- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Undoroid #14471 üzenetére
" Amióta meg van a bip nem csörög a telefon, csak az óra rezeg. Nekem ez a fontos. "
Ez nem hiba, hanem pozitív tulajdonság. Azt szerettem volna írni ezzel, hogy nekem fontosabb, hogy az óra mindenféle program üzeneteit és a hívásokat, sms-eket, stb korrekten, magyarul, ha lehet nagy méretű karakterekkel jelezze.
Ezért kérdezem a kezelő app tulajdonságait.
Nem izgat a lépésszám, meg a gps.
Ezen kívül a ritka töltés lenne még , de azt buktuk az oled kijelzőkkel. -
A lakásfelújítás során eltűnt az órám töltője. Akinek van forrása hol kapható vagy megdöglött óra mellett visszamaradt a töltője az keressen meg magánban!
Köszönöm.
-
válasz
Viktor0610 #14160 üzenetére
Nagyon sajnálom! Itt is segített nekem is.
-
Megint köszönöm. Most már jó lesz.
-
Mégiscsak elszállt a számlap, de szerencsémre a régi telefonon még bent volt a MI Bandage mappájába az utoljára használt.
Még egy kérdés: Mi Bandage-ból hogyan tudom az órán megjelenő menük sorrendjét és megjelenését variálni. Tegnap még nem volt Allipay fizetés most meg visszajött. -
válasz
Viktor0610 #14153 üzenetére
Köszönöm
-
Telefont cserélek. Van a Mi Bandage-ban backup? Ha nincs hogyan tudnám átvinni a beállításokat root nélkül?
Amúgy elég, ha a régi telefonon leválasztom és az újan meg párosítom?
A számlapot elbukom? -
Érdekes, hogy csak nekünk "tetszik" a transzreflektív megoldás vagy az egész világon sokan hasonlóan gondolkodnak de a csuda kínaiak mégis lexarják az igényeket?
Csak morogtam....
-
A mibandage-val tudok A-GPS adatokat és órafirmet frissíteni?
El lehet a MiFit-et hagyni? -
válasz
littlebuddha #12235 üzenetére
A MiBandage-ban beállítottam, hogy ha 3-szor nyomom a gombját törölje a telefonon az értesítéseket. Igaz ez mindent töröl.
Elolvasod és törlöd. -
-
Ezzel kapcsolatban nekem is van egy kérdésem: én a csatlakozás esetére a néma üzemmódot állítom be.
A fokozatok: Ne zavarj (néma); Ne zavarj(ébreszt); Ne zavarj (prioritás); Néma; Vibrál; stb.
A telefon (LG V30, Pie) mégis Ne zavarj állapotra áll (nem némítja a prioritásokat és a riasztásokat). Ez gond mert bukom pl. az üzeneteket. Ha vibrálásra állítom az már stimmel.
Valakinek ötlete hogyan állítsam be? -
Valaki használja a mi bandage progiban azt a funkciót, hogy az óra csatlakozásakor halkítsa vagy némítsa a telefont, és a megszakadáskor hangosítsa vissza?
Az a gondom, hogy a csatlakozás esetén lehet néma, ne zavarj és ne zavarj teljes néma.
Nekem csak a sima néma kellene. Ha arra állítom mégis bekapcsolja a ne zavarj funkciót és azzal elbukok még néhány funkciót amit nem szeretnék. Konkrétan lemaradok hívásról. -
Mi bandage kizárólagos használata esetén tudok óra firmware-t frissíteni, vagy ahhoz mindig tegyem vissza a mifitet?
-
MiFit 4.0.0; Firm V1.1.5.24; Mibandage 3.9.0; Gadgetbridge 0.32.1; LGV30; Android 8.0.0
Nem megy a karakterkészlet frissítése.
MiFit-ben láthatóvá téve, a videó szerint beállítva a Gadgetbridge de a keresés nem találja az órát. -
Megjött az új telefon. Leadtam a cserét. Újra be kell laknom az órát.
Mi most a legnagyobb karakterekkel rendelkező magyar ékezetes betűkészlet és fel tudom tölteni csak a MiBandage segítségével? Emojik nem kellenek. -
A MiFit mellé MiBandage-t használok. Azt szeretném, hogy az óra gombjának nyomására elindulna egy app. A MiBandage egyenesen csak akkor tudja, ha a telefon képernyője nincs zárolva.
Van még a Tasker segítségével indítás, de most olyanom nincs csak e-robot, de ha kell felteszem.
Valakinek van működő megoldása, hogy egy gomb-kombinációra feloldódjon a telefon és betöltődjön egy app? -
A Mi Bandage-ben, az érintés alatt van Tasker feladatindító. Ez használható e-robot alatt is?
Ha nem, hogyan tudnék e-robotot befolyásolni az óra érintésével vagy a gomb megnyomásával? -
(Huawei P9; Mi Fit v3.4.9 (Play); megvásárolt Mi Bandage 3.2.3; Bip V1.1.2.05)
Segítséget kérek. Kiléptem a Mi Fit-ből. Ki akarom próbálni, hogy mi küld üzeneteket az órára ha minden le van tiltva.
Persze nem találom a jelszómat. Nem baj elfelejtett jelszó kérése. Kaptam kódot a jelszó frissítéséhez. Megtettem. Ha megpróbálok bejelentkezni azt írja "A fiók nem létezik létrehozza?.Elbuktam az eddigi adatokat?
Még egy kérdés: Ha újra akarom kezdeni elég az alkalmazások minden adatát törölni vagy újra kell telepíteni?
-
(Huawei P9; Mi Fit v3.4.9 (Play); megvásárolt Mi Bandage 3.2.3; Bip V1.1.2.05)
Nem szeretném, hogy az óra jelezze az email-eket. A Mi Fit-ben mindent letiltottam a hívásjelzés kivételével. A MiBandage-ban nincs értesítés az e-mail-re.
Mégis kapok az e-mail-ról üzenetet amiben nincs semmi csak, hogy nézzem meg a telefont mert email jött.Hol maradhatott benne az email értesítés?
Hogyan kell előcsalni az előre beállított értesítéseket a Mi Bandage-ban?
-
Ha MiFit-ben beállítottam a 30 percenkénti pulzusmérést annak eredményét a Mi Bandage-ban nem látom?
A MiFitben nem tudom nyújtani a grafikont, vagy nem tudom hogyan. Mi Bandage-ban jól lehet nézegetni. -
Van olyan funkciója, hogy észreveszi ha biciklizek és bekapcsolja a GPS-t?
Ha nem akkor milyen beállításokkal lehetne egyszerűen be és kikapcsolni, hogy most biciklizek vagy nem. Pl. az óra gombjával?
-
(Huawei P9; Mi Fit v3.4.9 (Play); free Mi Bandage 3.2.3; Bip V1.1.2.05)
A hívásokat a Mi Fti küldi, van név is.
A free Mi Bandage adja a naptár, SMS, és e-mail adatokat.
A fenti kombinációban a nem fogadott hívások valahogy átküldhetők és megmaradhatnak az órán?
Ha nem akkor a Mi Bandage megvásárlása után igen?
-
Kezd összeállni az óra, a nagy fontok kivételével.
Huawei P9; Mi Fit v3.4.7 (Play); Mi Bandage 3.2.3; Bip V1.1.2.05
Kérdések:
Az email-okról egy olyan üzenetet kapok, hogy "Új üzenet érkezet...". Ezt melyik progi küldi? Elvileg a Mi Fit-ben mindent letiltottam. Nekem kellene a küldő meg a tárgy.A Mi Bandage-ban meg csak SMS, Hívás és Naptár üzeneteket hoztam létre. (Ebben a progiban nekem nincs csak az SMS mint előredefiniált értesítés.) Csak a fizetősben van több előre definiált?
Az órán beállítottam, hogy a hosszú gombnyomásra kapcsoljon ki. De nem teszi. Mit kell még állítani? Milyen hosszan kell nyomni?
-
Én is vettem egy ilyen órát.
A kérdésem, hogy az ékezetes karaktereket ha letöltöm (ékezetes bold), melyiket kell felrakni?
Melyik a legnagyobb?
myamazfit.ru_BOLD_v4h.zip
BOLD_v5_MyAmazFit.ru_android.zip
BOLD_v5_MyAmazFit.ru_ios.zip
Mili_chaohu_ft_BIG_v3(all).zip
myamazfit.ru_BOLD_v4k.zip
BOLD_v2_ALL_latin_myamazfit_ahsim.zipSőt az ékezettől is eltekintek ha nagyobb a font.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE