.
-
azbest
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
egy kolléga azt sem látja, hogy a monitor elfeketedik néha 1-2 képkockára, mert rossz a videokártya energiagazdálkodása

Amíg nem tudják, mi a jó, addig nem hiányzik. A hagyományos tévé villogását sem "láttam", mielőtt anno a 75-85Hzes számítógép monitorokat kezdtem használni, utána meg nagyon zavart.
Telefonokon egyébként lehet csalnak a képfrissítéssel. Határozottan állítom, hogy némelyik telefonomon interlaced lehet a frissítési mód. Legalábbis még a tft kijelős előző zte és xiaomi esetén láttam néha az effektet. Bár lehet, mert azok olcsóbb fajták voltak.
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki rakott már vékony hűtőbordát az nvme ssd-re egy T490-ben?
SSD fejlesztés lesz és az újabb 4.0 ssd-k még egy 3.0 csatiban is jobban melegednek, ezt akarnám kicsit megfogni majd.
Néztem egy Axagon 3mm-es bordát (nagytesója egy asztali gépben nagyon sokat húzott le az ssd hőmérsékletéből), de nem tudom befér a burkolat alá.
Valaki próbált már ilyet? -
válasz
Rivaul
üzenetére
Az a gond, hogy kevés az info amit írtál.
Ha nvme ssd-re akarsz telepíteni, akkor előbb integrálni kell a Hot Fix-et (KB2990941).
Ha sata és csak a meghajtót nem látja a telepítő, akkor az intel rst drivert kell betallózni, vagy nlite-vel nem csak az install-ba, hanem a winPE-be integrálni kell az rst-drivert.
De gondolom nem ez utóbbi a gond, ha már az nlite-vel boldogulsz
. -
-
válasz
zsolti75
üzenetére
Mondom, én és a hülye igényeim.

Legközelebbi laptopom lehet már nem Thinkpad lesz.

Hát, igazából csak a smooth érzés miatt kell a 120 Hz, telefonon is az van. Ha egyszer megszokod, akkor a 60 Hz kellemetlenül darabos. Mondjuk a laptop kijelzőjén nem zavar, de lehet azért, mert annyira lassú a válaszideje.
-
-
válasz
lezso6
üzenetére
Nem bírtam magammal, elővettem a régi 32" monitoromat, rákötöttem a dokkolóra.
És hát tévedtem, megy az 1440p 165 Hz a dokkoló Displayport csatlakozóján, és ezt korábban is írtam a P16-tal, szóval rosszul emlékeztem. És emellett van rajta 4K 60 Hz is, azaz két monitor egyszerre működik róla így. Tömörítés nélkül. Ez így együtt már kb 30 Gbps sávszélt igényel. Szóval jól megy USB4-gyel is Thinkpad Thunderbolt 4 Workstation dock.

Szóval több monitorra van bőven sávszél, de az egy monitorra jutó sávszélesség az kevés, így HDMI-n a 4K 60 Hz a plafon, legalábbis tömörítés nélkül.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Ezt írják P16v g1-re:
Supports up to 4 independent displays (native display and 3 external monitors via HDMI® and USB4®)
HDMI® supports up to 7680x4320@60Hz
USB4® supports up to 5120x3200@60Hz (USB-C® to DP)P16 G1-re pedig:
Supports up to 5 independent displays (native display and 4 external monitors via HDMI®, USB-C® and Thunderbolt™)
• HDMI® supports up to 7680x4320@60Hz
• USB-C® supports up to 5120x3200@60Hz
• Thunderbolt™ supports up to 5120x3200@60Hz
Szóval a különbség, hogy a P16-nak több portja van ezért +1 monitor -
donjohnson
addikt
ok, meggyőztetek.

-
válasz
donjohnson
üzenetére
Dehogy, jóval többet tud, mint 10 Gbps. Pl a 4K 60 Hz megy, ami önmagában 13 Gbps. Meg megy neki igazából a 4K 120 Hz is, csak az 4:2:0 tömörítéssel. Hivatalosan 8K 30 Hz a limit egy kijelzőre, de minden bizonnyal ez is tömörített, szóval ugyanígy 4K 120 Hz teteje egy kijelzővel. Volt Thunderbolt 4 porttal szerelt P16-om is, azzal is csak 120 Hz-en ment a 1440p monitor a dokkolóról, pedig amúgy tudott volna 165 Hz-et is.
-
vicze
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Az USB 4(v1.0) teljesen TB3 kompatibilis ha nem hagyja ki a gyártó a tuneliget. 40Gbit ugyanúgy.
V2.0 megy 120gbitig megy aszimmetrikusan mint TB5.
A USB4 nevezéktana pedig egy totális elmebetegség.T14s G3-am gond nélkül haszálom eGPU-val, és az csak 6000-es sorozat.
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Ezzel nincs tapasztalatom, a Lenovo táblázata szerint kompatibilis, de hogy van-e limit...passzolom.
-
válasz
lezso6
üzenetére
Igen, ezt aláírom. Van hogy tölteni kéne és nincs nálam, ilyenkor jól jön, de nem mint alap megoldás.
A gpu fogyaszt 130w, a Cpu 160, és még van kijelző, ramok, ssd-k, alaplap stb... innentől számomra nem workstation.
Asztali gépet meg nem veszek, mert hol itt vagyok, hol ott. -
válasz
donjohnson
üzenetére
Az ő gépén ez van:
2x USB4® 40Gbps (support data transfer, Power Delivery 3.0 and DisplayPort™ 1.4)
Elméletileg nem kellene szűk keresztmetszetnek lennie.
TB4 workstation dock-ja van mellé.
Szoftveres limit, vagy egyéb anomália előfordulhat mint azt az usb-c esetén megszoktuk. -
donjohnson
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
szerintem ezen az amd-n még nincs thunderbolt port, hiába vettél thunderbolt dokkolót.
erről a dokkolóról van szó amit usb-c 10 gbit/s módban járatsz?
mert a dokkoló ezeket tudja:
USB device Data rate (Gbit/s)
3.2 Gen 1 / 3.1 Gen 1, 5
3.2 Gen 2 / 3.1 Gen 2, 10
Thunderbolt 3 connector (USB-C) 40
Thunderbolt 4 connector (USB-C) 40vegyél még egy usb-c dokkolót és akkor lesz 2x10 Gbit/s-ed.
a 40 Gbit/s módhoz intel-es gép kell. -
válasz
lezso6
üzenetére
Neked az usb-c a rendes töltés?
Mikor megláttam a 180w/usb-c már nem is érdekelt a többi, a Dell már pár éve kuka, így már csak a Zbook maradt kik még nem vékonyítanak.
Oké, legyen tölthető arról az izé csatiról, de meghagyhatták volna a "számomra" rendes töltőt is.
Most jött ki a TB5 dokk is, ha esetleg érdekel. -
válasz
zsolti75
üzenetére
Meg már nem 3 kg, hanem csak 2.5 kg az induló súly, és végre rendes USB töltője van, de így is 180 watt. És utóbbi a P16v G3-nál is van végre. Így nem kell az a szörnyű kombinált dokkoló csatlakozó.
De én terv szerint legközelebb 4 év múlva veszek gépet, akkor jár le a gari.
Egyelőre jó ez a rizsás P16v. Van pár háklija, de elviselhető. Mondjuk a dokkoló az már kezd feleslegesség válni, mert kvázi már csak USB hubként használom.
Ugye hiába van Thunderbolt 4, ahol a max sávszél 40 Gbps, a HDMI-vel a 4K 120 Hz HDR-hez kéne 32.27 Gbps, amit a matek szerint elbírna, de ugye vannak más perifériák is, így mégse jön ki a matek. Valami 18-20 Gbps marad a 3 képkimenetre, a többit elviszik az egyéb dokkolóra köthető perifériák, és sajnos érezhető is a "throttling", mert sok mindent rákötve szaggat az egér. Én és az ostoba igényeim... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Hyundai, Kia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 820 G4 i5 7300U/24GB DDR4/256GB SSD/HD620/Win10Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy rossz design?